od Beliczka - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-07-29, 17:45   #91
Lovisa
Zakorzenienie

Dot.: od Beliczka

Cytat:
Napisane przez Benita5
Silne osobowosci a taka niewatpliwe jestes i Ty i AgaBJ i Dorixx nie zawsze maja zwolennikow.
Własnie chodzi o to, żeby wszystkich traktować równo, a nie pobłażliwie, tylko dlatego, że ktoś jest tutaj długo i ma pewną popularność. Nie wiem, czy nowa wizażanka za wyrażanie swoich poglądów w taki sposób, jak zrobiła to Beliczek, dostałaby tylko upomnienie. Wątpię. Ale ważne, że Beliczek szybko się zreflektowała i przeprosiła, co osobiście doceniam. Chociaż kolejne stwierdzenia, że "znika z wizażu" skojarzyły mi się z zachowaniem E. Górniak, względem dziennikarzy

Edytowane przez Lovisa
Czas edycji: 2005-07-29 o 18:11
Lovisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 18:09   #92
cattt
Mrs Mrau

Thumbs down Dot.: od Beliczka

Cytat:
Napisane przez _Roxi
Beliczku a może Ty chcesz aby Wizażanki Cię prosiły, żebyś została i sprawia Ci to jakąś przyjemność ? bo zauważyłam,że to już nie pierwszy taki Twój post
pozdrawiam
też tak pomyślałam,ale nawet nie chce mi się dochodzić do tego czy to prawda...serio zmeczylam się czytaniem tego wszystkiego i rozważaniem wszystkich za i przeciw.
znudzil mi się ten wątek,te afery przeż duże A klótnie,usprawiedliwianie ,przepraszanie.

prawda jest taka :
Trzeba sie najpierw zastanowić zanim się COKOLWIEK napisze na forum (i gdzie indziej)

nie mam wrogów na wizażu i nie chcę ich mieć...
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 18:18   #93
monyczkaaa
Zakorzenienie

przeczytałam wątek na fryzjreskim i powiem, że PRZESADZIŁAŚ beliczku!!

zatuczone matrony tak wypowiadasz się o niektórych fryzjerkach. a czy niedawno nie byłaś oburzona jak ann_angel napisała o wylewającym się tłuszczu spod kostiumów kąpielowych? a teraz Ty sama obrażasz takie kobiety.... chyba coś nie tak, prawda?

a moze ja, uczennica nie powinnam w ogóle się wypowiadać, bo jak to tak jeszcze tak mało wykształcona osoba jak ja, może rozmawiać z taką wielce uczoną??
co z tego, że przepraszasz, skoro cały czas popełniasz te same błędy?

wybacz beliczku, ale nie tak powinien zachowywać się moderator... Natii za jeden występek zosta ten tytuł odebrany, a Tobie jak się nie mylę kilka razy zdarzały się wpadki.
niestety chyba zaczynam wątpić w sprawiedlwe traktowanie na wizażu. gdyby w taki sposób, w jaki to zrobił beliczek napisał ktoś inny, z o wiele mniejszym starzem na wizażu już dawno dostałby bana,a beliczek tylko upomnienie

nie wiedziałam beliczku, że dzielisz ludzi na "wykształconych, po studiach" i na ludzi "po zawodówce lub innych kursach"

Edytowane przez monyczkaaa
Czas edycji: 2005-07-29 o 18:40 Powód: literówka
monyczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 18:26   #94
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

echh dziewczyny, bedziecie teraz rozliczac Beliczka z kazdego grzechu.. to sie juz robi nudne... niektore czytaja rozne watki Beliczka dzieki temu watkomi, bez sensu...

Ja nie czytalam - przyznaje, procz tego o kryzysie malzenskim... podzielilam sie z wami moim zdaniem, ale slabi mnie taka wyliczanka...

Ja bez grzechu nie jestem, wiec kamieniem nie rzuce...

