![]() |
#92 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MARZEC NIE ZNAM REGULAMINU StriVectin-SD™, Dior, BIOTHERM................. ...
kochana pytasz o perf.playboy i cień ten niebieski catrise?jeśli tak to ich nie zam.w wątku bo są zarezerwowane dla ciebie za pędzelek
kochana ja przemyślałam,że nie będę brała rzeczy,które nie są mi potrzebne tak naprawdę bo chcę zrobić porządek a znowu sobie nazbieram :więc zostańmy przy wcześniejszej umowie mój cień catrise i perf,playboy za twój pędzelek ELF OK?chyba że masz poza wątkiem jeszcze jakieś pędzelki? proszę o zdjęcia pędzelka takie twoje nie z netu bo chcę zobaczyć wlosie Edytowane przez delfix10 Czas edycji: 2012-05-13 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: MARZEC NIE ZNAM REGULAMINU StriVectin-SD™, Dior, BIOTHERM................. ...
coś za:
2. Vipera - Cień do powiek (02) Jasny beż z brokatem - użyty 1 raz pędzelkiem 3. Poczwórne cienie do powiek Avon (Mocha Latte) - z wymianki 3 cienie tylko maźnięte a 1 jest w połowie pokruszony, ponieważ przesyłka była źle zabezpieczona 1. Bransoletka brązowa i różowa z bransoletek to tą różową z serduszkiem ![]() Najbardziej zależy mi na cieniach do powiek avon mocha latte ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
kochana napisz mi co z naszą wymianką?bo nie wiem czy wystawiać te rzeczy czy trzymać dla ciebie?chodzi o cień i playboya
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Przyszłam po Rare Pearls ![]() W wątku Far Away [ 30 ml z ubytkiem max 1 ml], ale może dobrałabyś coś jeszcze do tego ? ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Dot.: StriVectin-SD™, Dior, BIOTHERM................. ........
coś za :
4. Pachnąca mgiełka do ciała Śliwka i Nektarynka Avon - 125 ml - nowe 5. Pachnąca mgiełka do ciała Morela i Słonecznik Avon - 125 ml - nowe ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Tak ![]() 3. Be.... kissable Avon - 50 ml - nowe ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Niestety za christiana nic nie widze. ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Nie ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Perfumy kupiłam za 19,90 zł. Mgiełki chodzą po 8-9 zł,a cienie amway'a są o wiele droższe,ale ok. ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- A ja widziałam mgiełki za 8 zł. Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Aaaaaa to pasuje ![]()
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Dot.: StriVectin-SD™, Dior, BIOTHERM................. ........
Zainteresował mnie Salvador Dali Purple Lips, ale nigdy nie wąchałam go. Muszę się jeszcze rozejrzeć
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
O rany masz be..kissable, moje wspomnienie ze szkolnych lat.
![]() Choć cena przez 5 lat się bardzo zwiększyła z tego co widzę na all.. Nie wiem ile dałaś za te perfumy czy Ci się będzie opłacać. ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Ubytek widać na zdjęciu, odkąd wystawiłam je tutaj, ani razu nie użyłam. Na perfumach aż tak mi nie zależy, po prostu chciałam sobie przypomnieć lata gimnazjum. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za 3. Be.... kissable Avon - 50 ml - nowe ?
![]()
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
niestety nic, dzięki
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję nic nie znalazłam, pozdrawiam, M.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.