![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowa wymianka
Mogę poczekać, bo zależy mi na tych kremach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
oto obiecane zdjęcia
![]() Jedynie jaką wadę się dopatrzałam, to odbarwienie (pokazane na ostantnikm zdjęciu). Nie wiem w sumie z czego i jak ono powstało ![]() ![]() ![]() A tak poza tyk torebka bez zarzutu: środku wszystko w porządku, czysto, nic nie poprute, uchwyty całe, nic nie zdarte, czy obtarte, dól torebki również cały. Czekam na Twoją decyzję ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Woda perfumowana Christian Lacroix Nuit 50ml(Kilka razy psiknięte) Tusz do rzęs Little Red Dress pogrubiający 7ml 1 szt NOWE Żel pod prysznic With LOve Romantic Jasmine Rose 250 ml 1 szt NOWE Żel pod prysznic truskawka i guawa 200ml NOWE Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603294 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
coś za : Tusz do rzęs Little Red Dress pogrubiający 7ml 1 szt NOWE ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Ciężko ją dokładnie zmierzyć, bo ona ma taki nieforemny kształt
![]() 40 cm szerokość spodu ok 50 cm szerokośc pośrodku torebki ok 31 cm wysokość torebki 0k 109 cm długość paska To jest typowy worek, idealny na zakupy, torebka jest pojemna ![]() I za nią to: Planet spa śródziemnomorski krem do ciała z oliwką 200ml NOWE Planet Spa rewitalizujący balsam do ciała himalajskie jagody goji 150ml NOWE Płyn do kąpieli Almond Blossom 500 ml NOWE i to wszystko ![]()
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
24k złoty podkład rozświetlający ivory 30 ml użyty raz testowo Woda perfumowana Christian Lacroix Nuit 50ml(Kilka razy psiknięte) lub Woda perfumowana In Bloom by Reese Witherspoon 50 ml (raz psiknięte) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
może znalazłabyś coś teraz za : 24k złoty podkład rozświetlający ivory 30 ml użyty raz testowo ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Wypisze wszystko co mi sie podoba
![]() Woda perfumowana In Bloom by Reese Witherspoon 50 ml (raz psiknięte) Christian Lacroix Nuit Żel pod prysznic With LOve Romantic Jasmine Rose 250 ml 1 szt NOWE Żel pod prysznic truskawka i guawa 200ml NOWE Yves Rocher mleczko do ciała malina 50ml NOWE Co bys oddala za ksiazki? Ew. moze widzisz u mnie cos jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Male kobietki i smaki milosci na pewno moge oddac, nie pamietam czy kolezanka oddala mi naznaczona
![]() A tak wstepnie co bys oddala za: Ala Makota - 5 czesci Chlopakom, których kiedyś kochałam Małe kobietki , Smaki miłości ? Tylko, ze Male kobietki to jakies starsze wydanie, nie wiem czy by Ci to przeszkadzalo - mam nadzieje, ze okladki nie sa zniszczone (mam je juz dluuugo i nie pamietam dokladnie ![]() Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2012-04-02 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
hej, zainteresowało mnie
Intensywne serum antycellulitowe z wyciągiem z karamboli 150 ml NOWE Wyszczuplający krem antycellulitowy Solutions 50ml NOWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem chętna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
czy ten kuferek na zdjeciu jest do wymiany ??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=604169 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603254 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=602978 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie kupilam w swiecie ksiazki - kazda za ok. 25zl - dokladnie nie wiem, musialabym to sprawdzic (oprocz malych kobietek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Hejka. Wrzucę jutro, bądź w środę, bo nie ma mnie w Lublinie i jestem trochę zajęta. Jutro wracam. A ta książka to u mnie jest Tomek u źródeł amazonki, bo nie kojarzę
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- odpisane
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 ![]() ![]() Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. ![]() 13.09.2013 <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze za makote, chlopakom... male kobietki i smaki milosci to co wymienilam to chyba jednak za duzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Największa przyjemność świata"- 29,99 "Oskarżony pluszowy M."-29,80 Osobowość" 31,90 Wyznania nastoletniej gwiazdy"19.80 Szczęśliwy t-shirt 19.80 Ja- "Wyznania hollywoodzkiej gwiazdy"19.80 jak dwie krople wody. Chłopak potrzebny od zaraz"14.90 skazani na zwsiązek 29.90 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 ![]() ![]() Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. ![]() 13.09.2013 <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
24k złoty podkład rozświetlający ivory 30 ml użyty raz testowo 6plastrów na wągry nivea visage niemieckie? ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Klientka w krawacie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Możesz jeszcze dorzucić
Żel pod prysznic truskawka i guawa 200ml NOWE i mamy deal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
U Ciebie podobają mi się kolczyki - te białe kuleczki, chętnie przygarnę tusz do rzęs i jakiś balsam do ciała (tylko nie Avon)
---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- a co ode mnie by Cię interesowało? ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Większość książek niepogrubionych z mojego wątku oddam za coś naprawdę symbolicznego, więc jeśli interesowałoby Cię coś konkretnego, to daj znać, na pewno się dogadamy ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Ewentualnie mogę jeszcze wziąć pod uwagę: Krem odżywczy na noc na zimę solutions 50 ml Krem do twarzy miód i olejek migdałowy 125 ml UŻYTE RAZ TESTOWO Żel pod prysznic With LOve Romantic Jasmine Rose 250 ml 1 szt NOWE Yves Rocher mleczko do ciała malina 50ml NOWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
podoba mi się:
Ujędrniający tonik do ciała Solutions body Instant Tone 150ml użyte 1-2 razy Intensywne serum antycellulitowe z wyciągiem z karamboli 150 ml
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Proponuję zatem za wymienione przez Ciebie rzeczy: tusz do rzęs, kolczyki (zdjęcie 3. od końca), i Krem do twarzy miód i olejek migdałowy 125 ml UŻYTE RAZ TESTOWO lub Yves Rocher mleczko do ciała malina 50ml NOWE
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
To może być olejek do masażu, albo jakiś balsam do ciała - zależy co jeszcze zostało. Do ciała wszystko przygarnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.