|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------
dzidzia 27.01.14 Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 13:09 |
|
|
|
#92 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Baleronowa wiem
dlatego jest mi głupio. I teraz będę dawała z siebie wszystko!
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Jaaaa po raz pierwszy jestem na różowo
Wszystkim wielkie za spadeczki, coraz lepiej nam idzie laski
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie i dziękuję za powitanie
![]() Elganja: Tak przeczytałam wiadomość nr1 co do "alchemi" to dzisiaj mam ją w wersji papierowe, przewertowałam z grubsza i puki co doczytałam, że chodzi o zmniejszenie zapotrzbowania na kalorie o 20% np. z 2000 kalori na 1800... nie drastycznie, a podobno efekty są ... no cóż pobawię się w królika doświadczalnego i spróbuję... po 4 miesiącach żegnam się z ducanem,... będę zdawać relacje ..Puchatku: co do spacerówki dla dziecka to oprócz wagi wózka, zwróć też uwagę na to czy rozkłada się do pozycji leżącej, z własnego doświadczenia wiem, że to istotne. Jak maluszek zaśnie to mu wygodnie będzie i głowka nie bedzie lecieć na bok ![]() Baleronowa: mnie też ciężko w moim biustem, mam 65 I... tak to rozmarówka Polska, ale taka naprawdę dobra... mam w mieście taki jeden sklep, w którym są ekspedientki specjalistki w doborze biustonoszy... wcześniej dosiłam 85 G... gdy schudłam 11 kg , w Trumpie wymierzyli mnie na 75 F, gdy trafiłam do tego sklepu już na oko widziały, że mam źle dobrany biustonosz ... chcesz podam adres... Żyrafo, kas_t20, wiewiórko, mam_nadwagę witajcie ... Miłej nocki wszystkim życzę
pozdrawiam Azja82 15.03.2012 - 82 kg ![]() 30.05.2012- 69,5 kg stan na 05.08.2012 - 71 kg... ![]() wymarzona waga - 60 kg!!! Edytowane przez Azja82 Czas edycji: 2012-08-06 o 22:57 Powód: błąd ort |
|
|
|
#95 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Azja82 wow, jaki biust
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Azja 65I?
Turkusia ej no szoruj na fitnesa . A miałam naprawdę duży zapał, tylko jak widać mało trwały..Este serio pierwszy raz różowy? No to tym bardziej gratuluję Zobacz jaki to kop motywujący. Teraz już nie możesz mówić że wszyscy chudną a Ty nie Do dzieła i do celu Ale mi się nie chce iść do pracy. Oj będą się wlekły te ostatnie dni. Wczoraj to już siedziałam na necie i przeglądałam knajpy w Splicie i Rogoznicy Już nawet znalazłam jedną, do której na pewno pójdę na krewetki z warzywami
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Hmmm.....
Coś mi się wydaje,że niektóre to chyba siano jadły - natalis, este : gratuluję takich spadków! Jej, jak mi się taki spadem marzy.....![]() Martuszka: Ja Ci powiem,że bardzo lubię załatwianie spraw przed urlopem, już się wtedy czuję jakbym na nim była. Zresztą ja w ogóle dziwak jestem bo papierkowe sprawy lubię ![]() este: wiesz, jak ty masz takie spadki to jak dorzucisz ćwiczenia to ja nie wiem co będzie... Za chwilę powlepiam parę linków. Aha. I Martuszce już pisałam że we wrześniowym shape ma być Ewa Ch., poprzednio Shape kosztował jakoś ok 12 zeta. Myślę, że dobrze sobie kupić, ja to sknerus jestem i jak kasę wydam to ćwiczę bo jak nie to wyrzuty sumienia mam, może to sposób? soldus: Powiem Ci że jak tak czytam o tych różnych panach i mam też kumpelę, która chciałaby sobie faceta przygarnąć to ten Blondasek jest nad wiek dojrzały i w ogóle bardzo fajny. Może kiedyś nie tylko materiał na kumpla? Na pewno warto podtrzymać tę znajomość. A Ty kochana sobie jakieś spa zrób i inne przyjemności, złap oddech i się zrelaksuj. A potem czas na krewetki! Fajnie musi być jak ktoś coś dla Ciebie ugotuje, mój mąż w kuchni robi dobrą herbatę i schabowe usmaży. I na tym byłby koniec. A nie, sorry, tosty też zrobi ![]() Baleronowa: Ja chyba normalnie się teraz wścieknę za tą konsolą, no! Już dawno mi się to podobało i ja ogólnie wolę fitness w domu niż gdzieś w klubie, więc byłoby dla mnie idealne. Jak jeszcze czytam opisy twoje i ta joga I znowu zaczynasz ślepoku?!? Ja już pisałam i podtrzymuję. Najwięcej widać po płetewkach z tyłu. Uda też zeszczuplały. Jak tak będziesz szaleć na Wii to Cię za miesiąc nie rozpoznamy ![]() Wyrafinowany : w kostiumie nie masz powodów do wstydu. Chociaż nie obraź się powinnaś pokazywać głownie tył - bo masz sexy pupę ! Przód ciężko ocenić, zdjęcie od dołu zakrzywia obraz a drugie jest niewyraźne.tur: zapitalaj na fitness kobito! Ale wstyd!!!! Mieć tyle wykupione i nie chodzić! Wstyd! wstyd! Wstyd!!!!!!!!! ![]() ![]() Ja dziś grzesznie rozpoczynam dzień bo spodem od jasnej bułki, ale miałam taką ochotę na jasne pieczywo z łososiem że nie wiem co by było jakbym nie zjadła! Oczywiście do tego kawa - i tu się chwalę kawa bez cukru, bo inka - hehe
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
Baleronowa- Ty to masz jakies grzeszne myśli w głowie chyba
Tutaj coś o winku dla Pana od telefonu. Tam cos o obiedzie z Blondaskiem. Głodnemu chleb na myśli ![]() Martuszka85- Ja chętnie zabiorę Ci jedną miseczkę biustu! Tak żebym miała C. ODDAWAJ! Este, Martuszka85, Natalis, Wyrafinowany- Gratulację pieknych spadków!!!! ![]() Bottega- Tez zauważyłam, ze tabelka lepiej się prezentuje. Pełna mobilizacja w naszych szeregach! ![]() Turkus- Jak już przyznałaś się, ze masz karnet to teraz będziesz nam się tu spowiadać co i jak. Jesli nie to ![]() Superkas- Dla Ciebie za niechowanie głowy w piasek!Azja82- Twój biust przyprawia mnie o zawrót głowy. Zdaję sobie sprawę, że musi być problematyczny. Cięzko znaleźć odpowiednią bluzkę, a dodatkowo jest to duże obciążenie dla kręgosłupa. Chętnie bym Ci zabrała troszkę i odciązyła, ale tak się nie da ![]() Elganja- Mój Ex przez ponad trzy lata nie zrobił mi do jedzenia nic z wyjątkiem pizzy mrożonej i może jakiejś kanapki. Dlatego doceniam propozycję Blondaska. Generalnie uważam, ze facet w kuchni jest mega pociągający SPA zrobię i to koniecznie. Po wyjeździe i teraz po trzech dniach pracy niczego bardziej nie potrzebuję niż zadbania o siebie i chwili sam na sam ze sobą. Blondasek jest....jakby to powiedzieć...taką słodyczą Jest taki pocieszny i dobry, że poprawia mi dzień. Jest dowcipny i szarmancki. Brak tylko iskry z mojej strony....może kiedyś ![]() Baleronowa- Wii jest super Odebrałam mój telefon wczoraj od tego chłopaka, do którego doszedł. Dostał za uczciwość winko Bardzo fajny i młody chłopak (może jakieś 27 lat). Serdecznie mu podziękowałam Stwierdził, ze on by nie odpuścił takiej sytuacji i kazał mi obiecać, że poprzysięgam zemstę na tej niekompetentnej firmie. Przysięgłam ![]() W nocy dostałam odpowiedź od tej firmy na maila. Jakaś lakoniczna, że oni nie wiedzą o jaki telefon mi chodzi, bo czegoś tam nie podałam itp. Więc im dziś podałam to czego potrzebują i wysłałam kolejnego (już trzeciego) zgryźliwego maila ![]() Na samo dobranoc dostałam smsa od Ex, że liczył chociaż na życzenia ode mnie !!!!!!!!!!!!!! Zapomniałam o jego urodzinach Fakt, że do tego doszło uświadomił mi, że nawet moja pamięć nie chce mieć z nim nic wspólnego. Choć musze przyznać, że mi głupio i go przeprosiłam, bo zwyczajnie w świecie zapomniałam. On mi na to napisał, że liczył, iż osoba, która kocha będzie pamiętać o jego urodzinach. Na koniec stwierdził, że jestem cyniczna i bez serca. Znalazł się ten, który ma serce! Jakoś o nim nie pamiętał jak romansował na boku! Eh! Z rana odczytałam smsa od Blondaska, któego dostałam jak już spałam, o treści: Dobranoc ![]() W przyszłym tygodniu jadę do rodziców na kilka dni. Odpocznę, wyciągnę rower i rusze w las, oderwę się od tego miasta, oderwę się od tych zmartwień. Mam nawet ochotę popielić Mamie ogródek. Musze uciec na kilka chwil i poukłądać sobie wszystko w głowie, bo na razie jestem zakręcona jak słoik na zimę. W ciągu jednego dnia przechodzi przeze mnie tyle emocji i skrajnych myśli, że jeśli tego nie upilnuję to w jakimś psychiatryku wyląduję na obserwacji. Wczoraj dzień dietetycznie mi się udał Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-08-07 o 09:18 |
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Laski jestem załamana!!Wczoraj przymierzyłam spodnie które 2 miesiące temu były jak na mnie szyte nic nie uciskało,a wczoraj nie mogłam dopiąć zamka
![]() jestem po prostu w szoku! Zresztą co ja idiotka chciałam...że będzie git jak żarłam Dzięki tym spodniom otworzyły mi się oczy,że jest źle i do gorszej sytuacji nie mogę doprowadzić:-/ Wczoraj była dietą ok.Dziś też będzie ok i przez następne 4 miesiące też będzie ok! I mówię to szczerze,żarty się skończyły na dobre.Byłam na największym - a jestem na +
|
#100 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Dziewczyny Was nadrobić to trzeba mieć duuużo czasu
a ja szczególnie teraz przed wyjazdem mam go coraz mniej :/Dietki nadal się trzymam, wczoraj po Zumbie dostałam mega powera, kolacja była białkowa - serek wiejski z papryką ![]() aaa i kupiłam ekspres do kawy a dziś rano jak dostał kawkę do łóżka to był zachwycony i już mówiż, że dawno powinniśmy go kupić ach ci faceci....Soldus trafiłaś na super uczciwego chłopaka, jakby tel trafił do małolata już byś go nie odzyskała, a z tą firmą nie odpuszczaj- niech się nauczą!! dla wszystkich, które odnotowały spadeczki ![]() zmykam, bo młody jest głodny....
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
soldus: poprzysięgnij tu nie pisać więcej do Ex! Nie uwolnisz się od niego inaczej. Facet jest bezczelny po prostu, nie dość że się o życzenia dopomina (jak nie wysłałaś to nie pamiętałaś lub nie chciałaś wysłać) i je wymusza to jeszcze próbuje Cię w wyrzuty sumienia wrobić. Nienawidzę takich manipulantów i palantów. Eh... Dzięki losowi za mojego męża, maruda to straszna, ale dobry z niego facet.
A się wam przyznam że podła jestem ). Ale że upatrzył że sama biegam 2 razy w tygodniu rano to coś go ruszyło (chyba szczupłą żonę chce mieć) i mi mówi że w sumie to mogę z nim biegać tyle co dam radę....a ja n to że nie bo skończyłam z dietą i ćwiczeniami i w ogóle to bezsensu (co oczywiście prawdą nie jest). Ale akcja! hihi Normalnie gadki motywujące i w ogóle że on mnie wspierać będzie itp... I w sumie trochę podle to zrobiłam ale mam czego chciałam ...coś widzę że ja dziś będę epopeje pisać..... jakaś nie wygadana jestem - wybaczcie
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Soldus dziękuję za miłe słowa
Dokładnie będziemy zakładać wątki o wszystkim i o niczym Miły chłopak z tego Blondaska A co do Ex znasz moje zdanie...Martuszka ja też będę w Chorwacji ale dopiero za 17dni ![]() kas moim zdaniem ładne to menu Superkas piękna tabelka - tylko Ty w niej coś nie bardzo ![]() Bottega 6litrów ![]() Azja 65 I wow ale cyc ![]() elganja dziękuję Ci bardzo ![]() Tur marsz na siłkę Czarna moim zdaniem dobrze, że oczy Ci się otworzyły - teraz spinaj pupkę i za 2 tyg masz się zbijać w te spodenki bez ucisków ![]() wiewiórka typowy facet ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- elganja pisz pisz pisz nam epopeje Qrczę fajna akcja z tym Twoim mężem Facetów trzeba sposobem brać A do sprawy Soldus to wyjęłaś mi te słowa z ust
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-08-07 o 09:45 |
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
Elganja- Przyrzekam nie pisać o Ex!!!! Moje i wasze życie będzie bez tego prostrze
![]() Pisz epopeje pisz ![]() My kobiety to jesteśmy niesamowite Tu intryga, tam branie pod włos. I jak tu nas nie kochać? ![]() Masz niezłą taktykę na męża. Pisz, pisz, bo ja chętnie się nauczę tego i owego od doświadczonej koleżanki Wiewiórka- Nie odpuszczę! Narobię tej firmie problemów Szczególnie, że nie raczyli nawet 'przepraszam' napisać.
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Wyrafinowana-nie odpuszcze!!po wczorajszej akcji z tymi spodniami na pewno nieee!!mało nie usiadłam i ryczałam
ale że twardą babka jestem i nie beksą to jakoś się obyło,ale dzięki Bogu że te spodnie przymierzyłam to bynajmniej oczy mi się otworzyły,że jak tak dalej będę robić to moje -30kg zamieni się w +30kg a do tego nigdy nie dopuszczę!za wiele w to pracy włożyłam.
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
Soldus nie powinnaś wogóle z tym typem (ex) gadać, co za gość.... ma tupet bez kitu. Ty jesteś najważniejsza i wbij to sobie do główki
Co do blondaska to ja nie mogę narzekać bo mój mąż w kuchni mmmm rewelacja, wszystko zrobi I naprawdę bardzo miło ze strony tego kolesia że zadzwonił do Ciebie jeśli chodzi o telefon... pozatym nie wiem jak u was ale u mnie nie zawsze gdy daję telefon do naprawy resetują mu system, więc i wszystkie zdjęcia, wiadomości itd jest w nim... dobrze, że już masz swoje cudo u siebie ![]() Czarna bardzo dobrze, że oczy się teraz otworzyły na to co się ostatnio z Tobą działo.... a jakbyś te spodnie przymierzyła dopiero za miesiąc??? Naprawdę najwyższa pora skończyć z żarciem, piciem i wrócić do dietki
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Mój jedzenie na dziś:
1 Śn. Jajecznica z 2 jaj z 50gr szynki indyczej,ogórek + kromka chleba JustFit. 2 Śn. 2 mandarynki Ob. Dzwonek z łososia pieczony w folii +3ogórki małosolne+2średnie ziemniaki Pod. Jabłko Kol. Pasta z jajka pieczarek i tunczyka w wodzie+2 wasa i do tego pół papryki Do tego dużo czerwonej herbaty ![]() Este-dobrze pójdzie to ty będziesz miałam -30 kg a ja dalej będę na + ale wiesz co nie dam tobie tej satysfakcji (żarcik)
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-08-07 o 10:09 |
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Czarna zapowiada się smakowite meny u Ciebie
Este a kiedy jest koniec tego konkursu ?
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co wam powiem kochane!Dziś sobie ułoże menu na 3 dni wtedy będę miała kontrolę co w danym dniu zjem
kiedyś tak robiłam i było super teraz czekam na mój pierwszy od dłuższego czasu spadek.Przypomnę tylko,że zważę się za 2tyg. Soldus-wes ty w końcu spław tego twojego "Ex" i nie dawaj mu więcej żadnej nadzieii,bo nie odczepisz się od niego do następnego lata.Jesteś młoda dziewczyna,więc ciesz się życiem i wolnością na ustatkowanie masz jeszcze czas.Przyjdą chwile,gdy znajdziesz odpowiedniego faceta ,założysz własną rodzinę i wtedy będziesz już miała spokojne życie![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Wyrafinowana-mi od dawna ta pasta po głowie chodziła,ale jak się domyślasz wolałam jakieś śmiecie wpieprzyć niż to ale już koniec...nie ma że boli starczy już żarcia chuj wie czego...Aaaa...WITAM WSZYSTKIE NOWE DZIEWCZYNY ![]() GRATULUJĘ TEŻ SPADKÓW TYCH WIĘKSZYCH I TYCH MNIEJSZYCH ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Laski a jutro na obiad zrobię sobie ryż z jajkiem szynka i świeżym szczypiorkiem Będę wam od dziś wszystko pisałam się zwierzała i narzekała także proszę o zrozumienie i przeżycie tych ciężkich dni.Muszę po prostu mieć spowiedników tak jak to było wcześniej.I od razu przepraszam za moje marudzenie
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-08-07 o 10:35 |
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
soldus: nie o EX ale do Ex!
kas: jadłospis ok, ja bym więcej warzywa dorzuciła żeby nie głodować ![]() czarna : a te pieczareczki do pasty to jak szykujesz? I widzę że snów temat ruchu dyplomatycznie pominięty. Nieładnie A co męża, cóż z facetami nieraz tak trzeba. Chyba w "Moje Greckie Wesele" była taka scenka, gdzie kobity wpadły na pomysł i potem bezczelnie podsunęły go facetowi i jeszcze pozwoliły wierzyć że pomysł był jego . Super scena i bardzo życiowa Wyrafinowany : wiesz jeśli chodzi o rozstępy to z tego co mi wiadomo niewiele da się zrobić. Chyba tylko laser pomaga, a kosmetyki jak co to trochę mogą wybladzić i zatuszować trochę. Więc musisz swoje pokochać i nie zwracać na nie uwagi. Jedyna metoda
|
#110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czarna nie pleć głupot po co ten wątek jest, aby pisać swoje żarełko i wspierać się nawzajem - więc pisz jak najczęściej
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Elganja-ja te pieczarki po prostu gotuje i scieram na tarce do tego jajko tuńczyk szczpiorku troszkę i jogurt grecki light
smaczna bardzo![]() Obiecuje dziś,że poskacze na skakance i zrobię brzuszki na tyle mnie stać...nie będę mówiła że dam wycisk bo i tak nie dam,a nie chce mówić,że zrobię coś więcej,a nie zrobię:-| taka jestem.Wyrafinowana-DZIĘKUJĘ chodź wiem,że jestem czasem bardzo marudna i pewnie część dziewczyn ma dość czytania mnie:-| ale taka jestem,że co mi przyjdzie na myśl muszę to powiedzieć/napisać
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-08-07 o 11:07 |
|
|
|
#112 |
|
Konto usunięte
|
Czarna- Pisz spowiadaj się z tego co planujesz jeść! Chętnie poczytam, bo ja ostatnio już jakąś wymyślność w przygotwywaniu jedzenia straciłam i jest u mnie monotematycznie.
Elganja cudownie pilnuje Twoich ćiczeń. Całusy i brawa dla niej! ![]() Elganja- Nie będę pisać do niego, bo to mi tylko wszystko komplikuje. Poza nim nie mam na co narzekać Tego mam się zamiar trzymać.---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Wyrafinowany- To, że masz roztepny na tyłku nie jest najgorsze. ja mam na udach ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- C. na plaży zapytał mnie gdzie nabiłam sobie takiego siniaka ![]() Poza tym znamieniem mam jeszcze: 1) dwa na lewym ręku. Dokładnie blizny po poparzeniu. Nieduże są. Ja nie mam z nimi problemu,a le podobno nie przypominają poparzenia i każdy pyta co to ![]() 2) mam znamię koło oka. miałam kiedyś mały wypadek i o mało oka nie straciłam, a blizna została. Dodatkowo jestem mutantem mam w jednym oku brązową plamę. Tak po prostu mam od zawsze ![]() Ile ja bym dała za gładka skórę. Najgorsze i tak są popękane naczynka
Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-08-07 o 11:11 |
|
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
Wyrafinowany konkurs trwa do 20 sierpnia
![]() Czarna pisz wsio co jesz to i ja będę miała od kogo ściągać, pastę obie zapisze i zrobię na pensje co do ćwiczeń to też się postaram dzisiaj coś porobić a powiedzcie mi (przypomnijcie) brzuszki działają na jakie partie ciała? Bo mi głównie chodzi o "oponkę" a więc dolna część....
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Soldusiatakie rozstępy to całe nic...ja mam cały brzuch w tym dziadostwie i uwierz mi,że wygląda to koszmarnie
nie pokazuje brzucha nikomu...a o stroju 2 częściowym mogę zapomnieć na zawsze chyba,że zrobię sobie operacje plastyczna na tą część ciała,ale to na pewno nie teraz i nie w najbliższej przyszłości.Este-ściągaj co się da odemnie jak narazie mam wene na te posiłki tylko nie wiem jak długo ta wena będzie jakby co to cofnę się do 1części.wątku i tam na pewno coś wyszukam.
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie.. ktoś się wbił TZtowi na fb i umieścił na jego ścianie: "Aniu jak wyszedł wynik testu ciazowego?" po czym sam siebie (Tzta) skomentował: "kur... jak się usuwa wpisy na fejsie?".
ludzie są naprawdę głupi.
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
bottega: tak... wpisy na fb są na prawdę fantastyczne! Szkoda gadać. Ludzie są durni.
czarna : pisz i dręcz nas! Brakowało mi Ciebie więc się cieszę este : na dolną oponkę to proponuję położyć się i nogi proste unosić do góry i opuszczać (nie kładziemy do końca) ogólnie to co tu http://www.youtube.com/watch?v=HQgMv4lTHvE (nie mówię że łatwe a tu na skośne z tym samym ładnym panem http://www.youtube.com/watch?v=5W8Vt...feature=relmfu Polecam też to co wklejałam w tygodniowych rozkładach, których wiem że NIE ROBIŁAŚ!!! Do roboty kochana! Do boju! czarna: to zróbmy tak : dziś skakanka i brzuszki. Napisz ile zrobisz. A pojutrze dołożymy trochę lub inne ćwiczonko, co? A tak w ogóle : doceniam twoją szczerość z ćwiczeniami A ja dziś zakupy w kauflandzie więc pieczary zakupię. soldus : czyli masz bardzo wyjątkowy jeden pośladek
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Elganja-spróbuje zrobić 20 brzuszków bo na więcej mnie nie stać w chwili obecnej
moja kondycja=0 z każdym dniem będę starała robić się coraz więcej bynajmniej o 5 możemy dokładać jakieś inne ćwiczonka nie ma sprawy Sama chyba pojadę do kafla na zakupy(może się spotkamy ![]() )
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
czarna: jak kondycja =0 to ćwicz co 2 dzień lepiej, mięśnie muszą mieć czas na regenerację.
este: klikam i klikam i na 3 miejscu jesteś Klikam dalej oczywiście. I czytam ten regulamin i czy będziesz pierwsza w ogóle czy w marce to nie ma znaczenia bo i tak jest 5 kosmetyków a ja myślałam że po nocach będę Ci musiała klikać ;D
Be Yourself. Always. Edytowane przez elganja Czas edycji: 2012-08-07 o 11:58 |
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Może rzeczywiście będę ćwiczyła co 2 dzień,bo poważnie moja kondycja jest bardzo marna
a tak nie powinno być przyznaję się szczerze leń do potęgi setnej ze mnie...
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
este: coś kliknęłam i mnie chyba zapisało do konkursu?!?!?! Nie zamierzam zbierać klików ale szok, że coś się pstrykło i już....
![]() czarna : myślę że co 2 dni będzie lepiej. Este też wkleiłam fajne ćwiczonka to może te skośne w czwartek?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

dlatego jest mi głupio. I teraz będę dawała z siebie wszystko!

Wszystkim wielkie
za spadeczki, coraz lepiej nam idzie laski

Za chwilę powlepiam parę linków. Aha. I Martuszce już pisałam że we wrześniowym shape ma być Ewa Ch., poprzednio Shape kosztował jakoś ok 12 zeta. Myślę, że dobrze sobie kupić, ja to sknerus jestem i jak kasę wydam to ćwiczę bo jak nie to wyrzuty sumienia mam, może to sposób? 

wow ale cyc
?