Walka o zdrowe i piękne włosy część XI - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-16, 20:38   #91
201606242139
Konto usunięte

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XI

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
oo brzmii kuszaco

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

a naprawde o wiele mniej ciagnie niz np grzebien wtedy?
No, ale to nie zmienia oczywiście faktu, że się rozdwajają w dalszym ciągu, ale to wina tego, że wciąż są po degażowaniu i nie mogę z tego zejść a na samym dole jak miesiąc temu przycięłam tak koncóweczki ładne, tylko w górę gdzieniegdzie jakaś biała kropka i nożyczki w ruch Muszę i tak się pogodzić znowu z maścią sutkową, ładnie mi końcówki nawilżała
Cytat:
Napisane przez alex1989 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta?
Musiałam Was opuścic na jakiś czas ale mam nadzieje że przyjmiecie mnie z powrotem

Dołączam zdjęcie moich dzisiejszych herów co by się przypomnieć
Niestety uzywałam dziś odżywki z Fructisa Volume coś tam coś tam i włosy dostały przyklapu a dolna warstwa się wyprostowała i postrączkowała Moje włosy jednak wolą AiK.

Końcwki mam w naprawde w dobrym stanie i zawdzięczam to olejowi kokosowemu który leżał u babci przez ostatnie pół roku
No i włosy zaczynają mi się robić w ruloniki tzn są tylko dwa pasma które narazie się tak zwijają ale dzielnie walcze z pielegnacją CG więc pewnie będzie tylko lepiej

Widzę że nie tylko ja mam ochote na Ombre Mam nadzieje że w weekend już będę po i że moje włosy strasznie na tym nie ucierpią

Wrzucam proste żeby pokazać że się błyszczą i pseudoloki również
ojej, ojej jakie ładne loczusie! <3

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Tez mam proste i TT nic nie przylizuje, wręcz odwrotnie.
Z tym,ż eja czeszę od czasu jak wpadłam w olejowanie tylko na sucho. No ale i tak pierwsze rozczesanie po wyschnięciu leci grzebieniem z szeroko rozstawionymi zębami. Mam dziwne wrażenie ,że jednak TT słabiej sobie radzi z rozczesywaniem i momo wszystko jest jakoś mniej delikatna.. do wyczesania włosó po rozczesaniu jest ok. Poza tym jest całkiem fajna, ale jak bym mialą teraz kupić druga to bym kupiła cos innego..

Ja nigdy nie miałam szczotki z naturalnego włosia i teraz, mimo posiadania TT bardzo chciałabym spróbować

A w ogóle dziewczyny, czy któraś z Was czesze się taką szczoteczką dla maluszków? Wiecie, taką miziastą do delikatnego puszku na głowie? Czy to generalnie na nasze "staruchy" nie działa ? xD Pytanie może głupie, ale bym się chętnie pomiziała taką szczotką z czystej przyjemności, ale kto wie czy połączę przyjemne z pożytecznym, albo sobie może zaszkodzę?

Edytowane przez 201606242139
Czas edycji: 2012-05-16 o 20:39
201606242139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 20:44   #92
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Musiałam Was opuścic na jakiś czas ale mam nadzieje że przyjmiecie mnie z powrotem

Niestety uzywałam dziś odżywki z Fructisa Volume coś tam coś tam i włosy dostały przyklapu a dolna warstwa się wyprostowała i postrączkowała Moje włosy jednak wolą AiK.

Końcwki mam w naprawde w dobrym stanie i zawdzięczam to olejowi kokosowemu który leżał u babci przez ostatnie pół roku
No i włosy zaczynają mi się robić w ruloniki tzn są tylko dwa pasma które narazie się tak zwijają ale dzielnie walcze z pielegnacją CG więc pewnie będzie tylko lepiej

Widzę że nie tylko ja mam ochote na Ombre Mam nadzieje że w weekend już będę po i że moje włosy strasznie na tym nie ucierpią

A wiesz, że wczoraj, albo przedwczoraj sobie pomyślałam co z Tobą, że się na wątku nie pojawiasz

Włoski piękne, żadne pseudoloki
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 20:51   #93
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ostatnio trochę odpuściłam w temacie włosowym ale wpadam podzielić się swoim najnowszym odkryciem - lecytyna sojowa
Dodaję odrobinkę do maski/odżywki po myciu, nakładam na długość, później jeszcze zmywam to odrobiną odżywki bo tak jakby oblepia i efekty są super, wreszcie mam włosy takie, jakie powinny być czyli wygładzone, mięciutkie ale bez dramatycznego ulizu. Nie muszę już dodatkowo nakładać żelu lnianego, nic się nie puszy. Jeszcze muszę ją przetestować przed myciem bo pewnie z czasem obciąży.
Kupiłam ją bodajże na Mazidłach, użyłam 3 razy i póki co jestem zachwycona.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 20:52   #94
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez green elf Pokaż wiadomość
właśnie się zastanawiałam, gdzie się podziewasz
też dzisiaj robię wielki come back

cudowne te twoje kręcioły
to się zgrałysmy terminen w powrotach

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
świetne włosy
:

Cytat:
Napisane przez danana Pokaż wiadomość
ale łaaadne napisz czego uzywasz plis plis

Spoko napisze po krótce

Myje włosy 2 razy w tygodniu. Przed każdym myciem olejuje włosy na makro! Psikacz z podstawowych produktów
najbardziej lubie: kokos, sezam, winogron. Olej z długości zmywam Isaną z babassu skalp lekkim szamponem z SleSem teraz akurat L'orel.
Odzywka Garnier AiK z dodatkiem gliceryny chyba że jest bardzo niski albo bardzo wysoki PR to bez gliceryny. Od czasu do czasu maska Kallos latte albo Bingo z shea i 5 algami. Bez spłukiwania Joaśka z kremem z biedry, na końców kokos+jedwab albo maść sutkowa+jedwab. Jako stylizator żel lniany i Joaśka mrożąca
alex1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:01   #95
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ostatnio trochę odpuściłam w temacie włosowym ale wpadam podzielić się swoim najnowszym odkryciem - lecytyna sojowa
Dodaję odrobinkę do maski/odżywki po myciu, nakładam na długość, później jeszcze zmywam to odrobiną odżywki bo tak jakby oblepia i efekty są super, wreszcie mam włosy takie, jakie powinny być czyli wygładzone, mięciutkie ale bez dramatycznego ulizu. Nie muszę już dodatkowo nakładać żelu lnianego, nic się nie puszy. Jeszcze muszę ją przetestować przed myciem bo pewnie z czasem obciąży.
Łohoho, może i mi się przyda!
Stary 2012-05-16, 21:02   #96
ejzii
Rozeznanie

sory za pytanie w poprzednim wątku, nie zauważyłam nowego , więc ponawiam.
W którym miejscu dostanę ten Babydream fur mama? To jest ten różowy tak? Ja myślałam ze wy szamponem z BD myjecie , a to jest chyba coś do kapieli? wszędzie się tego zszukałam i nic bez śladu, a szampon mi się skończył :-/
Aha a drugie pytanie to jest takie czy szampon Joanna Naturia z miodem i cytryna to jest typowo oczyszczajacy z silikonów?

ejzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:02   #97
danana
Zadomowienie

dziękie czesc z tego uzywam Joaśka mrozaca?to żel do włosów?
uzywałam takiego z duzego opakowania zielonego strong za 5,50 i niby jakos spełnia swoje zadanie ale na krotko a na drugi dzien takie matowe włosy po nim mam wrazenie
danana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:10   #98
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
ja nigdy nie czesałam włosów grzebieniem
ale w porównaniu z moja poprzednią szczotką to mniej ciągnie
oo dzięki wielkie

Cytat:
Napisane przez PandaBear Pokaż wiadomość
No, ale to nie zmienia oczywiście faktu, że się rozdwajają w dalszym ciągu, ale to wina tego, że wciąż są po degażowaniu i nie mogę z tego zejść a na samym dole jak miesiąc temu przycięłam tak koncóweczki ładne, tylko w górę gdzieniegdzie jakaś biała kropka i nożyczki w ruch Muszę i tak się pogodzić znowu z maścią sutkową, ładnie mi końcówki nawilżała

Ja nigdy nie miałam szczotki z naturalnego włosia i teraz, mimo posiadania TT bardzo chciałabym spróbować

A w ogóle dziewczyny, czy któraś z Was czesze się taką szczoteczką dla maluszków? Wiecie, taką miziastą do delikatnego puszku na głowie? Czy to generalnie na nasze "staruchy" nie działa ? xD Pytanie może głupie, ale bym się chętnie pomiziała taką szczotką z czystej przyjemności, ale kto wie czy połączę przyjemne z pożytecznym, albo sobie może zaszkodzę?
ja kiedys chciałam kupic szczotę z naturalngo włosia

alex włosy piekne

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:13   #99
alex1989
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
A wiesz, że wczoraj, albo przedwczoraj sobie pomyślałam co z Tobą, że się na wątku nie pojawiasz

Włoski piękne, żadne pseudoloki
kurde tęskniłam za Wami co prawda od czasu do czasu podczytywałam ale to nie to samo

Cytat:
Napisane przez ejzii Pokaż wiadomość
W którym miejscu dostanę ten Babydream fur mama? To jest ten różowy tak? Ja myślałam ze wy szamponem z BD myjecie , a to jest chyba coś do kapieli? wszędzie się tego zszukałam i nic bez śladu, a szampon mi się skończył :-/
Aha a drugie pytanie to jest takie czy szampon Joanna Naturia z miodem i cytryna to jest typowo oczyszczajacy z silikonów?
No niby oczyści bo ma SleSa ale ma też PQ a ono sie nadbudowywuje jak silikon wiec ja bym wybra coś innego
Cytat:
dziękie czesc z tego uzywam Joaśka mrozaca?to żel do włosów?
uzywałam takiego z duzego opakowania zielonego strong za 5,50 i niby jakos spełnia swoje zadanie ale na krotko a na drugi dzien takie matowe włosy po nim mam wrazenie
tak mega mocny żel Po nim mam loki 3 dni bez żadnej reanimacji
Tyl puch musze wtedy ujarzmić

Edytowane przez alex1989
Czas edycji: 2012-05-16 o 21:14
Stary 2012-05-16, 21:20   #100
danana
Zadomowienie

ooo super lece jutro po niego
danana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:32   #101
sylvi300
Zakorzenienie

dzisiaj nakładam olej, wczoraj farbowałam to trzeba je nawilżyć

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:36   #102
Secret125
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NeverGoAlone Pokaż wiadomość
A jeśli mogę spytać, często podcinasz, żeby pozbyć się tych rozdwojonych? Ja mam ten problem, że mam jeszcze trochę cieniowanych, więc idąc do fryzjera łapie mi tylko te na dole, a te wyżej dalej się rozdwajają
Podcinam co ok. 3 miesiące, właśnie ostatnio byłam 2,5 miesiąca i za niedługo się wybiorę. Zauważyłam w końcówkach poprawę, bo są zdecydowanie nawilżone tylko te białe kropki

Moje fotografie, moje spojrzenie na świat
https://www.facebook.com/pages/Locze...26892024075108
Secret125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:39   #103
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:

Ależ ja wcale nie narzekam! Fajnie jest tak podczytywać, tylko to tak brzydko nieładnie wygląda i czuje się jakbym podsłuchiwała czyjąś rozmowę

O! A ja myślałam, że to tylko włosy mogą się gniewać na mnie, jednak wychodzi na to, że czasem ja mam do nich gorszy humor.
To czas najwyzszy na aktywnosc!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:43   #104
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam!
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:46   #105
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
To czas najwyzszy na aktywnosc!
Ojjj, uważaj bo jak ja się potrafię rozgadać to jeszcze mnie dość będziecie miały

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
ja mam!

Powiedz coś o niej
Stary 2012-05-16, 21:57   #106
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedz coś o niej

mam dwie. Jedna ma prawie 21 lat (), a drugą kupiłam, gdy zaczęłam być włosomaniaczką (można nawet na dozie ustrzelić- z naturalnego włosia, i miękkie, i twarde.). Ja mam twarde i osobiście bardzo lubię, bo małe to i poręczne. I ładnie wygładza.
Ale trzeba się trochę pomęczyć, żeby rozczesać co gęstsze włosy, z kołtunami radzi sobie średnio. Ale do torebki rewelacja i w ciągu dnia nie czeszę się tak naprawdę niczym innym.
Stary 2012-05-16, 22:01   #107
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Łohoho, może i mi się przyda!
Tania jest, spróbować nie zaszkodzi

Stary 2012-05-16, 22:04   #108
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
mam dwie. Jedna ma prawie 21 lat (), a drugą kupiłam, gdy zaczęłam być włosomaniaczką (można nawet na dozie ustrzelić- z naturalnego włosia, i miękkie, i twarde.). Ja mam twarde i osobiście bardzo lubię, bo małe to i poręczne. I ładnie wygładza.
Ale trzeba się trochę pomęczyć, żeby rozczesać co gęstsze włosy, z kołtunami radzi sobie średnio. Ale do torebki rewelacja i w ciągu dnia nie czeszę się tak naprawdę niczym innym.
Kurcze ale na pewno masz na myśli taką ? http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p56809-Can...iekka_1_zestaw

Cytat:
Tania jest, spróbować nie zaszkodzi
jak nazbieram pinionżków na zakupy w ZSK to kupię, bo mi się lista spora uzbierała
Stary 2012-05-16, 22:06   #109
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
alex włosy piekne

Cytat:
ooo super lece jutro po niego
jest średnio wydajny ale jak narazie moje KWC
Stary 2012-05-16, 22:06   #110
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Alex loczyska jeszcze piękniejsze niz te, które kiedyś wklejałaś

Red, dawaj zdjęcie ugładzonych niewylizanych pięknych loków , pochwal się

Przez Ciebie leca do mnie próbasy Lumiere z Caschmere i tej drugiej rozświetlającej formuły ...
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 22:16   #111
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
no ja akurat mam średnio-twardą, dokładnie taką: http://i.pinger.pl/pgr475/1d4cf9f9001ec65b4f5a3fef/

ta, do której linka podałaś nie jest chyba z natualnego włosia. Na dozie z Canpolu są dwie wersje na bank z naturalnego włosia- miękka i twarda, które kosztują po dyszce z groszami (http://www. doz .pl/apteka/p22156-Canpol_szczotka_z_wlosia_ twarda_1_szt / http://www. doz .pl/apteka/p17524-Canpol_szczotka_z_wlosia_ miekka_2424_1_szt ).

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2012-05-16 o 22:17
Stary 2012-05-16, 22:23   #112
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
no ja akurat mam średnio-twardą, dokładnie taką: http://i.pinger.pl/pgr475/1d4cf9f9001ec65b4f5a3fef/

ta, do której linka podałaś nie jest chyba z natualnego włosia. Na dozie z Canpolu są dwie wersje na bank z naturalnego włosia- miękka i twarda, które kosztują po dyszce z groszami (http://www. doz .pl/apteka/p22156-Canpol_szczotka_z_wlosia_ twarda_1_szt / http://www. doz .pl/apteka/p17524-Canpol_szczotka_z_wlosia_ miekka_2424_1_szt ).
Kurcze, dzięki bardzo, już myślałam, że to niemożliwe, żeby któraś z Was używała i się bałam, że zdzieciniałam chyba zainwestuję w taką z naturalnym włosiem
Stary 2012-05-16, 22:24   #113
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Red, dawaj zdjęcie ugładzonych niewylizanych pięknych loków , pochwal się

Przez Ciebie leca do mnie próbasy Lumiere z Caschmere i tej drugiej rozświetlającej formuły ...
One zawsze wyglądają tak samo tylko na żywo jest różnica w "konsystencji" Coś ostatnio nie mam okazji ich fotografować.

Ha! A ja przez Ciebie już kupiłam 16 g prochów i czaję się na kolejne.
Póki co sprawdzają się świetnie (nie to żeby jakoś specjalnie wypiękniała ale przynajmniej cera jednolita i się nie świecę a syfy znikają, same!) więc będę dozgonnie wdzięczna za nakierowanie

Stary 2012-05-16, 22:37   #114
sylvi300
Zakorzenienie

już olej z nasion bawełny nałożony, można spać spokojnie

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 22:38   #115
Hedonistka
Zakorzenienie

Cytat:
Też uwielbiam TT
Nawet zauważyłam, że czesanie nim jakiś tak wydłuża czas podcinania końcówek, a nie zawsze je ochraniam (zapominam )
Ale czyszczenie go to dla mnie jakaś porażka
dla mnie również
Nie masz może opracowanego jakiegoś systemu?
Stary 2012-05-16, 22:40   #116
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Pokaż wiadomość
dla mnie również
Nie masz może opracowanego jakiegoś systemu?
Właśnie niezbyt.. Próbowałam już wodą i ciepłą i zimną, i szamponem i odżywką. Zawsze coś tam zostanie
Stary 2012-05-16, 22:43   #117
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Cytat:
Napisane przez Secret125 Pokaż wiadomość
Melduję się
ewalucja
Miałam właśnie do Ciebie pytanie i bardzo się cieszę, że Cię tu zastałam. Zastanawia mnie jedna rzecz, bo masz włosy gęste i bardzooo długie, a do tego takie piękne że aż umieram, wiec ile zajmuje Ci całkowite wyschnięcie włosów? Sama mam kręcone włosy, są gęste, ale o połowę krótsze jak twoje i muszę umyć je dobrych kilka godzin przed snem, aby nie były całkowicie mokre tylko wilgotne i z takimi się kładę Nie suszę włosów, pewnie mnie rozumiesz dla czego Po umyciu wyciskam z nadmiaru wody, zawijam w bawełnianą koszulkę na jakieś 20 min. ale one dalej wolną schną.

