Rodzice pojechali na wakacje, a dziecko... - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-21, 15:36   #91
Hultaj
BAN stały

Dot.: Rodzice pojechali na wakacje, a dziecko...

Ja bym też nie zostawiła dziecka w biurze obsługi ale w głowie mi się nie mieści, że jak ktoś zrobił coś co się nie mieści w wyobraźni drugiego ale z zachowaniem środków bezpieczeństwa to od razu nasyłać na nie wiadomo kogo i po co. Czarująca nadgorliwość.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-21, 15:39   #92
softpaws
BAN stały

tak się zdarza, pewnie, że nie mam dzieci i nie chcę mieć, przez co trzeźwiej oceniam sytuację. mi i TŻtowi też się tak zdarzyło, że wybraliśmy wycieczkę do Tunezji. poszłiśmy do biura podróży zapłacić, a pan do nas na to czy mamy ważne paszporty. ja na to, że tak, a TŻt mówi, ze chyba nie i, że nie jest pewien. Na jednej nodze pojechaliśmy do domu sprawdzić i okazało się, że jego paszport jest jednak nieważny. musieliśmy zmienić plany. dobrze, że jeszcze nie zaplaciliśmy za tą wycieczkę.
Darianna25 nie ma mi czego wspołczuć. mój pies mi nie współczuje, bo zawsze jezdzi z nami na wakacje. jesteśmy odpowiedzialni. ja współczuję tym rodzicą, bo dziecko ewidentnie z wpadki i tylko im przeszkadza.
szkoda, że policja nie jest taka gorliwa w poszukiwania innych przestępców.

Edytowane przez softpaws
Czas edycji: 2012-07-21 o 15:40
softpaws jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-21, 15:42   #93
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Odkąd jestem mamą to potrzeby mojego dziecko są zawsze na 1 pierwszym miejscu i nie zmieni tego nic ani nikt.

Ta "matka" zdaje się ceni swoje potrzeby wyżej niż dobro a przede wszystkim bezpieczeństwo własnego dziecka.

Szok...szok...szok
Piętnować i potępiać...

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-21, 15:47   #94
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez softpaws Pokaż wiadomość
tak się zdarza, pewnie, że nie mam dzieci i nie chcę mieć, przez co trzeźwiej oceniam sytuację
Nie trzeźwiej, tylko po prostu nie jesteś w stanie postawić się w takiej sytuacji. Ty, patrz, psa bierzecie ze sobą, nie? Dziwne. A czemu go nie zostawicie na lotnisku? No przecież jakieś schronisko by go przygarnęło
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-21, 15:50   #95
sine.ira
BAN stały

Moja kuzynka też w podobny sposób "zapewnia opiekę" swojemu dziecku - wymusza na rodzinie zajmowanie się nim. Zadzwoni do swojej matki z info, że za parę godzin wyjeżdża gdzieś tam i że TRZEBA się zająć Kubusiem. No skoro trzeba, to trzeba, prawdaż.
Zawsze ta laska była dla mniej uosobieniem kiepskiej matki, ale widzę, że nie tak z nią jeszcze źle. Mogła "zapewniać opiekę" będąc już jedną nogą w samolocie, a robi to jednak zwykle wcześniej. Chyba jutro do niej pojadę i ją przeproszę za to, że miałam o niej takie złe zdanie Bo tu się okazuje, że to absolutnie normalne jest - wlulić dzieciaka na chama innym (tutaj na dodatek - obcym ludziom !) i hajda - w swoje sprawy i urlopy. A pewnie, niech coś z życia mają, a wycieczki takie drogie
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-21, 15:52   #96
truskawk_a
Raczkowanie

Właśnie mówili o tym w tv. Ponoć dziewczynka wpadła w histerię, biła rączkami matkę, a ta uciekła. Dalej sądzicie, że to normalne co ta kobieta zrobiła (jeśli w wiadomościach podali prawdę)

Edytowane przez truskawk_a
Czas edycji: 2012-07-21 o 15:54
truskawk_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-21, 15:56   #97
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-21, 15:58   #98
Ralphkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez truskawk_a Pokaż wiadomość
Właśnie mówili o tym w tv. Ponoć dziewczynka wpadła w histerię, biła rączkami matkę, a ta uciekła. Dalej sądzicie, że to normalne co ta kobieta zrobiła (jeśli w wiadomościach podali prawdę)
To już zaczyna żyć na zasadzie sensacji i plotki. Wcześniejsze doniesienia o tym nie mówiły, teraz dołozyli histerie dziewczynki. Moze ktoś wie coś więcej ale też podobno wpadla w histerię. Więc albo wpadła albo nie, trudno tu cokolowiek wyrokowac. Najlepiej by było być przy całej sytuacji, wtedy sprawa jasna.
A no i też, jak dziecko zostaje w przedszkolu to bywa, że też wpada w histerię, mój kolega w podstawówce cała 1 klasę ryczał zawsze po tym jak go przypropwadzali i zostawał sam, to u dzieci często spotykany objaw. Nie bronię tej sytuacji ale tak bywa z dziećmi.

Edytowane przez Ralphkaa
Czas edycji: 2012-07-21 o 16:01
Ralphkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-21, 16:02   #99
truskawk_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ralphkaa Pokaż wiadomość
To już zaczyna żyć na zasadzie sensacji i plotki. Wcześniejsze doniesienia o tym nie mówiły, teraz dołozyli histerie dziewczynki. Moze ktoś wie coś więcej ale też podobno wpadla w histerię. Więc albo wpadła albo nie, trudno tu cokolowiek wyrokowac. Najlepiej by było być przy całej sytuacji, wtedy sprawa jasna.
Te podobno to ja sama sobie dopisałam, bo tak jak piszesz, nie było mnie tam i prawdy nie znam. Co nie zmienia faktu, ze dla mnie to jest nie do pomyślenia.
Stary 2012-07-21, 16:05   #100
Ralphkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez truskawk_a Pokaż wiadomość
Te podobno to ja sama sobie dopisałam, bo tak jak piszesz, nie było mnie tam i prawdy nie znam. Co nie zmienia faktu, ze dla mnie to jest nie do pomyślenia.
I też nie wiemy czy ktoś to rzeczywiscie widział czy tylko w wiadomościach podali tez to na zasadzie podobno , albo dla podkręcenia informacji. To temat wywołujący emocje więc im więcej da się podkoloryzowac, im bardziej przedstawić tak by wywołać sensację tym dla mediów lepiej.
Stary 2012-07-21, 16:10   #101
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A skąd wiesz, że to podkoloryzowane? Może wręcz odwrotnie - może nie znamy jeszcze smutniejszej prawdy?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-21, 16:10   #102
kotnaplocie
Raczkowanie

Po pierwsze, nie bardzo mogli pojechać późniejszym samolotem. Oni mieli wyczarterowany przez biuro podróży lot, wliczony w cene wycieczki. Biuro wyczarterowało ten lot pewnie z kilka miesięcy temu, jak nie rok, za najkorzystniejszą cenę z możliwych. Bilet do Aten na dzisiejszy lot dla jednej osoby to już prawa 1500zł. A oni pewnie nie lecą do Aten, tylko na Halkidiki, Zakynthos, czy Rodos. Jeszcze jeden lot. Same samoloty kosztowałyby ich więcej niż wycieczka organizowana przez nisko-czy-śrdodniopółkowe biuro podróży. Więc to nie jest takie hop siup, polecieć następnym samolotem.

Po drugie - to dziecko miało wszystkie rzeczy przy sobie. Miało lecieć do Grecji. Musiało mieć spakowane leki, kosmetyki, ubranka itd. Z tymi rzeczami pojechało do dziadków.

Po trzecie - Szajo, dzieci sa różne. Gdybym ja w wieku dwóch lat była na miejscu tego dziecka, to w kanciapce biura byłby teatrzyk, a ja już dziarko malowałabym ściany na fioletowo, bo to mój ulubiony kolor, jednocześnie gadając do wszystkich po polko-włosku i wkurzając się, jak ktoś czegoś nie zrozumie. A policjanci zainteresowaliby się, gdybym jednego zaczęłą męczyć, żeby udawał tygrysa. Nie wszystkie dwulatki boją się obcych. To dziecko zostawało na codzień z opiekunką, więc do tego, że rodzice się z nim żegnają i wychodzą było pewnie przyzwyczajone. Jakby ryczało i rwało się na ręce do mamy, to pewnie nikt by się nie zgodził z nim zaczekać.

Po czwarte - jest spora możliwosć, że to obsługa biura zaproponowała zajęcie się przez chwilę dzieckiem, bo rodzice musieli biec do odprawy. Myślę, że jest też bardzo prawdopodobne, że oni do końca walczyli o to, żeby dizecko pojechało z nimi ( na akt urodzenia, za uśmiech itd ) i zrezygnowali, kiedy już nie było czasu, trzeba było wybierać, jadą, czy zostają. Zadzwonili do dziadków, do opiekunki, umówili się, tam ktoś pewnei wsiadł do samochodu czy taskówki i ruszył, oni pobiegli do odprawy. Gdybym pracowała w takim biurze, sama bym, coś takiego zaproponowała.

Po piąte, to aż się cieszę, że dzieci nawet mieć nie mogę, bo w obecnych czasach po prostu nie da się być wytarczająco dobrym rodzicem. Chcesz zabrać dziecko do Grecji - upały, krzywdę robisz. chcesz zostawić - traumę dziecku fundujesz. Chcesz zabrać, ale Ci nie wyjdzie - do ściągnięcia do kraju i najlepiej od razu przed pluton egzekucyjny.

Jasne, to nie była idealna sytuacja. Ale ja tych ludzi rozumiem. Nieodpowiedzialne to jest zostawienie dziecka samego w samochodzie w upał, a na 10 minut w renomowanym biurze podróży, z jednym z pracowników, którego wszytskie dane biuro może w każdej chwili sprawdzić?
kotnaplocie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-21, 16:10   #103
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A może opiekunce by się po drodze coś stało, nie wiem - miałaby wypadek ? Z rodzicami kontaktu zero, bo właśnie rozklapali swoje zady na samolotowych fotelach i mają wyłączone komórki. Co z dzieciakiem zrobić ? I gdzie wtedy może by trafiło ?
Z miejsca bym się nie ruszyła dopóki nie miałabym pewności, że ktos zaufany i sprawdzony wziął pod opiekę moje dziecko/męża/zwierzę/chorą matkę/ojca/brata/siostrę - niepotrzebne skreślić.
W głowie mi się nie mieści jak w takim przypadku można się kierować zasadą - jakoś to będzie. A jakby jakoś nie było, to by nikt tu krztyny takiej nonszalanckiej wyrozumiałości pewnie nie okazał. Bo jak tak można - wybrać wakacje nad dobro i bezpieczeństwo dziecka, nie ?
Stary 2012-07-21, 16:14   #104
Hvid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ralphkaa Pokaż wiadomość
I też nie wiemy czy ktoś to rzeczywiscie widział czy tylko w wiadomościach podali tez to na zasadzie podobno , albo dla podkręcenia informacji. To temat wywołujący emocje więc im więcej da się podkoloryzowac, im bardziej przedstawić tak by wywołać sensację tym dla mediów lepiej.
Dla mediów swoją drogą, ale w kolejce czeka ustawa o związkach partnerskich, a za nią po jakimś czasie pojawi się kwestia adopcji dzieci przez pary homoseksualne:

http://zwiazkipartnerskie.info/news/49

Ad meritum - Nie zostawiłabym dziecka z obcą osobą, chyba że sytuacja byłaby naprawdę awaryjna. Sytuacja na lotnisku moim zdaniem do takich się nie zalicza.

Na koniec - ciekawa jestem, co z tym strzelaniem do dzieci i kobiet w ciąży. Gazeta prawna rozdmuchała temat, policja oburzona zaprzecza i w sumie niewiele wiadomo.
Hvid jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-21, 16:15   #105
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-21, 16:16   #106
kotnaplocie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
A może opiekunce by się po drodze coś stało, nie wiem - miałaby wypadek ? Z rodzicami kontaktu zero, bo właśnie rozklapali swoje zady na samolotowych fotelach i mają wyłączone komórki. Co z dzieciakiem zrobić ? I gdzie wtedy może by trafiło ?
Sineiro, ale idąc tym tropem, to skrajną nieodpowiedzialnością jest, jeżeli dziecko zostaje w domu pod opieką tylko jednego z rodziców. Bo zawsze może coś się stać, zawał, wylew, ktoś spadnie ze schodów. I dizecko samo w domu, bez opieki. Po prostu, możemy wyolbrzymiać, możemy doprowadzać sytuację do absurdu, ale nie widzę sensu...
Stary 2012-07-21, 16:21   #107
Ralphkaa
Zadomowienie

szajajaba media tak z reguły działają, jak temat budzący emocje to im więcej sensacji tym lepiej a czy to prawda czy nie to dla nich sprawa drugorzędna, ważne żeby było gorący i mocny materiał.
Mimo, że dla mnie na podstawie tych strzępkow informacji cięzko wyrokowac, staram się wierzyć , że to wszystko było załatwione dobrze, dogadane a dziecko spędzi fajny czas z dziadkami , dlatego sobie myślę, że nie stało się nic bardzo tragicznego. Ale też nie przeczę, że prawda może być smutniejsza. Jednak właśnie równie dobrze nie musi więc dlatego ciężko coś tu wyrokować więcej nie znając dokładnie przebiegu tej sytuacji. Ja sobie tylko gdybam i wolę myśleć pozytywnie.

Edytowane przez Ralphkaa
Czas edycji: 2012-07-21 o 16:22
Stary 2012-07-21, 16:23   #108
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kotnaplocie Pokaż wiadomość
Sineiro, ale idąc tym tropem, to skrajną nieodpowiedzialnością jest, jeżeli dziecko zostaje w domu pod opieką tylko jednego z rodziców. Bo zawsze może coś się stać, zawał, wylew, ktoś spadnie ze schodów. I dizecko samo w domu, bez opieki. Po prostu, możemy wyolbrzymiać, możemy doprowadzać sytuację do absurdu, ale nie widzę sensu...
Niczego nie wyolbrzymiam i nie chcę doprowadzić do absurdu. Jest różnica między - zostawiam pod opieką, a zostawiam pod opieką, której się dopiero spodziewam ? Tylko o to mi chodzi. O ten brak pewności, że niania faktycznie dotarła i odwiozła dziecko do domu. Ja bym sobie bez tej pewności nie wyruszyła w rejs na urolop.
Pomijając to, że ja bym w ogóle z tego wyjazdu zrezygnowała. Trudno, dziecko to nie rzecz, a za głupotę trzeba płacić. Na tym polega dorosłość i odpowiedzialność tak jak ja ją pojmuję.
Stary 2012-07-21, 16:26   #109
Ralphkaa
Zadomowienie

Jeśli ta sprawa była załatwiona dobrze to sądzę, że może rodzice zostawili namiary nie tylko na nianię ale np. na dziadka czy kogoś innego z rodziny. W razie gdyby niania właśnie z jakiś przyczyn nie dotarła to żeby obsługa wiedziala gdzie się dalej kontaktować. Ale
Stary 2012-07-21, 16:27   #110
truskawk_a
Raczkowanie

Cytat:
Niczego nie wyolbrzymiam i nie chcę doprowadzić do absurdu. Jest różnica między - zostawiam pod opieką, a zostawiam pod opieką, której się dopiero spodziewam ? Tylko o to mi chodzi. O ten brak pewności, że niania faktycznie dotarła i odwiozła dziecko do domu. Ja bym sobie bez tej pewności nie wyruszyła w rejs na urolop.
Pomijając to, że ja bym w ogóle z tego wyjazdu zrezygnowała. Trudno, dziecko to nie rzecz, a za głupotę trzeba płacić. Na tym polega dorosłość i odpowiedzialność tak jak ja ją pojmuję.
W dodatku dzieciak pewnie skołowany, co się dzieje, że nagle rodzice mnie zostawiają w obcym miejscu z obcymi ludzmi. Wątpię, że dwulatkowi dało się wytłumaczyć w parę minut, że nie poleci z rodzicami.
Stary 2012-07-21, 16:41   #111
cerveza
Zakorzenienie

No i chyba lepiej, że to dziecko zostało, tymbardziej, że się nic nie stało. Skrajną nieodpowiedzialnością to jest targanie takiego malucha po krajach z innym klimatem. Takie dzieci się zazwyczaj tylko męczą, dostają biegunki a i tak niczego z tego co zobaczą nie zapamiętają. I jeszcze te upały w Grecji.
cerveza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-21, 16:56   #112
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JeanHarlow Pokaż wiadomość
No chyba nie jestesmy, za to ty przedstawiasz siebie jako matke tylko i wylacznie, a nie odrebna istote, suwaczki, zdjecia dzieci w avatarach, przeciez na forum wypowiadasz sie ty, a nie twoje dziecko tak btw. tego typu wypowiedzi dopiero mnie szokuja, ze mozna sie pysznic macierzynstwem i zarzucac innym to i owo i byc jednoczesnie tak obrzydliwie wulgarnym czy tylko ja widze w tym brak logiki..?

sytuacja niesmaczna, ale w szoku nie jestem i tyle.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

ej, wez cos na uspokojenie, bo sobie guza nabijesz niedlugo
:confu sed: nie chciałabym być twoją córką , co maja wspolnego suwaczki i iinet tego typu sprawy do zaistniałej sytuacji ....
a wulgaryzm był napisany dziecko go napewno nie usłyszało
niestety sposób w jaki to piszesz utwierdza ze ty dobra matka nie bedziesz (pisze to w kontekscie twojeg atakowania kolezanki)

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Napisze jeszcze raz nie ma w tym nic złego ze rodzice chca odpoczac od 2 latka bunt zabkowanie nieprzespane noce
ale robi sie to w inny sposób tam gdzie dziecko czuje sie bezpieczne dom dom dziadków daje sie całusa zostawia i sie jedzie a nie w obcym miejscu gdzie jest 1000 osób które ono nie zna hałas wrzawa dorosły czuje sie zagubiony a co dopiero dziecko wodzi wzrokiem za rodzicami pomysleliscie co wtedy ona czuła .. przez dwa lata mieli czas uczyc sie odpowiedzialnosi ... zrozumcie to podac wam przykład te które uwazaja ze to nie szokujace niech podejda do 2 latki i zagadaja co ona zrobi schowa sie za mamina spódnice badz chwyca ja za reke bo bedzie czuła sie zagrozona !!!!!

i nie mówimy tu o innych sytuacjach bo kazda trzeba osobno brac pod uwage

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-21, 16:56   #113
JeanHarlow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
:confu sed: nie chciałabym być twoją córką , co maja wspolnego suwaczki i iinet tego typu sprawy do zaistniałej sytuacji ....
a wulgaryzm był napisany dziecko go napewno nie usłyszało
niestety sposób w jaki to piszesz utwierdza ze ty dobra matka nie bedziesz (pisze to w kontekscie twojeg atakowania kolezanki)
lol, czy bys chciala czy nie, to nie bedziesz i tak, chyba ze umiesz podrozowac w czasie czy cos..
mnie takie teksty nie ruszaja, podobnie jak kolejny bobasek w avie, ktory do mnie mowi, bo nikt nie moze rzecz jasna stwierdzic jaka moge byc matka czy tez nie, nie osmieszaj sie, moge byc rownie dobrze Zenonem lat 50, jak w ogole mozna sie silic na takie analizy przez neta?
nie chodzilo tez o to, ze jej dziecko slyszalo przeklenstwo czy nie (chyba raczej przeczytalo jesli uscislimy ), tylko na brak netykiety. zle emocje to tez trzeba umiec wyrazac, a nie ciskac gromy na forum plotokowym jakby sie swiat walil, bo ktos tam napisal artykul.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-21, 16:59   #114
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:

własnie mogła tez byc sytuacja kiedy osoba pracujaca na lotnisku jest pedofilem badz osoba która porywa dzieci dla organów??

Stary 2012-07-21, 17:01   #115
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
własnie mogła tez byc sytuacja kiedy osoba pracujaca na lotnisku jest pedofilem badz osoba która porywa dzieci dla organów??
Taa, a gdyby babcia miała wąsy ...

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-21, 17:01   #116
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaa
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-21, 17:04   #117
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JeanHarlow Pokaż wiadomość
lol, czy bys chciala czy nie, to nie bedziesz i tak, chyba ze umiesz podrozowac w czasie czy cos..
mnie takie teksty nie ruszaja, podobnie jak kolejny bobasek w avie, ktory do mnie mowi, bo nikt nie moze rzecz jasna stwierdzic jaka moge byc matka czy tez nie, nie osmieszaj sie, moge byc rownie dobrze Zenonem lat 50, jak w ogole mozna sie silic na takie analizy przez neta?
nie chodzilo tez o to, ze jej dziecko slyszalo przeklenstwo czy nie (chyba raczej przeczytalo jesli uscislimy ), tylko na brak netykiety. zle emocje to tez trzeba umiec wyrazac, a nie ciskac gromy na forum plotokowym jakby sie swiat walil, bo ktos tam napisal artykul.
co ty sie tak czepiasz tego avatara zal ci tyłek sciska ze nie mozesz miec takiego ,
i nie od avatara zalezy skromnosc i odpowiedzialnosc osoby za drugą
i mozesz byc zenonem frankiem czy tam kim chcesz
tatusiowie tez maja serca

Stary 2012-07-21, 17:09   #118
Ralphkaa
Zadomowienie

Dziewczyny nie atakujcie się tak, nie współczujcie "twoim dzieciom" bo po co Niekoniecznie każdy kto napisze, że w tej sytuacji nie widzi nic złego jest albo będzie złą matką, moze byc ale nie musi. I na odwrót, kto się będzie pastwił nad rodzicami dziewczynki z lotniska może jest, być cudownym rodzicem ale i też nie musi i jakiś błąd popełnić zawsze może. Osądzamy w jakis sposób rodzicow tej dziewczynki ale to jest temat wątku, siebie nie atakujmy.
Stary 2012-07-21, 17:09   #119
kotnaplocie
Raczkowanie

Cytat:
zrozumcie to podac wam przykład te które uwazaja ze to nie szokujace niech podejda do 2 latki i zagadaja co ona zrobi schowa sie za mamina spódnice badz chwyca ja za reke bo bedzie czuła sie zagrozona !!!!!
Gdybys podeszła i zagadała mnie, kiedy miałam dwa lata, dziesięć sekund później siedziałabym Ci na kolanach z kredkami, tłumacząc Ci po polsko-włosko-dziecięcemu, że narysuję Ci róg na czole i będziesz jednorożcem. Właśnie o to chodzi, że dzieci są równe, jedne się w takiej sytuacji przestraszą, a inne nie. I tyle.

Edzia400 - pedofilem czy porywaczem na organy może być każdy, ale trzeba być idiotą, żeby porwać dziecko w miejscu swojej pracy, kiedy każdy wie, że Ty tu byłaś od tej do tej godziny, zajmowałaś się dzieckiem, a pracodawca ma Twój adres, telefon i numer konta.
Stary 2012-07-21, 17:10   #120
Edzia400
Zakorzenienie

jesli u was rzecza normalna jest zostawianie dziecka na lotnisku
to równie dobrze moga zaistniec sytuacje z porwaniem badz pedofilem

a czy ktos mogł wogóle pomyslec ze w kinie na premierze stanie sie taka tragedia!!!!
a do pedofila naprawde nawet sobie nie zdajecie sytuacji kto nim moze byc !!!

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości