Obecność☠Grycanek - czy kogokolwiek zniechęciła do lodów? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-04, 18:11   #91
alijaaa
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dot.: Obecność☠Grycanek - czy kogokolwiek zniechęciła do lodów?

Cytat:
Napisane przez Aimee_J Pokaż wiadomość
Do reklamy tylko tych pań, nie lodów.

Z tego co udało mi się wyczytać sam pan Grycan nie specjalnie inwestował w reklamę. Nie specjalnie też udało mi się jakieś znaleźć w Necie. pan Grycan wychodzi ponoc z załozenia, ze dobry jakościowo produkt sam sie obroni, co faktycznie ma racje bytu.

Sama staram się je od lodów oddzielać, tym bardziej, ze nie mają bezpośredniego wpływu na sam produkt Ale szkoda mi faceta, bo kupa ludzi nie zada sobie trudu, aby poczytać o nim, jego firmie, oraz o tym czy i jaki zwiazek z nią mają Grycanki, tylko zwyczajnie stwierdzi, ze nie kupi więcej lodów.

Mnie same Grycanki swoim sposobem bycia działają na nerwy i bardzo ich nie lubię. Ale ja mam po prostu alergię na cały ten świat celebrytów, szczególnie że większość z nich niczym tak naprawdę nie zasłużyła sobie na salony i wywiady :/
Z tego co ja wyczytałam, to on w ogóle nie kładł kasy na reklamę. W sensie kiedyś cośtam w gazetach niby było, ale dużej kampanii reklamowej on sam nigdy nie sponsorował, no a lody dalej są w tych marketach wszystkich Jedyne co u nich nie lubię to te soki wyciskane, raz kiedyś spróbowałam 'orzeźwiający' czy jakoś tak i strasznie mi nie podpasował, więc już nie piję. Ale lody mniam mniam. W ogóle, słyszała którakolwiek z was o lodach w Jadowie? To taka mała rodzinna lodziarnia która od laaaat robi lody, i podjechałam tam wczoraj a tam taaaaaaka kolejka że orany!!! Domowe lody to jednak to
alijaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-04, 18:49   #92
Aimee_J
Zakorzenienie

W swoim mieście też mam takie miejsce. Kolejka zawsze jest tam jak za komuny
Aimee_J jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-04, 18:56   #93
alijaaa

rany, no tam nie było szans na dostanie lodów w przeciągu godziny! a jeszcze jak koszmarnie gorąco było wczoraj, odpuściłam :PP
Stary 2012-05-04, 18:58   #94
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
otylosc zabija rocznie wiecej ludzi niz niedozywienie
A ja myślałam, że wiecej ludzi umiera z niedożywienia , głównie w Indiach i Chinach (a większość populacji świata jest w tamtych krajach) i Afryce .

Otyłość fyi zabija tylko ludzi z krajów cywilizowanych, a to mniejszość, i nie jest skutkiem promocji w mediach (bo tam promuje się głównei chudość), tylko trybu życia, fast foodów, etc, do tego jeśli zabija to głównie pośrednio, (przez komplikacje czy inne choroby, którym sprzyja) w dodatku tylko ludzi w średnim i podeszłym wieku, głównie mężczyzn , nie młode kobiety i nastolatki, do których ta "promocja " podobno ma być kierowana (bo są gównie w portalach plotkowych i gazetkach kolorowych ) bo one niby masowo mają się do nich upodobniać jak je tylko zobaczą

Świat nie zna przypadku , żeby jakaś nastolatka się spasła na śmierć, bo chciała zostać modelką plus size, a zaglodziły się tysiace. Jeśli chodzi o celowe głodzenie to jest w krajach cywilizowanych dużym problemem, zwłaszcza, że jest głównie skutkiem działania mediów. We Francji wprowadzono ustawę zakazująca promocji anoreksji, za co grozi wysoka grzywna i do 2-3 lat więzienia, (słyszałaś o tym, że Kasia Strus została wyproszona z pokazów, bo była za chuda? teraz już przytyła ) Za namawianie do jedzenia w mediach nigdzie nie idzie się za kratki. Może Polska bedzie pierwsza?

Pozatym, w mediach plotkowych, gdzie ta "promocja" Grycanek się podobno odbywa, pisze się głównie o tym, kto się upił, kto ćpał, kto z kim spał, kto sobie zrobił opercaję platyczną, a nagle kogoś bulwersują 3 grubsze babki i to mama z córkami. Lol.

Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2012-05-04 o 19:03
rousse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-04, 19:19   #95
alijaaa

