|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 19
Cytat:
jak się wyżalisz to będzie ci lżej, a R też musisz oszczędzać
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#92 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#93 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
no właśnie patrzę na ranking a tu Jamapi na 3 miejscu nagle żeby tylko ktoś nie kombinował.. ja utrzymuję się ciągle na tej samej pozycji a dziś jestem jedno oczko wyżej ![]() Kasia ale na wszystko czy na wybrane marki/artykuły? Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2012-05-30 o 12:47 |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Poczekam jeszcze na jutrzejsze wyniki i Wam podziękuję za magiczne kciukasy
|
|
|
|
#95 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniało mi się co miałam napisać w starym wątku
![]() sushi chętnie bym spróbowała, bo nie jadłam ![]() becikowe nadal jest tylko trzeba mieć zaświadczenie od lekarza, że było się pod opieką medyczną przed ukończeniem 10 tygodnia
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
a ile teraz wynosi? pamiętam, że była "promocja" i dawali 2000
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i super że się żalisz.. każda z nas ma takie pupiaste dni "promocja" |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
zancie coś takiego?
http://www.tian-de.pl/documents//TianDe-katalog.pdf ceny uważam nie na naszą kieszeń ![]() przynajmniej nie na moją
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2012-05-30 o 13:42 |
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
jestem w poważnym szoku..
dzwoni tel, odbieram a tam.. Pani jola? tak słucham.. tutaj doctor.... Bylismy umówieni na poniedziałek, czy cos sie stało? Jak sie Pani czuje? ja przygotowałem tutaj wszystkie skierowania na badania, tutaj jeszcze kilka rzeczy trzeba powtórzyć, dojść dlaczego to się tak u pani dzieje... umówilismy sie na jutro.. Normalnie nie mogę uwierzyć.. fajny lekarz, taki młody, przystojny i tak się zainteresował, mówi, ze sie wystraszył, ze nie przyszłam.. skąd mój nr ma ciekawe? dzwonił ze swojego prywatnego... dziwne to
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak możesz dobrze, że jakiegoś fajnego masz lekarza, że się zatroszczył o ciebie
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodzi o to czy poszłam, bo to była taka luźna gadka... na ekg zawsze mi wychodzi taka dziwna rzecz i on juz to dawno wiedział, bo to mój rodzinny... I tak sobie gadaliśmy, ze jak będe miała chęci, zebym przyszła do niego w poniedziałek, to da mi skierowanie na cos tam i od razu na kręgosłup.. nie poszłam, bo mysle, ach, lepiej sie czuję, to nie idę, wiem, ze tamten stan był ze stresu.. a tu dzwoni i sie pyta co i jak.. takie to nie polskie dla mnie, nigdy zaden lekarz do mnie z troski nie dzwonił.. ale miło, chyba nigdy go nie zmienię
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takich lekarzy to trzeba szukać ze świecą
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu dzisiaj tak cicho? Musso, brzuszek urósł?
|
|
|
|
#105 | ||
|
szeryfcio
|
Ja też dzisiaj z tych niewyspanych
Normalnie jak zamknę oczy , odpływam. Muszę się pilnować żeby przystanków nie przejechać.Kupiłam sobie legginsy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też nie widziałam... Tego chyba nie było....
|
|
#106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla wszystkich jest tysiak, a jak się nie przekroczy pewnej sumy dostaje się drugi ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#107 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
, dlatego też nie dałabym tyle za to ![]() Cytat:
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Szybka decyzja: bezowa czy różowa?
http://www.ebay.co.uk/itm/Womens-Sle...item6d761093f2
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#110 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie beżowa
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam bezowa
akurat bedzie mi pasować do bezowych sandalow i czarnych rajtek
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
![]() becikowe jest- 1000 jest jeszcze tzw zasilek rodzinny (jednorazowy po urodzeniu dziecka)jak dochód na czlonka rodziny nie przekracza 504 zl brutto na osobę i niektore gminy maja "becikowe samorządowe"- gdzie tez mogły/moga przyznawać taki jednorazowy bonus finansowy za urozdenie dziecka. |
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
tak, o becikowe pytam. Kiedys nie wiem, czy to było tylko w moim województwie, ale przez rok czasu becikowe wynosiło 2000, chcieli w ten sposób zachęcić ludzi do płodzenia dzieci, pamiętam był wtedy straszny niż
Potem to wycofali, bo na pomysł poszły głównie rodziny patologiczne, żeby mieć za co imprezować. Ostatnio znowu o tym słyszałam dlatego sie pytam czy dalej jest "promocja"
|
|
|
|
#115 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Sarunieczka wróciła z pracy
![]() Dziś sporo osób narzeka na totalne zmęczenie i problemy ze wstaniem z łóżka ![]() oooo fajnie... Cytat:
zajmę się tym,kiedyś... nienawidzę składać ciuchów i tak po tygodniu jest od nowa kula Cytat:
i pamiętaj,jesteśmy tu też po to żeby się nam wyżalić i proszę to robić! Cytat:
wolę Avon i Ori ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków
W sumie to nie wiem, bo nie rozumiem ich entuzjazmu ![]() Mówią, że jest dobrze Ale teraz musi jakaś decyzja wyjść, że nie możemy remontować, później nam pozwoli, ale nie wiem kiedy to później nastąpi I musimy zmienić te drzwi Wizyta nadzoru i nie mógł? Nawet na godzinę? Więc było spokojnie Baliśmy się, że odstawi szopkę, że siłą będzie chciał wejść do mieszkania tż, bo niby mógłby ale jak tż by nie chciał to nie ma obowiązku go wpuścić.
Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2012-05-30 o 15:41 |
|
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak dobrze pamietam to Kasia prosila o kciuki od 16, a o 17 ma test ![]() ja juz po pracy, ale jutro to mam urwanie glowy , praca, o 15 zebranie zarzadu ZNP a o 16.30 wywiadówka u syna
|
||
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Dorotxy;34399761
pokaż te klejone kolczyki, może mi się też spodobają ![]() [/QUOTE] To takie na wkrętki są Jeszcze nie kleiłam, będę teraz miała 4 dni na to ![]() Wcześniej się i tak nie wyrobię No, to zadzwoniłam do babuni i się jej delikatnie wprosiłam
|
#119 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i nie smęcisz od tego tu jesteśmy dzielimy się nie tylko radościami, ale i smutkami Cytat:
![]() o to samo chciałam pytać
|
|
#120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a kule?? mój mąż wszystko składa w kule.. i tak 18 lat.. ja pomagluję te jego koszulki, poskładam jak płateczki a on bierze jedną rozkłada, coś mu nie pasi.. kulkuje wsuwa z powrotem i bierze następną.. i tak 18 lat... a Junior jest teraz na etapie że to co zdejmie zostawia tam gdzie zdjął .. ja to teraz tylko plotę i plotę do jednego i drugiego a i tak nie słyszą |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

żeby tylko ktoś nie kombinował.. ja utrzymuję się ciągle na tej samej pozycji a dziś jestem jedno oczko wyżej 

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

Normalnie jak zamknę oczy , odpływam. Muszę się pilnować żeby przystanków nie przejechać.