|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie mamusie
Melduję się ![]() Przepraszam że nie założyłam wątku ale wczoraj padłam o 18 a wczoraj miałam właśnie wieczorem otworzyć. dziewczyny nie wyrabiam słaniam się dosłownie na nogach praca, dom, dziecko, spać, praca.... itd nie mam czasu prawie dla siebie a ta małpa opiekunka ostatnio do mnie że nie powinnam od niej wymagać żeby mi chociaż odrobinę pomogła w weekend no do chol... mieszka nie płaci za nic a ja padam dosłownie na mordę. A wczoraj myślałam że wyjdę z siebie całą niedzielę się męczyłam żeby Lilkę oduczyć bujania przy usypianiu namęczyłam się raz spała 30 min ale się udało byłam z siebie dumna a ta wczoraj jej się nie chciało czekać to dawaj do kosza i buju bujugoldika jadłam właśnie obiad jak włączyłam tą stronę z kupami
Edytowane przez ania21_21 Czas edycji: 2012-04-24 o 18:54 |
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Wez ja wygon
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu,jak masz chwilę to odpocznij,na prawdę/Twoje zdrowie jest ważniejsze niż forum i nikt do Ceuibie pretensji nie ma
Baha-a jaki zamówiłaś? ja o pilingu to myślałam z clinique 7 day scrub,są na all po 30 ml,ale od razu zaczynam oglądac inne rzeczy które bym chciała i rezygnuję bo zbyt długa lista sie robi;/ enzymatyczny miałam kieeeedyśś
|
#95 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciesze sie, ze takie kupy to nic zlego bo takie wlasnie mamy ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
ale sucz, masakra!!!! wywalilas za szmaty? ale mi sie agresor wlaczyl, jak nigdy |
|||
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawilżający - lipidro za 5.40 PLN ![]() Eee nie pogadasz z clinikiem a to jest ten 3 kroki do pięknej skóry ? Miałaś go kiedyś, dobry jest ? |
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
pisaliście o fotelikach
my kupiliśmy (pisałam chyba już ) britax first class któraś was pisała że ma na niego oko więc my już go używamy lepiej się LIlce w nim jeździ bo wszystko widzi i jest wyżej A dzisiaj byliśmy na ważeniu ledwo wróciliśmy z pracy (nie rozbierałam się) mała waży 6500g
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
soryyyyyy
|
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Witamy się w nowym wątku
Mój "mały" jak miał 3,5 m-ca miał w klacie 44 cm, następne mierzenie u pediatry 16.05 także on todopiero będzie barczysty, ale mi to pediatra powiedziała juz na pierwszej wizycie,ze ma typową męską mocną budowę.Dziewczyny czy Wy dajecie swoim dzieciom soczki do picia, jakieś gerbery bobovity i hippy?Najpierw podaje się np marchewke a potem taki soczek czy nie ma to znaczenia co pierwsze? Fatal21 Pisałaś o budowie domu.Ja całe zycie mieszkałam w bloku, teraz mieszkamy w domku zaledwie 6 km od miasta, dojazd świetny, busy co pięć minut (ale i tak jeździmy samochodem) sklepy w poblizu są, ale ja jednak miejskie zwierze i mimo wielu zalet życia w domku, na wsi to jednak oddałabym wszystko za mieszkanie w bloku, takze walcz o swoje
Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-04-24 o 19:05 |
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Dygorko doczytałam
ciekawe czy jest dobry.
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
a zapomniałam napisać że zasnęłam wczoraj w kąpieli
Goldika to jest tzta brata dziewczyna(kurczę nie wiem jak napisać ) a mieszka ze względu na małą bo my już wychodzimy do pracy o 5 rano nie wyobrażam sobie jej budzić tak wcześnie żeby ją wieźć gdzieś |
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
a aaaa tj ta seria co niedawno wprowadzili, dostępna tylko w aptekach ? jak tak to też słyszałam że robią robotę ale nie miałam okazji kupić ... ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
To postaw sprawę jasno. Jakie masz metody wychowawcze i musi się do nich dostosować. I ma się do Ciebie dostosować, a nie iść na łatwiznę ! Jak nie to w łeb ją
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
co doczytalas?
j zamówiłam lipidro i schrned czy jakos tak ten scrub nie jest z tych 3 kroków. a 3 kroki miałam(mam jeszcze ale przy przeprowadzce gdzies zaodziałm) i przydałby mi sie tonik bo jest super,a mi sie skonczył
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doczytałam, że ten 7 day nie jest tym 3 kroki Miałam kiedyś próbki trzech kroków i strasznie wysuszyło mi twarz, więc to raczej nie dla mnie. Jak skońze ten co mam, zamówię ten o którym pisałaś. No chyba, że jeszcze jakieś są fajne, które polecacie. Mam skórę wrażliwą ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
:O wow serio ?? a ile dziennie jej pijesz? bo karmisz piersią, prawda ? |
||
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Baha,pewnie miałas źle dobrana próbkę i dlatwego wysuszyło Cię.ja miałam nr 2.i tonik jest ok,musze spr jaka cena jest ws sephorze,poczekam na jakieś zniżki i wtedy może kupię
|
#109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baha ten peeling mozna na allegro spokojnie kupic, bo to jest wersja do salonow kosmetycznych. W aptekach jest jak juz Ziaja Med a nie Ziaja Pro ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Goldika,ale to jest dla jakiej cedry?bo ja bym potrzebiowała dla raczej normalnej,na pewno nie dla tłustej
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
goldi normalnie jej płacimy
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Effaclar K (ale pod a nie zamiast kremu na noc) - to tez polecam facetom, na mojego działa maseczka żywa ziemia wulkaniczna Abacosun peeling MAC (mam z wymiany, nie wiem, czy to nie była limitowanka), kiedyś był też taki Biothermu (bardzo ostry i drobnoziarnisty ala mikrodermabrazja) żel do mycia twarzy Avene Cleanance, bardzo wydajny tonik kiedyś Cleanance, ale w nowej formule ma alkohol, obecnie stosuję Hyeasac, na razie się sprawdza no i nawilżanie! na dzień nawilżający jakiś w miarę zwykły, na noc coś mocniejszego z hialuronowym no i niezapychający podkład, unikanie silikonów w szamponach i unikanie nadmiaru czekolady i nabiału ale każdy ma swoje obserwacje ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
nie dałabym rady chyba z kimś obcym mieszkać, podziwiam Cię |
||
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
tym bardziej postawiła bym sprawę jasno - jak pisałam wcześniej. Nie cackaj się z nią. Litość jest gorsza od faszyzmu
Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-04-24 o 19:44 |
|
|
|
#116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ogolnie w 5 miesiacu to kluski musza umiec lezec na brzuszku chyba tylko. Ja bym podziekowala takiej kumpeli. aniu musisz jej chyba jasna powiedziec kto tu rzadzi ![]() Moja wyprawa sie udala, Kasia wazyla 7150(ale sporo zjadla godzine wczesniej) i mierzy 66/67 cm, wiec idzie ladnie zaraz ponizej 50 centyla. Tramwaje trafily mi sie w miare luzne i jeszcze kolezanke spotkalam i poszla ze mna do zlobka, wiec oplacalo sie nie jechac autem ![]() a w zlobku babka mowi, ze malo aplikacji 60 na 30 miejsc buhaha, no ale niczego innego sie nie spodziewalam. |
||
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
oolong-a to ładny zestaw pielegnacyjny.ja bym chciała by ktoś mi doradził
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

też mis ie przyda bo nie uzywałm od ...pół roku chyba

a wczoraj miałam właśnie wieczorem otworzyć. dziewczyny nie wyrabiam słaniam się dosłownie na nogach praca, dom, dziecko, spać, praca.... itd nie mam czasu prawie dla siebie a ta małpa opiekunka ostatnio do mnie że nie powinnam od niej wymagać żeby mi chociaż odrobinę pomogła w weekend no do chol... mieszka nie płaci za nic a ja padam dosłownie na mordę. A wczoraj myślałam że wyjdę z siebie całą niedzielę się męczyłam żeby Lilkę oduczyć bujania przy usypianiu namęczyłam się raz spała 30 min ale się udało byłam z siebie dumna a ta wczoraj jej się nie chciało czekać to dawaj do kosza i buju buju
jadłam właśnie obiad jak włączyłam tą stronę z kupami

Mój "mały"
ciekawe czy jest dobry.