![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Detocell - opinie
Przeczytałam kilka artykułów odnośnie podróbek leków.Zwłaszcza tych sprzedawanych przez internet.Badania wykazały,że nawet w niemieckich aptekach trafiały się podrobione antybiotyki.Szczególnym upodobaniem fałszerzy cieszą się właśnie suplementy mające na celu odchudzanie i ogólnie poprawiające wygląd.Swego czasu zakupiłam online tabletki na włosy,które wcześniej kupowałam w aptece.Piekł mnie po nich język i musiałam odstawić.Często też dziewczyny narzekają,że coś tam nie działa,zero efektów.Myślę,że to właśnie efekt oszczędzania.Jeśli już kupować,to z apteki,która działa również stacjonarnie.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Zaczęłam już drugi listek, póki co, co do cellulitu to efektów nie widzę, ale jestem w trakcie sesji i zaniechałam ćwiczenia oraz jem duuużo słodyczy ze względu na stres... :/ Ale zauważyłam, jedną jak dla mnie dość istotną poprawię, a dokładnie rozstępy po wewnętrznej stronie ud zmniejszyły się do białych pasków, więc są bardzo mało widoczne, a to jest duży plus!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
A ja powiem tak, jestem na trzecim listku Detocellu, który 3 dni temu odstawiłam, bo stwierdziłam "nie działa", mimo, że miałam postanowienie oceniać dopiero po 3 opakowaniach. Ja jako takiego cellulitu nie mam, dopiero jak ścisnę pośladki, moja koleżanka nawet mówi, że to nie jest cellulit.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Witajcie.Ja również wypowiadam walkę cellulitowi.Dziś kupiłam Deto cell(w mojej aptece 35 zł z kartą rabatową-normalnie 44 kosztuje)Mam też serum Eveline takie chłodzące.Mam 4 letniego synka który mobilizuje mnie do długich spacerów,więc wysiłek jako taki mam.Zobaczymy jaki efekt będzie za miesiąc.Ja zaczynam od dość dużego cellulitu podejrzewam że to efekt antykoncepcji hormonalnej(8 lat tabletki i zastrzyki 1,5 roku przerwy na zajście w ciążę i ciążę)
Jako że chcę też schudnąć biorę Aplefit 3xdziennie błonnik i Cla.DO tego zielona i czerwona herbata +duużo wody.Trzymajcie kciuki!
Najpiękniejszy jest uśmiech szczęśliwego dziecka! Kubuś ur.4.01.2008 mój największy skarb Edytowane przez Black_Lady Czas edycji: 2012-06-18 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Rozmawiałam z dietetyczką na temat tych tabletek i jakoś nie była zbyt przekonana. Zresztą wszystkie wiemy, że tabletki za nas cellulitu "nie zabiją". Ta sama dietetyczka poleciła mi Lineę Detox (60 tabletek). Właśnie kończę opakowanie (2 miesiące stosowania) i muszę powiedzieć, że jestem zadowolona. Cellulit zdecydowanie mniejszy, ale stosowałam do tego Nocny eliminator cellulitu Tołpy (jak dla mnie kosmetyk wszechczasów) i peeling gruboziarnisty raz w tygodniu (różne firmy). Do tego była dieta MŻ ("mniejżreć") połączona z wyeliminowaniem słodkiego i tłustego. Ćwiczyć nie ćwiczyłam, mam kiepskie kolanka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Ja Lineę Detox brałam chyba ze 3 miesiące albo lepiej + różne kremy i nic.Ani nie schudłam ani cellulitu się nie pozbyłam.Póki co 3 dzień Deto cellu mam za sobą i smarowania się kremami póki co skórę mam jędrniejszą i elastyczniejszą.Pomarańcz owy koszmarek nadal jest ale daję mu czas
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Ale sie usmiałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Ja powiem tak po zjedzeniu jednego opakowania tabletek, zauważyłam, że skóra stała się mnie przesuszona, innych efektów nie zauważyłam, tak więc daję sobie spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Witajcie. Ja również używam Detocell i jeśli o mnie chodzi to efekty widzę. Zaczynam właśnie trzeci listek. Ostatnio byłam na basenie i przyjaciółka mnie zapytała co robię, że mi się tak zmniejszył cellulit.... (obie walczyłyśmy zawsze z tym problemem) byłam zaskoczona że aż tak to sie rzuca w oczy.. bo prawdę mówiąc myślałam że tak bardzo chce zobaczyc te efekty że mózg podsuwał mi nieprawdziwe obrazy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Ja dzis zakupilam Detocell na Allegro za 24,90 -30 tabl.To juz drugie opakowanie.Po pierwszym widac efekty,choc nieznaczne.Mysle ze trzeba zuzyc 2-3 opakowania aby byly naprawde dobre efekty.Popijam rowniez dosc duzo zielonej herbaty bo za normalna woda jakos nie przepadam.Do tego rozsadne odzywianie plus troche sportu.Zycze swietnych efektow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Ja stosuje regularnie kwasy omega 3-6-9 (mieszanka olejowa z roznych roslin). Wszystkie preparaty antycellulitowe maja je w skladzie + jakies witaminy, algi.... Nie mam wiekszych problemow z cellulitem ale pierwsze efekty zauwazylam po ok. 3 miesiacach lykania ww specyfikow (Biomegalin, kwasy firmy Walmark, ewntualnie Oeparol - ten niestety dosc drogi). Dwa razy do roku dodaje l-karnityne, no i cwicze. Czasem regularnie, czasem mniej - jak dziecko na to pozwoli ;-) Mam zamiar kupic Detocell, bo zacheca cenowo a w skladzie znowu oleje, czyli to co nas interesuje w walce z tym paskudztwem. Nie uzywam juz zadnych zeli, kremow antycellulitowych bo nie widzialam zadnych efektow...Jesli ktos nie jest aktywny pewnie nie zauwazy wiekszej poprawy ale faktycznie oleje poprawiaja stan ud i posladkow. Nie szukajcie mega drogich specyfikow, bo i tak znajdziecie tam oleje roslinne, spiruline albo morszczyn, wyciag z zielonej herbaty itp.....a dzialanie bedzie naprawde podobne. Byle dawke odpowiednia przyjmowac. Aha! Jesli macie jakies problemy ze zdrowiem, wspomnijcie o tym lekarzowi - tego typu preparaty moga wplywac na krzepliwosc krwi, i wywolywac lekkie problemy 'gastryczne' ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Stosowałam Detocell przez 2,5 tygodnia. Nie piłam za dużo max 1 lit dziennie ( jestem osobą która potrafi w ogóle nic nie pić przez cały dzień) , do tego mało ruchu, lecz mniej jadłam słodyczy i ogólnie starałam się trzymać zdrowszego jedzenia. Efektów - nie widzę, chociaż wiem że nie przestrzegałam pewnych wskazówek dotyczących brania tych tabletek.
Teraz zaczynam brać je jeszcze raz - postaram się pić wiecej wody, chodzę codziennie na spacery, zapisałam się na fitness, nie jem słodyczy, używam balsamu ujędrniającego i do tego tabletek SimpliQ. Podsumowując dla chcących nic nie robić te tabletki nic nie dadzą. Zobaczymy jak teraz zachowa się moja skórka pomarańczowa. Życzcie mi wytrwałości! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czytam wasze opinie na temat detocellu i rozbawiacie mnie troszkę. Ja również biorę detocell - już trzecie opakowanie i widać nieznaczne efekty, ale na efekty trzeba dość długo czekać. Wątpię żeby po trzech czy jednym nawet listku ktoś coś zauważył, a tu pełno takich wpisów - DZIEWCZYNY CIERPLIWOŚCI !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
biorę trzeci dzień tabletki i również mam bóle brzucha i żołądka
albo jakis skład trefny albo te tabletki mają tak działać u mnie 3miesięczna kuracja inneovem spowodowąła że moja skórka wygląda gorzej |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Również na początku miałam problemy z żołądkiem, ale z czasem minęły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Ja właśnie zaczęłam drugi listek, oprócz tego smaruję nogi kremem Nivea Q10 (też reklamowany ostatnio) i widzę efekty. Cellulit jest wyraźnie drobniejszy, już nie widać tak dużych grud, nawet przy ściśnięciu skóry. Dodam, że jestem dość wysoka i szczupła (182cm/64 kg), cellulit pojawił się u mnie 2 lata temu po dłuższym okresie zażywania tabletek anty.
Na pewno będę jeszcze stosować te tabletki, kupiłam od razu 2 opakowania (w aptece internetowej, z przesyłką 46 zł), mam zamiar dokupić ![]() Będę informować jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Witam.
Ja zaczynam brać drugie opakowanie detocell i żadnych skutków ubocznych nie zauważyłam . Ja radzę uważać na produkty z internetu bo nigdy nie wiadomo.. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Ja skończyłam 2 opakowanie 2 dni temu, teraz zaczynam inne tabletki, bo akurat dostałam próbkę (CelluOff). Moje wrażenia tutaj -> http://curlykarolina.blogspot.com/20...l#comment-form
![]()
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
witam,
mam takie osobliwe pytanie , chciałam zakupic detocell jednak wielkosc kapsułek mnie przerazila...nie przełknę tego i odpuściłam ![]() zamówiłam Cellasene Gold jednak nadal mam problem z przełykaniem, czy można rozpuścić je w wodzie? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
dziewczyny stosowałam detcell przez 2 miesiące rezultaty jednak są widoczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle witam wszystkich. Ja równiez zaczęłam brać detocell, za mną dopiero 3 tabletka. Dodatkowo codzinnie ćwiczenia z Mel B (polecam! daja niezły wycisk). Wiem, że same tabletki wiele nie pomogą, ale jako wspomagacz mogą zdziałać cuda ![]() Zadziwiaja mnie opinie, że po 2 listkach tych tabletek ktos pisze, że one nic nie działają. Na efekty trzeba poczekać, nie ma nic tak łatwo, sądzę, że minimum to 2 opakowania, żeby efekty były widoczne. Dodatkowo ruch, ruch i jeszcze raz ruch! Powodzenia w walce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zaczelam 1 opakowanie- zamierzam zuzyc 3- nie bawilabym sie w dwa nawet bo balabym sie ze wyrzuce kase w bloto, a bioriac 3 opakowania przynajmniej bede miec czarno na bialym czy dzialaja czy nie sport pozostaje w formie takiej samej jakiej mialam do tej pory- rower, rolki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
![]()
witam wszystkie dziewczyny !!!!
Skończyłam 2 opakoeniae deto cell ( kończe 6 listek ) i widzę duże efekty . Celulitte zniknął całkowicie , mam tylko minimalnie na tyle nóg . Skóra jest bardzo jędrna . Chce podkręślić ,że nie uprawiam żadnych sportów , gdyż jestem leniuchem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
piję codziennie butelkę wody mineralnej, 4ty mc łykam tabsy i efekty minimalne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Moje Kochane! w ostatnim czasie szukałam tabletek wspomagających spalanie cellulitu, ponieważ moj krem z eveline oraz ćwiczenia są świetne, jednak nie dały mi wystarczajacych efektów. Skusił mnie DetoCell, o którym piszecie, więc sprawdziłam na ceneo, gdzie jest najtaniej- allegro oczywiscie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.