Rudowłose - część II - wątek zbiorczy - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-29, 14:24   #91
aniiess
Przyczajenie

Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do włosów.Częsc II.

pudelkonakredki szamponetka nie rozjaśnia, więc jeśli masz tak ciemne włosy, to ona nie da praktycznie żadnego efektu. Co innego gdybyś była blondynką, wtedy by złapało bez problemu.
Jeśli pragniesz rudego, nie wiem, czy na Twoich włosach nie obejdzie się bez ich rozjaśnienia. Ale pocieszę, że wiele dziewczyn tutaj, miało początkowo ciemne włosy i teraz cieszą się pięknym rudym
aniiess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 15:35   #92
julianna-p
Wtajemniczenie

paatiissia sliczny kolor, zupelnie inny od tych, ktore widzialam "na zywo" po uzyciu iskry

kathy i jak farbowalas??

melina moja siostra uzyla kiedys delii gdy farbowala wlosy na ciemno u gory odrosty zlapaly na piekny rudy, ktory nawet po farbie sie pojawial; miala tez straszne problemy z rozczesaniem wlosow- nie polecam ciemnych odcieni z delii bo pod moim wplywem siostra probowala jeszcze raz innego ciemnego koloru i efekt byl ten sam

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 15:50   #93
Moni@
Zakorzenienie

Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do włosów. Czesc II.

Cytat:
Napisane przez kathy579 Pokaż wiadomość

a jaki ty masz śliczny kolorek na avatarze
Dzieki Kathy

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez wuada Pokaż wiadomość
Witam rudzielce! Właśnie jestem po koloryzacji farbą Chantal (jasny tycjan). Muszę przyznać, że jestem baardzo zadowolona z efektów.
@chociaż zdjecie nie oddaje w pełni koloru :c
Bardzo ładny kolor wow
Moni@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 16:17   #94
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
paatiissia sliczny kolor, zupelnie inny od tych, ktore widzialam "na zywo" po uzyciu iskry

kathy i jak farbowalas??

melina moja siostra uzyla kiedys delii gdy farbowala wlosy na ciemno u gory odrosty zlapaly na piekny rudy, ktory nawet po farbie sie pojawial; miala tez straszne problemy z rozczesaniem wlosow- nie polecam ciemnych odcieni z delii bo pod moim wplywem siostra probowala jeszcze raz innego ciemnego koloru i efekt byl ten sam
Już po farbowaniu 7.34 - po to aby zniwelować taki lekko złoto/szarą poświatę dałam na sam koniec espresso miedź - efekt taki jak chciałam rudy - brąz stonowany piękny bardzo dobrze pasuje do mojej karnacji od razu wyglądam mniej blado. Co dziłam po parku z TŻ-tem i robił mi zdjęcia komórką ale nic nie oddało tego koloru więc nie wklejam żadnej foty na obecną chwilę - ale baterie do aparatu ładują się. Na obecną chwilę znudziły mi się pomarańcze więc ta zmiana dobrze mi zrobi. Dla kogoś kto farbował na poziomie 8 - ten kolor może wydawać się na początku bardzo ciemny....zawsze tak jest jak się schodzi z poziomu jaśniejszego na ciemniejszy. Strasznie fajnie wygląda ten kolor podrasowany espresso...kolor trochę taki jak poniżej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Jenn.jpg (91,9 KB, 261 załadowań)

...and I will wear him
In my heart's core, ay, in my heart of heart
As i do thee...

Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska
kathy579 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 16:20   #95
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

...jeszcze bardziej przypomina ten po prawej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jennifer_lopez.jpg (43,8 KB, 147 załadowań)

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-05-29, 16:28   #96
julianna-p
Wtajemniczenie

kathy w takim razie musi pieknie wygladacbo jest przesliczny, nie dziwie sie, ze pomaranczki sie nudza gdy doslownie wszedzie jest ich pelno. dzieki Tobie wiem jaki kolor z vitalitys jest zblizony najabrdziej do mojego naturalnego ( w razie checi powrotu do natury...)
na ile przed koncem dodalas ekspresso?? a moze dajac nieco mixa pomaranczowego moznaby zastapic ekspresso?? co sadzisz?? wybacz pytania, ale kolory J.Lo zawsze mnie intrygowaly i nie wpadlabym na to, ze ten kolor.

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
Stary 2011-05-29, 16:36   #97
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
kathy w takim razie musi pieknie wygladacbo jest przesliczny, nie dziwie sie, ze pomaranczki sie nudza gdy doslownie wszedzie jest ich pelno. dzieki Tobie wiem jaki kolor z vitalitys jest zblizony najabrdziej do mojego naturalnego ( w razie checi powrotu do natury...)
na ile przed koncem dodalas ekspresso?? a moze dajac nieco mixa pomaranczowego moznaby zastapic ekspresso?? co sadzisz?? wybacz pytania, ale kolory J.Lo zawsze mnie intrygowaly i nie wpadlabym na to, ze ten kolor.
No właśnie teraz wiem jaki kolor ma Lopez, po farbowaniu na koniec dałam espresso, na poziomie 7 pięknie się prezentuje
Dając samego mixa...hm masz na myśli bez utleniacza? nie wiem, ale chyba bałabym się że będzie żarówka która szybko się wypłucze.

...and I will wear him
As i do thee...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-29, 17:48   #98
Karolina1046
Raczkowanie

Red face Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do włosów.Częsc II.

Hej dziewczyny, widze że jesteście ekspertkami jeśli chodzi o rudy kolor włosów. Podobnie jak wy mam rudy kolor włosów, z tym że jest to naturalny. Miałam już mase kolorów na głowie, ale postanowiłam wrócić do naturalnego koloru. Dla mnie bycie rudą nie jest takie proste. Mam nieco ciemniejsze włosy jak na zdjęciu. Zastanawiam się nad ich przefarbowaniem na inny odcień, ale boje się że nie bd mi pasował. Wy dziewczyny jesteście jak widze ekspertkami od rudego koloru, może pomogły byście mi podjąć jakąś słuszną decyzje. Mam problem nie tyle z kolorem jak i z lekkim puszeniem się, ale największą udręką dla mnie jest makijaż. Mam problemy z doborem odpowiedniego podkładu. Albo wybiore za ciemny i wygląda okropnie jak maska, albo zaś jasy i mam wrażenie że jestem rózowa jak świnka pigi. Mam jak to zwykle bywa piegi i czasem też delikatne plamki tak że nie jest jeden odcień skóry. Może dały byście rady pomóc mi i w tym problemie. Z góry dziękuje wam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0027.jpg (88,6 KB, 144 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0028.jpg (105,7 KB, 150 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0029.jpg (88,6 KB, 165 załadowań)
Karolina1046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 18:03   #99
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
Napisane przez Karolina1046 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, widze że jesteście ekspertkami jeśli chodzi o rudy kolor włosów. Podobnie jak wy mam rudy kolor włosów, z tym że jest to naturalny. Miałam już mase kolorów na głowie, ale postanowiłam wrócić do naturalnego koloru. Dla mnie bycie rudą nie jest takie proste. Mam nieco ciemniejsze włosy jak na zdjęciu. Zastanawiam się nad ich przefarbowaniem na inny odcień, ale boje się że nie bd mi pasował. Wy dziewczyny jesteście jak widze ekspertkami od rudego koloru, może pomogły byście mi podjąć jakąś słuszną decyzje. Mam problem nie tyle z kolorem jak i z lekkim puszeniem się, ale największą udręką dla mnie jest makijaż. Mam problemy z doborem odpowiedniego podkładu. Albo wybiore za ciemny i wygląda okropnie jak maska, albo zaś jasy i mam wrażenie że jestem rózowa jak świnka pigi. Mam jak to zwykle bywa piegi i czasem też delikatne plamki tak że nie jest jeden odcień skóry. Może dały byście rady pomóc mi i w tym problemie. Z góry dziękuje wam.
Co do koloru to dała bym na twoje włoski Delie ,,rudy,, - włoski bardziej bym wycieniowała koło twarzy a grzywkę zapuszczała po skosie. Natomiast jeśli chodzi o makijaż to mam 2 faworytów: Rimmel Lasting Finish ,,new,, 100 ivory używam gdy chcę wyglądac naturalnie jasno, oraz Max Factor Xperience 75 brown hessian - kolorek używam na twarz i szyję wtedy wyglądam na odrobinę opaloną. Jeśli chodzi o puch to jeszcze nie wynalazłam złotego środka.

...and I will wear him
As i do thee...

Edytowane przez kathy579
Czas edycji: 2011-05-29 o 18:05
Stary 2011-05-29, 18:22   #100
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
mojej cerze najbardziej sluzy podklad mineralny -edm intensive -> golden fair. mam lekkie piegi (chociaz nie wiem jakbym sie starala na wiosen i tak mam ich wiecej) i troche podpuchniete oczy jesli nie nosze okularow , ale ten puder swietnie sobie z tym radzi.
pamietaj tez o brwiach- znajdz swoja ulubiona kredke dla rudej - tu polecam inglot 504 z tanszych, do tego masz waskie usta wiec postaw na blyszczyki - inglot ma rowniez piekne odcienie bliskie pomaranczowi co dla rudej jest dobre.
polecam Ci tez konturowanie twarzy brazerem /rozem i rozswietlaczem. a na wlosy jak pisala kathy delia kryje odrosty lub/i macerat olejek marchewkowy z mazidel do maseczki na wlosy

kathy dziekuje za odpowiedz , myslalam o dodaniu mixa do farby , ewentualnie wlasnie bez wody, ale masz racje co do zmywania
jednego jestem natomiast pewna - vitalitys ma cuudowne kolory, mozliwosci odsiwezania kolorow - jestem w nim zakochana na nowo.

Stary 2011-05-29, 18:22   #101
Karolina1046
Raczkowanie

Dzięki, a gdzie można dostać taką farbe? Jeśli chodzi o podkład to właśnie chciała bym wyglądać wmiare naturalnie. Nie znosze maski na twrzy
Karolina1046 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-29, 18:36   #102
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
mojej cerze najbardziej sluzy podklad mineralny -edm intensive -> golden fair. mam lekkie piegi (chociaz nie wiem jakbym sie starala na wiosen i tak mam ich wiecej) i troche podpuchniete oczy jesli nie nosze okularow , ale ten puder swietnie sobie z tym radzi.
pamietaj tez o brwiach- znajdz swoja ulubiona kredke dla rudej - tu polecam inglot 504 z tanszych, do tego masz waskie usta wiec postaw na blyszczyki - inglot ma rowniez piekne odcienie bliskie pomaranczowi co dla rudej jest dobre.
polecam Ci tez konturowanie twarzy brazerem /rozem i rozswietlaczem. a na wlosy jak pisala kathy delia kryje odrosty lub/i macerat olejek marchewkowy z mazidel do maseczki na wlosy

kathy dziekuje za odpowiedz , myslalam o dodaniu mixa do farby , ewentualnie wlasnie bez wody, ale masz racje co do zmywania
jednego jestem natomiast pewna - vitalitys ma cuudowne kolory, mozliwosci odsiwezania kolorow - jestem w nim zakochana na nowo.
Najważniejsze że nie masakruje włosów, muszę zakupić nowe espresso.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Dzięki, a gdzie można dostać taką farbe? Jeśli chodzi o podkład to właśnie chciała bym wyglądać wmiare naturalnie. Nie znosze maski na twrzy
Hurtownie internetowe,

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-05-29, 20:25   #103
paatissiaa
Raczkowanie

GG do paatissiaa

Efekty dzisiejszego farbowania w świetle słonecznym xD

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...8_461176_n.jpg
paatissiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 20:38   #104
201610111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paatissiaa Pokaż wiadomość

Śliczny kolor. Taki intensywny.
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 21:48   #105
aniiess
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paatissiaa Pokaż wiadomość

piękny kolor, bardzo mi się podoba

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-29, 22:10   #106
Vanillashake
Raczkowanie

Czesc dziewczyny! śliczne włoski
Sama jestem posiadaczką rudości juz od 5 lat,pierwszy raz zafarbowałam sie w gimnazjum i szczerze mówiac nie załuje! Wiadomo ze czasami były male odskocznie w postaci ciemnego brązu ,a nawet blondu ( i ta nieszczęsna dekoloryzacja!) ale na szczęscie były to tylko krótkotrwałe zmiany

Ogólnie to wszystko jest ok,wczesniej miałam bardziej rude włosy ,teraz natomiast podchodzą pod miedzianą czerwien,natomiast ostatnio zaczyna mnie denerwowac fakt,iz po farbowaniu moje odrosty robią sie znacznie jaśniejsze od reszty włosów i niestety troche to sie rzuca w oczy . Jak sobie radzicie z takim problemem,jezeli u Was oczywiscie wystepuje?
Pozdrawiam wszystkie rude pięknosći!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 26073_1118044209111_1767199278_223520_2158827_n.jpg (38,8 KB, 269 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 780937166d.jpg (39,2 KB, 477 załadowań)
Vanillashake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 13:27   #107
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Agusiaki,
Kupiłam olejek Parachute 200 ml w sklepie Indyjskim stacjonarnym w Warszawie zapłaciłam połowe mniej niz na Helfy - 10 zł, olejek jest oryginalny...w takiej samej butelce, szczelnie zamkniety przed pierwszym użyciem, jutro będe testowac.

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-05-30, 14:35   #108
katarzynka13
Przyczajenie

Hej dziewczyny liczę na waszą radę...jestem naturalnie jasną blondynką i dodatkowo mam troche rozjaśnione włosy więc mój kolor jest bardzo jasny ( choc nie jest to platyna ) postanowiłam teraz pofarbować się na rudo chciałabym intensywny kolor ale nie wyglądającą sztucznie i śmiesznie żarówiastą marchewke , zdecydowałam się na mango loreala czy to dobry wybór?
katarzynka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 14:38   #109
pudelkonakredki
Zadomowienie

GG do pudelkonakredki

Cytat:
Napisane przez katarzynka13 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny liczę na waszą radę...jestem naturalnie jasną blondynką i dodatkowo mam troche rozjaśnione włosy więc mój kolor jest bardzo jasny ( choc nie jest to platyna ) postanowiłam teraz pofarbować się na rudo chciałabym intensywny kolor ale nie wyglądającą sztucznie i śmiesznie żarówiastą marchewke , zdecydowałam się na mango loreala czy to dobry wybór?
włosy mojej mamy przeszły wszelkie możliwe odcienie i kiedy po blondzie (taki nieudany eksperyment u fryzjerki ) nałożyła lorealowe mango, to kolor był nieco jaśniejszy od tego na pudełku
pudelkonakredki jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-30, 15:32   #110
siskath
Raczkowanie

aniiess, łap fotki Na razie tak udało mi się sfotografować efekt farbowania, ale już sama nie wiem, czy dobrze to oddaje rzeczywisty kolor. Może jest ciut ciemniejszy w rzeczywistości, hm...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (18,5 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (34,6 KB, 113 załadowań)

Edytowane przez siskath
Czas edycji: 2011-05-30 o 15:33
siskath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 16:21   #111
aniiess
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez siskath Pokaż wiadomość
aniiess, łap fotki Na razie tak udało mi się sfotografować efekt farbowania, ale już sama nie wiem, czy dobrze to oddaje rzeczywisty kolor. Może jest ciut ciemniejszy w rzeczywistości, hm...
siskath śliczny, intensywny
pewnie u mnie wyjdzie trochę ciemniej, bo mam obecnie ciemniejszy kolor wyjściowy, niż Ty miałaś. Jak ogólnie oceniasz farbę i włosy po niej?

Dziś nałożyłam odżywkę z Alterry i potrzymałam 30 min pod ręcznikiem, efekt zadowalający. Z tym, że w opakowaniu zapach bardzo mi się podobał, a jak nałożyłam odżywkę na włosy, skojarzył mi sie z jakąś wódką smakową
Nie mogę patrzeć na swój odrost, farbo przybywaj.
Stary 2011-05-30, 18:02   #112
shesun
Przyczajenie

Hej dziewczyny!
Ja również od piątku cieszę się rudością na głowie
Ale moja przygoda jest nieco dłuższa. Walczyłam z moją czernią (którą miałam od 4 lat, a moje włosy są jasno brązowe) na głowie przez 2 tygodnie. Pierwszy raz rozjaśniłam włosy rozjaśniaczem z Joanny 5-6 tonów, w ciągu godziny stałam się blondynką po czym nałożyłam farbę z Garniera "miedziana czerwień". Kupując tę farbę zasugerowałam się panią na obrazku, która miała piękne rude włosy. Ku mojemu zdziwieniu moje włosy z powrotem stały się bardzo ciemne z czerwonymi(!!) przebłyskami. Niemal się popłakałam gdy spojrzałam w lustro i zobaczyłam czerwono brązowe włosy. Ale tak bardzo się napaliłam na rudy, że w ten piątek po raz kolejny spróbowałam szczęścia I tym razem z powodzeniem. Musiałam ponownie rozjaśnić całe włoski. Tym razem nałożyłam farbę Loreal Feria Mango. Efekt był zniewalający, z tym, że po 3 myciach kolor z przodu przy końcach się sporo zmył. Pewnie dlatego, że włosy były 2 razy rozjaśniane. Dzisiaj dla utrwalenia koloru kupiłam szamponetkę z Delii, kolor rudy. I wszystko pięknie wygląda Na mojej głowie widnieje cudowna rudość
Pozdrawiam wszystkie rudowłose ślicznotki!
shesun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 19:54   #113
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanillashake Pokaż wiadomość
Sama jestem posiadaczką rudości juz od 5 lat,pierwszy raz zafarbowałam sie w gimnazjum i szczerze mówiac nie załuje! Wiadomo ze czasami były male odskocznie w postaci ciemnego brązu ,a nawet blondu ( i ta nieszczęsna dekoloryzacja!) ale na szczęscie były to tylko krótkotrwałe zmiany

Ogólnie to wszystko jest ok,wczesniej miałam bardziej rude włosy ,teraz natomiast podchodzą pod miedzianą czerwien,natomiast ostatnio zaczyna mnie denerwowac fakt,iz po farbowaniu moje odrosty robią sie znacznie jaśniejsze od reszty włosów i niestety troche to sie rzuca w oczy . Jak sobie radzicie z takim problemem,jezeli u Was oczywiscie wystepuje?
Pozdrawiam wszystkie rude pięknosći!

Masz piękne włosy i kolor. Jaką farbą farbujesz?
Stary 2011-05-30, 20:38   #114
Gosia_14
Rozeznanie

Hej.Kilka dni temu farbowałam włosy na średni brąz i teraz są takie trochę podchodzące pod czarny.Kompletnie mi się to nie podoba,poza tym ten kolor mi nie pasuje-mam niebieskie oczy,cera taka różowa.Podobamy mi się taki hmm miedziany rudy,nie ostry,niepomarańczowy,ale taki nawet naturalny.Czy jeżeli pokryję je teraz szamponetką Marion miedź to mi coś wyjdzie?Kurcze bo ten brąz kiepsko schodzi,myłam dwa razy ale średnio to widzę...
Gosia_14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 21:10   #115
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanillashake Pokaż wiadomość
2 zdjecie rewelacja!!! piekne włoski piekny kolor
Moni@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 21:51   #116
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Agusiaki,
Otworzyłam mój olejek i ku zdziwieniu wielkiemu...zapach prędzej ziołowo-rybny ale na pewno nie kokosowy? więc zastanawiam się czy coś nie tak z tym olejem, jak myślisz?

...poza tym w pracy parę osób chwaliło mój kolor

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-05-31, 10:46   #117
julianna-p
Wtajemniczenie

aniies matko na 30 minut?? ja po 10 mialam tluste nastepnego dnia

kathy omg rybny tego nawet dla zdrowia wlosow nie zrobie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-31, 14:37   #118
shesun
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Gosia_14 Pokaż wiadomość
Hej.Kilka dni temu farbowałam włosy na średni brąz i teraz są takie trochę podchodzące pod czarny.Kompletnie mi się to nie podoba,poza tym ten kolor mi nie pasuje-mam niebieskie oczy,cera taka różowa.Podobamy mi się taki hmm miedziany rudy,nie ostry,niepomarańczowy,ale taki nawet naturalny.Czy jeżeli pokryję je teraz szamponetką Marion miedź to mi coś wyjdzie?Kurcze bo ten brąz kiepsko schodzi,myłam dwa razy ale średnio to widzę...
Ja nakładałam szamponetkę Marion - kompletnie nic mi nie złapała. Nie polecam. Też kupiłam kolor miedź i położyłam na mój rudy troszkę sprany i w ogóle nic nie złapało. Więc na Twój brąz to tym bardziej. Dopiero Delia mi pokryła ładnie włoski
shesun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 17:16   #119
siskath
Raczkowanie

aniiess, mam wrażenie, że oxydant Loreala w połączeniu z tą farbą niszczy pozytywne odczucia, więc jak kupię ichniejszy to wtedy pewnie poczuję różnicę.
siskath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 18:21   #120
aniiess
Przyczajenie

julianna-p a ja mam dziś włosy jak zwykle. Hmm... jak zwykle, na różnych włosach, różne odczucia
siskath no ja zakupiłam ich oxydant i uwaga dziś paczka do mnie doszła (więc wcześniej niż się spodziewałam), w weekend będę działać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości