![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: seks - ja pijana, on trzeźwy
Skoro jesteś zdecydowana , że nie chcesz się z nim spotkać, to się nie spotykaj..
Chłopak nie potraktował Cię jako zabawkę na jedną noc, bo jednak się odezwał, a nie olał kompletnie. ale i tak zostaje przy zdaniu, że facet to facet, i w pewnych momentach myśli tą mniejszą główką ![]()
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli to nie gwałt to jaką miałaś przyjemność z tego seksu?
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
dobre słowa też
ale gdzie bohaterka czemu nie odpowie na nasze pytania
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Często zdarzają mi się imprezy gdzie przesadzę z alkoholem i potem mało co pamiętam, jednak jest to w gronie zaufanych mi osób i potem z tego co mówią wiem, ze nie jestem nieprzytomna, zachowuje się po prostu jak pijana osoba. Dlatego wątpie żebyś ty była nieprzytomna, po prostu nie pamiętasz co się działo. Jak dal mnie to facet Cię nie wykorzystał, podobał Ci się, alkohol pewnie zrobił swoje i sama miałaś na niego ochote. Kto wie czy nie byłaś równie napalona jak on. Ja bym z nim pogadała.
W ogóle jakby był takim burakiem, który tylko laske do łóżka chce zaciągnąć to nie kontaktowałby się więcej z tobą. I nie mówcie, ze facet tez nie może głupio się poczuć, jak laske pójdzie z nim do łóżka a potem zero odzewu z jej strony. Ja w takich sytuacjach i kobiety i mężczyzn traktuje jednakowo. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
cóż, ja byłam w podobnej sytuacji, co autorka postu
nie miałam kompletnie ochoty na coś więcej, ale pijany człowiek podejmuje różne decyzje i zachowuje się bardzo nieprzewidywalnie... więc moją jedyną reakcją i jedynym zmartwieniem było zabezpieczenie przed ciążą z jego strony. dodam, że nie powinnam tak zareagować jako żelazna dziewica w wieku 20 lat, no ale cóż...i nie była to moja jedyna sytuacja tego typu, więc naprawdę nie rozumiem dlaczego się zgodziłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
wiele osób napisało pytania które ich zastanawiają
![]() |
#100 |
jestę wieszczę
|
Abstrahując już od reszty: Gdybym była facetem, hasło "jak suka nie da, pies nie weźmie" urażałoby mnie strasznie, bo stawiałoby mnie w gronie zwierzątek rządzonych tylko popędami. Strasznych musicie mieć tych facetów w swoim otoczeniu.
Autorko, pogadaj z facetem.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
już mnie nudzi ten wątek bo autorka nic nie pisze
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez InkluzjaOstateczna Czas edycji: 2012-08-02 o 20:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
jestę wieszczę
|
Inkluzja, meliski?
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
jej druga wypowiedź nie na miejscu jest
![]() |
#106 |
jestę wieszczę
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Relatywizm wizażowy zawsze mnie bawił. Dlaczego nie na miejscu? Laska ma prawo zakładać nowy temat i opisywać swoje życie seksualne, m.in. z iloma partnerami uprawia regularnie seks w jednym okresie czasu, a ja nie mam prawa zawrzeć tego w jednym zdaniu i przypomnieć? Bez kitu, to chore! A jeśli miałaś na myśli, że nie podobało Ci się sformułowanie jakiego użyłem ("dawać"...), to akurat określenie nie na miejscu nie pasuje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Cytat:
jakby Twój kumpel się schlał i Cię ciągał do bankomatu i wybełkotał, że on musi postawić wszystkim w klubie kolejkę to co byś zrobił? pozwolił, żeby się facet głupio spłukał bo przecież mówi, że chce czy raczej próbował wyperswadować ten pomysł? jak ten gość miał trochę oleju w głowie to wiedział, że a) po pijaku wiele się chce b) często żałuje tego co się zrobiło. jakby był w porządku i miał trochę szacunku do siebie i dziewczyny to odprowadziłby ją do pokoju i próbował się skontaktować jak dziewczyna wytrzeźwieje. a skoro tego nie zrobił to jest skończonym chamem albo ma niesamowite kompleksy(jak ktoś wyżej napisał) albo nie umie panować nad popędem i ładuje pisiorka we wszystko co się rusza.albo wszystko naraz. bo jaka może być przyjemność z seksu z pijanym/pijaną? i oddech nie ten, i sprawność nie ta. Edytowane przez Damayanti Czas edycji: 2012-08-03 o 04:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post autorki wątku. Napisała na początku, że razem wypili dużo (soczek? wątpię), a później twierdzi, że był całkowicie trzeźwy (ale mógł nie być trzeźwy). No i jak się prawie nie znali to nie bardzo tym kolegą był.
Ja na miejscu autorki pogadałabym z tym chłopakiem i zapytała się jak się zachowywałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
ooo ... nie zauważyłam, że napisała najpierw, że on nie pił bo był kierowcą, a potem jednak ''wypiliśmy dużo'' więc jak to w końcu?
Edytowane przez maybelline Czas edycji: 2012-08-03 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Najpierw pisze że on nie pił bo jest kierowcą, a potem że pili razem, więc nie wiadomo już jak było. chyba że to picie razem wyglądało tak że on jej nalewał a ona piła,...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Cytat:
serio byś chciała wiedzieć jak się zachowywałaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
sądzę że nie ma sensu się zastanawiać bo autorka po raz kolejny nie napisała wszystkiego o czym tu rozważamy
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ach, nie, to prawda? Po pierwsze przyjmij gratulacje z powodu nabycia nowej sprawności. Do swego mundurka powinnaś przyszyć odznakę, powinna zawierać rozłożone nogi, a pośrodku między nimi flaszke wódki i wianuszek kondomów. Tylko nie wiem jak się ta sprawność nazywa. Gratuluję również pomysłu pisania tutaj, aby dowiedzieć się co należy zrobić. W Twoim problemie ważne teraz jest abyś określiła w miarę szybko swoją postawę do zainstniałej sytuacji. Kroki jakie należy przedsięwziąć to: 1. Spytanie się mamy/cioci/babci co nalezy zrobić jak się rano obudzisz i swtierdzisz, że właśnie bzykałaś się z niewłaściwym facetem? 2. Potem o to samo spytaj taty/dziadka. 3. A następnie się zastanów nad jedną taką dosyć istotną sprawą: W Twojej klasie jest jakiś kolega, który Ci się podoba, Chciałabyś aby poczuł do Ciebie miętkę i by coś było /może randka, może fajne bzykanie, co tam chcesz i uważasz/. W Twojej klasie, jest także kolega, któremu Ty się podobasz i zabrałby Cię do kina, itd, myśląc, że może kiedyś pójdziecie się całować itd. Niedługo się dowiedzą, że zamiast któremukolwiek zaproponować aby się z Tobą przespał /nie wiem jak to teraz jest modna załatwiać/ wolałaś się upić na imprezie i dać ciała bylekomu. Bylekto - zakładam, że kolega 1 i kolega 2 chociaż by się Ciebie spytał, czy chcesz się bzykać /jakkolwiek by to zrobił/, bylekto po prostu ścignął z Ciebie gacie i Cię bzyknął - zresztą sama chciałaś, ciągając się wokoł niego cały wieczór robiąc jednoznaczne rzeczy. Powiedziałaś o gumce i to była zgoda. Wobec tego faktu będa musieli przyjąć jakieś stanowisko wobec dalszego postępowania wobec Ciebie: Czy próbowac Cię poderwać tak jak ich uczył/a mama/tato/ktoś kto miał wpływ na wychowanie? Czy po prostu powinni przyjść do Ciebie z flaszką wódki i paczką prezerwatyw? Czy może poprosić starszego kumpla by zorganizował imprezę i zaprosił Ciebie? Bo o ile "bylekto" jest Twoim chłopakiem, to nic im do tego i możesz opowiadać, że to było z miłości a on zmyśla ![]() Ale jeśli lubisz i chcesz być "prześcieradłem" to nie dziw się jak właśnie zaczną traktować Cię inni. Zwyczajnie się dostosują i zaczną używać najskuteczniejszej metody. 3b. Droga która właśnie zaczęła Ci się podobać prowadzi w najbliższej przyszłości do: a). zabawy pod tytułem "Lubisz to s*ko!"* z napakowanymi testosteronem facetami /twarde głowy, twarde ręce, twarde ogony/, opis i cała reszta owej zabawy jest dostępna na jednym z polskojęzycznych portali*, wygląda zupełnie jak fejsik ![]() b). sytuacji jak z "Przełamując fale"* * dla dorosłych. Gwiazdka jest zastosowana kurtuazyjnie, Ty przecież jesteś już dorosła, a to takie fajne, prawda? na szybko można by powiedzieć - zacznij myśleć: komu? gdzie? po co? i w jakim celu? dajesz ciała. ** nazwa i opis zabawy, tak potworze, mój guru, poszedłem tam zobaczyć jak się bawią prawdziwi faceci, takie 100% testosteronu, którego zawsze mi brakowało ![]() == Swoją drodą ciekawe te reklamy na wizazu - kiedy będą reklamy agencji? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
dlatego ja piję albo z TŻ albo z przyjaciółkami,
bo mimo że sama się ostatnio zalałam w trupa (wszystko pamiętam, ale 90% rzeczy bym nie robiła na trzeźwo, albo bym inaczej się za nie zabrała) i zaczęłam z TŻ ściągać spodnie, to ten mimo że był również po alko położył mnie na łóżku przykrył i czekał, aż zasnę. Więc wg mnie jeśli facet ma minimum honoru to powinien sex odłożyć na moment gdy kobieta będzie trzeźwa. Facet jak dla mnie skreślony. Co do pozycji urwany film to ja wierzę że autorka mogła nawet nawijać o tym jak bardzo ona tego sexu chce (mój TŻ jak się zaleje całkowicie to też nawija różne rzeczy które by mu przez usta nie przeszły na trzeźwo, a później nie pamięta nic). Ja wgl uważam, że autorka powinna się z gościem spotkać i wyjaśnić wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.