|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Opiszcie siebie teraz:)
Jest 1;14 w nocy, przysypiam przed monitorem, jednocześnie na przekór wszystkiemu korzystając z wolnego kompa.
Siedzę w piżamie: spodnie w niebiesko-biało-czerwoną kratke, góra czerwona ze Snoopym ![]() Na głowie busz
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm u mnie 1;41 ale nie wiem czy moj zegarek dobrze dziala
mam z nimi problemy kazdy pokazuje inna godzine![]() ubrana w zolta koszulke ze snoopym....na dole majteczki czarne,,siedze na wizazu juz grubo ponad 2 godziny :P hmmm zjadlam wlasnie dwie kanapki ( grzech) ale byly pycha ( nie zaluje)...umyte wloski pachnace odzywka wybalsamowana ....pryszczyk ktory sie pojawil pokryty biala substancja do jutra zniknie ( miejmy nadzieje) czas szykowac sie do glebokiego snuuu![]()
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
U mnie zegrake wskazuje 1:40....
Siedze w szlafroku oczywiscie niebieskim, wielgasnej koszulce, na nogach jakies klapki....japonki (sprawdzilam). Zmyłam dokładnie twarz Teraz sie kremuje tzn od 2 godzin czekam az krem sie wchlonie Co prawda siedze juz tak 2 h więc ostatni raz zerkne na forum i lece spac. Dobrej nocy życzę... P.S. Powinni mnie pochować w tym szlafroku... |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest 2:17, siedze przed kompem oczywiście
rozmawiam od 3-ech godzin z kolegą, ubaw mamy po pachy Mam na sobie różowe koronkowe majtki, żółtą ogromną koszulke i skarpetki
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Dochodzi u mnie 10 wieczor, niedawno wrocilam do domu po 13-godzinnym dniu (praca, szkola) i ledwo zipie. Zajadam zupke, gotuje sie w mieszkaniu (zadna klima nie pomaga w tej saunie) i siedze w szortach i bluzce z krotkim rekawem. Najchetniej wskoczylabym do wanny z zimna woda - nawet w ubraniu.
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
ja siedzę w piżamce, owinięta kołdrą
bez makijażu, ogólnie wyględam jakby mnie potrącił autobus albo coś w podobie. aha i jem wisienki
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
ja wlasnie niedawno wstalam..
po sniadanku, w niebieskim szlafroczku, czarnych majteczkach i szarym topie wlosy w nieladzie, twarzyczka tez ![]() siedze teraz na wizazu a zaraz sie zbieram cos pozalatwiac u mnie tak brzydko... pada i jest zimno.. az nie mam ochoty ruszac sie z domku-najchetniej zakopalabym sie w koldre i zasnela na kolejne 12h ![]() dobra, zbieram sie zycze milego dnia
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
ja mam na sobie czerwona koszulke ze snoopim, czarne spodnie do polowy lydki i recznik na glowie, przed chwila umylam wlosy, za oknem pochmurno i chyba padalo; musze isc robic sniadanie bo dzisiaj moja kolejka a TZ sie juz domaga; aha, u mnie godz. 9.35
|
|
#99 |
|
Mrs Mrau
|
włsy niedbale związane w kucyk,ciemne jeansy,koszulka czerwona bez rękawów,kurcze cud,że na tak wczesna porę nie siedzę jeszcze w piżamie
|
|
|
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Siedzę w białych krótkich spodenkach, na nogach skarpetki w biało niebieskie paski, intensywnie granatowa koszulka z moim imieniem na plecach
|
||
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=beoneself]Eh, Snoopy rządzi
![]() A jak! Uwielbiam gada!
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać, że przesiaduje jeszcze w wolnych chwilach przy "Wizaż. pl"
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam z pracy (białe biodrówki, swetekek dopasowany granatowo-srebrny, czarne szpilki, szara krótka kurteczka, włosy opięte w kok klamrą)
zdążyłam się odświeżyć i przebrać, więc siedzę przed komputeram w dzinsach z rpzszerzanymi nogawkami, koszulce czarnej ze słonecznikiem i napisem PRZYSTANEK WOODSTOCK, włosy nadal upięte, na nogach klapeczki, makijaż lekko się rozmazuje, więc pędzę poprawić, bo za chwilę z pracy zawita TŻ i trzeba mu ładnie obiad podać.
|
|
|
|
|
#104 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja to dzisaj nawet się uczesałam, bo musiałam z domu wyjść
A poza tym to mam dżinsowe spodnie, bluze fruta i plasterek na policzku mały wypadek przy pracy
|
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
siedze przed kompem w powyciaganym bialym dresie firmy xxx, bez makijazu, wlosy rozpuszczone,przegladam Wizaz
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Snoopy to jest to
![]() ![]() a ja teraz w rozowym golfiku , bordowych spodniach i bezowej chustce na glowie zawiazanej jak J.Lo ![]() czekam na mojego TŻ :P i on zrobi mi obiad :P rodzice ida na jakies imieniny mniam
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Stare dzinsy, stara koszula nocna (w owieczki) ktora przerobilam na tzw. domówke
Wszystko w farbie olejnej gdyz przed chwilka skonczylam malowac Zawsze sie w to przebieram gdy maluje a robie to czesto. Wlosy spiete wysoko (w kitke? kok?)i nie uczesane mimo ze juz 17:00(mam wlosy krecone wiec wyglada nieco sianowato ) Ale co tam bede sie przejmowac jak dzis nigdzie nie wychodze?:P
|
|
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
No dzisiaj to prawie cały czas wychodzę gdzieś, więc nie jest ze mną tak źle
Mam na sobie dżinsy, szarą bluzeczkę z kotkiem i napisem COOL CAT'S Na twarzy kremik tylko i tusz na rzęsach (nie chciało mi się lepiej malować |
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
ja mam na sobie jeansy granatowe i białą bluzę z czarnym napisem ANS 77,rozpuszczone włosy i jestem bez makijażu - nigdzie nie wychodze calutki dzień dziś w domu siedzę :P
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
W umnie 10:30 rano i siedze w pracy z tylko jedna osoba, wiec dzisiaj obie jestesmy luzno ubrane. Mam na sobie granatowe dzinsy, granatowo-niebieskei buty sportowe i kremowa bluzeczke. I siedze na necie, bo taka moja praca, wiec klikam tez an wizazu
.
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=bluestar]
Cytat:
Kubek na ołówki, mała walizkę, jego podobiznę-maskotkę Od rana strasznie boli mnie glowa, ubrana jestem w niebieską koszulkę na ramiączkach z czerwonym sercem z przodu, długie spodnie od piżamy z kratkę, męczę się przed kompem, ale po prostu musiałam zajrzeć na wizaż |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Jest 21.06 popijam herbatkę "Forest fruit Tea" Liptona, mój TŻ siedzi przed TV i wcina kolację. Ja mam na sobie żółto-turkusową bluzkę z długim rękawem, bo coś zimno ostatnio się zrobiło, jeansy, pumy, włosy upięte w koka i bez makijażu ( już
). Co chwila kremuję rączki kremem do rąk Naturals Avonu . W domciu juz posprzątane więc mogę spokojnie buszować po necie - myslę, że dzisiaj do północy posiedzę. |
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
właSnie położyłam spać coreczke włożyłam moją ulubioną koszule nocną, rozmiar XL(uwielbiam duże koszule) i przeglądam wizaż
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Godzina 15:33 wlasnie wskoczylam w stoj kompielowy , jedziemy z mezusiem na basen.
pozdr sylwia
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Jest sobie godzinka 22.05. Siedze wyluzowana bo nikt mnie nie widzi w moich pieknych czerwonych, powyciaganych dresiczkach i z deka przyduzej koszulce. Wlosy mam jak zwykle w artystycznym nieladzie... ale do twarzy mi w nich ehheh
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz tak samo, ale w rozmazanym makijażu i trochę potarganych włosach bo druga część dnia była małym koszmarem
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest 22:16.
Siedzę na łóżku, na kolanach laptok, przy moim boku śpi kotka, a naprzeciwko TŻ siedzi przed drugim kompem i szuka na Allegro grzałki z termostatem dla moich żółwi (zdaje się, że znalazł). Ja znalazłam fajny krem ![]() Właśnie ustaliliśmy jaki film obejrzymy także kończę wizażowanie na dziś, wracamy do reala
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Niedziela godz. 11.00
Włoski zwiazane w kucyk bo uparcie wpadaja mi do kawy którą dopijam, sniadanko już zjedzone. Czekam na wolną łazienke ktorą okupuje już od 30 minut TŻ Podkrążone oczy, na sobie "domowa" spódniczka i....biały biustonosz
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
A ja siedzę przed komputerem w czarnych spodniach od dresów,różowej bluzie i różowych japonkach z kwiatkami (występują w roli kapci
).Oczy zapuchnięte,boli mnie głowa, wyglądam jak siedem nieszczęść.Położyłam się późno, przedtem pokłóciłam ostro o jakieś bzdury ze swoim chłopakiem,a jak tylko zdążyłam zasnąć to obudziła mnie burda u sąsiadów, krzyki i trzaskanie drzwiami.Przeglądam wizaż, google earth, słucham lounge radio jak zwykle i piję wodę.
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie zjadłam śniadanko a teraz myje zęby
. Jest 11.27. Mam na sobie koszule nocna w motylki i wełniane skarpety po kolana |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

rozmawiam od 3-ech godzin z kolegą, ubaw mamy po pachy
bez makijażu, ogólnie wyględam jakby mnie potrącił autobus albo coś w podobie. aha i jem wisienki![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A poza tym to mam dżinsowe spodnie, bluze fruta i plasterek na policzku
mały wypadek przy pracy