|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: a mówili "w niedziele nic nie tuczy..to dzień swięty" :))
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
w sobotę mija nam z mężem 6 lat związku (niby teraz powinno się liczyć rocznice ślubu, ale okazji nigdy za wiele) i zaproponował winko wieczorem :d
moje pierwsze picie alkoholu od prawie 4 tyg.
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluje rocznicy
![]() I stukam herbatką z miodem bo leże z gorączką a nie wiem czy w ciąży można brać lekarstwa wiec na razie domowe sposoby
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
slabawo z antybiotykami... lez i pij herbatke
) * zdrowka!gratuluje rocznicy ) winko<3a ja wypilam ah standardowo cuba libre i piwenko )teraz grzesze krakersami. trudno paluszki chodza za mnaod 4dni. musze bo inaczej dorwe sie do pizzy
|
#95 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
kocham paluszki i tyle <3 junior sa najlepsze
![]() ej dzisiaj mi sie tak fatalnie wstawało ;(( ![]() bo bralam wczorj TL o 14 a nie kolo 19.. musze wrocic do brania wieczorem (niby nie mozna ale jednak trening mam wieczorem) wiekszosc z Was sie waży mierzy..a ja czekam do niedzieli... ![]() eh no ale nic. nadszedl weekend moj wielki test jak brac ThermLine jak nie spie 24h a pozniej spie 5 i znow 24 a pozniej 5spania... 4h zycia i 10spania ![]() dziwne ale zobaczymy i pozniej sie zważe ![]() ogolnie to zapraszam do przepisów znow dodałam cos od siebie <3 jak zapowiada sie dzisiejszy dzien. wstałam totalnie niewyspana wiec podarowałam sobie sniadnie w domu i przestawiłam budzik pol godziny pozniej 7:40 kawa 9;00 2 tableteczki 9;30 (i wciaz bo przed kompem w pracy) wiesniaczek z pomidorem i 3 placuszki otrębowe ok. 13:30 zjem jogurt z muesli i jabłko 15:00 kurczak opiekany w ziołach i do tego coleslaw <3 po 17 jade do domu i brat mi zaproponował kolację z okazji dnia kobiet. wiec zjem co zrobi nie bede marudzic albo co zamowi o 19:30 2 tabletki 20:00 zaczynam prace w klubie - 2godziny noszenia soków, skrzynek z cola itp itd. i cała noc pracy w ciągu nocy wyjadam owoce pije mnostwo wody z cytryna, coli i burna, jedna kawe. i jem kanapke z serkiem, szynka i jakims warzywem - musze kupic ![]() wracam ok. 6-7 i ide spac dzisiaj z alkoholu to góra 2-3 drinki/shoty bo jutro wpadaja rodzice i musze ogarnieta wstac kolo 11 ![]() widze po sobie ze schudłam troszke a na pewno w koncu nie mam wydętego brzucha otręby robią swoje ![]() cel na nast tydzien? (dla mnie weekend prawie nie istnieje wiec no mam cos a la reset czy zycie we snie i istnieja dni pon-pt:P) dołączyć rybę do jadłospisu ![]() powiedzcie mi moje drogie o co chodzi z tą czerwona/zielona herbata. która na co? i czy to w fusach takich jest czy w torebkach?? ![]()
Edytowane przez sQuaara Czas edycji: 2012-03-09 o 11:05 |
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
jak bierzesz wieczorem TL? Ja chodzę na bieznie o 21 bo tak koncze prace i powinnam brac przed tym?
czerwoną piję taką w torebkach, ja lubię z biedronki bo jest smaczna, tania i mam akurat biedronkę pod nosem :P a kupowałam też taką na wagę w herbaciarni - czerwona ponoć odchudza, zielona i biała oczyszcza
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
jak mam zumbe o 20 to biore 19:30 jak o 19 to 18:30
(pierwsza dawka przed sniadaniem)wiedzialam ze pobudzi i nie bede mogla zasnac tak jak normalnie o 22-23 chodze spac o 24.. nawet przed 1. spodziewałam sie katastrofy ale wysypiam sie i wstaje przed 8 bez budzika ![]() macie jakies ubranie w które chcecie sie wcisnać jako wyznacznik odchudzania??
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
sQ czerwona naprawdę pomaga schudnąć, mój TŻ mi to wciskał i go wyśmiewałam a miał racje. Ona działa też pobudzające, trochę jak kawa, ja mam w domu firmy (ide specjalnie mimo gorączki sprawdzić do kuchni
) PU ERH aioactive i ona ma też jakies cytrusy od razu i nieźle smakuje dzięki nim. ale na początku może wywołać małe sensacje żołądkowe, ostrzegam![]() Antybiotyków na pewno nie moge ale na razie trzymam sie z dala od czegokolwiek, licze na herbate z miodem i cytrynką ![]() A mój wyznacznik to taka sliczna sukienka rozmiaru XS w którą rzadko się mieszcze ale jak tak to normalnie się wzruszam kupiłam ją za małą a jest taka ładna
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
xs.. musiałabym z 20kg schudnac
chyba sobie podaruje![]() ja sie cieszyłam jak we wrzesniu wchodziłam w 38 (normalnie mam 40)
|
#101 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
polecam Ci zielona, kupiłam teraz z Bio Active z maliną i jest pycha. taka w torebkach fajna ale ja jej nie wierzę, kto wie co tam dosypia. Liściasta jest mocniejsza i bardziej wydajna a co za tym idzie droższa ale to nic. Pamiętam kiedys piłam zielonkę tak 5x dziennie i nie zmieniając diety w tydz poszło 2 kg do dołu a to dlatego, że organizm spala dodatkowe kcal dzięki zielonce. |
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Kiedy się mierzysz kochana...??
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa zresetowal mi sie post wiec sie wkurzylam i napisze jutro
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
ja przed ciążą też chodziłam w 38, teraz 42...
81,7...start 18.10.2012->60kg wygram z kompulsami! ![]() Cel 1: 75 kg do 31.11 ![]() Cel 2: 70 kg na wigilię ![]() Cel 3: 65 kg na walentynki Cel 4: 60 kg do 12.07.2013 , tj. 3-cie ur. synka http://trudniej-znaczy-lepiej.blogspot.com/ |
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
od 42 do 38 nie jest daleko
))mierzonko w poniedzialek (wazylam sie w niedziele, mierzyłam we wtorek, bo nie mialam cm, ale od pon biore TL ) )witam! wstalam po raz 2 gi dzisiaj;]wczesniej wstalam o 7 na kawe i poszlam spac znow
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
7 dzien TL !
)moje drogie tak podczytuje Was i tak pozazdrościłam nowinek nowosci w ważeniu i mierzeniu ze tez zadziałałam ![]() waga 71,1 !! wymiary czyli -0,9 ! ![]() ![]() biust 99/ 99 !!!!!!!!!!!! ![]() talia 75/ 75 pas 86/ 85 biodra 105/ 104 udo 62/62 )) jak juz gdzies sie cieszyłam u kogos tak u mnie tez sobie pozwole wykonać taniec radosciCYCKI NIE ZMALALY ! aczkolwiek mogloby byc lepiej ale weekend mi nie wyszedl:P ![]() wczoraj byli rodzice mama przywiozła ciasto i nie moglam nie zjesc. ale wiecej tam owoców niz ciasta i mama mowi ze tylko 1/2 szklanki cukru i pol kostki masła dala na cala blache zreszta tak tesknie za domem ze ile by nie było to bym zjadla :P ![]() no i wieczorem bylismy na kolacji i jadlam jakies kluseczki z kurczakiem kurkami rukola pod parmezanem z pomidorkami i jakims sosem tj. smietankowo ziołowy ;] om nom nom nom ! ![]() i co wiecej nie wzielam wczoraj 2 tabletek.. tych przed praca... poczatkowo byłam zła ![]() mama mi przywiozła wczoraj spodenki motywator, o któych chyba wam wspominałam.. ooo TYLE mi brakuje :P o i zaczęłam stosowac odzywke do rzes i za 7 juz tygodni bede miala i super ciało i długie rzesy ;D łaaaaaaaaa jest dobrze ![]() dzis o 14:00 tabletki ok. 14:30 owsianka z jabłkami i cynamonem )) od piatku o niej myslalam po 17 zjem sobie makaron razowy z "ciapą"- danie meksykansko-chinskie mojego taty ![]() wiem ze mialam po 2 kg zrobic sobie nagrode ale bylam w outletach i kupilam pięęękne spodnie za 29 zł w mango ![]() dzisiaj jest piekna pogoda wiec moze pojde dalej do kosciola to choc troche sie przejde i pojde kupic te czerwone i zielone herbatki
Edytowane przez sQuaara Czas edycji: 2012-03-11 o 15:52 |
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
sQ idealne foto, co tydzien bedziemy oglądać aż sie dopną
No i dobrze że cycki na miejscu zostały !
