|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najbrzydszy :D zaczynamy konkurs :D
Dla mnie okropny jest Kodżak
w realu to coś Savalas a drugi po nim jest Czajka też łysy z Maratonu Uśmiechu.
|
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Buahahahahaha bbpp77 swieta racja!!!
Budka suflera to jest too! ![]() ![]() A z zagranicznych to: Al Bandi i wszyscy wyzelowani lalusie z brazylijskich seriali No oprocz Hose Manuela Del Alamo Z "Bialego Welonu" ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#93 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
O, tak tak, Irek Bielenik i Michał Milowicz
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uważam że Johnny Deep jest całkiem całkiem ![]() do "metalowych typków"też nic osobiście nie mam ![]() co do reszty wymienionych osób zgadzam sie w 100% |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja też protestuje, Deep jest fajny
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Ja myślałam, że sie tam jakiś przystojniak w programie pojawi, że te baby będa miały o kogo "walczyć", a tu taki bleee... Najgorsze były te jego gadki, słodzenie, brr... Ja na miejscu tych dziewczyn bym powiedziała, że jak takiego faceta dali, to ja rezygnuje Głupi był ten program strasznie, obejrzałam pierwszy odcinek, nie w całości bo nie zdzierżyłam... |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
1. Wiśnewski w 100% . nie wiem czy on taki sie robi czy on ma to w naturze że jest taki nie posprzątany i "ciuchy z cyrku"
2. Rysio z "Klanu" jest taką rozlazłą ciapą. 3. i ten gosciu co tańczył z krową na reklamie TERAVITY nie wiem jak on sie nazywa ale byl z niego taki kojak ze wycofali reklame![]() nie wiem w sumie czemu tak dziewczyny zachwycaja sie Leonardem DiCaprio Ani on ladny nie byl... ale nie bede go objezdzac bo szkoda mi go sie zrobilo jak pare dni temu czytalam gazete.. mial wypadek- jakas psychiczna babka go zaatakowala rozbitą butelka i jest teraz oszpecony
|
|
|
|
|
#98 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Di Caprio ma dla mnie taką nalaną twarz-bleee
A Deep? Jest super uwielbiam go |
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Temat rzeka-niestety...
Według mnie o palmę pierwszeństwa walczą jednak (łeb w łeb) ci dwaj panowie:(dla tych, które przegapiły historyczne negocjacje: konkurentem "Tanga" jest Gunther Verheugen - no czyż nie przypomina minoga morskiego?.. )
|
|
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze kilku wice-brzydali
![]() (po kolei: - pan "pokażę-ci-swoje" Borysewicz; - pan ornitolog-amator Janson; - Ryszard Kalisz - każdy ma takiego Elvisa na jakiego zasługuje...; - pan "baba-jaga" Markowski - pan nieżywy schab) |
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
I dalej:
- ciąg dalszy "Budki..." - trollisko jak się patrzy! - słynny Lerunio ![]() - łysy z długim kłakiem, czyli pan Sikorowski z "Pod Budą" - "każde pokeleeeeenieee".... ![]() - niejaki Tedunio, vel TEDE |
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
reprezentacja zagraniczna:
- stary kapeć, Mick Jagger - Steven Tyler, ojciec zjawiskowej Liv (jak?!), dziwnie wygląda po ostatnim lifcie brwi ![]() - Rod za punkt honoru postawił sobie wierność fryzjerowi, po grób - "brzydsza" połowa Modern Talking- Ozzy - ech, wesoło się żyło... - "cukiereczek" Zucchero |
|
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wśród polskich polityków mnie największą odrazą napawa Roman Giertych ksywa Frankenstein. Bomba grzyweczka! |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie to Nobri - brzydalll , Peja, WIśniewski z tymi kolczykami...co za duzo to nie zdrowo , MAx Kolonko
, Jaś Fasola , Rysiu z Klany , Kid Rock, Aaaa zapomniałam protestuje |
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze o jednym kuriozum zapomniałam:
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi się on podoba, zwłaszcza jego oczy. ![]() Mimo to zgadzam się z większością Waszych typów (Urban - jak mogłam o nim zapomnieć? Mi się jeszcze nie podoba wokalista Raz Dwa Trzy - Adam Nowak, ale wydaje się za to być sympatyczny ).
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko dorzucę swoje trzy grosze-Lerek jak Lerek,ale ten obok niego Onar i tak wygląda 1000 razy gorzej
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Ohhh niecierpie hiphopowców, powala mnie ten koleś z PCP, jak usłyszałam piosenke "uciułany giecik" to o mało nie zwymiotowałam:/ Deepa też nie lubie, Majdan przypomina mi Tarzana, Maleńczuk wyglada jak jakiś wymamłany gej po przejściach, a Merlin Menson aż mnie przeraża !!
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
W PCP jest kilku "fajnych"
![]() 1.Kosi-żółta koszulka,ale chyba nie lidera ![]() 2.Foster 3.Ero
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie róbmy z niego czarodzieja Merlina, błagam Nikt nie lubi, gdy się przkręca jego nazwisko/pseudonim.
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Ogólnie mam wstręt do hiphopowców i do dresów:/ Oceniam zwykle kogoś za całokształt; wyglad+zachowanie, a a te ich rymowanki mnie powalają:/ Są dla mnie puste i bezsensowne. Za to uwielbiam wszystkich Dj
Zawsze super ubrani i zwykle bruneci *-*. Może troche zboczyłam z tematu ale ogólnie chodzi o urodę panów
|
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
a mnie sie nie podobaja :
* marek z m jak milosc ( ta grzywka :| ŁOoO matko...:/) * michal milowicz - jakos mi sie z elvisem kojarzy * michal wisniewski - takie nie wiadomo co to * giertych - stwor doktora frankersteina ?? * ten chudy pedalek z "europa da sie lubic" (z hiszpani czy jakos tak) i jakos tak mi durczok zbrzydl jak zobaczylam te zdjecie macocha
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam:
1.Pezet 2.Wilku-na pierwszym planie ![]() BTW-Ewelinko widocznie Twoja znajomość hip-hopu jest bardzo ograniczona,bo "rymowanki"(jak je nazywasz) nie zawsze są "puste i bezsensowne".Jeżeli znałabyś dokonania mojego Avatorka to nie mówiłabyś tak-ten facet tworzy tak zawiłe metafory,że trzeba mieć naprawdę bardzo dużą wiedzę,by zrozumieć jego teksty,każde przesłuchanie jego kawałków przynosi nowe "znaleziska". Poza tym co wg Ciebie jest w tych tekstach "puste i bezsensowne"
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem dużo osób zbyt pochopnie ocenia teksty hip-hopowców. Mnie też nie wszystkie się podobaja, ale są tez wartościowe, dlatego nie skreślam hip-hopu, choc jako myzki, nie słucham go. Ale tego "Merlina Mensona" to nie moge jej wybaczyć [żart], jak to zobaczyłam, to struchlałam
|
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
1.Ten z budki z kitą włosów na czubku głowy
2.Gawliński z wilków 3.Generalnie wszyscy z samoobrony. |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Pixie mi przypomniala, bo właśnie zapomniałam o tym europejskim brzydalu Gunther Verheugen i o Robciu Jansonie
![]() Budka Suflera, a radzej Budka Sufletu też przoduję pośród brzydoty. Muzyki się nie czepiam. Okropny jest Pan Pudel z kitą uwiązaną na czubku głowy. I jeszcze obrzydliwie brzydki jest Ozzy Osbourne. Mexyk połączony z telenowelą i narkotykowym transem.
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,a tak nie jest
|
|
|
#118 |
|
Raróg
|
Ozzy piękny nie jest, ale jego gadki mnie rozwalają na atomy
Co do hip-hopu - nie przepadam, ale niektóre teksty naprawdę są dobre. Albo klipy - dziś jeden widziałam, taki czarno-biały, przedstawiał różnych ludzi, spodobał mi się, ale nie wiem, kto jest autorem. Nati - oświecisz mnie?
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka laska śpiewa refreny??
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
PRZEPRASZAM że przekręciłam imie Marilyna <błaga o wybaczenie> !! Co do hip hopu to przyznaje - nie znam sie za dobrze na tym
Oceniam go tak po usłyszeniu "gwiazd" polskiej sceny hiphopowej. Strasznie mnie to zraziło, większość utworków jakie słyszałam to własnie puste rymowanki Mimo wszystko przepraszam jeszcze raz jeśli kogoś uraziłam. Pozatym moge wiele powiedzieć na temat światowej sceny klubowej A na koniec prosze Was dziewczyny, nie osądzajcie ludzi po wieku, wiem że mam 16 lat, ale nie uważam sie za panne która wszystko wie a naprawde jest głupią nastolatką.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

w realu to coś Savalas
a drugi po nim jest Czajka też łysy z Maratonu Uśmiechu.

No oprocz Hose Manuela Del Alamo Z "Bialego Welonu" 
uważam że Johnny Deep jest całkiem całkiem 

)

, Rysiu z Klany , Kid Rock, 

,a tak nie jest