|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
a ja góralka niskopienna, hej! a też się z Wami zgadzam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie skubnęłam troszkę łazanek ale tylko tak dla smaku bo TŻtowi odgrzewałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także nie wiem czy dam radę na 11 ![]() ![]() ![]() na najblliższej wizycie będe miała badanie szyjki, więc podpytam ginkę jak ona widzi ten mój termin ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
No to fakt, to by duzo wyjasnialo
![]() ![]()
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że wszystko ok ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() jutro z TŻtem jemy kebaby !! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jasne, jesli Konia sie zgadza to nie widze przeszkod ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Zasady wstapienia do klubu nie zostaly jeszcze jasno okreslone, wiec poki co zostajesz przyjeta ![]() Zartujesz! Watek starczyl na 20 dni? ![]() To ok, umowmy sie moze na 12 lepiej? Dzisiaj przyszla moja herbatka z lisci mali, ktora zamoiwlam przez internet, wieczorem sobie zaparze ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez desia888 Czas edycji: 2012-03-14 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
No ba, jak nie jak tak ![]() Jolka naleśników może i zrobić nie umiesz, ale za to jaki piękny nowy wątek , dziękujemy i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co ...ja mam takie coś ,że uwielbiam jak coś buczy, tzn. taki odgłos jak stara pralka frania albo takie coś jak w maglu , jeszcze jak do tego jest ciepełko to już odpływam, znam dwie osoby co też tak mają , teraz znów mam namiastkę tego jak grzeję grzejniczkiem w pokoju do kąpieli, oj jakie to milusie, najchętniej bym takie coś włączone miała całą noc, ale byśmy się ugotowały ......pytam tż co ma taki odglos i by nie grzało? odpowiedź: Wibrator ![]() co z MoniąHan? |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
może popełniła błąd, że nie włączała go w opiekę nad córką. pomoc przy karmieniu, kąpieli. Cały czas poświęcany synowi przypadł młodej, i cięzko przeszedł radykalne odstawienie... ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
Zanim nadrobiłam tamten wątek to minęła wieczność... Patrzę, a tu jeszcze nowy ![]() ![]() Łączę się z tymi, którym humor nie dopisuje, ja wczoraj miałam jakiegoś mega doła i to bez powodu! ![]() Całą noc miałam skurcze brzucha - bardzo nieregularne i o różnym natężeniu. Teraz pobolewa mnie brzuch jak na @ i straszne kłucie w środku, ale to chyba z wysiłku, bo byłam pieszo na uczelni ![]() Tyle się naczytałam, że nie wiem co mam napisać ![]() ![]() No i Jolka brawo za ogarnięcie nowego wątku ![]() Oto fotki z dziś i proszę nie patrzeć na ubiór, bo jest domowy (a w mało co się mieszczę ![]() ![]() ![]()
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() ok, w takim razie w 12. Jakoś mi raźniej, jak wiem, że nie jestem sama ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nie widze zeby byl nizej, ale ja nie mam oka do szczegolow ![]() Ale to klucie to dziewczyny twierdza ze jak szyjka sie skraca, wiec moze faktycznie cos tam sie zaczyna, a jak 37 konczysz to przeciez w sumie mozesz juz rodzic! ![]() No ciekawe co u Moni, znowu buduje napiecie malpka jedna ![]() No i Aguska cos nei ma dla nas czasu ![]() Kto mi odpowie ile moge pic herbatki z lisci malin? Bo mam napisane na opakowaniu ze 1,5 g lisci zalac 150 ml wrzacej wody i pic raz dziennie i ze nie nalezy przekraczac zalecanej porcji ![]() Dodam ze te liscie sa luzem, tzn nie sa to torebki. No ale wydawalo mi sie ze kilka razy dziennie nalezalo pic napar z lisci jesli mialo cos pomoc? Konia no kazdy ma jakiegos bzika ![]() A TZ jak to Oni - skojarzenia maja niezle, chociaz dziwne ze jako nasz watkowy wlochacz sama na to nie wpadlas ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
evvcia ale fajna piłeczka!
![]() chyba rzeczywiście pomalutku się obniża! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Desia dziekuje za te slowa
![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ide sie chwilke polozyc i oddaje laptopa w rece mojego dziecka bo mi dziure w brzuchu wierci zeby pograc ![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy Wam też się czasem dzieciaczki pchają na jedną stronę? Moja uwielbia chyba mój prawy bok bo tam często sie wypina z całych sił (chyba kolanka) i z lewej strony mam miękko i płasko, a z prawej takie mega wybrzuszenie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do herbatki to nie podpowiem, bo ja jeszcze nie używam żadnych przyśpieszaczy ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]()
Razem, 19.12.04 ![]() Zaręczona, 1.01.11 ![]() Córeczka Laura, ur. 22.03.12 ![]() Będziemy ślubować 31.08.13 ![]() Edytowane przez evvcia_ Czas edycji: 2012-03-14 o 17:31 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Gosia ja myślę,że Wiktoria jest już na tyle duża ,że będzie ok, bo będziesz mogła Ją zaangażować w pomoc itp. wg mnie ważne ,żeby zrobić tak,żeby Dziecko starsze czuło się też ważne,żeby chwalić , znaleźć czas tylko i wyłącznie dla tego dziecka i coś z nim fajnego robić. Znam przypadek ,że Chłopczyk 7 letni zrobil się niegrzeczny w szkole , w gościach itd. po tym jak mu się Siostra urodziła, ale błędy Mamy było widać jak na talerzu.Na okrągło na tapecie tylko córcia, jaka wspaniała, jaka ładna, a Mały był z boku, już się nikt nim nie zachwycał, więc chciał zwrócić na siebie uwagę, a skoro jak był grzeczny to nikt się nie interesował to zaczął wywijać i wtedy Mama się nim zajmowała.To tak w skrócie, ale tak chyba to działa , bo u mnie w domu było podobnie, mam 7 lat starszego brata.
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |||
Zadomowienie
|
melduje się na nowym wątku
![]() Jola dobra robota! pytalas chyba w poprzednim wątku po jakim czasie sciagają szwy. ja mogę się wypowiedzieć za szwy po CC, porod był 6.03, a zdjęcie szwów dzisiaj ![]() Cytat:
Ja karmie tylko piersią..średnio Młody je ok 10-15min..ale ja co jakies pare minut odstawiam, odbijam i przystawiam spowrotem..Często zasypia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przepraszam, bo mi umknęło..rozum iem, ze TZ już jest z Toba? gosia no własnie nie zauwazylam przy tych naszych kąpielach aby sie "napil", ale byl tez kąpany w szpitalu i moze wtedy ![]() Czytałam o jakims sposobie z pieluchą tetrowa ciepłą ,mokrą która się przykłada wpierw do dziecka i w tej pielusze wkłada do wody. Musimy troche pokombinowac ,bo nie chciałabym aby to bylo dla Niego traumatyczne. My wlasnie po kolacji, Robert ladnie spi..a za 2h kąpiel ![]() ![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() śliczny brzusio ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
![]() ale mnie brzuch zaczął boleć ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mała Tymonek już od małego pozytywnie nastawiony do życia jak OK pokazuje ![]() ![]() ![]() A gdzie to nasza Aguśka? Wszystkie porodziły i już wróciły do nas, a jej ani widu, ani słychu ![]() Cytrynka a nie orientujesz się jak jest z przyjmowaniem na Madalińskiego? Łatwo się dostać tak z ulicy czy raczej obłożenie duże. Ja już sama nie wiem gdzie mam rodzić ![]()
![]() |
#114 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Mała ślicznego masz Synka
![]() ![]() Flowerbombka jak pięknie widać, że to Synek ![]() ![]() ![]() ivonka7 śliczne zdjęcia i jaka już duża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
A co do thermo mixa to ja wiem czemu jest taki drogi
![]() ![]() ![]()
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aguśka obiecała, że jak sie trochę ogarnie to zajrzy do nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez nowaken Czas edycji: 2012-03-14 o 17:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.