![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks
Zastanawialam sie dlugo czy cos napisac w koncu nie jestem anonimowa no ale w razie czego napisze w skrocie i bez szczegolow.
Sex jest dla mnie bardzo wazny ale nie najwazniejszy,lubie oralny mmmmmm Analnego probowalam raz i nigdy wiecej(chyba ze moj partner by bardzo chcial to moze jeszce raz bym sprobowala) Sex z kobieta-niewiem czy mozna to zaliczyc ale calowalam sie z kolezanka ale bylysmy gowniary (12 lat) Pozniej w czasach licealnych mialam 2 przyjaciolki z ktorymi eksperymentowalysmy z roznymi rzeczami ale bardziej tak z ciekawosci i z braku chlopaka nie z pozadania. Kobiety mi sie podobaja lubie je ogladac i podziwiac-ale o sexie nie marze Pierwszy raz-gdy zdawalam mature mialam swoj pierwszy raz-nie wspominam dobrze zrobilam to z chlopakiem o ktorym teraz mysle z obrzydzeniem.w sumie zrobilam to chyba z ciekawosci no i zeby juz miec to za soba.wiem glupia bylam.Chcialabym powtorzyc to ale z kims innym,szkoda ze nie ma maszyny czasu. Trojkat-nigdy nigdy w zyciu ,nie popieram uwazam ze jest to chore. Seks przed slubem-jak najbardziej popieram ![]() Ulubiona pozycja-na lyzeczke-jest bardzo wygodna ![]() Seks w miejscach publicznych jest super(ten dreszcyk emocjii)-zaliczylam kino ,park,autobus,plaze,przym ierzalnie,chcialabym sprobowac w windzie ![]() Mialo byc bez szczegolow ale ze mnie gadula ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
![]()
Co do sexu przedmalzenskiego..hmm a co sie stanie,gdy partnerzy sie nie dopasuja pod wzgledem spraawiania sobie przyjemnosci..?Przeciez to tez duzo znaczy, a sama milosc chyba nie podtrzyma zwiazku.?jestesmy tylko ludzmii...
![]() Skapula..ja zrobilam to pierwszy raz majac 15lat,prawie 16.No i co z tegoo..?Niczego nie zaluje,a tym bardziej jestem w stanie Cie oswiecic:nie zrobilam tego wbrew sobie,aby poczuc sie dorosla.Ja zdaje sobie z tego sprawe i jestem w pelni swiadoma,ze wydarzylo sie dosyc wczesnie.Ale zapewniam Cie,ze zadnych ubytkow na psychice nie mam.Zrobilam to z chlopakiem,ktory jest ode mnie 2 lata starszy,przy ktorym czulam sie bezpiecznie.Czulam sie juz chyba na tyle dojrzala,ze podjelam decyzje.Jestemy ze soba do dzisiaj i baaardzo sie kochamy.Jezeli ktos sie zabezpiecza i robi to z głową, to ja nie widze problemu.Poza tym,jezlei uwazasz,ze sex jest intymna sprawa,to pozwol,ze kazdy o swej intymnosci bedzie decydowal sam. Pozdrawiam, sZczałka! |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
maluchna to ja cię podziwiam że w tak młodym wieku taka dojrzała byłaś
![]() ![]() ![]()
#94 |
Zadomowienie
|
Ja tak bez szczegółów, raczej nawiązując do pierwszego razu. Miałam 16 lat akurat ledwo co ukończone, z chłopakiem byłam wtedy dwa miesiące i jestem do dziś (dwa lata). Nie wiem, czy to wcześnie czy nie, najważniejsze, że dla mnie wydawało się w sam raz i nie wspominam tego źle, choć pod względem "technicznym" akurat tak sobie nam wyszło
![]() Sex jest dla mnie ważny, choć nie najważniejszy, w tej materii chyba znacznie bardziej lubię dawać niż otrzymywać, na różne sposoby... ale miało być bez szczegółów :P |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ja zgadzam sie ze Skapulą.Sex jest bardzo intymna sprawą.Jest ważny ale dla mnie wazniejsza jest strona emocjonalno-duchowa.Erotyka,gra z mężczyzna-pociaganie kuszenie,zmysłowość,zaska kiwanie,nieprzewidywalnos c,tajemniczość to lubie .Uwielbiam jak sex jest koronacja tego wszystkiego. Jak jest na DESER!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
a ja tam nie widze rysunków
![]() fajnie ze powstał taki watek bo jakos tak tez mnie ciagneło do załozenia podobnego:P bardzo lubie sex i roznego rodzaju pieszczotki. jak narazie uprawiam sex z moim TZ od jakichs 2 lat i jest to mój jedyny partner do tej pory ![]() ![]() co do sexu to tak oralny: ok, wypróbowałam go przed pierwszym razem analny: myslałam o tym, ale mysle ze by to troszke bolalo:/ z kobieta: tylko sie całowałam i to z nie jedną:P, było ok a nawet bardzo przyjemnie. Nie wiem czy zdecydowałabym sie na cos wiecej, chociaz jak by sie nadazyła okazja kto wie ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
cholera widzę że tylko ja się z laską jeszcze nie całowałam??!!
![]() ![]()
#98 |
Rozeznanie
|
Ja też nie i wcale mnie do tego nie ciągnie.
Ulubiona pozycja- od tyłu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() teraz to mi sie wydaje ze zrobila sie z tego jakas moda. oczywiscie nie mowie, ze kazda, ktora to robi stara sie byc trendy!.. ale gdzie nie pojde do klubu to laski sie obsciskuja czy caluja, w collegu to niemal jak staly punkt, ktory trzeba odhaczyc, czasem mi sie wydaje, ze niektore to robia bo faceci mowia, ze to jest sexy, bo w tv i w gazetkach pisze sie, ze to cool... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Mrs Mrau
|
Vanilla masz racje,ten nowy 'trend'
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
A ja mam jakieś obrzydzenie do całowania się z dziewczyną...
#102 |
Zakorzenienie
|
ja o tym jako o modzie nie myślałam ale to rzeczywiście możliwe
![]() ![]()
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
ale otwarte jestescie, to moze i ja pokrotce sie wypowiem.
zaczelam pozno - pierwszy pocalunek w wieku 19 lat ![]() a teraz... otwarta na wszystko.. tylko w duecie co prawda! bo nie lubie sie dzielic ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-01-03 o 22:03 Powód: Post po poscie!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czego nienawidzę, to wyniosłe nadstawianie policzka, bez nawet kurtuazyjnego złożenia ust w ciup - to niestety tendencja dotycząca tylko płci żeńskiej. Gdybym i ja tak robiła, to z niektórymi osobami muskałabym się tylko szczytami kości policzkowych, how very posh :// Z takimi osobami po prostu unikam kontaktów w ogóle. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
ja nawet na moje najlepsze kumpele się nie rzucam
![]() ![]() ![]()
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zreszta tu sie czesciej daje HUGS ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Swego czasu podrywała mnie koleżanka z pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To ciekawe co piszesz o przestrzeni personalnej, myślałam, że dla całego kręgu kultury tzw. zachodnioeuropejskiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
A mogłybyscie pobawić sie w jakas grę? Poprzebierac sie np. za pielęgniarke albo kelnerke i odegrac jakies przedstawienie?
![]()
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ja to chyba z ofiarę pożaru, i musiałabym wołać "Ah panie starżaku ah... uratuj mnie!!!"
Mój TŻ to przyszły strażak ![]()
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
co za wątek!!!
Aż mnie skręca, żeby się wypowiedzieć ale... Ale brak odwagi wygrywa podziwiam za odwagę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.