|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.29
Widzę, że w demo w k14 będzie znowu ten wibrator pod oczy
zmienili opakowanie i wprowadzają znowu jako nowość? przecież to się nie sprzedawało...No i biżuteria yes do kupienia znowu - chyba mam chytry plan... bo kiedyś jak był motywacyjny to mi wysłali zepsute kolczyki a jak się im przyjrzałam to było za późno na odsyłanie... bo wypada ten łańcuszek w nich z tego elementu który wkłada się w ucho ;/ i tak myślę czy nie zamówić nowych i zwrócić starych
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
ufff, czyli mogę śmiało kupować następne
|
#93 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
swoją drogą właśnie patrzałam w strefie czy nie ma już fakturki ale jeszcze cisza... więc nie wiem czy mi wszystko przyjdzie a brałam na kuriera i data byla na wtorek dopiero a zawsze w poniedziałek już miałam..... no ale nic... i natkłam się na nowe logo http://static.pl.avon.com/REPSuite/s...go_2012-13.pdf i jak możecie to sprawdźcie czy to jest nowe bo u mnie nie chce się otworzyć.. za słaby mam internet....
|
|
#97 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od 2 tygodni próbuję dowiedzieć się, czy będą próbki serum na końcówki; coś mnie podkusiło i napisałam, że byłoby fajnie je kupić, bo przydadzą się na wyjazdy, jak saszetki płynu do higieny intymnej. Najpierw mi odpisano, że tych ostatnich nie ma w ofercie, a teraz "że w naszej bazie danych nie występuje produkt o numerze 14381" i proponują serum na końcówki ze str 19 w katalogu 12/2012
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wibratora-może się sprzedawał, a nam się wydaje, że nie:P Albo chcą właśnie zachęcić tym, że to niby nowość do kupna. |
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
No co? To w końcu Avon
![]() Dziewczyny, a jak z trwałością katalogowych parasoli? Podoba mi się ten z minikatalogu w panterkę (choć mój TŻ niecierpi, ale co tam, to ja bym nosiła, nie on ) ale za tę cenę to mogę mieć super trwały nieavonowy i się waham...Swoją drogą kupiłam w zeszłym roku nad morzem za 25zł taki parasol-laskę, pewnie kojarzycie, dwukolorowy, co środek ma np czarny, a kremowy pas w około, i jest baaaardzo trwały, wszelkie wichury znosi bez szwanku Więc same rozumiecie, że avonowy to drogo wychodzi
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż czasami myślę, że te opóźnienia w IOS czy minikatalogach robią celowo, żebyśmy robiły kolejne zamówienie... no ale zwykle nie wiedzą albo 5 razy zmieniają co będzie można kupić za zrobienie zamówienia za 1000 zł - swoją drogą też bezczelność, za 1000 zł to już powinni coś dawać za 1 zł a nie kazać płacić, tym bardziej że często są to produkty mało wartościowe |
|
|
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogole ma ktos moze juz fakturke ?
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie - czytam ostatnio o Avonie bo - wychodzi na to, że powinnam zostać konsultantką. Wyjaśniam - mam kilka sprawdzonych produktów które lubię i mają takie też avonowe hity moje znajome. Niestety nasze "wieloletnie" konsultantki a) wyjechała za granicę, b) zrezygnowała. Kusi mnie tez Avon - ale ciągle mam wątpliwości:
- czy to zajmuje Wam dużo czasu (w sensie zamówienie, popakowanie) - czy aby się zapisać wystarczy wypełnić formularz na stronie avon (bo nie mam czasu jeździć po jakiś biurach) - czy muszę się z jakąś liderką kontaktować? I ogólnie - jakie są minusy? Bo o bałaganie sobie właśnie poczytałam - ale nie wiem czy w Oriflame nie jest większy, bo ciągle im tam czegoś brakuje a w avonie się nie spotkałam... a tu piszecie że się zdarza... |
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-08-17 o 16:04 |
|
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Do zmian na złe dodałabym jeszcze oferty, z którymi wyskakują w czasie trwania katalogu. I nie sądzę, żeby była to wina bałaganu. Wkurza mnie to "naciąganie" na robienie kolejnych zamówień.
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
oki - czyli muszę przejść jakieś tam szkolenie i jeździć na spotkania?
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi czy jakiś krem do twarzy z Naturalsów nadaje się dla suchara? Zapachy mnie kuszą, cena też, ale jak z działaniem?
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
A szczerze mówiąc nie wiem o jaką pytasz bo nie zaglądałam dawno do minikatalogu
A nawet go nie mogę znaleźć, chyba nie mam na komputerze. W Avonie rzadko mają nieskładane parasole więc jeśli jest to takowy to nie wiem jak się takie sprawują.
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dziś rano składałam zamówienie, w południe domówiłam jeszcze pare rzeczy (wiem, że zawsze przy domówieniu pokazuje się wartość 0zł). Przed chwilą postanowiłam domówić sobie jeszcze notesik z Logo i ten ma już w Historii zamówień 9,99. Czy to normalne?
EDIT: Już jest okej, coś się ścięło
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit. nie zrozumiałam ppytania
"... czasem to wspomnienia są jedynym pocieszeniem a śmierć jedynym wyjściem..." Edytowane przez HoneyIlove Czas edycji: 2012-08-17 o 17:59 |
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Oferta na rzeczy z Fergie:
http://www.pl.avon.com/REPSuite/news5a.page Swoją drogą musi im to strasznie nie schodzić, skoro już parę lat to dają
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
klientka chce kulkę Perceive ale nie widzę w k12
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
str. 66 na samej górze od środka katalogu
![]() wróć ty nie chcesz roletki kulka jeat na samym końcu na okładce - skrzydełku za 5,99 zł
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2012-08-17 o 18:26 |
|
|
|
#119 |
|
Spiritus Movens
|
są na końcu, w skrzydełkowej okładce
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
ja chyba jestem ślepa bo online tego nie widzę ;/ a papierowego nie mam chwilowo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

zmienili opakowanie i wprowadzają znowu jako nowość? przecież to się nie sprzedawało...

moj kuferek ciągle woła jeszcze