|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.IV
Cytat:
ja czekam na listonosza, zamówilismy w tamtym tygodniu księge gości ![]() ![]() ![]() będzie śliczna !!! ![]()
|
|
|
#92 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ile dylematów przeżywałam, czy dobrze wybrałam... ;-) A biżuteria jakoś mi nie pasuje, ale kwestia gustu albo i zdjęcia ![]() Cytat:
15 to jest święto, (na dodatek maryjne!) zatem rocznice zawsze będziemy mogli spędzać tylko we dwoje no i w czasie wesela jesteśmy jedyni w obiekcie O ile na początku się bałam tego pomysłu, to teraz go uwielbiam ![]() A tak z innej beczki... nie mam pomysłu na podziękowania dla rodziców... Może jakieś inspiracje?
|
||
|
|
|
|
#93 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swietnie Twoje oczyska wygladaja w tym makijażu ![]() Cytat:
za zakupy. I tanio Was to wyniosło ![]() Cytat:
szybko sie udało wszystko zorganizowac---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
mielibyśmy sale jaka byśmy chcieli itp. niestety Tż nie dał sie przeforsować. Co do podziękowań. Ostatecznie stanęło na drzewkach bonsai i fotoksiązkach. |
||||||
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ona8686;35466088]Tak samo miałam z makijażem, wszystkim sie podobał, a ja czułam sie w nim okropnie
![]() Swietnie Twoje oczyska wygladaja w tym makijażu ![]() Anka Mar Suqub - piękne oczka, sama też chcę mocne oko ![]() Dziękuję, dziękuję mam zaufaną wizażystkę więc myślę, że wie dziewczyna co robi Nie długo wybieram się na kolejną rozmowę o tort w innym miejscu. Mam nadzieję, że tutaj dziwnego przelicznika nie będzie :/ Jeszcze na fryzurę próbną muszę się umówić a moja fryzjera w ciąży i ciężko mi jest z nią się spotkać. Jeszcze nie dawno wybierać suknię mówiłam, że pół roku mi zostało do ślubu a tutaj 26 dni !!
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
No i tort zamówiony. W porównaniu z innym zapłacę ponad 100 zł mniej. Za swojego 3piętrowca zapłacę 350 zł. Myślę, że to nie jest dużo.
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Jako, że ślubuję za rok niewiele jeszcze mam, ale czytam wszystkie Wasze cenne rady!
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Ja wczoraj podjęłam ważną decyzję...a mianowicie czeszę się również sama do ślubu. Make up i fryzura będą w moim wykonaniu. Miałam dwie próbne fryzury i z żadnej z nich nie jestem zadowolona. Na pierwszym próbnym czesaniu fryzjerka powiedziała mi żebym w dniu ślubu rano umyła sobie włosy i ....(uwaga!!!) wymodelowała i natapirowała sobie przód fryzury gdyż moje włosy szybko się rozpadają ![]() Poszłam więc do innej fryzjerki..ta już mnie czesała i żadnych wymagań nie miała co prawda, ale narzekanie że moje włosy się rozpadają było. Ja jej powiedziałam, że każde pasmo przed skręceniem powinna zlakierować to tylko pokiwała głową i dalej robiła swoje....oczywiście zanim doszłam do domu wiatr zrobił mi przedziałek na grzywce i wyglądałam okropnie Wczoraj usiadłam i postanowiłam sama coś wykombinować...uczesałam się, umalowałam i poszłam na spacer a fryzura ani drgnęła.... W sprawie make upu doradzała mi wizażystka z nowo otwartej drogerii u nas w mieście....poszłam więc wczoraj do niej żeby oceniła obiektywnie jak mi to wyszło ![]() Makijaż pochwaliła (pokazała gdzie mam dokonać małe poprawki ) i jest git majonez
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
przytulanka87 na allegro znajdziesz fixery do makijażu np. http://allegro.pl/nc-kryolan-fixer-s...510890497.html sprawi on, że makijaż utrzyma się znacznie dłużej
.
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam o tym...tylko że kurcze ja tego na co dzień nie wykorzystam i w końcu się to przeterminuje Miałam ochotę to zakupić, ale koniec końców postanowiłam, że przetrwam bez tego. My mamy tylko ślub, a potem obiad dla najbliższych więc chyba make up da rade
|
|
|
#100 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za szybką organizację Przyznam się szczerze, że teraz żałuję, że nie wzięliśmy się za organizację od razu po zaręczynach i nie wzięliśmy ślubu w tamtym roku.Cytat:
|
|
|
#101 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() bardzo ładne!!! Cytat:
![]() Cytat:
i trzymam kciuki, żeby wszystko się udało!
|
||
|
|
|
|
#102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osatnio przeleciała mnie tez tak mysl, ale nie, stwierdziłam, ze jak bede chciałą by wyszło dobrze to wyjdzie mi zle ![]() ---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj odebrałam sukienkę. Wygląda o wiele lepiej niż na początku i chyba na nic były moje nerwy
Zapłaciłam za nią 600zł.TŻ, kupił też wódkę by rozdawać po znajomych i gościach, a także zamówił pokój w hotelu na romantyczną noc poślubną. Dziś lecę do kwiaciarni obgadać kwestię bukietu.
|
|
|
#105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a u nas do przodu, właśnie wczoraj przyszła moją niebieska dekoracja na samochód, podwiązka i chabrowy papier, dzisiaj ruszam z produkcją winietek na stół ![]() poza tym dzisiaj załatwiamy napoje, ozdoby na klatkę też został zakupione i w końcu znalazłam chabrowy krawat, poszetkę i spinki dla TŻ i nie mogę się już doczekać panieńskiego a to już za tydzień ![]() ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:no i bardzo dobrze robisz ![]() ja mam okrpone wlosy ale na probnej zrobila mi fryzurke i trzymala sie cala noc ( na weselu kolezanki w niej bylam ) wiec ja ide do fryzjerki. Ale tez juz muslalam ze sama je natapiruje i nakrece
|
|
|
#107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o kurczę... tak tanio...??? jestem w szoku... a jaki chcesz bukiet i z czego ? za załatwione sprawy![]() ![]() ![]() ołaaa... to faktycznie romantycznie... z racji tego, że my nie mieszkamy razem przed ślubem, to dla mnie najlepsza będzie noc poślubna jako pierwsza w naszym nowym mieszkanku ![]() ![]()
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
wloszka8
Z racji tego, że będę mieć czerwone buty chcę też mieć bukiet w tym kolorze. Czerwone róże i coś we włosach. Sukienkę szyła mi krawcowa i bardzo się cieszę, bo jest taka jak chciałam ![]() My z TŻ też nie mieszkamy razem, raczej pomieszkujemy, bo ja ze względu na pracę nocuję u niego. Jednak na chwilę obecną oprócz jego rodziców w mieszkaniu jest jego siostra z mężem, a ja nie mam ochoty po weselu czekać w kolejce pod prysznic )
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
wloszka8 jak dla mnie zupełnie odpada 6ta fryzura....według mnie to taka fryzura tylko do sesji.....nie wiem jakoś mnie nie przekonuje...
Natomiast wszystkie pozostałe są baardzo ładne i którą nie wybierzesz to na pewno będziesz wyglądać ślicznie ![]() No ja też się denerwuję, że może mi coś pójść nie tak z fryzurą , bo jest jeszcze tyle spraw niewiadomych (ooooo normalnie na samą myśl mnie coś trafić może)....alae mam nadzieję że dam radę.....wstanę bardzo wcześnie i do godz. 12tej na pewno będę już wyszykowana
|
|
#110 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi też szyje krawcowa, ale płace 1800...---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- A fryzury to najbardziej podobają mi się 1, 3 i 8
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Mój wymarzony bukiet za 70 zł.... Nic tylko zamawiać
Ciekawe jak to wszystko ogarnę w dniu ślubu. 9.00 kwiaty 10.00 fryzjer Potem się umalować, a TŻ już na podwórku będzie
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj mam pierwsza przymiarke sukni ;D
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę
Ja muszę czekać do 8 sierpnia :/ Czy wybierając zespół weselny kierowałyście się liczbą osób w nich grających czy po prostu tym jak grają bądź z polecenia?
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie bylo od razu wiadome kto bedzie grał ![]() grali u moich 2 sióstr na weselach ![]() kiedys w 3, teraz jeszcze doszła do nich dziewczyna fajnie, bo facet i babka fajnie razem spiewaja
|
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co konkretnie Cię interesuje ? u mnie dużo chabrowego i odcieni niebieskiego![]() łaaaał... to czekamy na zdjęcia i relację:P ![]() a ja się coś dziewczynki zaczynam stresować... 3 tygodnie zostały.. dwa względnego spokoju... bo ten trzeci to masakra aaaaaa... jeszcze remont musimy dokończyć i chyba już bardziej tym się stresuje... ja już nerwowa.. TŻ tak samo bo już zmęczony maksymalnie.. po pracy na remont.. jeszcze lekcje tańca w międzyczasie... ehhh... i potem kłótnie z niczego się biorą![]() ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818310117.html ...Tam Serce Twoje Edytowane przez wloszka8 Czas edycji: 2012-07-27 o 08:51 |
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my po weselu koleżanki zadecydowaliśmy, że jak będziemy brać ślub i robić wesele to bierzemy ich no i miesiąc póżniej się zaręczyliśmy i podpisaliśmy umowę W zespole jest 5 osób ( 2 kobiety oraz 3 mężczyzn ). Zaczyna nam coraz więcej osób odmawiać czyli dzieje się to czego się obawiałam, że przed samym ślubem zaczną dzwonić a tu jeszcze dwa tygodnie.... z 169 os zrobiło nam się ok 117 a musimy mieć minimum 120 osób dorosłych czyli pełnopłatnych. Najwyżej doliczymy do osób pełnopłatnych dzieci kilkoro i zapłacimy za nich całość, ale mamy nadzieję, że nie będzie wielu takich przypadków. Wogóle bardzo bliskie osoby nam odmawiają rodzeństwo mojej Mamy, siostra Taty Tż-ta, jego Chrzestny, wcziraj mój Dziadek powiedział, że nie przyjdzie.. brak mi słów po prostu.Wczoraj byliśmy na lekcji tańca, ponieważ trochę uczymy się walca. I sama nie wiem jeszcze czy go zatańczymy czy skończy się na zwykłym przytulańcu. Nie mamy też do końca opcji piosenki do walca pewnie zatańczymy do "Oczarowania" Wodeckiego albo do piosenki z "Uwierz w ducha" bo obydwie są dość krótkie a do przytulańca nie mamy opcji jeszcze.Zaczełam chodzić powoli na solarium bo nie mam możliwości opalać się na słońcu bo po prostu nie mam kiedy a jestem blada jak nie powiem co i myślę, że pójdę 3-4 razy pzrze te dwa tygdonei żeby złapać troszkę koloru. Zapisałam się na maniciure i pediciure na czwartek przed ślubem bo zrobię sobie ten hybrydowy, żeby przez cały okres urlopu po ślubie mi się utrzymał.No i jutro wieczór panieński mnie czeka troszkę się zrelaksuję Dziewczyny zapowiadają mi dużo atrakcji ale nie chcą zdradzić co dokładnie mnie czeka a mnie zjada ciekawośc A Wam dziewczyny z 4 sierpnia został już tylko tydzień Troszkę zazdroszczę
11.08.2012 godz 18:00
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i to wszyscy najbliżsi od strony ojca. Notabene też nie wiem czy będzie ojciec, bo jak poszliśmy do niego dać mu zaproszenie to przedstawił mi swoją żonę wyobraźcie sobie moje zdziwienie zapomniał mnie biedny zaprosić na swój ślub![]() A do kiedy możecie powiedzieć na sali ile osób? do kiedy mieliście termin ana odpowiedzi? My już to wczoraj załatwilismy... A my orkiestre mamy 3 osobową- same facety ale są genialni i mega tani
(maj 2010-...) Edytowane przez ameliar Czas edycji: 2012-07-27 o 16:49 |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() po 10 miesiacach po raz 3 mialam na sobie swoja elianne more ![]() jest za duza o 2 rozmiary, dzisiaj ja spinkami posciagały i za tydzien mam 2 przymiarke. Ma być juz zwezona i tren ma byc zrobiony ![]() Oczywiscie bedzie wyprana i wyprasowana, teraz byla bardzo pognieciona i poszarzała ![]() Welon ktory kupilam na allegro pasuje do nie, kolce i bransoletki tez wiec jest ok ![]() Jak w niej łaziłam po salonie to za pierwszym krokiem bym glebe zaliczyła ;D Musze sie nauczyc chodzic. Kobieta zaproponowala 2 koła, i było o wiele łatwiej buty mi nie zachaczały juz o koncówki sukni ![]() ja nie mam pojecia jak ja w niej tango zatancze z tz ![]() jak zobaczyłam rozwiazany tren to sie wystraszylam jaki ogromny jest ;D siostrze i mojej swiadkowej on sie podobał najbardziej ![]() na cyckach mi sie nie podoba jej ułożenie - ale mysle ze po zwezeniu bedzie ok ![]() co myslicie dziewczynki ? ok jest ? slubna.jpg slubna tył.jpg
|
|
#119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Współczuję sytuacji z Tata :/ z mojej rodziny będzie uwaga Mama, Tata, Siostra z chłopakiem i Chrzestny ( brat Mamy ) i 20 innych osób z mojej strony ( znajomi )Wogóle dziwne to jest ze znajomych nikt właściwie nie odmawia a z rodziny co i rusz ktoś Gdzie niby wesele jest z założenia imprezą głównie rodzinną.A mu już od początku wiedzieliśmy, że na naszej sali minimum 120 os musi być ale byliśmy pewni, że tyle się uzbiera. a termin potwierdzenia mieliśmy do 23 lipca ( mieliśmy też np osoby, które nam potwierdziły a 3 dni później odwołały potwierdzenie
11.08.2012 godz 18:00
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Czarnooka_Paula piękna jest ta Twoja sukienka
..śliczna...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

a czemu taka data, chcieliście w tygodniu
za zakupy. I tanio Was to wyniosło

klask i:
i to wszyscy najbliżsi od strony ojca. Notabene też nie wiem czy będzie ojciec, bo jak poszliśmy do niego dać mu zaproszenie to przedstawił mi swoją żonę