|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MARZEC NIE ZNAM REGULAMINU, błyszczyki, pigmenty, kolorówka oczy :)
Cytat:
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się głównie te rzeczy niedostępne, a czym dokładnie jesteś zainteresowana?
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Duużoo! Perfumy, rozświetlacze, szminki, błyszczyki, pigmenty, kolorówka oczy :
2x Loreal Glam Shine szminko-błyszczyki - Watermelon Ice i Mango Tango- użyte może ze 2-3 razy, nadal widoczne jest fabryczne "ścięcie" szminek
Serum na końcówki Oriflame HairX ok 25/30ml Cienie Jane Iredale (5x kolory ziemi-brąz perła, śliwka mat, ciemna złotawa zieleń perła, jaśniejszy fiolet perła, jasny blady róż mat) 2 kolory użyte na próbę- prawdopodobnie są po terminie (szczegóły na PW) L'oreal Blush Minerals nr 70 Tender Coral cos u mnie?
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
podbija podbijam
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Duużoo! Perfumy, rozświetlacze, szminki, błyszczyki, pigmenty, kolorówka oczy :
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec Wymienię Duuużo!Perfumy,usta, oczy, rozświtlacze, brązery,róże, włosy, c
Jasne haremki mogłabym oddać za Gucci Rush i Vipera Puder Pracowany wielofunkcyjny brązujący (złote drobiny)
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też preferuję większą wymianke
A u Ciebie najbardziej podoba mi się właśnie ten róż Bourjous błyszczyk w kopercie nie waży więcej niż 10dag więc z mojej strony ołata byłaby 3,90 więc myślę że mogłoby się to opłacać ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Opium YSL - ok 25/30ml
Gucci Rush - mysle ze ok 10/30ml Coś u mnie? |
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie:
pigment Bourjois nr 85 Clinique Chubby Stick koloryzujący balsam Whoppin Watermelon używany ale została większość ile go dokładnie zostało i w jakim jest stanie? Balsam połyskujący Avon Care Shimmering Body Lotion 200ml
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Hej spodobało mi się kilka rzeczy
![]() Luna Twilight Surrender użyty parę razy 2x Loreal Glam Shine szminko-błyszczyki - Watermelon Ice i Mango Tango- użyte może ze 2-3 razy, nadal widoczne jest fabryczne "ścięcie" szminek znajdziesz coś u mnie? Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33790444 |
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się:
![]() Opium YSL - ok 25/30ml Gucci Rush - mysle ze ok 10/30ml Lancome Miracle- ok 10/30ml https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1335004178 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1335004431 Bonnebell Blend'n'Glow rozświetlacz Maybelline Dream Mousse Blush nr 06 Brown Revlon Beyond Natural Pink użyty parę razy, ubytku nie widać 2x Loreal Glam Shine
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec Wymienię Duuużo!Perfumy,usta, oczy, rozświtlacze, brązery,róże, włosy, c
zapraszam do mojego nowego wątku
![]() znajdziesz coś za te cienie , o których kiedys rozmawiałyśmy? te iredale po terminie?
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
oh gucci rush mi sie tez podoba
a moze tyc bys d otego wziela np mietowa spoodnice, bo ona napewno bedie dobra na 38, bo jest elastytczna i raczej startuje od 38 do 42
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie dziwieczemu mi nie odpiszujesz, a ja zapmnialam napisac
a wiec zakladam ze perfumy sa oryginalne, wiec juz nic nie potrzebuje, mozesz dorzucic jakas odlewke jak masz, i zparaszam na prv
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

Dodałam pomadkę Celia Nude która podbija KWC 

To może daj propozycję co za co, ustalimy
a wiec zakladam ze perfumy sa oryginalne, wiec juz nic nie potrzebuje, mozesz dorzucic jakas odlewke jak masz, i zparaszam na prv