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ![]() mam mocny plan na ten tydzien: poniedziałek ATB na fitnessie albo 30min shred w domu ![]() wtorek obowiązkowo i standardowo ZUMBA z panem mym ! sroda Aerobox albo 30min shred (klub lub dom)czwartek zumba z luzna pania i pozniej pojde na zdrowy kręgosłup (przerażacie mnie swoimi dolegliwosciami )piatek nic. ![]() ![]() widze w grafiku swojego fitnessu ze w soboty wrzucili maraton zumby. ciekawa jestem czy to caly czas czy tylko wczoraj bylo i czy karnet to obejmuje ![]() bedzie kolejny kilogram mniej w nastepna niedziele!! ) dobrej nocy
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Chudzielec
![]() ![]()
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
no my jestesmy takim cherlawym pokoleniem, każdy chory na coś, alergie, kręgoslupy, oczy
![]() Ja sie boje ze za 5 lat nie wstane rano z lozka i dr powie zadnych szpilek i cycki zabieramy
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
gratuluję cm w bioderkach
![]() a tak lepiej dmuchac na zimne, patrz na mnie jaki połamaniec;p do spodenek malo brakuje, jeszcze troche i spadac beda |
|
|
|
#112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gratuluję takie efekty muszą być bardzo motywujące odnośnie herbatek to czerwona naprawdę pomaga tylko, że trzeba pić kilka kubków dziennie, żeby było widać rezultaty (częste bieganie do toalety gwarantowane )kiedyś ją piłam i na początku nie mogłam jej przełknąć, ale z czasem polubiłam ten, nieco błotnisty, smak. zaczynałam od czerwonych herbat Bio-Active, naturalnej i cytrynowej, w torebkach. później zaczęłam kupować herbatki na wagę w herbaciarniach z dodatkami owoców i były o wiele lepsze
|
|
|
|
|
#113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa ale zastanawiam sie czy taka dieta i cwiczeniami bez TL nie osiagnelabym tego samego :P choc podobno trzeba poczekac na efekty nie ma co po 1tygodniu liczyc na miracle ![]() zajde dzis do herbaciarni i kupie cos smaczniutniego ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Wow brzuch na zdjęciach z pierwszego posta to istne marzenie. Też chce taki ;D
Co do herbat to czerwona, czerwona i jeszcze raz czerwona. W liceum miałam mega fazę na czerwoną herbate. Piłam po 4-5 dziennie i kilogramy same leciały. Do tego 2x w tyg chodziłam na aerobic, bez diety i po 2 miesiacach wszystkie ciuchy na mnie wisiały.
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
gratuluję zgubienia i w kilogramach i centymetrach!
![]() a herbatki jeśli nie będą Ci smakować zwykłe, to polecam tak jak dziewczyny - takie z dodatkami smakowymi owoców. super są wszystkie (biała, czerwona, zielona) z dodatkiem cytrusów
|
|
|
|
#116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno chciec to móc ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
z cytrusami mowisz.. hm lubie cytrynowe herbatki wiec moze bedzie git jutro w koncu kupie po silowni w CH ![]() dzisiaj dzien delikatny-jednak weekend mnie zmeczył ![]() jedzonko to standardowo: serek wiejski z owocami, 2 jogurty, aronia, placek otrebowy z warzywami z patelni i sosem czosnkowym <3 2kawki, 4tabsy, litry wodyyy ![]()
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
myślałam, że 2 tygodnie waszej diety teraz mineły, a tu tydzień.
Ja w pierwszym schudłam 0,7kg, teraz w drugim 0,8kg. centymentrowo - do 2 cm, dokładniej bym musiała sprawdzić w rozpisce. czyli na razie jestem na dobrej drodze
|
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
sQ moj TŻ od dzis jest na diecie- ma trauma bo z super ciacha nic nie zostalo wiec przylączam sie do niego a tym samym do Was- z tym ze oczywiscie na zdrowo, po prostu zmieniam smazone na grillowane, ziemniaki na kasze itp
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
oooo a ile mu sie przytyło ???
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn przybierała kg bo wiem ze szybko Ci spadnie![]() kolejny dzien z TL = 9 ![]() a mam wrazenie jakby z 100 rano zaspalam znow wiec na szybko kawka 9:15 2tabletki 9:45 jogurt z bananem i muesli ok. 13-14 zjem kurczaka z sosem meksykanskim(domowej roboty) z 2kromkami ciemnego pieczywa ok. 17 placuszki otrebowe z serkiem szyneczka pomidorkiem i jajkiem 18;30 Tabletki 19:00 pozniej twarożek z rzodkiewka
Edytowane przez sQuaara Czas edycji: 2012-03-13 o 10:09 |
|
|
Nowe wątki na forum Forum Recenzentek Therm Line
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

* zdrowka!

w mango
)