ale o skrajnych grubasach też się słyszy co i raz - te koszmarne zdjęcia ludzi, brrrr, same wiecie o co mi chodzi. wały tłuszczu. a fakt, grycankowy szał wypromnowały same media i tyle.. szkoda renomy lodów w tym wszystkim, bo to tylko jedno nazwisko i tyle podobieństw w sumie
Stary 2012-05-04, 19:59   #96
Pigeons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alijaaa Pokaż wiadomość
Z tego co ja wyczytałam, to on w ogóle nie kładł kasy na reklamę. W sensie kiedyś cośtam w gazetach niby było, ale dużej kampanii reklamowej on sam nigdy nie sponsorował, no a lody dalej są w tych marketach wszystkich Jedyne co u nich nie lubię to te soki wyciskane, raz kiedyś spróbowałam 'orzeźwiający' czy jakoś tak i strasznie mi nie podpasował, więc już nie piję. Ale lody mniam mniam. W ogóle, słyszała którakolwiek z was o lodach w Jadowie? To taka mała rodzinna lodziarnia która od laaaat robi lody, i podjechałam tam wczoraj a tam taaaaaaka kolejka że orany!!! Domowe lody to jednak to
Kiedyś namiętnie piłam te soki i mogę stanąć w ich obronie Dużo zależy kto je robi, czasem zdarzało mi się pić tak gęsty, że nie chciał przechodzić przez rurkę (i taki lubiłam najbardziej bo można się było nim "najeść") a czasem było czuć, że ktoś przesadził z rozcieńczaniem i był strasznie wodnisty. Najbardziej smakował mi regenerujący, ciekawe czy jeszcze go robią bo nabrałam na niego ochoty...
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-05, 17:34   #97
Maniwa
Wtajemniczenie

A ciekawi mnie jedno - jak się zostaje takim nicobrytą? Trzeba gdzieś się przejść, dorwać paparazziego, zmolestować jakiegoś dziennikarza i drzeć mu się, że chcę być sławna? Pytam serio, bo też chcę swoje 5 minut, a co! Kasa nie śmierdzi

(za propozycje typu skandal lub a'la Waśniewska dziękuję )
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-05, 18:25   #98
visionAM
Zakorzenienie

Też mnie ciekawi jak się można wkręcić "na salony"
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-05, 22:03   #99
dzustam
Zakorzenienie

Znajome dobrze zainwestowały w swoje życie uczuciowe (lub beznadziejnie, w zależności, z której strony spojrzeć), odpowiedni facet do łóżka gwarantuje jakieś tam brylowanie na salonach.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 16:11   #100
Maniwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Znajome dobrze zainwestowały w swoje życie uczuciowe (lub beznadziejnie, w zależności, z której strony spojrzeć), odpowiedni facet do łóżka gwarantuje jakieś tam brylowanie na salonach.
Odpada

Więc Grycankom należą się brawa chociażby za to Jak widać nie łatwo dostać się na salony, nie używając do tego tylnej części ciała.
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-07, 18:38   #101
alijaaa

Cytat:
Napisane przez Pigeons Pokaż wiadomość
Kiedyś namiętnie piłam te soki i mogę stanąć w ich obronie Dużo zależy kto je robi, czasem zdarzało mi się pić tak gęsty, że nie chciał przechodzić przez rurkę (i taki lubiłam najbardziej bo można się było nim "najeść") a czasem było czuć, że ktoś przesadził z rozcieńczaniem i był strasznie wodnisty. Najbardziej smakował mi regenerujący, ciekawe czy jeszcze go robią bo nabrałam na niego ochoty...

jest jeszcze ten regenerujący, jadłam wczoraj sorbet truskawkowy i patrzyłam na te soki i był

a odnośnie ich kariery, to mi się wydaje że to tylko i wyłącznie dlatego że mają farta mieć słynne nazwisko
ajjjajaj też bym chciała, może GESSLER albo HILTON hehehehehehe, jakie są jeszcze takie słynne nazwiska? TUSK?

Edytowane przez alijaaa
Czas edycji: 2012-05-07 o 18:42

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 18:35   #102
bulbulka
BAN stały

Nie interesowałam się nimi jakoś specjalnie bardzo szczerze mówiąc to znaczy słyszałam o nich, i szczerze mówiac też mialam takie odczucie, że już raczej nie kupię☠lodów u Grycana, ale dziś w pracy rozmawiałam o tym z kolezankami i pogrzebałam troszkę☠na necie, no i trafiłam do was Nie miałam pojęcia wcześniej że one nie mają nic wspólnego z lodami! To teraz mogę bez skrupułów iść na lody, hehe!
bulbulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 07:07   #103
jlys
Zakorzenienie

W każdym centrum handlowym (Warszawa) przy stoiskach Grycana są ogromne kolejki - kiedy bym nie była ja sama ostatnio porzuciłam lody Grycanów, ale nie ze względu na Grycanki tylko na to, że z lodów przerzuciłam się na mrozone jogurty (np redberry), które o niebo lepiej mi smakują niż lody, choć przyznam jest wyjątek, na sorbet cytrynowy od grycana ochotę mam zawsze
jlys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 21:20   #104
bulbulka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
W każdym centrum handlowym (Warszawa) przy stoiskach Grycana są ogromne kolejki - kiedy bym nie była ja sama ostatnio porzuciłam lody Grycanów, ale nie ze względu na Grycanki tylko na to, że z lodów przerzuciłam się na mrozone jogurty (np redberry), które o niebo lepiej mi smakują niż lody, choć przyznam jest wyjątek, na sorbet cytrynowy od grycana ochotę mam zawsze
Też już próbowałam te redberry, pyszna sprawa ale też dość droga, a przynajmniej na pewno droższa niż grycany Ja uwielbiam malinowy sorbet grycana, i chyba nie jestem w tym odosobniona
jeszcze na targówku jest taki stand z mrożonymi jogurtami, już nie pamiętam jak się nazywał
bulbulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości