Moda, która Cię "rozwala" cz.VI - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-23, 21:15   #91
mm444
Władca Wizażu

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:20   #92
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Wizażowa szafa to jest nic, na szafa.pl zdarzają się stylizacje pidżamowe lub seksowe

http://szafa.pl/c10804047-a-pod-koszula.html
CUDO

Edytowane przez Nuova
Czas edycji: 2012-06-23 o 21:23
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:25   #93
muron
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
sexi scenografia, lux lux boazeria;-) Mama kolejny rok walczy o jej zerwanie, co przyjeżdżam mówię: tato odpada;-)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:57   #94
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Treść usunięta
Te kije potrafią być bardzo drogie - profesjonalne modele przekraczają 1200 peelenów aczkolwiek wydaje mi się to fajną formą rekreacji dla osób 55+, zwłaszcza, że dobrze działa na mięśnie rąk. I czasem mam wrażenie, że wielu emerytom łatwiej jest podpierać się kijkami niż laską
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:06   #95
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Ale pierdzionek NIE jest z Apartu Jest z Jubitomu. Ja widzę różnice między nimi (kształt tanzanitu itd.), ale żaden z nich nie jest specjalnie odkrywczy

Co do psa - mój TŻ stwierdził to samo, ale on nie ma gustu, bo wybrał wzór sprzed ośmiu lat
Wiem, że nie jest. To miała być taka ironia.. No nie wyszło, trudno. poza tym w cytacie zauważyłam, że napisałam "z aparatu"

Cytat:
Z kijami do nordica widuję głównie ludzi w wieku emerytalnym, im chyba ani trochę nie zależy na stajlu...
To kijki odciążają kręgosłup i stawy generalnie. Jak ktoś dużo chodzi (albo po ulicy, albo po górach czy gdziekolwiek indziej) to je przeważnie kupuje też z uwagi na kolana.

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Ze świata wirtualnego: ostatnio strasznie bawią mnie dziewczyny, które na szafie wstawiają swoje "brzydkie, grube, paskudne" figury w strojach kąpielowych i twierdzą, że to są ich "stylizacje". Intrygujące są też stylizacje od "dupy strony", czyli meeeega zbliżenia na pupę w legginsach/jeansach, np.:
http://szafa.pl/c10818616-spodenki.html
http://szafa.pl/c10818616-spodenki.html?i=3
Nie ogarniam tych foci.

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
Spoko fota, tylko czego?
Stary 2012-06-23, 23:10   #96
snejku
Raczkowanie

Cytat:
Treść usunięta
Też nie rozumiem tego szału na TK Maxx, mam identyczne odczucia jak Ty, że to lumpeks z badziewiem i absurdalnie wysokimi cenami. A często słyszę od znajomych, że się tam obkupili.

szarri dostałam na zaręczyny niemal identyczny (bo z szafirem) wzór-wtedy-sprzed-5-lat. Ale mój mąż też nie ma gustu, bo mu się Natalia Siwiec nie podoba (pewnie z zazdrości) i go irytuje, że mu ciągle wyskakują artykuły o niej.
snejku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 23:37   #97
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez snejku Pokaż wiadomość
Też nie rozumiem tego szału na TK Maxx, mam identyczne odczucia jak Ty, że to lumpeks z badziewiem i absurdalnie wysokimi cenami. A często słyszę od znajomych, że się tam obkupili.
Dołączam do tego grona - byłam tam kilka razy, gubiłam się w chaosie, byłam przytłoczona i zaskoczona cenami. Kurczę, lubię, jak mam kilka rozmiarów do wyboru danego modelu, bo czasem dobrze na mnie leży M, czasem L, a czasem S - w szmateksach mogę kupować za szmateksowe ceny, ale jak mam kupić sweter za 100zł, to już wolę pójść do Peek&Cloppenburg.
zrobiłam w TK Maxx dwa razy zakupy! Raz kupiłam notesik, a raz świeczkę

Cytat:
szarri dostałam na zaręczyny niemal identyczny (bo z szafirem) wzór-wtedy-sprzed-5-lat. Ale mój mąż też nie ma gustu, bo mu się Natalia Siwiec nie podoba (pewnie z zazdrości) i go irytuje, że mu ciągle wyskakują artykuły o niej.
To musi być jakiś zbiorowe bezguście, bo jak zapytałam TŻ, co sądzi o Miss Euro 2012, to usłyszałam "o rany, dajże spokój"
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-23, 23:52   #98
Melanchton
Zakorzenienie

Cytat:
Dołączam do tego grona - byłam tam kilka razy, gubiłam się w chaosie, byłam przytłoczona i zaskoczona cenami. Kurczę, lubię, jak mam kilka rozmiarów do wyboru danego modelu, bo czasem dobrze na mnie leży M, czasem L, a czasem S - w szmateksach mogę kupować za szmateksowe ceny, ale jak mam kupić sweter za 100zł, to już wolę pójść do Peek&Cloppenburg.
zrobiłam w TK Maxx dwa razy zakupy! Raz kupiłam notesik, a raz świeczkę

To musi być jakiś zbiorowe bezguście, bo jak zapytałam TŻ, co sądzi o Miss Euro 2012, to usłyszałam "o rany, dajże spokój"
Co do TK Maxx to upolowałam sobie tam śliczne mitenki Bench za cenę tańszych "placowych" rękawiczek no i mają czasem jakieś perełki Noa Noa, a w moim mieście jest tylko jeden sklep tej marki.

A co do "miss Euro" - kompletnie mnie nie bierze taka uroda, bo mam zupełnie odmienny gust (por. załącznik ).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg marcia-cross-95944.jpg (123,7 KB, 185 załadowań)
Stary 2012-06-23, 23:59   #99
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość
A co do "miss Euro" - kompletnie mnie nie bierze taka uroda, bo mam zupełnie odmienny gust (por. załącznik ).
Bardziej ją loffciałam jak była mniej nabotokszona i miała naturalniejszy uśmiech, ale dałabym wszystko żeby tak wyglądać w jej wieku Uwielbiam ją (i jej kreację w DH, ubrania, sposób bycia i w ogóle)
Stary 2012-06-24, 01:05   #100
leniwy_leniwiec
Raczkowanie

Co do panny Natalii - pamiętam ją z czasów, kiedy Damian Gorawski, czyli ten jej chłopak, był bardziej popularny niż teraz (on jeszcze gra w piłę w ogóle? kiedyś całkiem niezły był). Znalazłam kiedyś jakieś babskie pisemko - jakaś Pani Domu czy Naj, gdzieś z 2002 roku, z Natalią na okładce. W GOLFIE

O, udało mi się znaleźć tę okładkę:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg naj nat siwiec.jpg (50,5 KB, 471 załadowań)
Stary 2012-06-24, 01:16   #101
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez leniwy_leniwiec Pokaż wiadomość
Co do panny Natalii - pamiętam ją z czasów, kiedy Damian Gorawski, czyli ten jej chłopak, był bardziej popularny niż teraz (on jeszcze gra w piłę w ogóle? kiedyś całkiem niezły był). Znalazłam kiedyś jakieś babskie pisemko - jakaś Pani Domu czy Naj, gdzieś z 2002 roku, z Natalią na okładce. W GOLFIE

Zaraz miliony osób będą mi wmawiać, że jej zazdroszczę wszystkiego, włącznie z lakierem do paznokci u stóp, ale wygląda tu jak każda jedna zwyciężczyni konkursu "Dziewczyna z okładki" Technopolu (wiecie, "milion krzyżówek panoramicznych" i tego typu lubię do pociągu ).

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-24, 01:40   #102
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

http://3.bp.blogspot.com/-c0S44V8-vr...1010202ret.jpg
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 01:52   #103
szarri
Wtajemniczenie

Pewnie teraz ja Was rozwalę, ale podobają mi się ogrodniczki . Oczywiście nie te z foty powyżej (ekhem), ale na przykład TAKIE. Bym sobie nawet takie kupiła, ale w takim fasonie wyglądałabym jak typowa ciężarówka, w dodatku ze sporą nadwagą (ech, te cycki )
Stary 2012-06-24, 07:23   #104
nicRu
maszyna, nie człowiek

Leniwy leniwiec, na tej okładce dalej wygląda zwyczajnie, bo ma po prostu takie rysy twarzy, ot taka sąsiadka Kasia/Ania/Justyna itp która się umalowała. Nie jest brzydka, tylko umalowana :P A jej figura w moich oczach nie dodaje jej urody tylko biustu i tyłka do również normalnego ciała. Dziewczyna jakich trochę jednak jest
Stary 2012-06-24, 08:56   #105
Tor_Zireael
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość
Co do TK Maxx to upolowałam sobie tam śliczne mitenki Bench za cenę tańszych "placowych" rękawiczek no i mają czasem jakieś perełki Noa Noa, a w moim mieście jest tylko jeden sklep tej marki.

Uwielbiam Bree I wszystkie jej stylizacje od bodajże 3 serii, jej fryzurę z późniejszych serii... I całą postać, którą gra

A co do pierścionka - wyraziłam swoją opinię w postaci - mam identyczny, bo to model produkowany od lat, no faktycznie, masakryczny komentarz Powinnam się zachwycać, bo zaręczynowy

Szydzić z innych - cacy.
Szydzą z nas - bardzo nie cacy....

Trochę obiektywizmu zołzy

Edytowane przez Tor_Zireael
Czas edycji: 2012-06-24 o 09:02
Tor_Zireael jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 09:03   #106
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tor_Zireael Pokaż wiadomość
A co do pierścionka - wyraziłam swoją opinię w postaci - mam identyczny, bo to model produkowany od lat, no faktycznie, masakryczny komentarz Powinnam się zachwycać, bo zaręczynowy
Akurat taki komentarz mogłaś sobie darować.
Gdyby chodziło o skarpetki, czy jakąś inną część garderoby to byłoby spoko. Ale pisanie o czyimś pierścionku zaręczynowym, że to 'stary model' jest trochę nie na miejscu.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 09:05   #107
Tor_Zireael
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
Akurat taki komentarz mogłaś sobie darować.
Gdyby chodziło o skarpetki, czy jakąś inną część garderoby to byłoby spoko. Ale pisanie o czyimś pierścionku zaręczynowym, że to 'stary model' jest trochę nie na miejscu.
Tak jak całe Niemodne Polki
Bo ani to zabawne... miało wyjść jak Wojewódzki i Figurski, wyszło.. jak próba rekompensaty sobie "czegoś"...
Stary 2012-06-24, 09:12   #108
201801022117
Konto usunięte

Cytat:
Bo ani to zabawne... miało wyjść jak Wojewódzki i Figurski, wyszło.. jak próba rekompensaty sobie "czegoś"...
Co mają Niemodne Polki do pierścionka zaręczynowego? Ja rozumiem, że pierścionek nie musi się każdemu podobać, ale bardziej na miejscu, jeżeli już jakiś komentarz musi na ten temat wpaść, jest pogratulowanie, a nie mówienie skąd jest pierścionek, i od ilu lat ta firma robi model.
Bo zaręczyny to ważny , emocjonalny moment dla pary. Nie każda narzeczona chce wiedzieć, skąd jest jej pierścionek, bo to akurat w takim momencie jest najmniej ważne...

Robisz ni z gruchy ni z pietruchy najazd na Niemodne, mnie tam nie wszystkie posty się podobają, ale mi to zwisa, czy one chciały być Benny Hillem, czy Wojewódzkim i Figurskim.

Edytowane przez 201801022117
Czas edycji: 2012-06-24 o 09:14
201801022117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 09:19   #109
Tor_Zireael
BAN stały

Cytat:
Napisane przez FreakChic Pokaż wiadomość
Co mają Niemodne Polki do pierścionka zaręczynowego? Ja rozumiem, że pierścionek nie musi się każdemu podobać, ale bardziej na miejscu, jeżeli już jakiś komentarz musi na ten temat wpaść, jest pogratulowanie, a nie mówienie skąd jest pierścionek, i od ilu lat ta firma robi model.
.
Pierscionka zareczynowego jednej z Niemodnych Polek...
Jeśli krytykujemy, musimy sie sami liczyc z krytyką.

I tyle.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-24, 09:19   #110
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
No na pewno od razu chciały być jak Wojewódzki i Figurski Ach, ta sława- potrafi zawrócic w głowie.

Nowa część i kolejna awantura już wisi w powietrzu

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 09:22   #111
Tor_Zireael
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Shinn Pokaż wiadomość
No na pewno od razu chciały być jak Wojewódzki i Figurski Ach, ta sława- potrafi zawrócic w głowie.

Nowa część i kolejna awantura już wisi w powietrzu
Awantury nie będzie, ja jestem pogodny człowiek
Pozostawię dziewczyny z ich myślami, i tak za chwilę wrócą do obrabiania tyłka długonogim modelkom
Stary 2012-06-24, 09:24   #112
201801022117
Konto usunięte

Cytat:
Pierscionka zareczynowego jednej z Niemodnych Polek...
Jeśli krytykujemy, musimy sie sami liczyc z krytyką.

I tyle.
To trzeba było ten sam komentarz który umieściłaś na jej blogu, umieścić na Niemodnych. To Niemodne krytykują, nie Szarri na blogu.
201801022117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 09:24   #113
MilkyShake
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
uwielbiam TK maxx, ale ciuchy w PL omijam;-) Chodzę na :kosmetyki, dom i dzieci. Ciuchy u nas porażka i drogie. Pierwszy raz byłam "na robotach" na Wyspach i ogłupiałam, bielizna CK za max 5 Ł, dżinsy projektantów do 20. A u nas? Marynarka Armani, ale ta tanmsza linia 900 zł... dobra połowa, niemniej jednak...
ale rzeczy dla domu super
Cytat:
Myślałam, że to tylko ja jestem taka wybredna!
w TK Maxx ograniczam się do kupna bielizny, czegoś dla domu i ciuchów do biegania

Cytat:
Napisane przez leniwy_leniwiec Pokaż wiadomość

Gorawski na tę chwilę gra w Górniku Zabrze

Cytat:
Kurczę, dobrze, że pominęłaś uwagę o cenie. Przecież tylko wyrazilabyś swoją opinie na temat pierścionka, nie biorąc pod uwagę, że to był PREZENT i nie z byle jakiej okazji

Cytat:
Szydzić z innych - cacy.
Szydzą z nas - bardzo nie cacy....

Trochę obiektywizmu zołzy
dowody są?

MilkyShake jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-24, 09:25   #114
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Awantury nie będzie, ja jestem pogodny człowiek
Pozostawię dziewczyny z ich myślami, i tak za chwilę wrócą do obrabiania tyłka długonogim modelkom
no jasne, wszyscy panią dobrze znamy i wiemy, ze do awantur jest ostatnia

rozwala mnie niechęc do cielistej bielizny pod biale/przeswitujace ubrania
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 09:36   #115
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dziewczyny, dajcie spokój Tor, znalazł się ktoś, co ma to, nad brakiem czego ona sama na forum łzy wylewała w znanym większości temacie, to napisała, co napisała. Widocznie taki poziom reprezentuje i nic nam do tego, nawet jeśli nas to rozwala i nie ma sensu z nią dyskutować.

