![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do włosów.Częsc II.
pudelkonakredki szamponetka nie rozjaśnia, więc jeśli masz tak ciemne włosy, to ona nie da praktycznie żadnego efektu. Co innego gdybyś była blondynką, wtedy by złapało bez problemu.
Jeśli pragniesz rudego, nie wiem, czy na Twoich włosach nie obejdzie się bez ich rozjaśnienia. Ale pocieszę, że wiele dziewczyn tutaj, miało początkowo ciemne włosy i teraz cieszą się pięknym rudym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
paatiissia sliczny kolor, zupelnie inny od tych, ktore widzialam "na zywo" po uzyciu iskry
![]() kathy i jak farbowalas?? melina moja siostra uzyla kiedys delii gdy farbowala wlosy na ciemno u gory odrosty zlapaly na piekny rudy, ktory nawet po farbie sie pojawial; miala tez straszne problemy z rozczesaniem wlosow- nie polecam ciemnych odcieni z delii bo pod moim wplywem siostra probowala jeszcze raz innego ciemnego koloru i efekt byl ten sam ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do włosów. Czesc II.
Dzieki Kathy
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
...jeszcze bardziej przypomina ten po prawej
#96 |
Wtajemniczenie
|
kathy w takim razie musi pieknie wygladacbo jest przesliczny
![]() ![]() ![]() ![]() na ile przed koncem dodalas ekspresso?? a moze dajac nieco mixa pomaranczowego moznaby zastapic ekspresso?? co sadzisz?? wybacz pytania, ale kolory J.Lo zawsze mnie intrygowaly i nie wpadlabym na to, ze ten kolor ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dając samego mixa...hm masz na myśli bez utleniacza? nie wiem, ale chyba bałabym się że będzie żarówka która szybko się wypłucze.
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dziewczyny, widze że jesteście ekspertkami jeśli chodzi o rudy kolor włosów. Podobnie jak wy mam rudy kolor włosów, z tym że jest to naturalny. Miałam już mase kolorów na głowie, ale postanowiłam wrócić do naturalnego koloru. Dla mnie bycie rudą nie jest takie proste. Mam nieco ciemniejsze włosy jak na zdjęciu. Zastanawiam się nad ich przefarbowaniem na inny odcień, ale boje się że nie bd mi pasował. Wy dziewczyny jesteście jak widze ekspertkami od rudego koloru, może pomogły byście mi podjąć jakąś słuszną decyzje. Mam problem nie tyle z kolorem jak i z lekkim puszeniem się, ale największą udręką dla mnie jest makijaż. Mam problemy z doborem odpowiedniego podkładu. Albo wybiore za ciemny i wygląda okropnie jak maska, albo zaś jasy i mam wrażenie że jestem rózowa jak świnka pigi. Mam jak to zwykle bywa piegi i czasem też delikatne plamki tak że nie jest jeden odcień skóry. Może dały byście rady pomóc mi i w tym problemie. Z góry dziękuje wam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2011-05-29 o 18:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pamietaj tez o brwiach- znajdz swoja ulubiona kredke dla rudej - tu polecam inglot 504 z tanszych ![]() polecam Ci tez konturowanie twarzy brazerem /rozem i rozswietlaczem. a na wlosy jak pisala kathy delia kryje odrosty lub/i macerat olejek marchewkowy z mazidel do maseczki na wlosy ![]() kathy dziekuje za odpowiedz ![]() ![]() jednego jestem natomiast pewna - vitalitys ma cuudowne kolory, mozliwosci odsiwezania kolorow - jestem w nim zakochana ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Dzięki, a gdzie można dostać taką farbe? Jeśli chodzi o podkład to właśnie chciała bym wyglądać wmiare naturalnie. Nie znosze maski na twrzy
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Hurtownie internetowe,
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Efekty dzisiejszego farbowania w świetle słonecznym xD
![]() http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...8_461176_n.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Śliczny kolor. Taki intensywny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny! śliczne włoski
![]() Sama jestem posiadaczką rudości juz od 5 lat,pierwszy raz zafarbowałam sie w gimnazjum i szczerze mówiac nie załuje! ![]() ![]() Ogólnie to wszystko jest ok,wczesniej miałam bardziej rude włosy ,teraz natomiast podchodzą pod miedzianą czerwien,natomiast ostatnio zaczyna mnie denerwowac fakt,iz po farbowaniu moje odrosty robią sie znacznie jaśniejsze od reszty włosów i niestety troche to sie rzuca w oczy . Jak sobie radzicie z takim problemem,jezeli u Was oczywiscie wystepuje? Pozdrawiam wszystkie rude pięknosći! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Agusiaki,
Kupiłam olejek Parachute 200 ml w sklepie Indyjskim stacjonarnym w Warszawie zapłaciłam połowe mniej niz na Helfy - 10 zł, olejek jest oryginalny...w takiej samej butelce, szczelnie zamkniety przed pierwszym użyciem, jutro będe testowac.
#108 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny liczę na waszą radę...jestem naturalnie jasną blondynką i dodatkowo mam troche rozjaśnione włosy więc mój kolor jest bardzo jasny ( choc nie jest to platyna ) postanowiłam teraz pofarbować się na rudo chciałabym intensywny kolor ale nie wyglądającą sztucznie i śmiesznie żarówiastą marchewke , zdecydowałam się na mango loreala czy to dobry wybór?
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
aniiess, łap fotki
![]() Edytowane przez siskath Czas edycji: 2011-05-30 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() pewnie u mnie wyjdzie trochę ciemniej, bo mam obecnie ciemniejszy kolor wyjściowy, niż Ty miałaś. Jak ogólnie oceniasz farbę i włosy po niej? Dziś nałożyłam odżywkę z Alterry i potrzymałam 30 min pod ręcznikiem, efekt zadowalający. Z tym, że w opakowaniu zapach bardzo mi się podobał, a jak nałożyłam odżywkę na włosy, skojarzył mi sie z jakąś wódką smakową ![]() Nie mogę patrzeć na swój odrost, farbo przybywaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Ja również od piątku cieszę się rudością na głowie ![]() Ale moja przygoda jest nieco dłuższa. Walczyłam z moją czernią (którą miałam od 4 lat, a moje włosy są jasno brązowe) na głowie przez 2 tygodnie. Pierwszy raz rozjaśniłam włosy rozjaśniaczem z Joanny 5-6 tonów, w ciągu godziny stałam się blondynką po czym nałożyłam farbę z Garniera "miedziana czerwień". Kupując tę farbę zasugerowałam się panią na obrazku, która miała piękne rude włosy. Ku mojemu zdziwieniu moje włosy z powrotem stały się bardzo ciemne z czerwonymi(!!) przebłyskami. Niemal się popłakałam gdy spojrzałam w lustro i zobaczyłam czerwono brązowe włosy. Ale tak bardzo się napaliłam na rudy, że w ten piątek po raz kolejny spróbowałam szczęścia ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie rudowłose ślicznotki! |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz piękne włosy i kolor. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Hej.Kilka dni temu farbowałam włosy na średni brąz i teraz są takie trochę podchodzące pod czarny.Kompletnie mi się to nie podoba,poza tym ten kolor mi nie pasuje-mam niebieskie oczy,cera taka różowa.Podobamy mi się taki hmm miedziany rudy,nie ostry,niepomarańczowy,ale taki nawet naturalny.Czy jeżeli pokryję je teraz szamponetką Marion miedź to mi coś wyjdzie?Kurcze bo ten brąz kiepsko schodzi,myłam dwa razy ale średnio to widzę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Agusiaki,
Otworzyłam mój olejek i ku zdziwieniu wielkiemu...zapach prędzej ziołowo-rybny ale na pewno nie kokosowy? więc zastanawiam się czy coś nie tak z tym olejem, jak myślisz? ...poza tym w pracy parę osób chwaliło mój kolor ![]()
#117 |
Wtajemniczenie
|
aniies matko na 30 minut?? ja po 10 mialam tluste nastepnego dnia
![]() kathy omg rybny ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
aniiess, mam wrażenie, że oxydant Loreala w połączeniu z tą farbą niszczy pozytywne odczucia, więc jak kupię ichniejszy to wtedy pewnie poczuję różnicę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
julianna-p a ja mam dziś włosy jak zwykle. Hmm... jak zwykle, na różnych włosach, różne odczucia
![]() siskath no ja zakupiłam ich oxydant i uwaga dziś paczka do mnie doszła (więc wcześniej niż się spodziewałam), w weekend będę działać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.