|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana kosmetyczna Sierpień.
a jak Ty to widzisz?
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- wpadły mi w oko jeszcze żele pod prysznic z avonu ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- jaka jest pojemność toniku? ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- przejrzałam jeszcze Twój ciuszkowy i spodobały mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1345387818 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1345388090 zajrzyj do mojej szafy, może akurat coś za to znajdziesz
|
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za
paletkę -Essence, A New League, Bronzing Powder Raz maźnięty pędzlem. -Essence, Crystalliced, Liquid Highlighter Użyty kilka razy, ubytek minimalny. -[B]NYX Soft Matte Lip Cream. Tokyo[/B], użyty dwa razy. ???? |
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
kochana, wkleiłaś mi linka do nie mojej rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- kochana, mnie się podoba: -MUA heaven and earth , Clinique redness solutions, 01 calming alabaster. Essence, Crystalliced, Liquid Highlighter -Pierre Rene, Long Lasting Gel Eyeliner. -Clinique tonik złuszczający. ![]() co proponujesz? |
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
zależy mi jeszcze na -Pierre Rene, Long Lasting Gel Eyeliner. Czarny, nowy, nieużywany.
to może coś znajdziesz? albo jakiś lakier dorzucę? mam taki pudrowo-beżowy z essence to mogę dodać ![]() napisz mi jeszcze proszę do kiedy jest ważny ten podkład clinique i kiedy go otworzyłaś? Edytowane przez Anna Karenina_ Czas edycji: 2012-08-20 o 21:05 |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
haloo?
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- kurcze ja też teraz popatrzyłam na wymiary Twoich rzeczy i będą za duże ![]() także może pozostańmy przy wymianie kosmetycznej ![]() ode mnie SEPHORA Sun Disk puder brązująco-rozświetlający 30g, nowy! tylko sprawdzony odcień na dłoni ALEPP Olej z nasion bawełny, tłoczony na zimno bez konserwantów 45/60ml ALEPIA Mydło z czerwoną glinką, zużycie znikome max5%- delikatnie obcięte nożykiem ? od Ciebie -MUA heaven and earth , użyta kilka razy. Bez aplikatora, gdzieś mi się zawieruszył. Jeden cień odkleił się od paletki, ale nawet jak jest zamknięta, to siedzi on na swoim miejscu. -Clinique tonik złuszczający. tonik pochodzi z zestawu nr 2 dla cery suchej i normalnej. Zużycie widoczne na zdjęciu. -Essence, Crystalliced, Liquid Highlighter Użyty kilka razy, ubytek minimalny. - 2 żele pod prysznic Avonu, jeśli jesteś zdecydowana- zapraszam na PW
|
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
bo ja po prostu nie lubię się wymieniać za jedną rzecz, koszty przesyłki są wysokie i wolałabym coś jeszcze dobrać
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- nooo interesuje mnie ten podkład clinique i -Essence, Vampire`s Love Róż w żelu. Użyty kilka razy. ![]() |
|
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
to jak robimy? bo ja jestem chętna na podkład i ten róż
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie jakby Ci pasowało moge oddać futerko za perfum i jakiś kosmetyk np balsam lub zal ,myśle ze cenowo było by to w miarę porównywalne
chyba ze widzisz coś jeszcze u mnie!---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- To może perfumy i -Luksja, Creamy Body Balm, Rose petal & milk proteins. Nowy. Perełki moge dorzucić jednak mam tylko bransoletke, wiec dorzuce do futerka. Powiedz mi jaka jest pojemność tych perfum i które to na zdjęciu ?
wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74173491 Szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post42321386 Edytowane przez Melody_89 Czas edycji: 2012-08-28 o 13:21 |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
-AA, Matująca beztłuszczowa baza pod makijaż. Użyta kilka razy. -Luksja, Creamy Body Balm, Rose petal & milk proteins. Nowy. -BALEA - żel do mycia twarzy normalnej i mieszanej z lotosem i provitaminą B5 Zużycie zaznaczone na zdjęciu. -Ziaja, Bio Olejki, Krem na dzień i na noc do skóry bardzo suchej, podrażnionej z olejkiem arganowym Użyty kilka razy. -Iwostin, Capillin, Krem na naczynka SPF 20. Zostało ok. 40% Zapachy -Avon Far Away Exotic. Tylko wypróbowany. Nie posiadam kartonika.
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
nic z obu watkow niestety
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 170cm, więc jest nadzieja, że nie będę świecić tyłkiem
A widzisz coś jeszcze u mnie za spódnicę kwiatową? ![]() edit:ajaj, pokręciłam wątki przepraszam
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Far Away Exotic?
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, na razie nic
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
-Avon Far Away Exotic. Tylko wypróbowany. Nie posiadam kartonika.
-Avon, Perceive EDP Zużycie widoczne na zdjęciu. Nie posiadam kartonika. coś u mnie za którąkolwiek?
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety za sweter nic nie widzę
ale może znajdziesz coś innego za -Iwostin, Capillin, Krem na naczynka SPF 20. Zostało ok. 40% ? |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
akurat te dwie juz sprzedałam
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
hej znajdziesz coś u mnie za pomadkę NYX, żel do mycia twarzy Balea, krem Ziaja z olejkiem arganowym?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

przepraszam