A Wojewódzki i Figruski to w mojej opinii bardzo niskie poczucie humoru, raz słyszałam ich audycję i ta "cyrkowa" wstawka muzyczna bardzo do nich pasuje, bo kojarzą mi się z klaunami, którzy robią coś mało śmiesznego, więc musza to okrasić kolorowym strojem, tak jak oni wiele swoich przemysleń niczym innym jak brakiem jakichkolwiek zahamowań. NP jeszcze do tego daleko, bardzo daleko, mam nadzieje, że się do tego poziomu nie zniżą

truskawkowawiosna, przecież to oczywiste, że do białych ciuchów musi byc biała bielizna, a najlepiej czarna, a jak białe spodnie to stringi. Trójkąty są w modzie, szczególnie u hipsterów Transparentne ciuchy też; myślę, że prześwitujący przez białe spodnie czarny trójkąt to kompilacja największych trendów

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2012-06-24 o 09:43 Powód: literówki, przecinki, poranne szaleństwo!
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 09:38   #116
LadyBeatta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość

rozwala mnie niechęc do cielistej bielizny pod biale/przeswitujace ubrania
rany, tez nie wiem, czemu niektorzy uparcie twierdza, ze pod bialy ciuch pasuje li i jedynie bialy stanik/majtasy czy naprawde nigdy nie mieli pod bialym ubraniem bielizny cielistej? przeciez nie ma porownania.
Stary 2012-06-24, 09:53   #117
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dajcie spokój Tor, znalazł się ktoś, co ma to, nad brakiem czego ona sama na forum łzy wylewała w znanym większości temacie, to napisała, co napisała. Widocznie taki poziom reprezentuje i nic nam do tego, nawet jeśli nas to rozwala i nie ma sensu z nią dyskutować.
nie rozumiem zakladania nowego konta, gdy od razu wiadomo jakie bylo poprzednie no nic, myslalam, ze pani Tor tym razem bedzie stronic od klotni, ale jak widac jest w swoim zywiole racja, dyskutowac juz na ten temat sensu nie ma, przynajmniej w tym wątku

Cytat:
truskawkowawiosna, przecież to oczywiste, że do białych ciuchów musi byc biała bielizna, a najlepiej czarna, a jak białe spodnie to stringi. Trójkąty są w modzie, szczególnie u hipsterów Transparentne ciuchy też, myślę, że prześwitujący prze białe spodnie czarny trójkąt to kompilacja największych trendów
niech wiedza ludziska wstretne, ze je stac na markowy cyckonosz i majciochy

Cytat:
Napisane przez LadyBeatta Pokaż wiadomość
rany, tez nie wiem, czemu niektorzy uparcie twierdza, ze pod bialy ciuch pasuje li i jedynie bialy stanik/majtasy czy naprawde nigdy nie mieli pod bialym ubraniem bielizny cielistej? przeciez nie ma porownania.
jeszcze widok bielizny zgrabnej malolaty nie jest bardzo rażący, ale naprawde nie mam ochoty oglądać dokładnie biustonosza pan 50+, szczegolnie jesli ma co do stanika wlozyc, czuje sie jak jakis podglądacz, rownie dobrze moglaby tej bluzki nie zakladac, roznicy nie ma
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-24, 09:54   #118
tosiajola
Rozeznanie

Ojeju, ta Miss Euro jest tragiczna Te wielkie wypchane usta, piersi, wulgarna, prosta uroda.
Ale co kto lubi. Chciałabym zobaczyć ją kiedy była młodsza i nie miała tych zabiegów. Pewnie ładna, normalna dziewczyna z niej była.
Jeśli dzisiaj tak definiuje się piękno to ja wymiękam, bez urazy

Hermann Hesse

tosiajola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:01   #119
Tor_Zireael
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Belliza Pokaż wiadomość
a mi się wydaje, że mimo wszystko część z was, które tak krytykują tą całą miss, odrobine zazdrości jej urody, bo tego NIE MOŻNA jej odmówić. Jest śliczną dziewczyną, nawet bez tych nadmuchanych ust czy piersi, jest po prostu bardzo ładna, czy z grubą tapetą czy bez. Nie rozumiem jednak, co tu tak może, oprócz jej stylu, rozwalać. Zresztą na meczach miała tylko duży dekold, co w tym złego? Ma czym oddychać, to i może sobie pozwolić na ładny dekold. Co innego to foto, na którym ubrana jest cała na biało, to, na którym porównana została do Dody ale ogólnie dziewczyna urodę ma.

Cytat:
Dlatego głupotą jest oskarżać kogoś o zazdrość, bo cos mu się nie podoba. Najwidoczniej ma po prostu inny gust. Często mnie to rozwala na blogach i na wizażu - coś Ci się nie podoba? Zazdrościsz
Hahahaha niesamowicie podoba mi się Twoja konsekwencja w wypowiedzi i poglądach:
Cytat:
Trochę się gubisz...
To jak, głupotą jest oskarżać kogoś o zazdrość, bo coś mu się nie podoba, czy jestem zazdrosna, bo mam identyczne swiecidelko?
Zdecyduj się i odpisz mi na PW, bo tutaj już nie będę wchodzić

Cytat:
gust gustem, a że ktoś jest po prostu ładny, to inna kwestia. Nie w moim guście są np. filigranowe blondynki, ale jeśli jakaś ma po prostu śliczną twarz, ładne rysy itp. to taką ma i gust nie ma tu nic do rzeczy. wg mnie
Cytat:
wiem, że nie ma. Napisałam tak gdzieś?

I nie siadajcie na mnie tylko dlatego, że mam inne zdanie niż Wy... Bo naskakujecie troche. Nie napisałam, że ta dziewczyna jest piękna albo że wszystkie jej zazdrościcie. Dziewczyna jest ładna i tego jej odmówić nie można, ale czyjaś uroda nie jest chyba kwestią MODY, KTÓRA ROZWALA... Jedna z was wstawiła jej zdjęcie, na którym jest normalna dziewczyna w opasce, jeszcze bez tych powiększonych ust i nagle jakieś komenatrze, że ma urode z blokowiska. To już jest czysta złośliwość, nic więcej. Nie bronię jej, sama uważam, że jest nieco wulgarna, wymalowana i sztuczna, ale bez przesady. Ktoś miał rację mówiąc, że sporo w Was jadu... troche dystansu.
Daj spokój, poziom tego wątku jest taki, że nalezy wyjść... i umyc buty z gnoju...

Cytat:
Zaraz miliony osób będą mi wmawiać, że jej zazdroszczę wszystkiego, włącznie z lakierem do paznokci u stóp, ale wygląda tu jak każda jedna zwyciężczyni konkursu "Dziewczyna z okładki" Technopolu (wiecie, "milion krzyżówek panoramicznych" i tego typu lubię do pociągu ).
Twoje koleżanki są pierwsze we wmawianiu

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
nie rozumiem zakladania nowego konta, gdy od razu wiadomo jakie bylo poprzednie no nic, myslalam, ze pani Tor tym razem bedzie stronic od klotni, ale jak widac jest w swoim zywiole racja, dyskutowac juz na ten temat sensu nie ma, przynajmniej w tym wątku
Konto założone wyłacznie pod bloga.
Mam taki zamiar, ale jako moderatorka.. dość kiepsko się zachowujesz.

Edytowane przez Tor_Zireael
Czas edycji: 2012-06-24 o 10:04
Stary 2012-06-24, 10:14   #120
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Daj spokój, poziom tego wątku jest taki, że nalezy wyjść... i umyc buty z gnoju...

No to idź w końcu

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości