Kalosz, sandał, czy szpileczki, chcemy od Sperki jedne lakierki! :D cz. 68 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2012-05-25, 10:01   #91
jessy
Zakorzenienie

Dot.: Kalosz, sandał, czy szpileczki, chcemy od Sperki jedne lakierki! :D cz. 68

Witam po długiej przerwie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;34317143]z okazji 17000 zapraszam na plażę i drinka

[/QUOTE]
Plażę, drinki i impreze to ja zawsze wyniucham:hahaha :
Stary 2012-05-25, 10:02   #92
biala_bula
Wtajemniczenie

Dot.: Kalosz, sandał, czy szpileczki, chcemy od Sperki jedne lakierki! :D cz. 68

a jednak Sskers napisze to tu, dziewczyny beda mialy troche radochy

najpierw to kupilam taki fajny noteski ozdobny w empiku i zrobilam w nim pamietnik panny mlodej
mam zdjecia tego, wiec moge Ci przeslac, to sobie zobaczysz, ale miedzy innymi byly tam zadania, ktore ma wykonac, powyciagalam zdjecia od jej kolezanek ze studiow i nafklejalam ich dla przypalu i oczywiscie jakies smieszne komenatrze byly pod tym, wkleilam jej przyszle dzieci jak beda wygladac, bo jest taka aplikacja, ze sie wkleja zdjecia mamy i taty i wychodza dzieci prezerwatywy na wklejalam zostawialam pare kartek na wklejenie zdjec z panienskiego, powklejalam zdjecia dziewczyn, ktore na panienskim byly i mogly tam dedykacje swoja walnac
wygladal mniej wiecej tak:

tu akurat byla przysiega, ktora musiala wlasnorecznie podpisac

wracajac do zadan, kupilysmy jej prezenty: seksowny stroj tygryska, szpile lakierowane takie troche dziwkarskie, podwiazke do slubu z imionami jej i jego i te trzy rzeczy zapakowane byly osobno
iiiii impreza organizowana byla w klubie, my jej wreczylysmy pamietnik, i pojechalysmy do klubu, a ona z tym pamietnikiem i jedna kolezanka zostala, zeby jej zdjecia robila. Otoz w zabawie chodzilo o to, ze w pamietniku wierszem miala napisane gdzie ma trafic zanim trafi do klubu, zalaczona byla mapka gdyby sie nie kapnela, nawet ja tak poopalalam zapalniczka i pogniotlam, zeby na stara wygladala zadanie polegalo na tym, ze miala dojsc do pubu, powiedziec kelnerowi, ze ona ma dzis panienski, wtedy kelner dawal jej shota (z godzine wczesniej bylymy u niego, mowilysmy co bedzie grane, zaplacilysmy za drinka i zostawilysmy jeden z prezentow) w pierwszym pubie zostawilysmy rowniez welon obciachowy zrobiony z opaski i starej firnaki, ktory miala zalozyc i w tym dojsc do klubu wygladal tak:

prezentu oczywiscie nie mogla odpakowac

potem dostawala znow pamietnik, czytala drugi wierszyk i trafila do nastepnego pubu, tam to samo, dostala shota, drugi prezent itd, nastepny pub to samo, az wreszcie trafila do naszego kluby, my juz z tortem na nia czekalysmy, ktory sama zrobila i wygladal tak:

siusiaki same robilam, w necie jest mnostwo przepisow na mase plastyczna marcepanowa

zjadlysmy tort, wodka zostala kupiona juz, a ona mogla wtedy obejrzec caly pamietnik, ale miala kupe smiechu, na koncu byly jeszcze zadania, ktore musi zrobic w klubie np. miala znalezc paru gosci, ktorzy dadza jej numer telefonu, na wypadek, gdyby Pan mlody sie rozmyslil i wpisac do pamietnika, miala pochodzic po ludziach i nazbierac zyczen od nich, sami musili sie wpisac i jeszcze miala jedno zadanie, zeby zatanczyc z gosciem i sobie z nim zdjecie na pamiatke zrobic

no a potem to juz sie tylko bawilysmy, ale jej sie bardzo podobalo, miala kupe smiechu i o to chodzilo, nie chcialam jej robic niewiadomo jaki panienski - mialo byc smiesznie, bo ona smieszka byla

aaaaa i jeszcze przebrala sie w te wszystkie swoje prezenty i robilysmy je zdjecia i w pamietniku byla przysiega kolejna, ze zatanczy dla pana mlodego w tym aaaaaaaaa i jeszcze jeden z prezentow, ktory dostala juz w klubie to kupilysmy jej godzinna nauke tanca sexy dance, zeby mogla torche piruetow zrobic przed mezem

tiru riru, kupa żwiru

Edytowane przez biala_bula
Czas edycji: 2012-05-25 o 10:05
biala_bula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:03   #93
justa_l
Zakorzenienie

GG do justa_l

Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
Mogłabym tylko jeszcze mam w kolejce do zrobienia kilka naszyjników

no i co się śmieje grunt to podejmować w życiu dobre wybory

koniec świata Wanka mnie przegadała i to o tyle postów

Cytat:
Napisane przez em_ka90 Pokaż wiadomość
czy we wszystkich dziekanatach tak są babki zorientowane, że wczoraj jak zapytałam czy idziemy w zielone świątki do szkoły to ta 'a nie wiem, bo ja i tak w niedzielę mam wolne'

Life is about moving on, accepting changes and looking forward to what makes you stronger and more complete
justa_l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:04   #94
kasia1608
Zakorzenienie

oglądałam dzisiaj ddtvn a tam o bokserkach push up firmy atlantic
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:06   #95
iloveacneshoes
Zadomowienie

mega pomysł z tym panieńskim
iloveacneshoes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:08   #96
biala_bula
Wtajemniczenie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;34317143]z okazji 17000 zapraszam na plażę i drinka

[/QUOTE]

Wania bardzo chetnie wpadne na plaze i wypije z toba kilka drinkow

tiru riru, kupa żwiru

Stary 2012-05-25, 10:11   #97
astaaa
Zakorzenienie

Sed co za watek, co za rym!

[/QUOTE]
Waniuś, gratuluję tylu postów szalona pisarko
Cytat:
Napisane przez iloveacneshoes Pokaż wiadomość
noooooooo świetny

butoholizm nabyty. 82.
astaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 10:12   #98
em_ka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justa_l Pokaż wiadomość
no brak słów! jak jest plan znaczy że jest szkoła.
nielegalnie przetrzymują ludzi w pracyyy!

em_ka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:13   #99
Monikaaa_19
Zakorzenienie

Cytat:
też tak robię, bo uważam że to obowiązek. allegro powinno jakieś przypomnienia o komentarzach ustawić.
Obawiam się, że niektórzy nic by sobie z tego nie robili nadal

[/QUOTE]

Wania

Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
Mogłabym tylko jeszcze mam w kolejce do zrobienia kilka naszyjników
Poczekam cierpliwie

Cytat:
Napisane przez kasia1608 Pokaż wiadomość
oglądałam dzisiaj ddtvn a tam o bokserkach push up firmy atlantic
Świat się wali bokserki push - up

Biala bula jak będę kiedyś miała wieczór panienski to ja Cię już zapraszam Cudnie to wszystko wymysliłaś! I była zabawa i wszystko jak trzeba a nie jakieś wysmatrowane oliwką tańczące półnagusy
Stary 2012-05-25, 10:16   #100
Smarfetka
Zakorzenienie

ktoś coś ma do mnie?

postaram się dziś wysłać jakieś paczki ;]

Edytowane przez Smarfetka
Czas edycji: 2012-05-25 o 10:23
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:17   #101
darejka
Wtajemniczenie

biała_bula świetnie to wymyśliłaś, czytam i nie mogę wyjść z podziwu

darejka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 10:19   #102
koteceqq
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Monikaaa_19 Pokaż wiadomość
Świat się wali bokserki push - up
Jakiś czas temu dostałam zaproszenie do testowania tych bokserek na tżcie. Efekt push up że niby wygląda jakby tego wszystkiego było więcej ale jaki to ma cel ? Ktoś na to patrzy ?
koteceqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:21   #103
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koteceqq Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu dostałam zaproszenie do testowania tych bokserek na tżcie. Efekt push up że niby wygląda jakby tego wszystkiego było więcej ale jaki to ma cel ? Ktoś na to patrzy ?
to jest tak samo jak z push upem w stanikach...
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:22   #104
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję pomocy Organizuję siostrze wieczór panieński. I chciałam zrobić jakieś konkursy. Macie jakieś fajne doświadczenia w tym temacie, jakieś pomysły na konkursy? Nie wiem od czego się zabrać.

Ciacho
N'raczej

Wywiad z narzeczonym jest moim ulubionym pomyslem
Pytania w stylu Twoja ulubiona potrawa, gdzie sie poznaliscie, co w narzeczonej lubisz najbardziej, a co najmniej - my mielismy tez pare pytan takich wynikajacych sticte ze znajomosci naszej paczki/rodziny - Wy tez na pewno takie macie.
I nagrywasz z nim wywiad, u nas to super wyszlo, bo narzeczony mial Ksywke Prezes, wiec siedzial za biurkiem, rozwallony (a waży sporo ), na stole stala wodka i kieliszek, telefon, gozdziki (to byl prezes w stylu lat 80 ) i ja bylam reporterka, ktora co chwile piszala "ohoho Panie Prezesie" i zadawala mu pytania (a za mirofon robil wibrator ), a Marcin byl sprzataczka prezesa przebrany w taki fartuch stary i czepek - latal z tylu i co chwile przestawial kwiatka, wodke i szorowal szmata wszystko, a na koniec przetarl twarz ta szmata - Super to na kamerze wyszlo
No i puszczalismy jej pytanie, ktore ja zadaje, stopowalismy film - ona musiala odpowiedziec, a potem puszczalismy prawidlowo odpowiedz prezesa. Bylo bardzo duzo smiechu, i oczyeiscie jak powiedziala zle to miala karne zadanie do wylosowania. Karne zadanie to podstawa wieczoru jesli impreza ma taki charakter: zaczynacie w domu, a pozniej idziecie do klubu Wtedy karniaki sa super na miescie: popros 4 facetow po drodze, aby zrobili sobie z Toba zdjecie. Popros 4 laski aby udzielily Ci porad malzenskich, zaspiewaj na rynku juz mi niosa suknie z welonem, w klubie popros goscia, aby postawil Ci drinka, pomaluj usta czerwona szminka, pocaluj 4 facetow w policzki, popros o numer telefonu najwieksza ciacho w barze, niech Ci go zapisze na udzie, etc. Zadania w zaleznosci jak abrdzo wyluzowana i sprosna jest Twoja siostra

Zrobilysmy tez zabawe taka: mamy duza paczke par znajomych i poprosilysmy meska czec naszej paczki o pozowanie, sfotografowalismy ich nosy, uszy, stopy, kciuki, pepki i usta - plus oczyiscie taki zestaw od narzeczonego i zrobilysmy prezentacje w power poincie, 5 nosow, jeden tzta, jeden jakiejs gwiazdy typu Brad Pitt (albo usta Shreka zeby bylo smiesznie np...) i reszta naszych znajomych, zgadywala, a nastepny slajd to bylo co jest czyje. Bardzoo duzo smiechu I jak zle powiedziala, to albo karne zadanie, albo karne picie.

Przygotowalysmy tez album, kazda z nas na jednej stronie napisala porade dla panny mlodej i zyczenia, i wkleilysmy tam pozniej zdjecia z wieczoru panienskiego, bedzie miala pamiatke na dlugo.

Fajne zadanie, ale duzo sprzatania to ubieranie panny mlodej w suknie - suknia jest z papieru toaletowego i my ja owijamy. Nasza kumpela wyglada swietnie super zdjecia wyszly. Ja ja wzielam d tanca jako partner, bo ubralam muszke i odtanczylysmy tango

Byly tez zadania w domu, typu "Jaka jestes zona w czasach kryzysu, wymysl 10 potraw z ziemniakow", "Czym sprac plame z wina" "Co zrobic ab rosol byl klarowny" - ale to juz jak ktos lubi takie stereotypowe zadania dla kobiet

Aa, no i wg mnie fajnie, jak panna mloda odznacza sie tym, ze ma welon ubrany. U nas dziewczyny byly przeciwne i obie narzeczone (bo ostatnio mialysmy dwa wieczry) mialy szarfy z napisem z przodu "Moja ostatnia Dzika noc" (jedna ma przezwisko Dziku), a z tylu "Twoja ostatnia szansa"
Stary 2012-05-25, 10:23   #105
kasia1608
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie nie wiem tylko ty to widzisz
no chyba że jakieś spodnie ma obciśnięte

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 10:24   #106
Monikaaa_19
Zakorzenienie

Cytat:
Po 1. Jak ktoś tam nic nie ma to się już tego zmienić nie da.
Po 2. To wszystko tylko dla poprawy efektu wizualnego.
Po 3. Kto idąc ulicą spogląda mężczyzną w rozporki?
Po 4. Jak kobieta ma tego swojego faceta i wie co on tam na dole nosi to po co mu jakieś bokserku push - up skoro i tak ważniejsze jest to co w środku
Stary 2012-05-25, 10:25   #107
kasia1608
Zakorzenienie

Cytat:
Po 1. Jak ktoś tam nic nie ma to się już tego zmienić nie da.
Po 2. To wszystko tylko dla poprawy efektu wizualnego.
Po 3. Kto idąc ulicą spogląda mężczyzną w rozporki?
Po 4. Jak kobieta ma tego swojego faceta i wie co on tam na dole nosi to po co mu jakieś bokserku push - up skoro i tak ważniejsze jest to co w środku
ja
Stary 2012-05-25, 10:27   #108
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Swietny pomysl z tym dojsciem do klubu
Stary 2012-05-25, 10:30   #109
Monikaaa_19
Zakorzenienie

Ciacho też gratuluję pomysłowości Naprawdę można się od was dużo nauczyć

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
ja
No dobra ja trochę też
ale nie wszyscy tak robią

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 10:34   #110
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
ja
i ja
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:36   #111
nikisa
Zakorzenienie

poszłam na piwo, a skończyło się zdecydowanie gorzej

Ale pomysły na panieński macie super

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:40   #112
justa_l
Zakorzenienie

GG do justa_l

Cytat:
no brak słów! jak jest plan znaczy że jest szkoła.
nielegalnie przetrzymują ludzi w pracyyy!
Cytat:
Napisane przez biala_bula Pokaż wiadomość
a jednak Sskers napisze to tu, dziewczyny beda mialy troche radochy

najpierw to kupilam taki fajny noteski ozdobny w empiku i zrobilam w nim pamietnik panny mlodej
mam zdjecia tego, wiec moge Ci przeslac, to sobie zobaczysz, ale miedzy innymi byly tam zadania, ktore ma wykonac, powyciagalam zdjecia od jej kolezanek ze studiow i nafklejalam ich dla przypalu i oczywiscie jakies smieszne komenatrze byly pod tym, wkleilam jej przyszle dzieci jak beda wygladac, bo jest taka aplikacja, ze sie wkleja zdjecia mamy i taty i wychodza dzieci prezerwatywy na wklejalam zostawialam pare kartek na wklejenie zdjec z panienskiego, powklejalam zdjecia dziewczyn, ktore na panienskim byly i mogly tam dedykacje swoja walnac
wygladal mniej wiecej tak:

tu akurat byla przysiega, ktora musiala wlasnorecznie podpisac

wracajac do zadan, kupilysmy jej prezenty: seksowny stroj tygryska, szpile lakierowane takie troche dziwkarskie, podwiazke do slubu z imionami jej i jego i te trzy rzeczy zapakowane byly osobno
iiiii impreza organizowana byla w klubie, my jej wreczylysmy pamietnik, i pojechalysmy do klubu, a ona z tym pamietnikiem i jedna kolezanka zostala, zeby jej zdjecia robila. Otoz w zabawie chodzilo o to, ze w pamietniku wierszem miala napisane gdzie ma trafic zanim trafi do klubu, zalaczona byla mapka gdyby sie nie kapnela, nawet ja tak poopalalam zapalniczka i pogniotlam, zeby na stara wygladala zadanie polegalo na tym, ze miala dojsc do pubu, powiedziec kelnerowi, ze ona ma dzis panienski, wtedy kelner dawal jej shota (z godzine wczesniej bylymy u niego, mowilysmy co bedzie grane, zaplacilysmy za drinka i zostawilysmy jeden z prezentow) w pierwszym pubie zostawilysmy rowniez welon obciachowy zrobiony z opaski i starej firnaki, ktory miala zalozyc i w tym dojsc do klubu wygladal tak:

prezentu oczywiscie nie mogla odpakowac

potem dostawala znow pamietnik, czytala drugi wierszyk i trafila do nastepnego pubu, tam to samo, dostala shota, drugi prezent itd, nastepny pub to samo, az wreszcie trafila do naszego kluby, my juz z tortem na nia czekalysmy, ktory sama zrobila i wygladal tak:

siusiaki same robilam, w necie jest mnostwo przepisow na mase plastyczna marcepanowa

zjadlysmy tort, wodka zostala kupiona juz, a ona mogla wtedy obejrzec caly pamietnik, ale miala kupe smiechu, na koncu byly jeszcze zadania, ktore musi zrobic w klubie np. miala znalezc paru gosci, ktorzy dadza jej numer telefonu, na wypadek, gdyby Pan mlody sie rozmyslil i wpisac do pamietnika, miala pochodzic po ludziach i nazbierac zyczen od nich, sami musili sie wpisac i jeszcze miala jedno zadanie, zeby zatanczyc z gosciem i sobie z nim zdjecie na pamiatke zrobic

no a potem to juz sie tylko bawilysmy, ale jej sie bardzo podobalo, miala kupe smiechu i o to chodzilo, nie chcialam jej robic niewiadomo jaki panienski - mialo byc smiesznie, bo ona smieszka byla

aaaaa i jeszcze przebrala sie w te wszystkie swoje prezenty i robilysmy je zdjecia i w pamietniku byla przysiega kolejna, ze zatanczy dla pana mlodego w tym aaaaaaaaa i jeszcze jeden z prezentow, ktory dostala juz w klubie to kupilysmy jej godzinna nauke tanca sexy dance, zeby mogla torche piruetow zrobic przed mezem
genialne

Life is about moving on, accepting changes and looking forward to what makes you stronger and more complete
justa_l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:52   #113
anett174
A.

Sed
Biala bula i Ciacho superr pomysly na pewno je wykorzystam

Insta

anett174 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 10:52   #114
jessy
Zakorzenienie

Cytat:
genialne

Super pomysł z tym jeżdżeniem od klubu do klubu i dostawaniem tam czegoś, element zaskoczenia i niepewności jest. Też bym chciała, żeby mi ktoś taki panieński zrobił! Ale na razie to nawet narzeczonego na horyzoncie nie ma
Stary 2012-05-25, 10:53   #115
tova1
Zakorzenienie

tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:58   #116
biala_bula
Wtajemniczenie

Cytat:

Biala bula jak będę kiedyś miała wieczór panienski to ja Cię już zapraszam Cudnie to wszystko wymysliłaś! I była zabawa i wszystko jak trzeba a nie jakieś wysmatrowane oliwką tańczące półnagusy

bardzo chetnie sie pojawie na Twoim panienskim wlasnie o to chodzilo, zeby byla zabawa, bylo smiesznie nie chcialysmy jakiegos oblesnego goscia, ktory bedzie sie wyginał i rozbieral, to uwazam to za niesmaczne

Cytat:
Napisane przez darejka Pokaż wiadomość
biała_bula świetnie to wymyśliłaś, czytam i nie mogę wyjść z podziwu
dziekuje! mialam napisac wiadomosc dla sskers, ale stwierdzialam, ze tu napisze, to sobie poczytacie i moze kiedys wykorzystacie :d

kiedys to nawet chcialam takie pamietniki robic na zamowienie

Cytat:
Napisane przez iloveacneshoes Pokaż wiadomość
baaardzo dziekuje

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Swietny pomysl z tym dojsciem do klubu
dziekuje nie ukrywam, ze jak przychodzi co do czego to potrafie cos fajnie zorganizowac, a pomysly same sie sypia

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość

poszłam na piwo, a skończyło się zdecydowanie gorzej
Ale pomysły na panieński macie super
dziekujemy

Cytat:
genialne
dziekuje

tiru riru, kupa żwiru

Stary 2012-05-25, 11:00   #117
biala_bula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
N'raczej

Wywiad z narzeczonym jest moim ulubionym pomyslem
Pytania w stylu Twoja ulubiona potrawa, gdzie sie poznaliscie, co w narzeczonej lubisz najbardziej, a co najmniej - my mielismy tez pare pytan takich wynikajacych sticte ze znajomosci naszej paczki/rodziny - Wy tez na pewno takie macie.
I nagrywasz z nim wywiad, u nas to super wyszlo, bo narzeczony mial Ksywke Prezes, wiec siedzial za biurkiem, rozwallony (a waży sporo ), na stole stala wodka i kieliszek, telefon, gozdziki (to byl prezes w stylu lat 80 ) i ja bylam reporterka, ktora co chwile piszala "ohoho Panie Prezesie" i zadawala mu pytania (a za mirofon robil wibrator ), a Marcin byl sprzataczka prezesa przebrany w taki fartuch stary i czepek - latal z tylu i co chwile przestawial kwiatka, wodke i szorowal szmata wszystko, a na koniec przetarl twarz ta szmata - Super to na kamerze wyszlo
No i puszczalismy jej pytanie, ktore ja zadaje, stopowalismy film - ona musiala odpowiedziec, a potem puszczalismy prawidlowo odpowiedz prezesa. Bylo bardzo duzo smiechu, i oczyeiscie jak powiedziala zle to miala karne zadanie do wylosowania. Karne zadanie to podstawa wieczoru jesli impreza ma taki charakter: zaczynacie w domu, a pozniej idziecie do klubu Wtedy karniaki sa super na miescie: popros 4 facetow po drodze, aby zrobili sobie z Toba zdjecie. Popros 4 laski aby udzielily Ci porad malzenskich, zaspiewaj na rynku juz mi niosa suknie z welonem, w klubie popros goscia, aby postawil Ci drinka, pomaluj usta czerwona szminka, pocaluj 4 facetow w policzki, popros o numer telefonu najwieksza ciacho w barze, niech Ci go zapisze na udzie, etc. Zadania w zaleznosci jak abrdzo wyluzowana i sprosna jest Twoja siostra

Zrobilysmy tez zabawe taka: mamy duza paczke par znajomych i poprosilysmy meska czec naszej paczki o pozowanie, sfotografowalismy ich nosy, uszy, stopy, kciuki, pepki i usta - plus oczyiscie taki zestaw od narzeczonego i zrobilysmy prezentacje w power poincie, 5 nosow, jeden tzta, jeden jakiejs gwiazdy typu Brad Pitt (albo usta Shreka zeby bylo smiesznie np...) i reszta naszych znajomych, zgadywala, a nastepny slajd to bylo co jest czyje. Bardzoo duzo smiechu I jak zle powiedziala, to albo karne zadanie, albo karne picie.

Przygotowalysmy tez album, kazda z nas na jednej stronie napisala porade dla panny mlodej i zyczenia, i wkleilysmy tam pozniej zdjecia z wieczoru panienskiego, bedzie miala pamiatke na dlugo.

Fajne zadanie, ale duzo sprzatania to ubieranie panny mlodej w suknie - suknia jest z papieru toaletowego i my ja owijamy. Nasza kumpela wyglada swietnie super zdjecia wyszly. Ja ja wzielam d tanca jako partner, bo ubralam muszke i odtanczylysmy tango

Byly tez zadania w domu, typu "Jaka jestes zona w czasach kryzysu, wymysl 10 potraw z ziemniakow", "Czym sprac plame z wina" "Co zrobic ab rosol byl klarowny" - ale to juz jak ktos lubi takie stereotypowe zadania dla kobiet

Aa, no i wg mnie fajnie, jak panna mloda odznacza sie tym, ze ma welon ubrany. U nas dziewczyny byly przeciwne i obie narzeczone (bo ostatnio mialysmy dwa wieczry) mialy szarfy z napisem z przodu "Moja ostatnia Dzika noc" (jedna ma przezwisko Dziku), a z tylu "Twoja ostatnia szansa"
ale super pomysly przydadza sie przyszlosc

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez anett174 Pokaż wiadomość

Sed
Biala bula i Ciacho superr pomysly na pewno je wykorzystam
no wlasnie o to chodzilo dziekuje!

Cytat:
Napisane przez jessy Pokaż wiadomość

Super pomysł z tym jeżdżeniem od klubu do klubu i dostawaniem tam czegoś, element zaskoczenia i niepewności jest. Też bym chciała, żeby mi ktoś taki panieński zrobił! Ale na razie to nawet narzeczonego na horyzoncie nie ma
dzieki dzieki
znajdzie sie znajdzie

tiru riru, kupa żwiru

Stary 2012-05-25, 11:04   #118
path87
Zakorzenienie

w nowym wątku
Stary 2012-05-25, 11:05   #119
teja1
Zakorzenienie

a ja z kolei nie mam pomysłu na prezent ślubny dla znajomych... Tzn moja kumpela ze studiów bierze ślub, ale jej faceta nie znam za bardzo... Jakieś fajne pomysły na niezobowiązujący prezent?
Stary 2012-05-25, 11:17   #120
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
a ja z kolei nie mam pomysłu na prezent ślubny dla znajomych... Tzn moja kumpela ze studiów bierze ślub, ale jej faceta nie znam za bardzo... Jakieś fajne pomysły na niezobowiązujący prezent?
Czyżby może Kasia D. wydaje się za mąż?

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości