Detocell - opinie - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-15, 21:08   #91
panielwka
Przyczajenie

Dot.: Detocell - opinie

Przeczytałam kilka artykułów odnośnie podróbek leków.Zwłaszcza tych sprzedawanych przez internet.Badania wykazały,że nawet w niemieckich aptekach trafiały się podrobione antybiotyki.Szczególnym upodobaniem fałszerzy cieszą się właśnie suplementy mające na celu odchudzanie i ogólnie poprawiające wygląd.Swego czasu zakupiłam online tabletki na włosy,które wcześniej kupowałam w aptece.Piekł mnie po nich język i musiałam odstawić.Często też dziewczyny narzekają,że coś tam nie działa,zero efektów.Myślę,że to właśnie efekt oszczędzania.Jeśli już kupować,to z apteki,która działa również stacjonarnie.Pozdrawiam.
panielwka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 22:15   #92
Magdalena2105
Przyczajenie

Zaczęłam już drugi listek, póki co, co do cellulitu to efektów nie widzę, ale jestem w trakcie sesji i zaniechałam ćwiczenia oraz jem duuużo słodyczy ze względu na stres... :/ Ale zauważyłam, jedną jak dla mnie dość istotną poprawię, a dokładnie rozstępy po wewnętrznej stronie ud zmniejszyły się do białych pasków, więc są bardzo mało widoczne, a to jest duży plus!
Magdalena2105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-16, 08:01   #93
zacieszona
Przyczajenie

A ja powiem tak, jestem na trzecim listku Detocellu, który 3 dni temu odstawiłam, bo stwierdziłam "nie działa", mimo, że miałam postanowienie oceniać dopiero po 3 opakowaniach. Ja jako takiego cellulitu nie mam, dopiero jak ścisnę pośladki, moja koleżanka nawet mówi, że to nie jest cellulit. Ale! Generalnie zwykle jak wmasowuję balsam w moje uda to widzę taką brzydką, nierówną skórę po ściśnięciu. A wczoraj było tego zdecydowanie mniej, lżej... Dlatego z opuszczoną głową wracam do Detocellu, bo uważam, że Detocell+sport (biegam)+picie wody dużo daje.
zacieszona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-18, 11:39   #94
Black_Lady
Raczkowanie

Witajcie.Ja również wypowiadam walkę cellulitowi.Dziś kupiłam Deto cell(w mojej aptece 35 zł z kartą rabatową-normalnie 44 kosztuje)Mam też serum Eveline takie chłodzące.Mam 4 letniego synka który mobilizuje mnie do długich spacerów,więc wysiłek jako taki mam.Zobaczymy jaki efekt będzie za miesiąc.Ja zaczynam od dość dużego cellulitu podejrzewam że to efekt antykoncepcji hormonalnej(8 lat tabletki i zastrzyki 1,5 roku przerwy na zajście w ciążę i ciążę)
Jako że chcę też schudnąć biorę Aplefit 3xdziennie błonnik i Cla.DO tego zielona i czerwona herbata +duużo wody.Trzymajcie kciuki!

Kubuś ur.4.01.2008 mój największy skarb

Edytowane przez Black_Lady
Czas edycji: 2012-06-18 o 17:51
Black_Lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-19, 21:03   #95
Gaja1990
Przyczajenie

Rozmawiałam z dietetyczką na temat tych tabletek i jakoś nie była zbyt przekonana. Zresztą wszystkie wiemy, że tabletki za nas cellulitu "nie zabiją". Ta sama dietetyczka poleciła mi Lineę Detox (60 tabletek). Właśnie kończę opakowanie (2 miesiące stosowania) i muszę powiedzieć, że jestem zadowolona. Cellulit zdecydowanie mniejszy, ale stosowałam do tego Nocny eliminator cellulitu Tołpy (jak dla mnie kosmetyk wszechczasów) i peeling gruboziarnisty raz w tygodniu (różne firmy). Do tego była dieta MŻ ("mniejżreć") połączona z wyeliminowaniem słodkiego i tłustego. Ćwiczyć nie ćwiczyłam, mam kiepskie kolanka
Gaja1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-20, 15:21   #96
Black_Lady
Raczkowanie

Ja Lineę Detox brałam chyba ze 3 miesiące albo lepiej + różne kremy i nic.Ani nie schudłam ani cellulitu się nie pozbyłam.Póki co 3 dzień Deto cellu mam za sobą i smarowania się kremami póki co skórę mam jędrniejszą i elastyczniejszą.Pomarańcz owy koszmarek nadal jest ale daję mu czas

Kubuś ur.4.01.2008 mój największy skarb
Black_Lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-22, 16:35   #97
slodka_dzaga
Raczkowanie

Wink Dot.: Detocell - opinie

Cytat:
Napisane przez Gaja1990 Pokaż wiadomość
Rozmawiałam z dietetyczką na temat tych tabletek i jakoś nie była zbyt przekonana. Zresztą wszystkie wiemy, że tabletki za nas cellulitu "nie zabiją". Ta sama dietetyczka poleciła mi Lineę Detox (60 tabletek). Właśnie kończę opakowanie (2 miesiące stosowania) i muszę powiedzieć, że jestem zadowolona. Cellulit zdecydowanie mniejszy, ale stosowałam do tego Nocny eliminator cellulitu Tołpy (jak dla mnie kosmetyk wszechczasów) i peeling gruboziarnisty raz w tygodniu (różne firmy). Do tego była dieta MŻ ("mniejżreć") połączona z wyeliminowaniem słodkiego i tłustego. Ćwiczyć nie ćwiczyłam, mam kiepskie kolanka

Ale sie usmiałam dieta MŻ toz to dieta cud,ze tez nikt wczesniej na nią nie wpadł;p dobre dobre
01.04.12 olejowanie, wcierki, świadoma pielegnacja
slodka_dzaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 19:27   #98
elzuniusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AlissaN20 Pokaż wiadomość
Woda na pewno pomaga ale nie każdy może pić aż tyle, można wypłukać sobie minerały z organizmu i potem cierpieć na skurcze i inne przypadłości. Najlepiej najpierw zbadać sobie poziom zapotrzebowania organizmu na wodę, w wielu siłowniach mają specjalistyczne urządzenia do tego. Wszystko jest dobre byle z umiarem
Jeszcze nie słyszałam, by woda komuś zaszkodziła. No chyba, że ktoś pije zamiast jeść i nie dostarcza minerałów na bieżąco w pożywieniu, a tak poza tym to woda też jest zmineralizowana i możemy zawsze wybrać dla siebie odpowiedznią wysoko bądź nisko zmineralizowaną. Większości ludzi trudności sprawia wypicie 2 litrów wody dziennie, ale myślę, że nawet 4l by nie zaszkodziły, jak komuś nie przeszkadza oddawanie moczu co 15min

elzuniusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 18:53   #99
Judyta01
Przyczajenie

Ja powiem tak po zjedzeniu jednego opakowania tabletek, zauważyłam, że skóra stała się mnie przesuszona, innych efektów nie zauważyłam, tak więc daję sobie spokój.
Judyta01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 19:15   #100
bloodmary20
Przyczajenie

Witajcie. Ja również używam Detocell i jeśli o mnie chodzi to efekty widzę. Zaczynam właśnie trzeci listek. Ostatnio byłam na basenie i przyjaciółka mnie zapytała co robię, że mi się tak zmniejszył cellulit.... (obie walczyłyśmy zawsze z tym problemem) byłam zaskoczona że aż tak to sie rzuca w oczy.. bo prawdę mówiąc myślałam że tak bardzo chce zobaczyc te efekty że mózg podsuwał mi nieprawdziwe obrazy a tu się okazuje że powoli to cholerstwo naprawdę się poddaje :P
bloodmary20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 23:35   #101
mArLeNa_S
Przyczajenie

GG do mArLeNa_S

Ja dzis zakupilam Detocell na Allegro za 24,90 -30 tabl.To juz drugie opakowanie.Po pierwszym widac efekty,choc nieznaczne.Mysle ze trzeba zuzyc 2-3 opakowania aby byly naprawde dobre efekty.Popijam rowniez dosc duzo zielonej herbaty bo za normalna woda jakos nie przepadam.Do tego rozsadne odzywianie plus troche sportu.Zycze swietnych efektow
mArLeNa_S jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 08:14   #102
echo204
Przyczajenie

Ja stosuje regularnie kwasy omega 3-6-9 (mieszanka olejowa z roznych roslin). Wszystkie preparaty antycellulitowe maja je w skladzie + jakies witaminy, algi.... Nie mam wiekszych problemow z cellulitem ale pierwsze efekty zauwazylam po ok. 3 miesiacach lykania ww specyfikow (Biomegalin, kwasy firmy Walmark, ewntualnie Oeparol - ten niestety dosc drogi). Dwa razy do roku dodaje l-karnityne, no i cwicze. Czasem regularnie, czasem mniej - jak dziecko na to pozwoli ;-) Mam zamiar kupic Detocell, bo zacheca cenowo a w skladzie znowu oleje, czyli to co nas interesuje w walce z tym paskudztwem. Nie uzywam juz zadnych zeli, kremow antycellulitowych bo nie widzialam zadnych efektow...Jesli ktos nie jest aktywny pewnie nie zauwazy wiekszej poprawy ale faktycznie oleje poprawiaja stan ud i posladkow. Nie szukajcie mega drogich specyfikow, bo i tak znajdziecie tam oleje roslinne, spiruline albo morszczyn, wyciag z zielonej herbaty itp.....a dzialanie bedzie naprawde podobne. Byle dawke odpowiednia przyjmowac. Aha! Jesli macie jakies problemy ze zdrowiem, wspomnijcie o tym lekarzowi - tego typu preparaty moga wplywac na krzepliwosc krwi, i wywolywac lekkie problemy 'gastryczne' ;-)
echo204 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 15:28   #103
choocoolate1
Raczkowanie

Stosowałam Detocell przez 2,5 tygodnia. Nie piłam za dużo max 1 lit dziennie ( jestem osobą która potrafi w ogóle nic nie pić przez cały dzień) , do tego mało ruchu, lecz mniej jadłam słodyczy i ogólnie starałam się trzymać zdrowszego jedzenia. Efektów - nie widzę, chociaż wiem że nie przestrzegałam pewnych wskazówek dotyczących brania tych tabletek.
Teraz zaczynam brać je jeszcze raz - postaram się pić wiecej wody, chodzę codziennie na spacery, zapisałam się na fitness, nie jem słodyczy, używam balsamu ujędrniającego i do tego tabletek SimpliQ.

Podsumowując dla chcących nic nie robić te tabletki nic nie dadzą. Zobaczymy jak teraz zachowa się moja skórka pomarańczowa.
Życzcie mi wytrwałości!

Blog kosmetoholiczki czyli mnie
choocoolate1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-28, 07:06   #104
herbata14
Przyczajenie

Dziewczyny, czytam wasze opinie na temat detocellu i rozbawiacie mnie troszkę. Ja również biorę detocell - już trzecie opakowanie i widać nieznaczne efekty, ale na efekty trzeba dość długo czekać. Wątpię żeby po trzech czy jednym nawet listku ktoś coś zauważył, a tu pełno takich wpisów - DZIEWCZYNY CIERPLIWOŚCI !!!
herbata14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-28, 08:24   #105
Catherine1980
Rozeznanie

biorę trzeci dzień tabletki i również mam bóle brzucha i żołądka
albo jakis skład trefny albo te tabletki mają tak działać

u mnie 3miesięczna kuracja inneovem spowodowąła że moja skórka wygląda gorzej
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-28, 10:01   #106
bloodmary20
Przyczajenie

Również na początku miałam problemy z żołądkiem, ale z czasem minęły
bloodmary20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-29, 10:21   #107
Forgotten20
Przyczajenie

Ja właśnie zaczęłam drugi listek, oprócz tego smaruję nogi kremem Nivea Q10 (też reklamowany ostatnio) i widzę efekty. Cellulit jest wyraźnie drobniejszy, już nie widać tak dużych grud, nawet przy ściśnięciu skóry. Dodam, że jestem dość wysoka i szczupła (182cm/64 kg), cellulit pojawił się u mnie 2 lata temu po dłuższym okresie zażywania tabletek anty.
Na pewno będę jeszcze stosować te tabletki, kupiłam od razu 2 opakowania (w aptece internetowej, z przesyłką 46 zł), mam zamiar dokupić
Będę informować jeszcze
Forgotten20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-29, 21:19   #108
paulinaa91gd
Przyczajenie

Witam.
Ja zaczynam brać drugie opakowanie detocell i żadnych skutków ubocznych nie zauważyłam . Ja radzę uważać na produkty z internetu bo nigdy nie wiadomo..
Pozdrawiam
paulinaa91gd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-01, 23:31   #109
kakoon
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez doda0047 Pokaż wiadomość
Dziś dokupiłam 2 opakowania bo pierwsze mi się już kończy. Zostało mi 5 sztuk i szczerze? Efekty są. Małe ale są. Ale ja dodatkowo jak już wcześniej wspomniałam więcej się ruszam, jak idę pod prysznic to za każdym razem robię sobie masaż gąbką antycelluitową, smaruję się kremami no i dodatkowo do tych proszków detocell biorę omega-3, 3 razy dziennie. No i dieta, dieta,dieta. Duża ilość wody. Mam nadzieję że będzie dobrze. Diety dukana nie polecam, aczkolwiek możesz spróbować, ale ja po tygodniu zrezygnowałam bo ta dieta nie jest dla mnie. Czułam się fatalnie, nie raz słabo mi było. Ostatecznie jestem na diecie na której był mój chłopak opracowaną przez dietetyczke. Polega ona na jedzeniu 5 posiłków dziennie co 3 godziny. Ja jem śniadanie o 7, drugie śniadanie o 10, obiad o 13, powieczorek o 16 i o 19 kolacje. Mam liste co moge jeść a czego nie, owoce tylko do 14 mogę zejść i generalnie trzymam się jej ostro, i daje efekty. Mój chłopak schudł na niej 8 kilo w miesiąc, przyjaciółka 18 kilogramów w 3 miesiące i mąż przyjaciółki też 8 kilo w miesiąc. Mi się udało 5 kilo i jak narazie stoi w miejscu waga skubana ale nie poddam się
bardzo zainteresowała mnie ta dieta o której wspomnialas. od dawna szukam jakiejs skutecznej, rozpisanej diety ale jeszcze nie spotkalam nikogo kto zna jakas kto autentycznie na niej schudl, same jakies reklamy majace wyludzic pieniadze. Moglabys prosze cos wiecej o niej powiedziec ? np wlasnie jakich produktow jesc nie mozesz a jakie tak ? Bylabym Ci straszliwie wdzieczna !
kakoon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-03, 09:31   #110
echo204
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez elzuniusia Pokaż wiadomość
Jeszcze nie słyszałam, by woda komuś zaszkodziła. No chyba, że ktoś pije zamiast jeść i nie dostarcza minerałów na bieżąco w pożywieniu, a tak poza tym to woda też jest zmineralizowana i możemy zawsze wybrać dla siebie odpowiedznią wysoko bądź nisko zmineralizowaną. Większości ludzi trudności sprawia wypicie 2 litrów wody dziennie, ale myślę, że nawet 4l by nie zaszkodziły, jak komuś nie przeszkadza oddawanie moczu co 15min
Niestety woda moze szkodzic - u osob z obrzekami, niewydolnoscia nerek, nadcisnieniu tetniczym (zaleca sie wtedy picie maks. 1,5 litra plynow). Woda zrodlana - bo z taka mamy najczesciej do czynienie - potrafi wyplukac magnez juz po kilku dniach przyjmowac jej duzych ilosci. Skolei wysokozmineralizowane wody moga powodowac odkladanie wapnia w nerkach, naczyniach krwionosnych, dlatego pije sie je pod kontrola lekarza albo w sanatariach. Ja zafundowalam sobie dosc duzy niedobor tego mineralu dzieki mojemu zamilowaniu do picia wody Zywiec (przynajmniej 3 litry wody) no i zielonej herbaty - choc teorie znam ze szkol, i tak doprowadzilam do tego stanu... ale gazowane slodkie napoje robia to jeszcze doszczetniej.
echo204 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-03, 12:22   #111
CurlyKarolina
Raczkowanie

Ja skończyłam 2 opakowanie 2 dni temu, teraz zaczynam inne tabletki, bo akurat dostałam próbkę (CelluOff). Moje wrażenia tutaj -> http://curlykarolina.blogspot.com/20...l#comment-form

20 kilo w dół.
TeamNeverGiveUp

BLOG
http://curlykarolina.blogspot.com/
FACEBOOK
https://www.facebook.com/CurlyKarolina
INSTAGRAM
http://instagram.com/karolina_rocky
CurlyKarolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-07, 16:15   #112
Dulcinee
Raczkowanie

witam,
mam takie osobliwe pytanie , chciałam zakupic detocell jednak wielkosc kapsułek mnie przerazila...nie przełknę tego i odpuściłam
zamówiłam Cellasene Gold jednak nadal mam problem z przełykaniem, czy można rozpuścić je w wodzie?

Pozdrawiam
Dulcinee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-07, 16:27   #113
isia878
Przyczajenie

dziewczyny stosowałam detcell przez 2 miesiące rezultaty jednak są widoczne na pewno poprawa kondycji skóry jest jędrniejsza a cellulit mniej rozległy zakończyłam kurację na 2 opakowaniu ze względu że za niedługo wyjeżdżam i nie zdążę 3 opakowania użyć już przed wyjazdem a i tak jestem zadowolona myślę że po 3 opakowaniu było by jeszcze lepiej
isia878 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 23:03   #114
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isia878 Pokaż wiadomość
dziewczyny stosowałam detcell przez 2 miesiące rezultaty jednak są widoczne na pewno poprawa kondycji skóry jest jędrniejsza a cellulit mniej rozległy zakończyłam kurację na 2 opakowaniu ze względu że za niedługo wyjeżdżam i nie zdążę 3 opakowania użyć już przed wyjazdem a i tak jestem zadowolona myślę że po 3 opakowaniu było by jeszcze lepiej
przeciez mozesz go łykac wszedzie w czym ci wyjazd przeszkadza by brac 3cie opakowanie?

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 12:31   #115
isia878
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
przeciez mozesz go łykac wszedzie w czym ci wyjazd przeszkadza by brac 3cie opakowanie?
wiem że mogę brać tabletki nawet na wczasach ale dla mnie nie ma to sensu zależało mi na poprawie wyłącznie przed wyjazdem żeby jakoś wyglądać na plaży w sumie efekt jakiś osiągnęłam więc po co dalej zażywać??
isia878 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-12, 18:02   #116
marrgosia
Raczkowanie

Cytat:
wiem że mogę brać tabletki nawet na wczasach ale dla mnie nie ma to sensu zależało mi na poprawie wyłącznie przed wyjazdem żeby jakoś wyglądać na plaży w sumie efekt jakiś osiągnęłam więc po co dalej zażywać??
Chociażby po to, żeby efekty były jeszcze lepsze niż są

Tak w ogóle witam wszystkich.
Ja równiez zaczęłam brać detocell, za mną dopiero 3 tabletka. Dodatkowo codzinnie ćwiczenia z Mel B (polecam! daja niezły wycisk). Wiem, że same tabletki wiele nie pomogą, ale jako wspomagacz mogą zdziałać cuda
Zadziwiaja mnie opinie, że po 2 listkach tych tabletek ktos pisze, że one nic nie działają. Na efekty trzeba poczekać, nie ma nic tak łatwo, sądzę, że minimum to 2 opakowania, żeby efekty były widoczne. Dodatkowo ruch, ruch i jeszcze raz ruch!

Powodzenia w walce
marrgosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-12, 19:06   #117
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
zeby podtrzymac efekt i sie sobie podobac i po wczasach hehe

ja zaczelam 1 opakowanie- zamierzam zuzyc 3- nie bawilabym sie w dwa nawet bo balabym sie ze wyrzuce kase w bloto, a bioriac 3 opakowania przynajmniej bede miec czarno na bialym czy dzialaja czy nie
sport pozostaje w formie takiej samej jakiej mialam do tej pory- rower, rolki

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-16, 16:42   #118
izabelka_18
Przyczajenie

Smile Dot.: Detocell - opinie

witam wszystkie dziewczyny !!!!
Skończyłam 2 opakoeniae deto cell ( kończe 6 listek ) i widzę duże efekty . Celulitte zniknął całkowicie , mam tylko minimalnie na tyle nóg . Skóra jest bardzo jędrna . Chce podkręślić ,że nie uprawiam żadnych sportów , gdyż jestem leniuchem całkowicie jednak zmieniłam swoje nawyki zywieniowe . Nie używan w ogóle mała i nie jem wędlin . nie pije napojów gazowanych i nie jem chiposów i fast foodów . Pije jedynie wodę niegazowana i jem bardzo dużo produktów które posiadają kwasy omega 3 . Celullite możecie zawdzięczyc tylko i wyłącznie jedzeniu !!!!!! możecie łykać tony tabletek , kupować najdroższe kremy i biegać 24 h na dobę , to jeśli nie zmienicie diety i nie zaczniecie jeść normalnych rzeczy to to dziadostwo i tak będzie z wami . Przekonałam się o tym na własnej skórze . Pomimo,że biorę hormony na tarczycę i środki anty to celullite zniknął całkowicie . Na prawdę polecam przyłożyć większą uwagę do tego co sie je . Pozdrawiam i życzę wytrwałości
izabelka_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 09:25   #119
Catherine1980
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izabelka_18 Pokaż wiadomość
witam wszystkie dziewczyny !!!!
Skończyłam 2 opakoeniae deto cell ( kończe 6 listek ) i widzę duże efekty . Celulitte zniknął całkowicie , mam tylko minimalnie na tyle nóg . Skóra jest bardzo jędrna . Chce podkręślić ,że nie uprawiam żadnych sportów , gdyż jestem leniuchem całkowicie jednak zmieniłam swoje nawyki zywieniowe . Nie używan w ogóle mała i nie jem wędlin . nie pije napojów gazowanych i nie jem chiposów i fast foodów . Pije jedynie wodę niegazowana i jem bardzo dużo produktów które posiadają kwasy omega 3 . Celullite możecie zawdzięczyc tylko i wyłącznie jedzeniu !!!!!! możecie łykać tony tabletek , kupować najdroższe kremy i biegać 24 h na dobę , to jeśli nie zmienicie diety i nie zaczniecie jeść normalnych rzeczy to to dziadostwo i tak będzie z wami . Przekonałam się o tym na własnej skórze . Pomimo,że biorę hormony na tarczycę i środki anty to celullite zniknął całkowicie . Na prawdę polecam przyłożyć większą uwagę do tego co sie je . Pozdrawiam i życzę wytrwałości
niestety nie jest tak pięknie jak piszesz - ja jestem tym przypadkiem który bardzo dba o dietę a cellulit mam przeogromny

piję codziennie butelkę wody mineralnej, 4ty mc łykam tabsy i efekty minimalne
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-18, 15:25   #120
anulkaelo
Przyczajenie

Moje Kochane! w ostatnim czasie szukałam tabletek wspomagających spalanie cellulitu, ponieważ moj krem z eveline oraz ćwiczenia są świetne, jednak nie dały mi wystarczajacych efektów. Skusił mnie DetoCell, o którym piszecie, więc sprawdziłam na ceneo, gdzie jest najtaniej- allegro oczywiscie zamówiłam opakowanie za jedyne 27zł z przesyłką!!! Mija tydzień stosowania i gorąco go polecam, ponieważ na mnie ma zbawienny wpływ! uda i pośladki są znacznie gładsze i mam o połowę mniej grudek-cellulit zaczął znikać. nie stosuję żadnej diety, jem wszystko poza słodyczami, tylko w rozsądnych ilościach. Staram się codziennie albo spacerować, albo jeździć na rowerze. Wiem jednak, że mimo tego tabletki na mnie mogą działąć, a na kogoś innego nie, to zależy od indywidualnych cech organizmu, jednak za tą cenę co szkodzi spróbować? Mi bardzo pomógł!
anulkaelo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości