Opiszcie siebie teraz:) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-07-22, 01:22   #91
beoneself
Zakorzenienie

Dot.: Opiszcie siebie teraz:)

Jest 1;14 w nocy, przysypiam przed monitorem, jednocześnie na przekór wszystkiemu korzystając z wolnego kompa.
Siedzę w piżamie: spodnie w niebiesko-biało-czerwoną kratke, góra czerwona ze Snoopym
Na głowie busz ... Nie mam już kontaktów i czuję się jak krecik
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 01:48   #92
1141655
Zakorzenienie

hmmm u mnie 1;41 ale nie wiem czy moj zegarek dobrze dziala mam z nimi problemy kazdy pokazuje inna godzine

ubrana w zolta koszulke ze snoopym....na dole majteczki czarne,,siedze na wizazu juz grubo ponad 2 godziny :P hmmm zjadlam wlasnie dwie kanapki ( grzech) ale byly pycha ( nie zaluje)...umyte wloski pachnace odzywka wybalsamowana ....pryszczyk ktory sie pojawil pokryty biala substancja do jutra zniknie ( miejmy nadzieje) czas szykowac sie do glebokiego snuuu
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 01:56   #93
_Ya
Zadomowienie

U mnie zegrake wskazuje 1:40....
Siedze w szlafroku oczywiscie niebieskim, wielgasnej koszulce, na nogach jakies klapki....japonki (sprawdzilam).
Zmyłam dokładnie twarz
Teraz sie kremuje tzn od 2 godzin czekam az krem sie wchlonie
Co prawda siedze juz tak 2 h więc ostatni raz zerkne na forum i lece spac.
Dobrej nocy życzę...

P.S.
Powinni mnie pochować w tym szlafroku...
_Ya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 02:26   #94
Neni1984
Zakorzenienie

U mnie jest 2:17, siedze przed kompem oczywiście rozmawiam od 3-ech godzin z kolegą, ubaw mamy po pachy Mam na sobie różowe koronkowe majtki, żółtą ogromną koszulke i skarpetki Włosy jeszcze mokre, skręcająsię jak chcą, niedługo zmykam do łóżeczka, jeśli tylko dostanę pozwolenie
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 04:57   #95
Magda.
Zadomowienie

Dochodzi u mnie 10 wieczor, niedawno wrocilam do domu po 13-godzinnym dniu (praca, szkola) i ledwo zipie. Zajadam zupke, gotuje sie w mieszkaniu (zadna klima nie pomaga w tej saunie) i siedze w szortach i bluzce z krotkim rekawem. Najchetniej wskoczylabym do wanny z zimna woda - nawet w ubraniu.
Magda. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 07:14   #96
sylwia18
Zakorzenienie

ja siedzę w piżamce, owinięta kołdrąbez makijażu, ogólnie wyględam jakby mnie potrącił autobus albo coś w podobie. aha i jem wisienki
Stary 2005-07-22, 10:29   #97
an-si:)
Rozeznanie

ja wlasnie niedawno wstalam..
po sniadanku, w niebieskim szlafroczku, czarnych majteczkach i szarym topie
wlosy w nieladzie, twarzyczka tez
siedze teraz na wizazu a zaraz sie zbieram cos pozalatwiac
u mnie tak brzydko... pada i jest zimno.. az nie mam ochoty ruszac sie z domku-najchetniej zakopalabym sie w koldre i zasnela na kolejne 12h

dobra, zbieram sie
zycze milego dnia
Stary 2005-07-22, 10:45   #98
bluestar
Raczkowanie

ja mam na sobie czerwona koszulke ze snoopim, czarne spodnie do polowy lydki i recznik na glowie, przed chwila umylam wlosy, za oknem pochmurno i chyba padalo; musze isc robic sniadanie bo dzisiaj moja kolejka a TZ sie juz domaga; aha, u mnie godz. 9.35

bluestar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 10:50   #99
cattt
Mrs Mrau

włsy niedbale związane w kucyk,ciemne jeansy,koszulka czerwona bez rękawów,kurcze cud,że na tak wczesna porę nie siedzę jeszcze w piżamie
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 15:02   #100
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluestar
ja mam na sobie czerwona koszulke ze snoopim.
Cytat:
Napisane przez 1141655
ubrana w zolta koszulke ze snoopym....
Eh, Snoopy rządzi
Siedzę w białych krótkich spodenkach, na nogach skarpetki w biało niebieskie paski, intensywnie granatowa koszulka z moim imieniem na plecach . Włosy układają się w miarę normalnie, makijażu brak, bo na codzień się nie maluję
Stary 2005-07-22, 16:00   #101
bluestar
Raczkowanie

[QUOTE=beoneself]Eh, Snoopy rządzi

A jak! Uwielbiam gada!

bluestar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 16:02   #102
Nadin
Zakorzenienie

Zapomniałam dodać, że przesiaduje jeszcze w wolnych chwilach przy "Wizaż. pl"
Nadin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 16:20   #103
Taverney
Zakorzenienie

a ja właśnie wróciłam z pracy (białe biodrówki, swetekek dopasowany granatowo-srebrny, czarne szpilki, szara krótka kurteczka, włosy opięte w kok klamrą)
zdążyłam się odświeżyć i przebrać, więc siedzę przed komputeram w dzinsach z rpzszerzanymi nogawkami, koszulce czarnej ze słonecznikiem i napisem PRZYSTANEK WOODSTOCK, włosy nadal upięte, na nogach klapeczki, makijaż lekko się rozmazuje, więc pędzę poprawić, bo za chwilę z pracy zawita TŻ i trzeba mu ładnie obiad podać.
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 16:26   #104
Ania07_13
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

GG do Ania07_13

Ja to dzisaj nawet się uczesałam, bo musiałam z domu wyjść A poza tym to mam dżinsowe spodnie, bluze fruta i plasterek na policzku mały wypadek przy pracy (tylko nie myślcie sobie, że się goliłam nic z tych rzeczy)
Ania07_13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 16:28   #105
jami
Rozeznanie

siedze przed kompem w powyciaganym bialym dresie firmy xxx, bez makijazu, wlosy rozpuszczone,przegladam Wizaz
jami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 17:01   #106
1141655
Zakorzenienie

Snoopy to jest to

a ja teraz w rozowym golfiku , bordowych spodniach i bezowej chustce na glowie zawiazanej jak J.Lo na teledysku siedze na wizazu i patrze na swiatelko w kibelku w ktorym siedzi moj tata bo bardzo chce mi sie siusiu i juz nie wytrzymuje
czekam na mojego TŻ :P i on zrobi mi obiad :P rodzice ida na jakies imieniny mniam
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 17:07   #107
zyziaa
Raczkowanie

GG do zyziaa

Stare dzinsy, stara koszula nocna (w owieczki) ktora przerobilam na tzw. domówke Wszystko w farbie olejnej gdyz przed chwilka skonczylam malowac Zawsze sie w to przebieram gdy maluje a robie to czesto. Wlosy spiete wysoko (w kitke? kok?)i nie uczesane mimo ze juz 17:00(mam wlosy krecone wiec wyglada nieco sianowato ) Ale co tam bede sie przejmowac jak dzis nigdzie nie wychodze?:P
zyziaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 17:20   #108
Kate_86
Rozeznanie

GG do Kate_86

No dzisiaj to prawie cały czas wychodzę gdzieś, więc nie jest ze mną tak źle Mam na sobie dżinsy, szarą bluzeczkę z kotkiem i napisem COOL CAT'S Włoski związane w jakiś kucyk i podpięte do góry Na twarzy kremik tylko i tusz na rzęsach (nie chciało mi się lepiej malować )
Kate_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 17:34   #109
201701160947
Konto usunięte

ja mam na sobie jeansy granatowe i białą bluzę z czarnym napisem ANS 77,rozpuszczone włosy i jestem bez makijażu - nigdzie nie wychodze calutki dzień dziś w domu siedzę :P
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 17:38   #110
Magda.
Zadomowienie

W umnie 10:30 rano i siedze w pracy z tylko jedna osoba, wiec dzisiaj obie jestesmy luzno ubrane. Mam na sobie granatowe dzinsy, granatowo-niebieskei buty sportowe i kremowa bluzeczke. I siedze na necie, bo taka moja praca, wiec klikam tez an wizazu .
Magda. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 21:10   #111
beoneself
Zakorzenienie

[QUOTE=bluestar]
Cytat:
Napisane przez beoneself
Eh, Snoopy rządzi

A jak! Uwielbiam gada!
TAK^^ Mam ze Snoopim dwie piżamy Kubek na ołówki, mała walizkę, jego podobiznę-maskotkę
Od rana strasznie boli mnie glowa, ubrana jestem w niebieską koszulkę na ramiączkach z czerwonym sercem z przodu, długie spodnie od piżamy z kratkę, męczę się przed kompem, ale po prostu musiałam zajrzeć na wizaż Tak się objawia obsesja? Jeszcze tylko ciekawych wątków do przeglądnięcia... ^^
Stary 2005-07-22, 21:16   #112
mona1978
Zakorzenienie

GG do mona1978

Jest 21.06 popijam herbatkę "Forest fruit Tea" Liptona, mój TŻ siedzi przed TV i wcina kolację. Ja mam na sobie żółto-turkusową bluzkę z długim rękawem, bo coś zimno ostatnio się zrobiło, jeansy, pumy, włosy upięte w koka i bez makijażu ( już ). Co chwila kremuję rączki kremem do rąk Naturals Avonu .
W domciu juz posprzątane więc mogę spokojnie buszować po necie - myslę, że dzisiaj do północy posiedzę.

mona1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 21:18   #113
chmurka80
Zadomowienie

GG do chmurka80

właSnie położyłam spać coreczke włożyłam moją ulubioną koszule nocną, rozmiar XL(uwielbiam duże koszule) i przeglądam wizaż
chmurka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-07-22, 21:28   #114
sylwiamaria
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do sylwiamaria GG do sylwiamaria

Godzina 15:33 wlasnie wskoczylam w stoj kompielowy , jedziemy z mezusiem na basen.
pozdr sylwia

1. " W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
George Bernard S

sylwiamaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 22:10   #115
mala_czarna
Zadomowienie

Jest sobie godzinka 22.05. Siedze wyluzowana bo nikt mnie nie widzi w moich pieknych czerwonych, powyciaganych dresiczkach i z deka przyduzej koszulce. Wlosy mam jak zwykle w artystycznym nieladzie... ale do twarzy mi w nich ehheh
Stary 2005-07-22, 22:32   #116
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taverney
a ja właśnie wróciłam z pracy (białe biodrówki, swetekek dopasowany granatowo-srebrny, czarne szpilki, szara krótka kurteczka, włosy opięte w kok klamrą)
zdążyłam się odświeżyć i przebrać, więc siedzę przed komputeram w dzinsach z rpzszerzanymi nogawkami, koszulce czarnej ze słonecznikiem i napisem PRZYSTANEK WOODSTOCK, włosy nadal upięte, na nogach klapeczki, makijaż lekko się rozmazuje, więc pędzę poprawić, bo za chwilę z pracy zawita TŻ i trzeba mu ładnie obiad podać.

a teraz tak samo, ale w rozmazanym makijażu i trochę potarganych włosach bo druga część dnia była małym koszmarem
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 22:38   #117
konfitura
Wtajemniczenie

Jest 22:16.
Siedzę na łóżku, na kolanach laptok, przy moim boku śpi kotka, a naprzeciwko TŻ siedzi przed drugim kompem i szuka na Allegro grzałki z termostatem dla moich żółwi (zdaje się, że znalazł). Ja znalazłam fajny krem W międzyczasie romansujemy na gg... ze sobą
Właśnie ustaliliśmy jaki film obejrzymy także kończę wizażowanie na dziś, wracamy do reala

konfitura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-24, 11:15   #118
Dorota Hoinkes
Raczkowanie

Niedziela godz. 11.00
Włoski zwiazane w kucyk bo uparcie wpadaja mi do kawy którą dopijam, sniadanko już zjedzone. Czekam na wolną łazienke ktorą okupuje już od 30 minut TŻ Podkrążone oczy, na sobie "domowa" spódniczka i....biały biustonosz
Stary 2005-07-24, 11:35   #119
koko
Zakorzenienie

GG do koko

A ja siedzę przed komputerem w czarnych spodniach od dresów,różowej bluzie i różowych japonkach z kwiatkami (występują w roli kapci ).Oczy zapuchnięte,boli mnie głowa, wyglądam jak siedem nieszczęść.Położyłam się późno, przedtem pokłóciłam ostro o jakieś bzdury ze swoim chłopakiem,a jak tylko zdążyłam zasnąć to obudziła mnie burda u sąsiadów, krzyki i trzaskanie drzwiami.Przeglądam wizaż, google earth, słucham lounge radio jak zwykle i piję wodę.
koko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-24, 11:36   #120
roksanka
Raczkowanie

Właśnie zjadłam śniadanko a teraz myje zęby. Jest 11.27. Mam na sobie koszule nocna w motylki i wełniane skarpety po kolana . a i jeszcze sie czesałam więc łatwo sobie wyobrazic jak wyglądam. Zaraz mykam bo na 12 jestem umówiona na rowerek.
roksanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości