![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Miałam się za coś zabrać, z domu wyjść ale weź tu człowieku wyjdź jak piszecie i piszecie:P ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Nadrabianie ze starego wątku:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() my też gaduły, przekonasz się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to świetnie! ![]() Wiecie co drzemkę sobie strzeliłam ![]() ![]() potem muszę iść na pocztę zaproszenia wysłać bo jeszcze kilka zostało
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Emylka kucuki zacisniete, daj znac jak juz wrocisz ![]() WAZNE (dla mnie) Mam pytanko czy ktoras mama (raczej dziewczyny co sa w drugiej ciazy) miala wizyte u kardiologa jeszcze w czasie ciazy zeby serduszko dziecka sprawdzic? Bo zastanawiam sie jak to sie odbywa, gdyz ja po USG w 20 tyg mam wizyte wlansie u specjalisty-kardiologa aby doakldnei sprawdzic serce dziecka gdyz moj starszy synek urodzil sie tzw heart murmur. Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-05-24 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Lublin
#96 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
U mnie pomidorowa wczorajsza i pierogi z kapusta i grzybami.
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Today a co to znaczy "heart murmur" konkretnie? niby koajrze ze chodzi o jakies szmery tak?
Edytowane przez judkama Czas edycji: 2012-05-24 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A zapomniałam się pochwalić, że już wszyscy nam potwierdzili obecnośc na weselu. Z zaproszonych osób tylko 5 zabraknie ![]() A już się denerwowałam, bo końcówka maja, a tutaj nikt za bardzo się nie kwapił do potwierdzenia, myślałam, że wszyscy na ostatnią chwilę zostawią to sobie (do 1 czerwca prosiliśmy o potwierdzenie) a tutaj wszyscy zaczęli dzownić nagle, jakby usłyszeli moje żale ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() a dzisiaj idę na łatwiznę - ziemniaczki, miezeria i jajka sadzone ![]() lactacyd ja akurat używam od kilku lat bo mi bardzo pasuje ![]() dziewczyny, wy w pracy macie tyle czasu na pisanie czy na L4 siedzicie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
kurcze, jakies plamienie mi sie przyplatalo
![]() choc nawet jakby to bylo najgorsze, to i tak nic nie mozna poradzic.. jutro chyba pojde do lekarza, zeby sprawdzic czy serduszko nadal bije. jeszcze wczoraj mialam takie dziwne mysli, ze nagle mdlosci mi minely ![]() lece dziewczyny do pracy, papa ![]()
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe ile u mnie odpadnie.. narazie odpadły 3 osoby z takich pewniaków.. Niektórych osób wiedziałam od początku, że nieb ędzie ale wysłałam zapro żeby potem nie gadali ![]() Moi mają czas do 28 czerwca ale wolałabym żeby już wcześniej potwierdzali. Też będę się żalić, może usłyszą ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Madzius to fajnie ze Ci potwierdzili
![]() U nas byla taka sytuacja, ze dowiadywalam si eod odos trzecich ze ktos nie przyjdzie ![]() ![]() Zostalo jeszcze Ci cos do zalatwienia?? Moderna oby to nie było nic groznego ![]() Edytowane przez judkama Czas edycji: 2012-05-24 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
ja od paru dni mam wolne ale jutro już sie wybieram ale i tak pracuję tylko 4 godzinki dziennie
![]() Cytat:
oby to był tylko fałszywy alarm!!! ![]() ![]()
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na pisanie mam czas bo pracuje tylko 2 razy w tyogdniu ![]()
![]() |
#107 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Racja, cos wiem o tym. Moja tesciowa podarowala mi ostatnio tuniczke bo kupila dla siebie, ale jej nie pasowala. Okazalo sie , ze to ta tuniczka dla ciezarnych z Lidla ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A u mnie burza. ![]() Dziekuje za powitanie ![]()
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Madzius & judka podejzewali u Filipa dziurke w sercu gdzie potrzebowal by operacji, lecz po badaniach w PL i UK okazalo sie ze lewa strona jego serca jest wieksza od prawej i przez co ma szmery w sercu co czesto doprowadza do mniejszej przeplywosci krwi i tlenu w sercu brak slow, i do tego jeszcze jego astma, a tak pozatym to zdrowy chlopaczek
![]() ![]() Madzius to super, juz pewnie doczekac sie nie mozesz Tynkusia Ty lobuziarotrzeba bylo wczesniej sie odezwac ![]() Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-05-24 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||||||
Zadomowienie
|
też właśnie z Ziaji używałam, bo mega wydajny i niedrogi, ale naczytałam się o tym laktacyd femina i chciałabym sprawdzić czy faktycznie taki fajny
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Today to takiego badania miec nie bede jak Ty, a Tomus ma 2 dziurki w sercu, ktore jak na razie sie nie zamknely....ale w ogole tego po nim nie widac no moze procz tego ze szybciej sie meczyl
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |||
Zakorzenienie
|
w pracy
![]() Cytat:
Trzymam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Żeby tak od osób trzecich się dowiadywać ![]() Nie wiem, ja jak dostaję jakieś zaproszenie i jest na nim prośba o potwierdzenie no to nawet grzeczność i szacunek wymaga, zeby w terminie odpowiedzieć ![]() No sporo ![]() Alkohol- o który wczoraj posprzeczaliśmy się z TŻ, ale szybko była zgoda ![]() Wystrój sali, kościoła, muszę zaklepać kosmetyczkę, bieliznę kupić, tort i ciasta to na tydzień przed ślubem mamy zamówić, ustalić menu, buty TŻ, naklejki na alkohol, biżuterię dla mnie, kotyliony i podziękowania dla gości. No i jeszcze w kościele jakieś sprawy- typu opłata za ślub, zaświadczenie o naukach, zaświadczenie o spowiedzi- ale to na spokojnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z tymi potwierdzeniami na ślub to zawsze przeboje ![]() u mnie chyba z 20 osób odpadło albo i lepiej ![]() i to po takich po których bym się nie spodziewała ![]() a najbliższy kuzyn to w ogóle nie napisał czy będzie czy nie ![]() a jego braciszek nie lepszy - dał znać że przyjedzie a 2 dni przed mi wysłał smsa - że jednak nie, gdzie już było zapłacone ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
judka dziurki moga sie samoistnie zamknac do 3 roku zycia dziecka dlatego Filipowi robili tu badania po skonczeniu 3 lat
Dobra ide sobie ![]() Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-05-24 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Biedny Filip ![]() nooo i to bardzo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten kuzyn w końcu był? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() jego tatuś dał mi od niego kopertę z życzeniami i kasą ![]() a ja sobie tylko pomyślałam że może to sobie wsadzić w ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas na obiad botwinka, mąż wczoraj wieczorem ugotował - jadłam ją już na kolację, pychotka ![]()
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Melduję się po badaniu
![]() NT 1,7, reszta wyników idealna,do tego lekarz 3 razy powtórzył, że mam piękne dziecko ![]() Ulożyło się idealnie do badań, spokojnie leżało, w związku z czym nóg nie rozłożyło :P Ale co tam, ważne, że wszystko dobrze, mordka mi się śmieje ![]() Idę Was nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- o matko i córko,dopiero zauważyłam, że już 3 część :O
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.