Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-27, 13:20   #91
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V

Witam się w nowym wątku!
Maluchna: bardzo mi się takie zestawienie kolorów podoba. Teraz,na wynajmowanym mieszkaniu, w tym pokoju co jest aneks kuchenny z "mini salonem" mam właśnie taką zieleń + 2 rodzaje fioletu. Bardzo fajne połączenie na prawdę - i pokój dla dziecka na pewno wyjdzie świetnie!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:24   #92
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

ale mam zgageeeeeeeee plus drapie mnie w gardle, co do ssania mozna brać? tylko nie slodkie
Na ból gardła wyczytałam ostatnio, że można ssać tantum verde w pastylkach. Smak ma miętowy
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:31   #93
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

dziewczyny pisałam wczoraj że lepiej sie czuje...i fakt z nosa nie ciekło...wstałam z łóżka...ale w nocy tragedia...kasłałam jak głupia...cała klatka piersiowa mnie boli...a duszności mam nadal i nie mogę niczego porządnie odkaszlnąć...a do tego zaczęłam mieć stan podgorączkowy dzis...wiec mąż po pracy zabiera mnie do lekarza...boje sie troche

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:31   #94
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
o, a u mnie kosztują 79 zl rurki w hm ciązowe, byly granatowe, zielone i czerwone tylko brak kieszeni z przodu;/
Moze przejde sie jeszcze do innego h&m'u jutro
Napalilam sie na te rurki

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:35   #95
hope01
Zakorzenienie

mi też się bardzo zieleń z fioletem podoba

ja wróciłam na skrzydełkach, praca wysłana w wersji roboczej, ale i tak i mam spokój na razie

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:37   #96
Lubcia
Zadomowienie

Witam się w nowym wątku
Jestem już po pracy w domu cisza bo wszyscy pojechali na pogrzeb mojej cioci. Dzięki za sugestie z waszej strony ale ja nie zdecydowałam się brać w nim udziału Wiem jak bardzo emocjonalnie podchodzę do tych rzeczy i wiem, że ciocia wybaczyła by mi moją nieobecność. Pomodlę się za nią i pójdę na msze w jej intencji a za kilka dni na spokojnie pojadę na cmentarz zapalić znicza.

Krowa gratuluje córuni
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:45   #97
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

dziewczyny co polecacie... ))) no bo chciałabym zamówic.. )) jak na razie ciuszki nie to chociaż to..
http://najlepszedladziecka.blogspot....ka-tommee.html

a smoczki ...na jakie patrzycie?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2012-09-27 o 13:48
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-27, 13:49   #98
ilkas
BAN stały

LubciaTy najlepiej wiesz co dla Ciebie dobre, więc skoro tak zdecydowałaś to tak jest dobrze

Ale mi pachnie kurczakiem. Teściowa właśnie robi na obiad

W ogóle moja teściowa tu w ich miasteczku ma sklep z bielizną i po obiedzie jadę z nią na zakupy Cycki już mi się nie mieszczą w stare staniki, więc muszę się zaopatrzyć w jakieś 2...no i może jeszcze jakieś gatki co mnie nie będą uciskać

Ja odnośnie pokoju to ciągle zmieniam zdanie. Tapety mają być zielone - to już postanowione. Ale nie wiem co z resztą. Ostatnio wyczaiłam takie fajne pasy http://studiokoniknabiegunach.pl/skl...roducts_id=241 i zastanawiałam się czy nie walnąć na jednej ścianie jednego paska i na drugiej drugiego. Pasy w pionie, a nie w poziomie jak jest na tym zdjęciu z dziewczynką
Najpierw mega mi się to spodobało a teraz już mam jakieś wątpliwości...

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

neti1 ja ostatecznie zamówiłam butelki Lovi aktywne ssanie Avent też wiele dziewczyn polecało z własnego doświadczenia. A tamtych to zupełnie nie znam. Musisz podjąć decyzję
Stary 2012-09-27, 13:55   #99
nafiyqa
Zakorzenienie

No nic, biore swoje sucharki, ide sobie polezec i poczytac

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:59   #100
Maga83
Zakorzenienie

Znowu jestem do tyłu na wątku. Mały coś mniej mi się ruszał i już była panika, noce nie przespane, aż się bałam tu wchodzić i czytać, jak bardzo wasze dzieciaczki sie ruszają. Na szczęście wczoraj Bąbel wrócił do aktywnego kopania.

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:11   #101
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pisałam Wam niedawno, że od marca mieszkamy w naszym wymarzonym domku. W związku z tym jeden pokój jest w kolorze zielonym (rajskie jabłuszko dokładnie) i przeznaczyliśmy go na pokój dla dziecka. Teraz, kiedy już wiemy, że będzie dziewczynka (mam nadzieję, że się nic nie zmieni) chcę dodać do tego pokoju nie różowe, a fioletowe motywy na ścianę (będą to motylki albo jakaś wielgachna naklejka), do tego białe mebelki (włącznie z łóżeczkiem) i dodatki typu: różowe, fioletowe, białe doniczki z kwiatuszkami, drewniane literki też coś w fiolecie z imieniem Ola itp.itd. Myślicie, że będzie taka kolorystyka odpowiednia dla dziecka? Dodam, że pokój ma wielkie okno balkonowe i jest bardzo słoneczny i chyba najcieplejszy na poddaszu, a póki co nie mamy też funduszy na kolejny remont, gdzie zresztą wszystko jest co dopiero zrobione. Załączam przykład kolorystyki mniej więcej takiej, o jaką mi chodzi.
Pewnie że możesz dodać akcenty fioletowe i białe wszystko będzie ślicznie wyglądać
Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Witam w nowej części

Wczoraj wybił mój 20 tydzień

Dzisiaj jadę na USG połówkowe
Dopiero na 18.45 wiec wrócę późno ale jutro wam wszystko streszczę .

Mam skrytą nadzieję że mojej Kalince fiutek nie wyrósł bo wczoraj kupiłam jej kombinezonik taki różowiutki.
Ze sprzedawcą sie ugadałam że jak okażę się że z płcią pomyłka to mi wymieni na beżowy

W sumie to 90 % odzieży którą dostałam lub kupiłam musiałabym wymienić bo wszystko "babskie" .

Wczoraj mój TŻ przerósł samego siebie.
Powiedział że chce sobie kupić buggy (samochodzik na pilota) za 500 zł
Ja mu na to że cała wyprawka przed nami bo narazie mamy tylko ubranka i to jeszcze nie komplet.
A gdzie wózek, łóżeczko,pościel,kosmetyk i itd
Nie wspominając o remoncie łazienki.
On mi na to żebym się nie martwiła bo on na to wszystko zarobi .

Stwierdziłam że jak wszystko już kupimy to będzie mógł sobie kupić.

Czy faceci kiedyś dorosną ?
Już nie oczekuję aby wszyscy dorośli .........no ale mój chociaż
Trzymam kciukasy za udaną wizytę i oby Kalinka została dalej Kalinką a co do chłopów to oni są dużymi dziećmi wiem to po swoim mężu, tylko on woli gry komputerowe
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Wrocilam z zakupow szybciej nic planowalam, strasznie sie rozpadalo. W ogole jakos ciemno tak, okropna pogoda.

Wyglada na to, ze moja biegunka to jednak sprawa wirusowa, bo od dzis TZ jęczy i stęka, zarazilam biedaka.

Odebralam moj upolowany zestaw ciuszkow - 58 sztuk za 50zl.
Przesliczne sa, szczegolnie bluzy i spodenki mi sie przydadza, bo tego mam najmniej
Tym samym moja wyprawka zaczyna przybierac idealne rozmiary
Gratuluje zastawu ciuszków i cena też rewelacyjna

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
dziewczyny co polecacie... ))) no bo chciałabym zamówic.. )) jak na razie ciuszki nie to chociaż to..
http://najlepszedladziecka.blogspot....ka-tommee.html

a smoczki ...na jakie patrzycie?
Jeśli chodzi o tomme tippee to te butelki i smoczki są ok i można je śmiało polecić. Ja przez 5 lat pracuje w żłobku i spotkłam się z wieloma firmami i rodzicami którzy posługują się właśnie aventem albo tomme tippee więc śmiało możesz wybrać którąś firmę.
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-27, 14:35   #102
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Melduję się.
ja też się melduję
Krowana kiedy ty masz dokładnie termin, bo chyba podobny ze mną, jak tak to myślałam że moja malutka jest duża (wtorek ok 500g) tp mam na 28 stycznia
Stary 2012-09-27, 14:37   #103
Hosenka*
Zakorzenienie

Hehehe no to dołączam do tych, których przeczucie zawiodło - chłopak!
Lekarz powiedział, że ewidentnie chłopak i nic mu nie odpadnie.

Nie będzie Milenki
TŻ stwierdził, że przynajmniej będę chciała drugie dziecko, bo jakby teraz była dziewczynka, to bym siadła na dupie

Z wyników: żelazo poszło trochę w górę (ale dalej poniżej normy), glukoza na czczo 69 (poprzednio było 72), a po 2 godz: 75.

Następna wizyta 24.10.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-09-27 o 14:40
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:46   #104
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Nie będzie Milenki
TŻ stwierdził, że przynajmniej będę chciała drugie dziecko, bo jakby teraz była dziewczynka, to bym siadła na dupie

Z wyników: żelazo poszło trochę w górę (ale dalej poniżej normy), glukoza na czczo 69 (poprzednio było 72), a po 2 godz: 75.

Następna wizyta 24.10.
o kurcze, a u Ciebie to miałam tak silne przeczucie na dziewczynkę, jak u Black
ale oczywiście GRATULACJE syncia

Stary 2012-09-27, 14:48   #105
Hosenka*
Zakorzenienie

Kurde, aż mi głupio ... zamiast się cieszyć, ze dziecko zdrowe, to mi łzy lecą, że chłopak a nie dziewczynka i brzuch mnie rozbolał i niedobrze mi

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-09-27 o 14:50
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-27, 14:48   #106
ania13.03
Zadomowienie

Dziewczyny, alez Wy pedzicie

Przede wszystkim witam sie w kolejnej czesci watku i gratuluje Krowie i Hosence* dziewczynki i chlopca

Ja dzisiaj bylam u poloznej, zmierzyla mi tylko cisnienie (w normie), sprawdzila ostatnie wyniki krwi (wszystko ok) i zmierzyla centymetrem brzuch - tez niby w sam raz

Mloda mi wlanie zasnela wiec zaraz ide robic drugie danie.

Zapomnialabym - bokeh sliczna sukienka i te dodatki kolorystyczne robia super klimat! Bedziesz piekna panna mloda

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:51   #107
marta00537
Raczkowanie

Cytat:

Nie będzie Milenki

Następna wizyta 24.10.
Gratuluje synka

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Kurde, aż mi głupio ... zamiast się cieszyć, ze dziecko zdrowe, to mi łzy lecą, że chłopak a nie dziewczynka i brzuch mnie rozbolał
Ajc to się porobiło

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:53   #108
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, aż mi głupio ... zamiast się cieszyć, ze dziecko zdrowe, to mi łzy lecą, że chłopak a nie dziewczynka i brzuch mnie rozbolał i niedobrze mi
przestań będziemy się za jakiś czas obie o dziewczynki starać a chłopaki może kiedyś do jednej klasy będą chodzić i wyrywać panienki

Stary 2012-09-27, 14:56   #109
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

Nie będzie Milenki

Następna wizyta 24.10.
Gratuluję synka! Macie imię?
No i za wyniki, tylko pozazdrościć!

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Póki co wszystko przeszło. Ale jeśli jeszcze się pojawią to od razu jadę. Wygląda na to, że było to typowo tylko od razu po stosunku więc pewnie otarcie.
3mam kciuki żeby wszystko było ok. Pewnie skonczy sie na stresie...

Cytat:
Pisałam Wam kiedyś, że mój mąż się upierał, że jak będzie córa to ma być Adela, pamiętacie? I ostatnio w weekend byliśmy na spotkaniu rodzinnym takim większym, tam ktoś zrobił drzewo genealogiczne i mojego męża oświeciło, że jego pra babcia miała na imię Emilia i że to piękne imie Od tej pory łazi i mówi "emilka, kopie?; emilka głodna? " A mi kamień spadł z serca, że trochę spasował z tą Adelą
No to dobrze że mu się odwidziało Emilka - bardzo ładne imię

Cytat:

wiesz co tak na prawdę propozycji jest tyle, że najpierw może zastanów się jakie kolorki lubisz. Poza tym czy malujesz pokoj, czy kladziesz tapety?Ogólnie na ścianach nie szlalałabym tak z różnymi kolorami, bo w pokoju i tak będzie kolorowo - zabawki, pościel w łóżeczku, różki nie rożki..itp. Więc też żeby nie dostać oczopląsu
Sciany będa malowane. Generalnie nie mam jakichś ulubionych kolorów jeśli chodzi o pomieszczenia, większość mi się podoba. No może za wyjątkiem zółtego, juz mi sie chyba opatrzył
No i fiolet odpada bo mamy kuchnie na fioletowo

Zamierzam dobrać kolorystycznie dodatki wiec nie sądzę żeby było za kolorowo, max 2-3 kolorki. Z drugiej strony lepiej mieć dużo żywych kolorów nich jeden stonowany, maluchy takich raczej nie lubią. Eh, trudne to wszystko za duży wybór

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
mi się podoba bardzo połączenie błękitnego (niebieskiego) z zielonym seledynkiem Albo czerwony, biały, granat - taki marynarski

widziałam też śliczny pokoik dla dziecka w tonacji przygaszonej zieleni z dodatkami beżu i brązu oraz zwierzątek z safari piękny był
Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Wcześniej sobie myślałam, że jak będzie chłopiec to na zielony kolor zarzucę jakąś tapetę w paski niebieski0-beżowe i może brązowe.

Zapomniałam napisać, że dzisiaj zaczyna się 22 tc. Dalej się martwię, bo nie czuję Oli, nie skacze, nie wariuje,a zawsze kopała mocno.
Muszę naocznie zobaczyć to połączanie zielonego z beżem/brązem, może to nie taki zły pomysł

Co do ruchów to sie nie martw! pewnie odpoczywa albo jest tak ułożona że słabo czujesz. Jeszcze nie raz tak będzie - raz szaleństwo a raz spokój. Ja jestem w 26 tyg i tez nie czuję Małego non-stop, raz bardziej raz mniej.

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-27, 14:57   #110
Debrah
Zakorzenienie

Ojej, Hosenko.
Spokojnie, pewnie nastawiłaś się trochę na dziewczynkę i musisz się teraz oswoić. Rozumiem, pamiętajcie, że u nas miał być Adaś.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:58   #111
suzi31
Raczkowanie

Witam się w nowej części wątku
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Bokeh- cudowna, subtelna, achhhhh

czy ktoś wie co się dzieje z Gocha_p coś chyba jej dawno nie widziałam
Chyba jej mąż przyjechał i uprzedzała, że będzie rzadziej zaglądać.

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
ja też jestem w szoku... jeszcze 3 miesiące i trzeba pakować torbę do szpitala też mam czasem takie twardnienie brzucha... pewnie to te skurcze przy Karince aż tak nie odczuwałam jak teraz...
Tak - my będziemy torby pakować, a niektóre z nas pewnie już będą tulić swoje maleństwa

Mój mąż zawsze marzył o kolejce elektrycznej, myślę że za jakiś czas kupimy, córka też na tym skorzysta Poza tym moja mała to jest taki majsterkowicz i kolejnym prezentem jaki jej kupię to będzie jakiś zestaw kluczy, mały mechanik
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:05   #112
hope01
Zakorzenienie

macie jakieś sposoby na bolące nogi? Mi po całym dniu do dupy wchodzą, a nie noszę codziennie tych podkolanówek uciskowych, bo jest mi w nich gorąco genialny jest zimny prysznic, ale oprócz tego smarujecie czymś?

Stary 2012-09-27, 15:06   #113
ilkas
BAN stały

Hosenka gratuluję synka! Po prostu byłaś nastawiona już na córcię stąd pewnie te łzy. Ale szybko się przestawisz i będziesz już tylko cieszyć!

Gin mi odpisał, że jak plamienie nie ustąpi to IP, a tak czy tak żebym podjechała jutro do niego do gabinetu. Więc jutro na bank do niego pojadę.
Jejku, dziewczyny z wrocławia do jakiego szpitala w takich wypadkach się jedzie na IP? na kamieńkskiego? na borowską? Bo ja jestem zupełnie zielona - ja nigdy w życiu w szpitalu nie byłam no, tylko jak się rodziłam
Plamień nie mam, ale pobolewa mnie brzuch lekko i sama już nie wiem co robić...
Stary 2012-09-27, 15:09   #114
hope01
Zakorzenienie

a ja kurczę bym już miała wczoraj wizytę za sobą, tylko szanowna Pani doktor najpierw kazała przyjść w tych dniach, a potem jednak sobie poszła na urlop i idę w przyszłym tygodniu. Ale jakoś niespecjalnie się ekscytuję,bo USG pewnie nie zrobi jeśli jej dam to 3D sprzed miesiąca

Stary 2012-09-27, 15:11   #115
suzi31
Raczkowanie

Cytat:
ale mam zgageeeeeeeee plus drapie mnie w gardle, co do ssania mozna brać? tylko nie slodkie

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------
Rewelacyjne tabletki na gardło Gardimax (szałwia, rumianek, tymianek, prawoślaz, lipa, malina, cynk, witamina C), 16 szt. kosztuje ok. 10 zł. Przetestowałam na sobie i po 1 dniu było już ok.

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
przestań będziemy się za jakiś czas obie o dziewczynki starać a chłopaki może kiedyś do jednej klasy będą chodzić i wyrywać panienki
Dziewczyny nie ma co się tak nastawiać na płeć, a jak drugi też będzie chłopiec, to co
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:16   #116
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie ma co się tak nastawiać na płeć, a jak drugi też będzie chłopiec, to co
nic Kolejne szczęście i promyczek

Stary 2012-09-27, 15:16   #117
aska27adopcje
Zadomowienie

Melduje sie w 5 czesci ciekawe ile lacznie bedzie mial watek, zanim urodzimy

Aniołku zszokowalas mnie ... mamy ten sam zestaw z IKEA ktory wrzucilas ... 1 materac mielismy sprezynowy, niestety po rroku uzywania sprezyny od siedzenia sie pozarywaly i po rozlozeniu lozka robilo sie wilekie jajo ... O dziwo materac nam wymienili na nowy ... wzielismy najdrozszy jaki byl, doplacajac 50 zl taki piankowo cos tam. zwiniety byl w rulon, ladnie urosnal ... na poczatku bylo oki, ale teraz jest ten sam problem ... robi sie jajo w srodku i tam wpadamy .... Kochana pamietasz moze jaki bralas materac do swojego zestawu, bo w ikea sa 4 do wyboru ...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-27, 15:24   #118
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
macie jakieś sposoby na bolące nogi? Mi po całym dniu do dupy wchodzą, a nie noszę codziennie tych podkolanówek uciskowych, bo jest mi w nich gorąco genialny jest zimny prysznic, ale oprócz tego smarujecie czymś?
Ja tylko wiem, ze siedzenie/lezenie z nogami polozonymi wyzej pomaga Co do masci to nie pomoge bo nie stosowalam

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:25   #119
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Aniołku zszokowalas mnie ... mamy ten sam zestaw z IKEA ktory wrzucilas ... 1 materac mielismy sprezynowy, niestety po rroku uzywania sprezyny od siedzenia sie pozarywaly i po rozlozeniu lozka robilo sie wilekie jajo ...
O kurczę, my też mamy to łóżko od kwietnia, trochę się rozchodzi w środku i lekko wkurzająca jest ta dziura, ale mam nadzieję, że aż tak źle nie będzie.

Dziewczyny, tak daleko jesteście już a wyprawkami, a wózki macie już też powybierane lub kupione?

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:29   #120
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Aniołku zszokowalas mnie ... mamy ten sam zestaw z IKEA ktory wrzucilas ... 1 materac mielismy sprezynowy, niestety po rroku uzywania sprezyny od siedzenia sie pozarywaly i po rozlozeniu lozka robilo sie wilekie jajo ... O dziwo materac nam wymienili na nowy ... wzielismy najdrozszy jaki byl, doplacajac 50 zl taki piankowo cos tam. zwiniety byl w rulon, ladnie urosnal ... na poczatku bylo oki, ale teraz jest ten sam problem ... robi sie jajo w srodku i tam wpadamy .... Kochana pamietasz moze jaki bralas materac do swojego zestawu, bo w ikea sa 4 do wyboru ...
Dokładnie nie pamiętam, ale wybraliśmy najtańszy lub prawie najtańszy. Łóżko już mamy od ponad 3 i pół roku i naprawdę NIC się nie dzieje.

Hosenka
, gratuluję synka Chwilkę się oswoisz i będzie dobrze, zwłaszcza, że synkowie są oczkami w głowach mamusiek
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości