![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
melduję sie i ja
![]() Natala, piekny tekst na początku! ale się napracowałam dziś, no nawet nie maiłam czasu z Wami pogadac! Ale juz nawet na wątku widać, że wiosna, bo mało nadrabiania miałam ![]() Promykas, piekna dzidzia ![]() Misia, wiedziałam że wrócisz ![]() ![]() Kamiś, o tak, bliźniaki to do mnie ![]() Edzia, ja nawet nie wiem co to CLO ![]() no i juz nie pamiętam co miałam jeszcze dopisac :/ no nic to, wracam do pracy. Może mi się uda jeszcze wrócic zyczyc wam udanego weekendu ![]() Ale Wam zazdroszczę, że Wy wszytskie juz po pracy (prawie Gosiu ![]() Jak ja wyjdę o 18 to juz nie będzie słońca ![]()
Edytowane przez Emma 1 Czas edycji: 2012-03-16 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Melduje się w V części
![]() Ja jeszcze w pracy, ale już niedługo, TŻ już mi zapowiedział że idziemy na jakiś spacer bo jest miło, więc będzie romantico.... ![]() W tym miesiącu zrezygnowałam z wiesiołka...jakoś tak wyszło i powiem Wam że pierwszy raz mam piękny, ciągnący się śluz płodny, więc już sama nie wiem jak to z tym wiesiołkiem jest ![]() Misiu ja jako staraczka też Cię pocieszam ![]() ![]() Miłego weekendu Dziewczynki, korzystajcie z niego jak najwięcej ![]()
2013 należy do nas...musi się udać Edytowane przez Tigresse86 Czas edycji: 2012-03-16 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
zrywam sie z pracy, a co mi tam! i tak juz pewnie nikt do mnie nie przyjdzie
![]() Superowego wiosennego weekendu wam życzę!
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
hej, nic nie nadrabiałam, wpadłam sprawdzić, czy już jest nowy wątek. Natalka, jak łądnie rozpoczęłaś
![]() Ja dzisiaj po pracy od razu pojechałam myć okna, bo jutro te rolety mają być, a od 18 mam jeszcze 2 godzinki, także dopiero wieczorkiem Was nadrobię ![]()
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2012-03-17 o 06:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Witam się wieczornie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#96 |
Rozeznanie
|
Witam sie i ja
![]() Edzia gratuluje ![]() Możecie mi zmienic na 5cs ![]() ![]() Ale od dwóch dni mam migreny masakra na oczy nie widze ![]() Buziaki Wam śle... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Melduję się! CoffeeHeaven - starająca się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Witam wszystkie dziewczyny. Na poczatku chciałam się przywitać i zapytać czy przyjmiecie mnie do swojego grona staraczek. Może na początek opowiem coś o sobie. No więc Monika lat 26 w sierpniu 2011r. została szczęśliwą żonka a od października zaczęliśmy starania o dzidziusia. Jest to już nasz 6sc. I póki co bezskuteczny niestety. Ale widzę że nie jestem sama w tak długich staraniach. Mam nadzieję że będzie mi się z Wami miło gadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
hej
pzrepraszam ze rano uciekłam ale pojechałam na zakupy a potem wpadlam w wir porzadków wiosennych ale umylam wszytskie okna na mieszkanu posprzątałam mieszkanie ugotowałam obiad i ledwo żyje ale na igraszki z męzem jeszce siły mialam nadrobie was jutro bo tu juz 5 czesc miłego wieczoru i weekendu dla tych co dopiero w poniedziałek sie pokarza ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
u nas w weekned jest bardzo cicho ale w tygodniu to tak srednio 10 stron albo lepiej pioszemy ja musze uciekac dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Ja wpadlam na chwile, bo bardzo sie stesknilam za swoimi dziewczynkami
![]() ![]() Kochane dzisiaj nie zwracalam!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! Opaski sea band od meza troche pomagaja ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak jutro sprawa sie rozwinie ![]() Macie jakies wiesci od Monika_uk. Nie odzywa sie i troche sie martwie o nia ![]() Laski mam nadzieje, ze niedlugo na stale wroce do watku. TESKNIE ZA WAMI ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Ok to mniej więcej wiem że w weekend to się pisze
![]() Ale przynajmniej nie będe się nudzić na tygodniu bo aktualnie siedze w domku i troszki się nudzę. W weeknedy i popołudnia spędzam z Tż jak wróci z pracy to w takim razie życze miłego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Witam się na nowym wątku,ale poplynęlyscie dziewczyny, wczoraj nie moglam zajrzec,a dzis przezylam zawal,ze tyle naskrobalyscie.
Piękna dzidzka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Beauty a Ty juz do Euro sie przygotowujesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Witam się w nowej części
![]() Tempo macie zabójcze w pisaniu... Nie ogarniam... dziś jestem już zmęczona ale jutro postaram się was nadrobić ![]() Natalko jak możesz to zmień mi na liście starania od teraz czyli od marca ![]() ![]() Mam cichą nadzieję że się udało... temp rośnie ufff... więc mooooooże... ![]() Chciałam się pochwalić że mamy już zamówione podziękowania dla rodziców, medale dla super świadków i lampiony ![]() ![]() Zaczyna się wszystko układać ![]() ![]() Wiecie jaki mam pomysł żeby zrobić prezent Tż'towi i w dniu ślubu wieczorem przy gościach chcę mu wręczyć koszulkę z napisem "moja żona ma zarąbistego męża" a po drugiej stronie "A dzieci będą miały fantastycznego tatę" co wy na to?
08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś ![]() Rośnij kruszynko rośnij ![]() Edytowane przez Guuusiaa Czas edycji: 2012-03-16 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=natalia_b;32965274]Jestem na chwilę
![]() ![]() ![]() ![]() mmm,przepis brzmi smakowicie. Mi męzus tez dzis na obiadek zaserwowal naleśniki,ale z twarogiem na slodko. Tez lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
#107 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja juz wszystkiego sie chwytam ale naprawde czuje sie jakos lepiej z tymi opaskami. Spie nawet z nimi. Wcale ich nie czuc na rekach. Jest na nich taka mala kuleczka ktora uciska nadgarstek ale to nic nie boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | ||
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki. Jakie ładne słoneczko za oknem od rana, a ja zła sama na siebie, wieczorami usypiam na siedząco i nie mogę dłużej posiedzieć a rano o godz 5 wstaje wyspana i już spac nie mogę
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() monini, witaj ![]() Emilia, super, że mdłości cię mniej męczą ![]() Guuusia, ale super prezent dla tż. Pewnie się ucieszy ![]() ja muszę jeszcze dzisiaj popracować, ale mi się oczywiście nie chce ![]()
#112 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() melduje sie i ja w koncu w V czesci watku ![]() Natalia pieknie utworzylas watek ![]() ![]() Jejku myslalam,ze bede miala mega duzo nadrabiania jeszcze w poprzedniej czesci,a wcale tak duzo nie bylo....co Wy takie malomowne....?? ![]() Za to o tych proroczych snach itp to wolalabym szczerze mowiac nie naczytac sie....sama wiem,ze u mnie w rodzinie zdarza sie czasami,ze komus sie cos zlego sni,a pozniej sie cos zlego dzieje,ale to nie zawsze, nie ma reguly....ja wole jakos nie wnikac zbytnio w to,bo ciarki mi az przechodza.... Promykas slicznie wyglada Twoja dzidzia ![]() ![]() Misia ciesze sie,ze jestes-dlugo nie wytrzymalas bez nas ![]() ![]() Witam nowe straczki ![]() Ja wczoraj jak wyszlam z Tz po 9 jakos chwile z domu wrocilismy przed 21....najpierw latalismy,zalatwialismy sprawy na miescie, bylismy na IP.... pozniej na obiedzie, potem Tz zabral mnie do hurtowni z art. dzieciecymi, a pozniej do innej z zabawkami ![]() potem na szybka kawke do znajomych zajechalismy,a na koniec zrobilismy sobie wypad nad jeziorko i wracajac jeszcze zrobilismy zakupy i tak mina dzien. Dziewczynki widzialam wczoraj moje Szczescie....i slyszalam serduszko ![]() Nie potrafie slowami opisac tego....SLYSZALAM SERDUSZKO MOJEGO SZCZESCIA!!!! Mialam jednorazowe lekkie plamienie w czwartek wieczorem i pojechalismy na IP zeby sprawdzic czy wszystko ok. Na szczescie wszystko jest ok,a te plamienia to w moim przypadku wystarczy lekki wysilek A przeciez ja nic nie robie....to ze umyje naczynia....w sumie 40 minut stania przy zlewie odczuwam mocno na kregoslupie,wiec moze cos w tym jest....Na szczescie nie sa od dzidzi i jestem spokojniejsza ![]() Jak wyszlam z gabinetu i pokazalam Tz zdjecie a on do mnie " jak rosnie...."i takimi szklistymi oczami patrzal.... Tz mial miec dzis wolne,ale ze wczoraj nie poszedl musial dzis jechac do pracy nadrobic troche na kilka godzin. Nie spalismy z Tz dzis juz przed 4...Tz cos zle sie czul. Mielismy rozczelnione okno ,a jak Tz je zamknal w nocy to mnie znow wzielo na katar, kichanie i smarkanie....meczylam sie,ze masakra....Tz mnie glaskal po glowie, widzial jak nie moge spac....moja mama od 4 dni przeziebiona tez....masakra....mama o 5 wstala do pracy, a Tz do mnie "to co my tez wstajemy?? "....i wstalismy zroblam mamie i Tz kawke...dopiero jak jakos o 6:30 Tz poszedl sie kapac udalo mi sie zasnac na pol godzinki....wpoldo 8 pojechal,a ja wbilam sie do Was narabiac.... W ogole u nas tez wczoraj wspaniala pogoda byla....i dzis od rana pieknie, slonko swieci....to mi sie podoba.... ![]()
#113 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry...nie mam sily Was bardzo nadrabiac...chcialam powiedziec dzisiaj, ze zaliczylam pierwsze poranne przytulanki z kibelkiem...
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Aha...jesli macie jakies zmiany piszcie na priv...teraz jade na zakupy...jak wroce to zmienie i Was nadrobie ![]()
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Black, gratuluję. Musi to być niesamowite usłyszeć serduszko. Ja się nie mogę doczekać
![]() Promyczku, nie napisałam wcześniej, piękna dzidzia ![]() Natalka, ech te objawy, źle jak nie ma, źle jak są. Mam nadzieję, ze nie bedzie Cię bardzo męczyć. ja zaraz będę pracować, a potem na działkę jadę sprzątać ![]()
#116 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mmmnnnniiiiiiaaaammmm pyszne było Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
szkoda mi was bidulki z tymi mdłosciami i wymiotami ale taka uroda wiekszosci ciąż trzymajcioe sie ![]() a ja dzis znowu sprzatam zakupki bo mojego meza rozkłąda musze go wyleczyc zeby mial czym strzelac za tydzien ![]() miłego dnia ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Ale super dziś świeci, chyba czas otworzyć sezon rowerowy, muszę tylko najpierw swój do przeglądu oddać. Aniulka współczuję tych migren...wiem co to za draństwo, mam nadzieję że szybko w miarę Ci przejdzie i nie będziesz długo cierpieć ![]() Monini witaj w naszych "skromnych progach" ![]() ![]() Black to super że wszystko się układa i że znowu widzieliście się ze swoim Dzidziulkiem, nie szalej tylko za bardzo i się nie przemęczaj, pogoda super więc tylko się relaksować ![]() Natalka trzymaj się dzielnie, mam nadzieję że długo Cię nie będą te mdłości męczyć ![]() ![]() To miłej sobotki życzę, ja trochę posprzątam, na zakupy się wybiorę i będę czekać na TŻ bo on dziś na uczelni, buziaki ![]()
#118 |
Rozeznanie
|
Witam sie z rana
![]() ![]() Piękne słoneczko dzisiaj nic tylko wychodzić na sparerek ![]() ![]() Miłego Dania życzę Wam ![]() BlackSuper że z dzidzia wszystko jest ok ![]() Tigresse Kochana a jak Ty się czujesz?? który masz dc?? Niech ten bocian zawita wkońcu u nas ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez aniula83 Czas edycji: 2012-03-17 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pogoda super więc miłego spacerku trzeba korzystać ![]()
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gusia skąd ja znam te problemy ze snem , od samego początku ciąży tak mam ![]() A co z Moniką_uk? Miała mieć usg na 12 marca i sie nie odezwała, oby wszystko dobrze tylko było . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.