![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Witam się w nowym wątku!
Maluchna: bardzo mi się takie zestawienie kolorów podoba. Teraz,na wynajmowanym mieszkaniu, w tym pokoju co jest aneks kuchenny z "mini salonem" mam właśnie taką zieleń + 2 rodzaje fioletu. Bardzo fajne połączenie na prawdę - i pokój dla dziecka na pewno wyjdzie świetnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny pisałam wczoraj że lepiej sie czuje...i fakt z nosa nie ciekło...wstałam z łóżka...ale w nocy tragedia...kasłałam jak głupia...cała klatka piersiowa mnie boli...a duszności mam nadal i nie mogę niczego porządnie odkaszlnąć...a do tego zaczęłam mieć stan podgorączkowy dzis...wiec mąż po pracy zabiera mnie do lekarza...boje sie troche
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napalilam sie na te rurki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
mi też się bardzo zieleń z fioletem podoba
![]() ja wróciłam na skrzydełkach, praca wysłana w wersji roboczej, ale i tak i mam spokój na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Witam się w nowym wątku
![]() Jestem już po pracy w domu cisza bo wszyscy pojechali na pogrzeb mojej cioci. Dzięki za sugestie z waszej strony ale ja nie zdecydowałam się brać w nim udziału ![]() Krowa gratuluje córuni ![]()
#97 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny co polecacie...
![]() ![]() http://najlepszedladziecka.blogspot....ka-tommee.html a smoczki ...na jakie patrzycie?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2012-09-27 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
LubciaTy najlepiej wiesz co dla Ciebie dobre, więc skoro tak zdecydowałaś to tak jest dobrze
![]() Ale mi pachnie kurczakiem. Teściowa właśnie robi na obiad ![]() W ogóle moja teściowa tu w ich miasteczku ma sklep z bielizną i po obiedzie jadę z nią na zakupy ![]() ![]() Ja odnośnie pokoju to ciągle zmieniam zdanie. Tapety mają być zielone - to już postanowione. Ale nie wiem co z resztą. Ostatnio wyczaiłam takie fajne pasy http://studiokoniknabiegunach.pl/skl...roducts_id=241 i zastanawiałam się czy nie walnąć na jednej ścianie jednego paska i na drugiej drugiego. Pasy w pionie, a nie w poziomie jak jest na tym zdjęciu z dziewczynką ![]() Najpierw mega mi się to spodobało a teraz już mam jakieś wątpliwości... ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- neti1 ja ostatecznie zamówiłam butelki Lovi aktywne ssanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Znowu jestem do tyłu na wątku. Mały coś mniej mi się ruszał i już była panika, noce nie przespane, aż się bałam tu wchodzić i czytać, jak bardzo wasze dzieciaczki sie ruszają. Na szczęście wczoraj Bąbel wrócił do aktywnego kopania.
#101 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
ja też się melduję
![]() Krowana kiedy ty masz dokładnie termin, bo chyba podobny ze mną, jak tak to myślałam że moja malutka jest duża (wtorek ok 500g) tp mam na 28 stycznia ![]()
#103 |
Zakorzenienie
|
Hehehe no to dołączam do tych, których przeczucie zawiodło - chłopak!
Lekarz powiedział, że ewidentnie chłopak i nic mu nie odpadnie. ![]() Nie będzie Milenki ![]() TŻ stwierdził, że przynajmniej będę chciała drugie dziecko, bo jakby teraz była dziewczynka, to bym siadła na dupie ![]() Z wyników: żelazo poszło trochę w górę (ale dalej poniżej normy), glukoza na czczo 69 (poprzednio było 72), a po 2 godz: 75. Następna wizyta 24.10.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-09-27 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale oczywiście GRATULACJE syncia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Kurde, aż mi głupio ... zamiast się cieszyć, ze dziecko zdrowe, to mi łzy lecą, że chłopak a nie dziewczynka
![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-09-27 o 14:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, alez Wy pedzicie
![]() ![]() Przede wszystkim witam sie w kolejnej czesci watku i gratuluje Krowie i Hosence* dziewczynki i chlopca ![]() Ja dzisiaj bylam u poloznej, zmierzyla mi tylko cisnienie (w normie), sprawdzila ostatnie wyniki krwi (wszystko ok) i zmierzyla centymetrem brzuch ![]() ![]() Mloda mi wlanie zasnela wiec zaraz ide robic drugie danie. Zapomnialabym - bokeh sliczna sukienka i te dodatki kolorystyczne robia super klimat! Bedziesz piekna panna mloda ![]()
#107 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i fiolet odpada bo mamy kuchnie na fioletowo ![]() Zamierzam dobrać kolorystycznie dodatki wiec nie sądzę żeby było za kolorowo, max 2-3 kolorki. Z drugiej strony lepiej mieć dużo żywych kolorów nich jeden stonowany, maluchy takich raczej nie lubią. Eh, trudne to wszystko ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do ruchów to sie nie martw! pewnie odpoczywa albo jest tak ułożona że słabo czujesz. Jeszcze nie raz tak będzie - raz szaleństwo a raz spokój. Ja jestem w 26 tyg i tez nie czuję Małego non-stop, raz bardziej raz mniej. |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Ojej, Hosenko.
Spokojnie, pewnie nastawiłaś się trochę na dziewczynkę i musisz się teraz oswoić. Rozumiem, pamiętajcie, że u nas miał być Adaś. |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||
Raczkowanie
|
Witam się w nowej części wątku
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój mąż zawsze marzył o kolejce elektrycznej, myślę że za jakiś czas kupimy, córka też na tym skorzysta ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
macie jakieś sposoby na bolące nogi? Mi po całym dniu do dupy wchodzą, a nie noszę codziennie tych podkolanówek uciskowych, bo jest mi w nich gorąco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
BAN stały
|
Hosenka gratuluję synka! Po prostu byłaś nastawiona już na córcię stąd pewnie te łzy. Ale szybko się przestawisz i będziesz już tylko cieszyć!
![]() Gin mi odpisał, że jak plamienie nie ustąpi to IP, a tak czy tak żebym podjechała jutro do niego do gabinetu. Więc jutro na bank do niego pojadę. Jejku, dziewczyny z wrocławia do jakiego szpitala w takich wypadkach się jedzie na IP? na kamieńkskiego? na borowską? Bo ja jestem zupełnie zielona - ja nigdy w życiu w szpitalu nie byłam ![]() ![]() Plamień nie mam, ale pobolewa mnie brzuch lekko i sama już nie wiem co robić... |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
a ja kurczę bym już miała wczoraj wizytę za sobą, tylko szanowna Pani doktor najpierw kazała przyjść w tych dniach, a potem jednak sobie poszła na urlop i idę w przyszłym tygodniu. Ale jakoś niespecjalnie się ekscytuję,bo USG pewnie nie zrobi jeśli jej dam to 3D sprzed miesiąca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Melduje sie w 5 czesci
![]() ![]() ![]() ![]() Aniołku zszokowalas mnie ... mamy ten sam zestaw z IKEA ktory wrzucilas ... 1 materac mielismy sprezynowy, niestety po rroku uzywania sprezyny od siedzenia sie pozarywaly i po rozlozeniu lozka robilo sie wilekie jajo ... O dziwo materac nam wymienili na nowy ... wzielismy najdrozszy jaki byl, doplacajac 50 zl taki piankowo cos tam. zwiniety byl w rulon, ladnie urosnal ... na poczatku bylo oki, ale teraz jest ten sam problem ... robi sie jajo w srodku i tam wpadamy ![]() ![]()
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, tak daleko jesteście już a wyprawkami, a wózki macie już też powybierane lub kupione?
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenka, gratuluję synka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.