![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
![]()
Zostałam oszukana przez wizażanke Basia39. Otrzymałam od niej podróbe perfum Dolce&Gabany Light Blue.
Po otrzymaniu paczki otrzymałam od niej nastepującą wiadomość: "Tak doszla wczoraj, wszystko ok, dziekuje. Niepotrzebnie klamals z tym wyslaniem przesylki, wiesz nie lubie takich sytuacji. Jesli ja do kogos mam zaufanie to uwazam, ze ktos powinien miec rowniez do mnie tym bardziej, ze to Ty pierwszy raz sie wymienialas na targowisku i jesli juz to ja moglam miec pewne obawy co do Ciebie. Ja mam juz ponad 30 udanych wymianek na wizazu, w zwiazku z czym jestem osoba godna zaufania. Tak, ze kosmetyki ok in + oczywiscie, natomiast zachowanie nie fair in - czyli suma sumarum NEUTRAL. Mysle, ze sie z tym zgodzisz. PS. Perfumki fajne, puderek tez bardzo fajny, ladnie pachnie, tylko kurcze dla mnie tez za ciemny niestety, a wiesz jak ogladalam w internecie odcienie to ten B40 wydawal sie byc OK. No nic trudno moze wymienie z kims na jasniejszy na targowisku po prostu. Pozdrawiam, Basia" Po ok 3tygodniach nagle Basi39 przypomina się o naszej wymianie i oczekuje zwrotu perfum- przeczy wlasnym słowom z meila powyzej. O ewentualnej chęci odmiany powinna pisac po otrzymaniu paczki, a nie po 3 tygodniach!!!!!! Nie sugerujac wczesniej,ze jest niezadowolona z kosmetyków!! czysty kaprys Pani Basi39!! Oskarza mnie o wyslanie podrób!! Przy czym ja otrzymuje od niej podróbe.Bardzo niesympatyczna i przykra wymiana. |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Black list - jeśli zostałaś oszukana, opisz to tutaj...
Nic nowego nie wnioslas, tylko potwierdzilas to co wczesniej napisałam, iż kłamałaś, że wysłałaś kosmetyki, że powiedziałam Ci, iż wystawię neutral i że o tym, iż są to najzwyczajniejsze podróbki dowiedziałam się dopiero później. Ale lepiej późno niż wcale. Wiesz ja już nie liczę na to, iż odzyskam swoje kosmetyki, ale SZCZERZE LICZĘ NA TO, ŻE JUŻ NIKOGO NA TYM FORUM NIE OSZUKASZ!
Brak słów dosłownie, to znaczy słowa może i są, ale cisną się na usta same niecenzuralne ... i nie wypada. |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Wymieniałam się z Basią dwukrotnie i z całą pewnością mogę stwierdzić, że to UCZCIWA i GODNA ZAUFANIA, PRZEMIŁA OSOBA.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Nie mam zamiaru licytowac sie teraz kto mial racje kto nie.Twoje D&G trzymaly sie na skorze 20min!! I to nie mój wymysł.jesli chodzi o odmiane to tak jak pisalam wczesniej , gdybys napiiala to wczesniej ....nie byloby problemu z odmiana.Ale po 3 tygodniach nie oczekuj, ze te perfumy czekaja wiernie na Ciebie na półce bo może Tobie sie przypomni kiedys,ze jednak jestes niezdowolona.I to jest dla mnie najamniej jasne.Skoro uwazasz, ze perfumy odemnie to podroba to czemu nie napisalas odrazu??hm?Mysle ze takie cos stwierdza sie odrazu:/ Skoro tak sledzisz moje aukcje na allegro to spojrz sobie w komentarze.
I po co cały ten ambaras...wystarczyło obudzić się wczesniej, teraz nawet jakbym chciała nie mam mozlwiosci zwrocic Ci twoich perfum !! Co z checia bym uczyniła dla świętego spokoju!! |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Bez komentarza, dostałaś ode mnie dwie oryginalne perfumy D&G oraz Celine Dion Notes - potraktuj to jako prezent od Św. Mikołaja i znikaj na Allegro kantować dalej, bo tu raczej masz znak STOP taki sam jak na taśmie samoprzylepnej, która obklejam paczki w obronie przed pocztowymi złodziejami.
Temat uważam za zamknięty! |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Śledząc srawę Basi i Neska Caffe uważam, że Basia ma rację, ponieważ wymienialam się z nią i jest ona BARDZO uczciwa!!A co do Neska Caffe to jeśli coś nie jest oryginalne to zaznacza się ten fakt w opisie kosmetyku!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
wymieniłam się z wizażanką juklerka. Ona miała mi przysłać pół dezodorantu w sprayu Puma Jamaica, ja jej 2/3 tuszu Rimmel, błyszczyk Eveline i Wibo. Niestety dziś otrzymałam przesyłkę a ku mojemu zdziwieniu w środku był jakiś stary lakier Vipera 4ml czerwony i reszta próbki Wink Avon
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
jestem zszokowana tym co czytam...... zoabczylam teraz wiadomosc na prv od smerfety i az mi szczeka opadla. Wyslalam wczoraj paczke i byla tam Puma wedle umowy i dorzucilam pol probki i lakier (stary to on nie jest). Nie wiem co sie stalo ale ja sie wywiazalam z umowy. Albo poczta pokusila sie o perfumy albo..... Wszystko bylo zapakowane w kopercie i po cenie znaczkow mozna sie zorientowac ze paczka byla ciezsza niz zwykly list wiec byla tam perfuma przynajmniej w chwili jak babeczka na poczcie brala ja odemnie. Jutro ide wyjasniac to na poczte bo az mi sie teraz cisnienie podnioslo. Sama paczki jeszcze nie otrzymalam wiec nie wiem o co chodzi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Tak wiec dzis ide wyjasnic ta sprawe na poczte. Chociaz nad jedna rzecza zaczynam sie zastanawiac skoro ja nie dostalam jeszcze paczki i rzekomo moja w calosci nie doszla to kto tu oszukuje..... Nie chce nikogo oskarzac ale narazie takie sa fakty niestety
Edytowane przez jukierka Czas edycji: 2006-01-13 o 08:14 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
jukierko, a czy zabezpieczylas tasma klejaca dobrze przesylke przed pocztowymi zlodziejami? Smerfeto czy czasem nie widac sladow na kopercie, ze ktos sie do niej dobieral? Ja mam mnostwo przykrych doswiadczn z poczta polska i nie zdziwilabym sie wcale, gdyby to cwane panienki na poczcie Wam obu taki numer zrobily.
Zapraszam do lektury watku: OKRADZIONA przez pracowników Poczty Polskiej ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=82380 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
skoro ja nie dostalam jeszcze paczki i rzekomo moja w calosci nie doszla to kto tu oszukuje..... Nie chce nikogo oskarzac ale narazie takie sa fakty niestety
Jukierko, jakis czas temu krązyly tutaj oszustki, parę osob sie na nie "nacieło"...Wtedy wiele bylo pisane o ostroznosci do nowych osob...Pisano np, by osoby ktore nie maja jeszcze zadnej przekupki wysyłały pierwsze...A kiedy druga osoba otrzyma paczke wysylala swoja...Moze poprostu smerfeta tak zrobila, cos jej wyskoczylo i wyslala pozniej, lub poprostu poczta "nawala" i dlatego jeszcze nie otrzymalas przesylki...Przepraszam ze tak sie wcinam, poprostu takie mam domysły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dość dziwne, bo drugi raz czekam na perfumy, i ani jedne nie doszły. Pierwsza paczka tez gdzieś zaginęła, teraz to... ja swoją przesyłkę wysłałam we wtorek popołudniu, więc nie wiem czemu jej jeszcze nie dostałaś...być może dlatego że mają tam taki burdel... mam nadzieję, że dojdzie i wszystko będzie ok... i daj znać jak się coś dowiesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Równie dobrze dziewczyna mogła wogóle go nie wysłać a ty nie miałabyś podstaw aby mieć żal. Taką przysłkę może zgarnąc pani na poczcie, listonosz alebo "uczynny sąsiad" ze skrzynki, i żadna to wina wysyłającej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Czytam i.....nie dowierzam,ze wysylanie przesylek z kosmetykami nadal jest mozliwe zwyklym listem
![]()
#114 |
Zakorzenienie
|
I macie jeszcze pretensje , że przesyłki Wam nie doszły w ogóle lub niekompletne? Jak można wysyłać rzeczy, które mają jakąś wartość zwykłym listem???!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
być może dlatego nie dostałam tego dowodu nadania, ponieważ akurat w ten dzień okienko obsługiwała jakaś nowa pani, chyba stażystka...a wiadomo te mają prawo do błędu... MagdziaS z Tobą temat już chyba obgadałam
![]() teraz będę bardziej uważna przy wysyłaniu poleconych |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak tak, stażystka nie wie, ze przy poleconym daje sie potwierdzenie ![]() Jasne.. co jeszcze? Jak sie czyta tutaj niektore dziewczyny, to nie wiadomo, czy to głupota, czy tez chciwosc - i załowanie 2zł na polecony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.