Moje aktualne włosy można zobaczyć na blogu i chciałabym przywrócić je z przed prostowania włosów
Moje schną baardzo długo niestety też kładę się z wilgotnymi. a suszarkę to ostatnio widziałam i fryzjera taki urok naszych włosów

Cytat:
Napisane przez ewcia1807 Pokaż wiadomość
ewalucja a co będziesz robić u fryzjera?

Ja się zastanawiam czy zamówić bingo z ziołami czy maski z BIOARPu
bingo ale biokapu nie miałam więc może lepiej jego?

Będę ciąć a tak serio to doszłam do wniosku że skrócę i wycieniuje z przodu żeby ładniej się układały przy twarzy. A z długości tak 5 cm jeszcze. I na wesele się czesze przy okazji
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 22:57   #118
visionAM
Zakorzenienie

Długość schnięcia zależy przede wszystkim od porowatości, dobrze mówię?
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 23:04   #119
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Jakie zbiorowe narzekania na tempo watku nam sie zrobily!

Ja sie na moje wlosy dzis troche gniewam - co prawda sa miekkie w dotyku i gladkie, ale koncowki strasznie powywijane w rozne strony swiata.
Zastanawiam sie czy slynna masc brodawkowa BD jest dla mnie...
Ja na początku byłam bardzo zadowolona z maści BD, ale po kilku użyciach różnie się u mnie sprawdzała. Raz było wszystko ładnie, a innym razem jakaś masakra, mimo tego samego zestawu

Teraz używam jej tylko na noc na usta i skórki od paznokci i w tym celu jest świetna

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Melduję się i ja
U mnie dzisiaj była maska Bioetika+ keratyna(zakochałam się w niej! ), właśnie siedzę z ręcznikiem i zaraz będę suszyć włosy

A jak tam eclipta się u Ciebie sprawdza

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
a ja wczoraj farbowałam włosy na kokosa, kolorek ładny wyszedł
Pokaż zdjęcia

[1=ffb13763ddeb19d95255f96 b349e2f21757b5e15_67b6708 8155fe;34162272]Więc jeżeli w najbliższym czasie znowu sie rozdwoją to kupie rossmannowskie nożyczki, oby to był już koniec moich przygód z rodwojonymi końcówkami

Hmm, pytanie z innej beczki, czy jeśli dawno nie oczyszczałam włosów szamponem z SLS, to może mnie od tego swędzieć skóra głowy? nie mam niestety pod ręką żadnego oczyszczającego szamponu i nie mogę sprawdzić czy to to.. A może to raczej wynik wrażliwości na jakąś odżywkę itp? [/QUOTE]

Moim zdaniem te rozdwajające się końcówki to wina nożyczek

Co do tych z Rossmanna, to mam te Eva Schidt i pierwsze 4 cięcia wszystko dobrze, ale ostatnim razem od razu po ciachnięciu pojawiły mi się białe kropki

Co do swędzącego skalpu, to może to być wina nie mycia SLeSem od dłuższego czasu Też tak kiedyś miałam

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
ja też;D

kusi mnie tyle rzeczy, a juz nie mam gdzie tego ustawiac.
Robie akcje denko, juz przygotowałam sobie kosmetyki,które muszę zużyć zanim kupię coś nowego
Ja też robię akcję denko, a właściwie prawie skończyłam
Od jakiegoś czasu praktycznie codziennie jedno/dwa opakowania czegoś lądowały w koszu

Cytat:
Dzień dobry

Ja pamiętam Tylko nie poznałam, bo chyba avatar masz inny

Włoski piękne , nawet nie będę się rozpisywać na ich temat, po prostu same ochy i achy

Cytat:
No to super, że włoski mają się dobrze i w końcu znalazłaś na nie patent

Mam lecytynę w domu, ale na włoski nigdy nie dawałam
Tylko mnie pewnie by obciążyła

Cytat:
Napisane przez ejzii Pokaż wiadomość
Ta Joanna tak jak napisała alex ma pq w składzie, więc tak nie do końca jest typowo oczyszczającym szamponem

Co do Babydream, to dziewczyny myją i tym szamponem dla dzieci i balsamem do kąpieli dla mam.
Ten dla mam stoi tam gdzie płyny do kąpieli i żele pod prysznic
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 23:05   #120
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Długość schnięcia zależy przede wszystkim od porowatości, dobrze mówię?
To ciężko stwierdzić, bo jest dużo sprzecznych informacji na ten temat

Niektóre dziewczyny (np. ja) mają wszystkie cechy niskiej porowatości, a włoski wcale długo nie schną
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości