|
|
#91 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2014
Cytat:
Teksty? Ty lepiej weź kajdanki, taśmę klejącą i jakiś worek- inaczej może być ciężko go porwać ![]() Cytat:
![]() Z chęcią bym to zobaczyła ![]() Cytat:
![]() Taki tam kwejk : http://kwejk.pl/obrazek/1395296/pols...C5%82karz.html
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałam o tym
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę zmuszona oglądać na necie w jakiejś fatalnej, zacinającej się jakości. Raczej nie pokuszę się o zapłacenie 20 zł aby to obejrzeć...
|
|
|
#95 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba zdurnieli do reszty nigdy tak nie było brak mi słów . Będzie biednie miałam jednak nadzieję że TVP się zdecyduje cóż ..ja też na pewno nie wydam 20 zł myślę że na meczykach będzie można obejrzeć tylko najgorsze jest właśnie to zacinanie przeglądając komentarze natknęłam się na taki :Przerzucam się na transmisje w radiu , chociaż są emocje ! pomysł dobry chociaż bez wizji to nie to samo |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
http://kwejk.pl/obrazek/1395836/tvp.html taka prawda...
Kasę na wielkie pensje dla tych marnych 'aktorzyn' to mają a na transmisje z meczu to już nie ![]() Choć spodobał mi się jeden komentarz pod tym obrazkiem: 'moda na sukces jest już mniej przewidywalna niż nasza kadra.' ![]() Gdyby to była jeszcze jakaś sensowna kwota. Np 5-10 zł to jeszcze może bym się pokusiła o zapłacenie w zamian za lepszą jakość. Natomiast uważam, że 20 zł to za dużo jak na 90 min mecz. Opłaty za TV i tak mam spore. Więc te 20 zł to dla mnie paranoja... A mecz w radiu to niestety dla mnie nie mecz... Ja wolę widzieć niż słuchać. Komentatorzy i tak zazwyczaj mnie rozwalają...
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Ashaai też uważam podobnie przecież TVP obraca milionami ,do tego dochodzą zyski z reklam , sms-ów , itd . Dla mnie ich tłumaczenie jest śmieszne
Pozostanie tylko oglądanie w necie chociaż dobre i to . |
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Może jak wygrają pierwszy mecz to pozostałe pokażą za darmo
Cytat:
''
Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2012-09-05 o 17:36 |
|
|
|
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co swoją drogą TVP chyba ma obowiązek emitować...Żeby tylko rok... Zakładając, że pani ekspedientka zarabia 1500 zł to w ciągu roku wyciągnie ok 20 000 z jakimiś tam premiami. Maksymalnie. A według tego co czytałam ostatnio na Pudlu ( wiem, że mało wiarygodne ale chociaż można orientacyjnie zobaczyć jakiego rzędu są te zarobki) pani Zielińska wyciąga w TVP 100 tyś miesięcznie I jeszcze bezczelni chcą po 20 zł za emisje... ![]() Cytat:
![]() ale prawda jest taka, że każdy się nabija i narzeka a i tak wszyscy z chęcią by obejrzeli. Nawet jeśli tylko po to, by móc dalej jeszcze więcej narzekać ![]() Swoja drogą: rozumiem, że to 20 zł to za każdy mecz? Gdyby to jeszcze było za wszystkie to bym się pokusiła... Ale przy tylu meczach to byłoby bankructwo... Patrzyłam na meczykach, że będą emitować także jakoś się tam obejrzy
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
W dużej mierze klęska po Euro miała wpływ na to jak ludzie widzą teraz awans naszej drużyny do MŚ ale rzeczywiście coś w tym jest każdy zarzeka się że nie będzie oglądał a jak by przyszło co do czego to z chęcią by obejrzał. No cóż rozumiem to rozczarowanie w końcu tylu ludzi w nich wierzyło , ale nie oczekujmy cudów polska piłka jaka jest każdy widzi. Nie da się zrobić tak aby nasi piłkarze grali tak jak ci z Realu , Barki czy Niemiec. Moim zdaniem brakuje im odpowiedniej taktyki , po 20 min siada im kondycja i nie mają siły biegać za piłką. Gorzej jest również z ich psychiką jak już ktoś im wbije gola wtedy załamka na 100 % i nie chcą już dalej grać. Powinni myśleć inaczej i walczyć do końca. Taki Iniesta.. atakuje go 5-ciu zawodników, a on nie dość, że nie daje sobie zabrać piłki to jeszcze finezyjnie przerzuca ją do tyłu i podaje piętą do zawodnika obok .
Ja mam kilka stron na których prawdopodobnie będzie transmisja także zobaczę co z tego wyjdzie. |
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem ciekawa ile osób się jednak skusi na wykupienie pay per view? bo zapewne ktoś taki się znajdzie...
![]() w sumie 20 zl to nie jest majątek, zapewne nie tylko ja chciałabym zobaczyć jak radzi sobie nasza reprezentacja po zmianie trenera etc, ale z drugiej strony tak beznadziejnie pazerny pomysł trzeba bojkotować z góry...! ![]() rozumiem, ze dostęp do meczów reprezentacji innych krajów mógłby być ograniczony ale żeby własnej reprezentacji nie móc obejrzeć ? śmiech na sali
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie widziałam ich
. Trening był w ogóle zamknięty dla kogokolwiek, chłopaki mają u mnie minusa . Można ich zobaczyć jeszcze jutro na lotnisku, ale żebym wiedziała o której tam będą Ja myślę, że może powinni zmienić kapitana. Ok, wiem, kapitan niewiele może, nie zmieni ich kondycji i tak dalej, ale powinien czasami w szatni chociażby ich jakoś zmotywować no. A jeśli to robi, to chyba nieskutecznie.
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Stace cóż miałaś pecha i to wielkiego ale niestety bywa i tak że treningi są zamknięte dla publiczności. Z tego co wiem to mają odlecieć dzisiaj o 9.40.
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
też tak słyszałam;
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! Przyłączyć się można? :P
Ja też kibicuję naszym, mimo wszystko. Mimo iż bycie tym fanem jest coraz trudniejsze Za mecz na pewno nie zapłacę, bez przesady. Obejrzę jakąś transmisję w necie. Ale to przesada by w normalnym (?!) cywilizowanym kraju nie można było obejrzeć meczu reprezentacji O.o bez przesady, przecież taką kasa co TVP obraca, to my sobie nawet nie wyobrażamy... Zauważyłam że jest tu kilka Fanek Barcy Cieszy mnie to bardzo
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Nasi piłkarze dolecieli na miejsce z ponad dwugodzinnym opóźnieniem ale dobrze że w ogóle dolecieli.
To co się teraz zrobi w naszym kraju to śmiech na sali ,w życiu bym nie pomyślała że coś takiego może się wydarzyć. PZPN z Grzegorzem Lato na czele powinno się jak najszybciej rozwiązać. http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/r...ew_277098.html Jeśli nie TVP to może Polsat
|
|
|
|
#107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. O tej porze to ja byłam na drugim końcu miasta
||
|
|
|
#108 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do wymiany jest połowa kadry. Ale to kosztuje. A zarząd PZPN sam woli napchać w kieszenie zamiast zrobić coś z tą sytuacją. Ale mimo to ludzie wciąż maja wiarę, wciąż chcą oglądać. Cytat:
![]() Od kiedy sięgam pamięcią zawsze mecze były transmitowane. Nie wyobrażam sobie bym teraz musiała za to płacić. Ich cholernym obowiązkiem jest zapewnić społeczeństwu możliwość oglądania międzynarodowych rozgrywek sportowych... A później płacz i lament, że w XXI wieku dzieci nie interesują się sportem, siedzą przed kompem i jedzą chipsy. Ciekawe w jaki sposób chcą zaszczepić w młodym pokoleniu jakiegoś ducha sportu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj tak- ciężki ten los wiernego kibica naszej reprezentacji A fanki Realu Cię nie cieszą? ![]() Cytat:
: http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.htmlMiejmy nadzieję, że poszli po rozum do głowy ![]() A tu nowy wywiad z panem prezesem. Polecam przeczytać. Jest trochę o naszej kadrze, Euro i o eliminacjach do MŚ : http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html
|
|
|
#109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
będę trzymała kciuki ale czytałam niedawno że ta opłata jest niezgodna z ustawą KRRiT więc może to nie przejdzie. W końcu dużo ludzi się zbuntowało , większość nie zamierza płacić.http://www.sport.pl/mundial2014/1,12...zu_el__MS.html Liczę na to że jutro jednak obejrzymy mecz w tv
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
jak tak piszecie "Lewy" to w głowie od razu mam piosenkę: "prawy do lewego, wypij kolego, kto z nami nie wypije tego we dwa kije..."
|
|
#111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A meczyk już jutro, obstawiamy jakieś wyniki?
|
|
|
|
|
#112 | ||
|
Zadomowienie
|
Gdyby jednak nie było meczu w tv, to na pewno nie zapłacę i najprawdopodobniej będę szukać relacji na meczykach.
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
witam wszystkich
![]() do dzisiaj nie wierzyłam, że to się dzieje naprawdę..a jednak. nie żebym czekała na ten mecz od końca Euro, a teraz będę go oglądać w wymiarze 2x3cm i setką reklam w trakcie takie rzeczy to chyba tylko w Polsce..
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Ka...l?ticaid=1f200
Czyli jednak to prawda szkoda do końca miałam nadzieję , szczerze to już zgłupiałam. Wczoraj pisali że płacenie 20 zł jest niezgodne z ustawą a dzisiaj takie coś?
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
haha! przed chwilą przeczytałam, że mecz z Mołdawią też będzie w ppv. mam nadzieję, że ..nie.już nie mam nadziei. zwątpiłam
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż brak mi słów na to co się wyprawia... Trudno- obejrzę w fatalnej jakości na komputerze...
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
To jest po prostu żenujące i bardzo źle świadczy o naszej telewizji. Trzy miesiące temu podniecali się piłką non stop: Euro, mecze, wywiady. Tvp miała jakieś najnowsze systemy kamer HD, ciągle podkreślali to, że TYLKO u nich można to wszystko zobaczyć. A teraz nie stać ich na wyemitowanie meczu Eliminacji MŚ. Śmiech na sali.
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze chociaż że mamy jeszcze net. Piłkarze z Czarnogóry już się odgrażają że rozgryźli naszych zawodników. Ale by im było łyso jakby nasi wygrali , chociaż wiem że cudów nie ma co oczekiwać. Chociaż gdyby zagrali tak jak z Rosją to byłoby super
. Zanosi się całkiem interesujący mecz , tylko niech nie zasłaniają piłki Przemkowi. Jak Lewy weźmie się do roboty i przestanie gwiazdorzyć to atak możemy mieć całkiem niezły.Swoją drogą podczas Euro każdy też mówić że Rosja nas pokona , gdyby nie ten spalony byłoby 2:1. Moim zdaniem Czarnogórczycy są zbyt pewni siebie , a jak się jest zbyt pewnym siebie to mogą się spalić. Martwi mnie fakt że wszyscy powtarzają iż stadion w Podgoricy jest tak przygotowany, aby wygrywali gospodarze. Niestety większość ludzi nie wierzy w naszych , ale zobaczymy jak to będzie trzymam kciuki za naszych. |
|
|
|
#119 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Laski, ale o co te krzyki, tvp oferuje nam dzisiaj Mamę na obcasach ! Ewentualnie Rodzinkę.pl . Jeżeli, coś mi się (ODPUKAĆ !) stanie dzisiaj z netem, to osobiście pojadę do Wawy, i pozabijam ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
?Dzisiaj jechałam autobusem, jakiś facet obok mnie miał gazetę, było tam p meczu. I wiecie co pomyślałam? Że straciłam nadzieję. Zawsze byłam za nimi (dziewczyny z wątku o eurociachach mogą wiedzieć), mimo wszystko i wierzyłam. A dzisiaj jakoś tak.. . Jeśli wygrają, to mi też będzie łyso
||||
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Visca el Barca!Boję się obstawiać, nigdy nie wiem czego mam się po tej drużynie spodziewać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

. Chociaż Lewy ślubu jeszcze nie wziął, także tego..
. Muszę obczaić jakieś teksty dobre
. Jeśli w ogóle się tam dostanę, bo tylko dla mediów będzie otwarty
. Przeskoczę jakoś przez płot i niech się gonią, może będę w telewizji pokazywana jako psychopatka, która drząc się, że kocha Lewego, wtargnęła na boisko i ją ochrona goniła 

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

Gdyby to jeszcze było za wszystkie to bym się pokusiła... Ale przy tylu meczach to byłoby bankructwo... 

. Trening był w ogóle zamknięty dla kogokolwiek, chłopaki mają u mnie minusa
takie rzeczy to chyba tylko w Polsce..

!) stanie dzisiaj z netem, to osobiście pojadę do Wawy, i pozabijam