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 18:43   #95
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25
niektore czytaja rozne watki Beliczka dzieki temu watkomi, bez sensu...
ja akurat trafiłam na tamten wątek przypadkowo
Cytat:
Ja bez grzechu nie jestem, wiec kamieniem nie rzuce...
ja też nie jestem bez grzechu i kamieniem nie mam zamiaru rzucać.

szkodfa tylko, że beliczek łamie regulamin i jest ok, wizażanka z krótszym starzem złamie regulamin i od razu dostaje bana i gdzie tu równe traktowanie?
Stary 2005-07-29, 18:47   #96
aga79
Zakorzenienie

ehhhh... jak widać są równi i równiejsi.....samo życie.....
Stary 2005-07-29, 19:14   #97
Dorixx
Zadomowienie

długo nie pisałam ale ponieważ "dorixx" sie tu bardzo często pojawia, napiszę krótko:

to czy prowokowalam czy nie można kwestionować, nie zarzekam się, bo faktycznie tak można to odebrac. A dlaczego nikt nie spyta czemu? broniłam swych racji-ale nie ubliżałam przy tym takimi chamskimi wypowiedziami. O wykształceniu nie chcę pisać, bo co to kogo obchodzi-dodam że nie mam eksternistycznej matury w rok a zwykłą i jeszcze inne szkoły na koncie ale co tam ...

przeczytałam jeszcze raz dziś na spokojnie "kłótnię", wiem że święta nie jestem i mam trudny charakter ale wstydziłabym się podsumować kogoś , w taki sposób jak zrobiono to ze mną w tamtym wątku.

przepraszam ale za co ja mam przeprosić Beliczka? że sie broniłam ? że dała sie sprowokowac (nawet jeśli to w ogóle prowokacja była, bo mi tak juz wmówiłyście?)
ja mam inne odczucia, że to ja zostałam sprowokowana pierwsza, ponieważ zarzucono mi, iż pomimo bycia starą wizaznka mam odmienne zdanie (błazna)-owszem podzialało jak płachta na byka- poniosło i mnie ale mam nieco inną kulturę wypowiedzi.

juz się nie wypowiem ...

Do Zło- oficjalnie zgłaszam , by usunąć z Wizazu konto dorixx, nie bedziesz mnie straszyć że usuniesz na stałe, nie lubie być na świeczniku. Jesli tego nie zrobisz poproszę Agę Z, bo chyba mam do tego prawo. I nie odchodzę z Wizazu, będe nadal śledzić posty i czytać , bo lubię i mam sentyment , chcę tylko nie mieć możliwosci wypowiadania sie, bo znów zostanę sprowokowana albo mnie poniesie i to ze mnie zrobi sie kozła ofiarnego.

Dziękuję!
Stary 2005-07-29, 19:21   #98
anita_w
Rozeznanie

GG do anita_w

Uczyłyście się kiedyś rachunku prawdopodobieństwa? Co jest bardziej prawdopodobne: to, że caly świat jest wrogo nastawiony do Beliczka, czy to, że Beliczek jest wrogo nastawiony do reszty świata? EOT
anita_w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 19:24   #99
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Dorixx, Slonko a czemu nie wyjasnisz sobie z Beliczkiem tej sprawy?? Po co zaraz unosic sie honorem i odchodzic?? Zloś czuwa nad porzadkiem, nie miej mu tego za zle.
Zastanawialysmy sie nad tym, co sie z Toba dzieje, nie chcialysmy cie osadzac. Obie narozrabialyscie, Beliczek skruszyl twarde serce...

Mysle, ze nie ma potrzeby odchodzic...

Zostan...

It is what it is

Stary 2005-07-29, 19:26   #100
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa
ja akurat trafiłam na tamten wątek przypadkowo

ja też nie jestem bez grzechu i kamieniem nie mam zamiaru rzucać.

szkodfa tylko, że beliczek łamie regulamin i jest ok, wizażanka z krótszym starzem złamie regulamin i od razu dostaje bana i gdzie tu równe traktowanie?
Dobre pytanie-Zło powinien nam odpowiedzieć.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 19:27   #101
neonka28
Zakorzenienie

Dorixx ja bardzo Cie prosze!Nie odchodz!!
neonka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 19:46   #102
Dorixx
Zadomowienie

Neonko, nie odchodzę czasem poprostu mam tak, że "muszę" sie odezwac i tego właśnie chcę uniknąć, no chyba że da mi sie zablokować pisanie postów? mam wrazenie , że co bym nie napisala to prowokacja-tak zostałam podsumowana.

tym razem to nie prowokacja to prośba, bym nie mogła sie tu udzielać ...-wole chuchac na zimne

a Wizaz uwielbiam pomimo, iż też uważam że jest tu nierówne traktowanie, mam dostać bana za to że sie broniłam ( w jaki by to nie było sposób nie ubliżałam!), zostałam błaznem, ryczącą trzydziechą z problemami łóżkowymi , niewykształconą itp obelgi ale to ja powinnam sie zamknąć i "bać sie" bana-prosze bardzo-nie lubie sie bać, poddaje sie dobrowolnie, mimo mocnej osobowości

dorixx
Stary 2005-07-29, 19:52   #103
Aneciak
Zadomowienie

GG do Aneciak

Cytat:
Napisane przez Dorixx
Neonko, nie odchodzę czasem poprostu mam tak, że "muszę" sie odezwac i tego właśnie chcę uniknąć, no chyba że da mi sie zablokować pisanie postów? mam wrazenie , że co bym nie napisala to prowokacja-tak zostałam podsumowana.

tym razem to nie prowokacja to prośba, bym nie mogła sie tu udzielać ...-wole chuchac na zimne

a Wizaz uwielbiam pomimo, iż też uważam że jest tu nierówne traktowanie, mam dostać bana za to że sie broniłam ( w jaki by to nie było sposób nie ubliżałam!), zostałam błaznem, ryczącą trzydziechą z problemami łóżkowymi , niewykształconą itp obelgi ale to ja powinnam sie zamknąć i "bać sie" bana-prosze bardzo-nie lubie sie bać, poddaje sie dobrowolnie, mimo mocnej osobowości

dorixx

dorixx szanuję Twoją decyzję ale czy dałoby radę wyjaśnić to sobie z beliczkiem tak prywatnie? I premyśl raz jeszcze tą decyzję o "milczeniu" pliiiz
Stary 2005-07-29, 19:56   #104
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Nikt na ciebie nie bedzie patrzyl pod katem prowokatorki, trafila kosa na kamien i zgrzytneło. Przemysl to tak jak Anetka radzi...

Masz prawo byc zniesmaczona, ale czy warto sie tak poswiecic? Zrobcie sobie ciche dni z Beliczkiem, bo na wizazu jest duzo innych osob i sporo miejsca. Po co od razu zmykac do kata i stamtad na nas patrzec?

It is what it is

Stary 2005-07-29, 20:22   #105
neonka28
Zakorzenienie

Wszystko okey Anisiu ale uwazam że to nie pierwsza "wpadka"Beliczka moderatora! Zgrzyty są,sztuką jest dochodzić do kompromisu.Sztuka jest rozmawiać,szanować drugiego człowieka nie obnizac jego poczucia wartości.Każdy ma swoja godność!Zastanawia mnie że jakos inne wizażantki nie wprowadzaja agresji w taki sposób jak ta persona,bądz co bądz reprezentujaca "cos sobą".

P.S.Do Złosia.Jestem zaskoczona!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-07-29, 20:28   #106
sasanka22
Raczkowanie

eh..czytam i czytam..Neonko,swięte slowa,KAZDY MA SWOJĄ GODNOSC !!

Wcale sie nie dziwie Dorixx ze chce sie usunąc i prosi o skasowanie konta
napisala przeciez-nie odchodzi,chce jedynie biernie uczestniczyc z zyciu wizazu...
osobiscie jestem w szoku-jakim czlowiekiem, trzeba byc zeby drugą (bądz co bądz nieznajomą osobe) wyzywac w taki sposob..
wyobrazam sobie jak sie czują "ryczące trzydziestki " i inne wymienione w tych wyzwiskach..
Stary 2005-07-29, 20:40   #107
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Zgadza sie Neonko, dlatego Beliczek mysle zrobil rachunek sumienia. Dorixx pewnie tez.
Inne wizazanki maja inne charaktery, tez czasem jestem porywcza, ale umiem trzymac dziub na klodke ;D

To czyni ten swiat ciekawym, czyz nie Zreszta widzialam Dorixx innych watkach, wiec jednak nie zamierza od nas odchodzic <jupi>

It is what it is

Stary 2005-07-29, 20:43   #108
neonka28
Zakorzenienie

Wiesz Sasanko ja jestem fryzjerka,trzydziestką..c zy dotknęły mnie?Pewnie troche tak ale bardziej boli mnie to że postępowanie Beliczka kobietki,matki,prawniczki ,wizażantki,moderatora jest tolerowane przez wizażantki,Złosia.Zerknij my na regulamin.Chyba że tu jakieś układy są.Może tak jak wszędzie w naszej Ojczyznie.Przykro naprawde! Zastanawiające jest również to że Beliczek notorycznie łamie regulamin..Złosiu naprawde dziwi mnie ta koneksja!Cóż przywilej prawników?
Stary 2005-07-29, 20:44   #109
Madzia007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dorixx

juz się nie wypowiem ...

Do Zło- oficjalnie zgłaszam , by usunąć z Wizazu konto dorixx, nie bedziesz mnie straszyć że usuniesz na stałe, nie lubie być na świeczniku. Jesli tego nie zrobisz poproszę Agę Z, bo chyba mam do tego prawo. I nie odchodzę z Wizazu, będe nadal śledzić posty i czytać , bo lubię i mam sentyment , chcę tylko nie mieć możliwosci wypowiadania sie, bo znów zostanę sprowokowana albo mnie poniesie i to ze mnie zrobi sie kozła ofiarnego.

Dziękuję!
Dorixx proszę Cię nie przesadzaj! Nikt Cię stąd nie wyrzuca i nie jesteś kozłem ofiarnym! Dlaczego miałabyś nie wypowiadać się? Naprawdę chcesz pozbawiać się uczestniczenia w dyskusjach z tyloma fajnymi wizażankami ze względu tylko na Beliczka? To głupota! Jeśli boisz się prowokacji, to po prostu na nie nie odpowiadaj, lub podziękuj za dalszą dyskusję bo tak zachowują się ludzie z klasą. I nikt się nie będzie czepiał.
Madzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 20:51   #110
Dorixx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neonka28
Wiesz Sasanko ja jestem fryzjerka,trzydziestką..c zy dotknęły mnie?Pewnie troche tak ale bardziej boli mnie to że postępowanie Beliczka kobietki,matki,prawniczki ,wizażantki,moderatora jest tolerowane przez wizażantki,Złosia.Zerknij my na regulamin.Chyba że tu jakieś układy są.Może tak jak wszędzie w naszej Ojczyznie.Przykro naprawde! Zastanawiające jest również to że Beliczek notorycznie łamie regulamin..Złosiu naprawde dziwi mnie ta koneksja!Cóż przywilej prawników?
niektórzy mogą łamać kółko wzajemnej adoracji sie to nazywa, pamietam jak Nati4 (?) pozbawiono moderatora...

i nie boje sie tego napisać już mi i tak nie zalezy.
to NIESPRAWIEDLIWE Złosiu.
Stary 2005-07-29, 20:51   #111
natii4
Zakorzenienie

Kłócenie się to także pewnego rodzaju sztuka,trzeba umieć się kłócić.Mieliśmy wiele wojenek na Wizażu-jednak nie pamiętam takiej,gdzie w ruch poszłyby tak prymitywne wyzwiska.

Też byłam po "przeciwnej stronie" niż Dorixxx,tak jak i kilka innych Wizażanek,ale żadna z nas nie obraziła jej tego typu wyzwiskami i takich wyzwisk nie usłyszała z jej ust(no chyba,że słowa iż jesteśmy zazdrosne,że w ciąży można ładnie wyglądać potraktujemy jako wyzwiska).

Jestem w trakcie przeglądania tamtego wątku raz jeszcze,by dojść do sedna sprawy.Pierwsze ostre słowa nie padły z ust Dorixxx tylko z ust Beliczka,więc przepraszam was kochane,ale kto tu kogo sprowokował do takich chamskich wyzwisk?Cała ta kłótnia zaczęła się od nazwania Dorixxx błaznem-nie wiem ile z was chciałoby usłyszeć takie słowa i nie zaregować na nie(wg mnie tu zaczęła się "ostra jazda").Nie mówię tu o tym kto miał rację,a kto nie.Chodzi tylko o pewną kultrurę wypowiedzi.Poza tym po raz kolejny pojawia się motyw-Nikt nie lubi Beliczka To,że ktoś ma inne zdanie niż ja to przecież nie oznacza,że mnie nie lubi

Może jestem jakaś inna,ale uważam,że dziewczyny powinny najpierw załatwić tą sprawę między sobią,a dopiero potem przepraszać inne Wizażanki.

PS.Na koniec dobra rada.Też jestem osobą,która podchodzi emocjonalnie do tego co tu się wypisuje.Są takie wątki,że aż chce mi się coś napisać.Wtedy to robię-piszę-ale nie wysyłam tej wiadomości tylko ją kasuję.Tym sposobem wylewam z siebie to co mi się nie podoba,ale jednocześnie nie wywołuję niepotrzebnych kłótni.

PS2.Pisałam ten post z 30 min,więc proszę mi tu nie zarzucać jakiś nerwowych uwag.Każde słowo jest wyważone,a wypowiedź przeczytana kilka razy.

PS3.Przestańcie pisać,że odejdziecie.I tak nikt stąd nie pójdzie.Też chciałam odejść jakieś 3 miesiące temu jednak łatwo powiedzieć trudniej zrobić.Wizaż jest chyba najgorszym nałogiem jaki może dopaść kobietę

EOT

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 20:53   #112
sasanka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez neonka28
Neonko,to byl cytat (nie moj) i z mrugnięciem..
mam nadzieje,ze Ty nie odebralas tego zle..
staram sie tylko dojsc o co chodzi??
czemu jedni wylatują "ot tak" inni sobie spokojine piszą co chca,ranią innych ,potem przeprszają,robią szopkę...zakladają watki jakby chcac wybielic sie w oczach innych "patrzcie,bylam be ale JESTEM MĄDRA,INTELLIGENTNA,WYKSZ TALCONA I UMIEM PRZEPROSIC "
przeciez to jest bez sensu!!
i tak w kólko-napyskuje komus,potem zaloze wątek,wybielę sie i dalej jestem ..(jak wyzej)
Stary 2005-07-29, 20:56   #113
sylwia18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec
Hm. Ja odebrałem to tak - "Dorixx, baczność, ep! ep! ep! ep! LEWA!!! Do przeprosin, juuuuż!".
tego na myśli nie miałam
Stary 2005-07-29, 20:58   #114
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez anita_w
Uczyłyście się kiedyś rachunku prawdopodobieństwa? Co jest bardziej prawdopodobne: to, że caly świat jest wrogo nastawiony do Beliczka, czy to, że Beliczek jest wrogo nastawiony do reszty świata? EOT
Nic dodac nic ujac,bardzo przykra sprawa i AZ mi sie niedobrze robi kiedy wchodzac na Wizaz dla relaksu trafiam na takie chore jazdy
Hexxana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 21:04   #115
neonka28
Zakorzenienie

Ale zobaczcie piszemy o postepowaniu Beliczka,Dorixx,o łamaniu regulaminu.Są dziewczyny po stronie Beliczka i po stronie poszkodowanych.Ale MY umiemy rozmawiać.Nikt na nikogo nie krzyczy,nie opluwa.Prowadzimy inteligentna rozmowe(pisaną).Nikt brzydko do siebie sie nie odzywa.Każdy wzajemnie sie szanuje.Ta sprawa mnie naprawde bulwersuje.W pewnym sensie łamie sie tu prawo,nasz regulamin!Ewidentnie!Tylk o gluchy i ślepy tego nie zauważy!

P.S Sasanko ja sie nie gniewam za przypomnienie nie Twoich słów.
Stary 2005-07-29, 21:04   #116
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez aga79
ehhhh... jak widać są równi i równiejsi.....samo życie.....
Dzięki takim wypowiedziom nie zyskasz statusu lubianej wizażanki... Błoto w wentylatorze ma często działanie nieprzewidywalne.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 21:07   #117
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

staram sie byc neutralna... nie probuje analizowac kazdego slowa Beliczka czy Dorixx, nie cytuje zadnej z nich, doradzam rozwiazanie sprawy jak najbardziej polubownie, przykro mi sie robi, ze dziewczyny sie nie szanuja.. kazdej z nas mlodej czy starszej nalezy sie szacunek..

Pamietam dziwny watek Bajeczki, 15 latki, ktora jest fanka Paris Hilton. O maly wlos nie zostala przez to zlinczowana...

Tu jest podobnie, i to jest wlasnie przykre

It is what it is

Stary 2005-07-29, 21:09   #118
rzastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natii4
.Przestańcie pisać,że odejdziecie.I tak nikt stąd nie pójdzie.Też chciałam odejść jakieś 3 miesiące temu jednak łatwo powiedzieć trudniej zrobić.Wizaż jest chyba najgorszym nałogiem jaki może dopaść kobietę
Gdybyś odeszła, to poszłabym na piechotę do Wolsztyna i własnoręcznie przytargała Cię przed mój komputer

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 21:10   #119
Neta
Raczkowanie

Wiekszosc powyzszych postów powinna dac Beliczkowi do myslenia.... zreszta nie tylko jej, bo Zlosiowi tez...
Neta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 21:16   #120
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

A teraz na zakończenie, żeby było jasne.

Beliczek jest moderatorem, ale tylko forum kulinarnego. Poza forum kulinarnym jest normalną użytkowniczką. Nie mylcie moderatora z super moderatorem, który może niemal wszystko na wszystkich forach.

Zgodnie z powyższym Beliczek z Dorixx miały jazdę wspólnie jako użytkowniczki na równych prawach. Dlatego oświadczam wszelkim skłonnym odebrać Beliczkowi prawa do moderowania forum kulinarnego, że tego nie zrobię. EOT.

Dodam jedynie, że przykro mi jest teraz czytać kolejne wypowiedzi, bo widzę, że nie macie umiaru. Tak jak w tamtym wątku umiaru nie znały Beliczek i Dorixx, tak tutaj pewnym powtarzanym po raz n-ty wypowiedziom też powinien być dany spokój wieczysty. Nie potraficie najwidoczniej tematu zamknąć, ale cóż - to już nie mój problem.

Beliczek i Dorixx mają mocno nadwyrężony zapas mojego zaufania jako użytkowniczki. I jeśli teraz popełnią kolejną burdę, skończy się to krótko. Ale propagowane tutaj opinie szczerze oburzonych nie mają wpływu na to, kiedy i na jakiej podstawie to zrobię.

W podsumowaniu: Beliczek zostaje tutaj na takich samych prawach, ja ze swojej strony udzieliłem nagany. Wy układajcie sobie dalej ten stosik, ciekawym, która go podpali... Na mój udział proszę nie liczyć, powoli zniesmacza mnie cała ta dyskusja nad Beliczkiem, a zniesmaczył mnie brak elementarnego umiaru.

Miłej nocy.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości