![]() |
#91 |
KWC
|
Dot.: Sprzątanie KWC
napisałam PW do recenzentki, nic wiecej zrobić nie mogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Nivea, Ujędrniający balsam Q 10
Źle podane pojemności i ceny. Teraz są w pojemnościach i cenach o takich ![]() 15 zł / 200 ml, 23 zł / 400 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
KWC
|
dzięki, poprawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
A cóż ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26588 robi w kategorii 'akcesoria kosmetyczne' wśród zalotek i pędzli?
![]() Jest jakiś specjalny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
KWC
|
Poprawione, dziękujemy za cynk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
*
|
![]()
PharmaCF, Venus, Balsam do suchej skóry nazywa się teraz Balsam do ciała, Lipidy & avocado witamina E, Kompleksowa pielęgnacja skóry dojrzałej. Skład jest trochę inny, ale chyba nie jest to znacząca różnica, wygląda tak:
Skład: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Mineral Oil, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol /and/ Ceteareth-20, Cera Alba, Magnesium Sulfate, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate /and/ PEG-100 Stearate, Isopropyl Myristate, Persea Gratissima, Petrolatum, Luffa Cylindrica, Polyacrylic Acid, Triethanolamine, Parfum, Amyl Cinnamal, Lilial, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, PEG-8 and Tocopherol and Ascorbyl Palmitate and Ascorbic Acid and Citric Acid. Opis: Balsam do ciała przeznaczony do codziennej pielęgnacji skóry nadmiernie wysuszonej, wymagającej intensywnego nawilżenia. Balsam dostarcza skórze witamin, soli mineralnych oraz nienasyconych kwasów tłuszczowych. Likwiduje suchość i szorstkość skóry. Substancje aktywne zawarte w balsamie dostarczają skórze lipidów odnawiających naturalną barierę ochronną naskórka, witaminę E spowalniającą proces starzenia się skóry oraz olej avocado o własnościach regenerujących, odżywczych i pielęgnacyjnych.Lekka konsystencja balsamu sprawia, że łatwo i szybko wnika w skórę, jednocześnie intensywnie nawilża oraz delikatnie natłuszcza. Codzienne stosowanie balsamu sprawi, że skóra stanie się gładka i miękka w dotyku, a także odzyska naturalną elastyczność. Pojemność - ta sama, cena - 7 zł. Wklejam zdjęcie (na http://www.pharmacf.pl/new/index.php?id=120&L=1 jest większe, ale nie chce mi się załadować, może komuś wejdzie...) Edytowane przez Summer Czas edycji: 2011-01-02 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
do tej recenzji: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-262001
proponuję te zdjęcie: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Chciałam zgłosić produkty , które już nie produkują (? ja nie widziałam) , a nowych recenzji nie ma od roku/dwóch lat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3657 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2216 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3658 ( nie wiem czy wizażanka , nie pomyliła się w recenzji , może chodziło jej o tą nową serie Kolastyny). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
KWC
|
Cytat:
W każdym razie dzięki za cynk. co do reszty- dzięki dziewczyny, już się za to zabieram ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...e-rodzaje.html
Nie lepiej rozdzielić te żele? Przecież każdy ma inny zapach, skład i jeden może się podobać, drugi nie. Skoro np. mydła Ziaji, czy żele Palmolive są osobno, to dlaczego nie te? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#103 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Czy jakoś delikatnie można przypomnieć niektórym na kwc, żeby jednak patrzyli gdzie wpisują swoje recenzje????
Czytam o odżywce do włosów wpisanej jak wół w rubryce suche, kręcone i koloryzowane, i żadna z trzech czy czterech recenzentek nie ma takowych....ciekawe ile takich "kwiatków" jest...a ja naprawdę korzystam z tych ocen zanim pognam do sklepu...a niekoniecznie za każdym razem sprawdzam profile...zła jestem... p.s.dodałam recenzję tej odżywki-swoją...
Kadzidła... Paczule... Dymy... ![]() ![]() ![]() przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ ![]() ![]() Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2008-10-10 o 23:18 Powód: ps. dodaję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem , gdzie dokładnie to napisać i przepraszam , jeżeli nie tutaj , ale "sprzątanie KWC" również z tym mi się kojarzy
![]() Chodzi mi o edytowanie jednego kosmetyku , a dokładnie wstawienie ceny i pojemności. Ja spotkałam się z ceną ok. 10 zł , niestety pojemności za nic nie mogę znaleść , a swoje opakowanie już dawno wyrzuciłam. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12027 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Dot.: Recenzje do usunięcia
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=265282
Widzę, że wpis zwrócił uwagę i słusznie, może w sprawie dotyczącej sprzątania kwc moderatorzy też pomyślą o usuwaniu kosmetyków niedostępnych w Polsce. A do dwóch Pań zwracających mi uwagę, to może one też powinny przeczytać dokładnie regulamin, gdzie jest napisane, aby nikogo nie obrażać i dawać mu możliwość pisania własnego zdania. Bo przecież nic wielkiego się nie stało od razu trzeba człowieka zgnoić. Proszę też moderatorów o usunięcie tej " recenzji". ========================= =========== Edytowane i dodane przez Noor: Żeby było wiadomo, o co chodzi wklejam "recenzję": "Nie rozumiem po co zamieszczane są informacje o produktach nie dostępnych w Polsce na tej stronie. Jak będę mogła coś ocenić skoro nie mam możliwości tego zakupić???Używam tego produktu od: wcale Ilość zużytych opakowań:zadnego" Edytowane przez Noor Czas edycji: 2008-10-21 o 10:57 Powód: wklejenie recenzji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
KWC jest do oceniania produktow, a nie do wyrazania opinii nt. moderatorek KWC. Proponuje odrobine pokory. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Żandarm na emeryturze
|
Mimo, że nie jestem jedną z "dwóch pań" wyjaśnię: własne zdanie nt. zasadności umieszczania w KWC kosmetyków, dostępnych wyłącznie za granicą wyrażamy na forum Wizażu, tworząc wątek na odpowiedni temat lub pisząc post w już isniejącym. Katalog KWC służy wyłacznie do zamieszczania recenzji, o używanym przez nas osobiście kosmetyku i korzystają z niego Wizażanki na całym świecie, nie tylko w Polsce.
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Dzięki -jako "świeżak" mogę jeszcze błędy popełniać ;-)
![]() |
#112 |
*
|
![]()
Wygląda na to, że Ziaja, Nagietkowa, Tonik do twarzy ma w zgłoszeniu podany niepełny skład, kupiłam go dzisiaj i wygląda on tak:
Skład: Aqua (Water), Propylene Glycol, Calendula Officinalis Flower Extract, Panthenol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Citric Acid. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
KWC
|
wrzucam, to chyba rzeczywiście jakieś niedopatrzenie z tym składem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
*
|
![]()
Oriflame, Arcitc, Purifying Body Polish (Oczyszczający żel złuszczający z arktyczną czarną porzeczką) - literówka, powinno być Arctic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
KWC
|
dobra, już na to wszystko patrzę, dziękuję Wam
![]() edit: agusiu_85, część tych kosmetyków musi zostać, bo ma bieżące recenzje Edytowane przez spray Czas edycji: 2008-11-08 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
*
|
![]()
Znalazłam kolejny kosmetyk z innym składem w zgłoszeniu niż na opakowaniu: Rossmann, Isana Pflege, Ujędrniający balsam do ciała z Q10, tylko tutaj już nie tylko brakuje składników, ale są też w innej kolejności. Nie wiem czy teraz jest jakaś nowa wersja, o ile pamiętam, opakowanie zawsze było to samo, pojemność i cena też (6,99 zł BTW, ta w zgłoszniu jest ceną z promocji), także rebus...
![]() Skład: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Elaeis Guineensis Oil, Ubiquinone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Buthylparaben, Dimethicone, Parfum, Citral, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Carbomer, Sodium Hydroxide. A tego Rossmann, Isana Pflege, Wellness Bodylotion (Balsam do ciała) już nie ma w sklepach, można by do zapomnianych przesunąć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
dziewczyny nie wiem czy dobrze trafiłam tutaj -->https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...mieszanej.html
daje sie recenzje do kremu Krem aktywnie nawilżający do skóry odwodnionej, normalnej i mieszanej jednak zdjęcie jest do zwyklego nawilzajacego.znam te serie i to sa dwa rozne kremy o roznych konsystencjach, nie znam dokladnych roznic w skladzie..jesli ktos nie wpisal pelnej nazwy i zasugerowl sie zdjeciem moze oceniac zupelnie inny produkt... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaraz zaraz. To wg Ciebie są 2 identyczne kremy do tego samego rodzaju skóry różniące się tylko jednym słowem w nazwie ![]() ![]()
Życie jest takie, jakie widzisz je we własnej głowie. ![]() Edytowane przez k-n Czas edycji: 2008-11-11 o 15:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
tak sie sklada ze wiem ze seria intensywne nawilzanie sklada sie z dwoch kremow : krem aktywnie nawilzajacy i krem nawilzajacy. roznica miedzy nimi jest dlatego zwrocilam uwage. tak jak napisalam nie sa to identyczne kremy roznia sie konsystencja a co za tym idzie pewnie skladem rowniez chocby jakimis proporcjami co moze zmieniac krem diametralnie.
tak samo seria tradzik tam tez sa dwa kremy a zupelnie inne;p na dzien i na noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.