![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
Na końcówce filmu się wzruszyłam.Sam film taki sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||
Placuszek racuszek
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Jakie to słodkie ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() a tam zdolniacha.. jak już mówiłam, mam pamięć dobrą..ale za to krótką ![]() Cytat:
A mnie rozwaliło na łopatki. Katar,kaszel,zainfekowane ucho ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
![]()
Zapuszczam włosy 50-51-52-53-54-55-56-57-58-59-60-61-62-63-64-64-66-67-68-69-70... i dłuższe Edytowane przez Laindise Czas edycji: 2012-12-24 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Kawoholiczka
|
Cytat:
![]() Chociaż Ty Laindise nie masz na co narzekać, widziałam na blogu, jakie masz zadbane pazurki, skórki, palce! No i świetnie posługujesz się pędzelkiem, żadnych nierówności czy coś... Bomba.
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Cierpię, bo coś paskudnego siadło mi na żołądku, ale jestem szczęśliwa, bo... kupiłam stanik!
![]() ![]() Ledwo się zwlokłam na zakupy z krzesła sprzed kompa (kiedy siedzę złożona na fotelu, to mniej mnie boli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy to dobra firma, nie wiem czy model choćby w 80% dla mnie, ale czuje taką różnicę, że ahh! Taka firma. Nie oddam ![]() No to wylałam z siebie część szczęścia ![]()
#96 |
Konto usunięte
|
I po zajęciach
![]() Skróciłam sobie z 2,5h do 1h, bo cały materiał w godzinę przerobiłam. Co się będę za darmo przemęczać. Powiedział że może kiedyś fundusze się znajdą ![]() Idę się w końcu uczyć. Mam skany ładnych notatek z trzech lat, to do czegoś się może przydadzą. I kupiłam sobie jakieś 3 lakiery w chińskim sklepie. |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki. Ja właśnie albo myję żelem albo przecieram tonikiem. Jakoś większą wagę przykładam do oczyszczania wieczornego, ale w sumie może lepiej rano też obie czynności zrobić. Ciekawa byłam czy myjecie właśnie wodą z czymś czy jakimiś preparatami tylko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#98 | ||||
keep calm and contour on
|
u mnie to taka bardziej oliwka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36938305]I po zajęciach ![]() Skróciłam sobie z 2,5h do 1h, bo cały materiał w godzinę przerobiłam. Co się będę za darmo przemęczać. Powiedział że może kiedyś fundusze się znajdą ![]() Idę się w końcu uczyć. Mam skany ładnych notatek z trzech lat, to do czegoś się może przydadzą. I kupiłam sobie jakieś 3 lakiery w chińskim sklepie.[/QUOTE] jak masz taki talent pedagogiczny to może korki dawaj, trochę kasy na lakeiry wpadnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oszukana ciocia.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
a jak mam mniej czasu to tylko tonik i krem. ![]() ![]() murzynka? nie wiem, za to wiem, że szarlotkę i piernika można jeść bez końca, mniam! ![]() Cytat:
![]() za to kupiłam sobie czapkę i buty na zimę, o. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Nie ma jak to mieć 2 duże siniaki na pupie.Dobrze że jeszcze 2 zastrzyki tylko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
![]()
Zapuszczam włosy 50-51-52-53-54-55-56-57-58-59-60-61-62-63-64-64-66-67-68-69-70... i dłuższe Edytowane przez Laindise Czas edycji: 2012-12-24 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam w moim świecie. Łączę się w bólu. Moja mama ostatnio myła ściany ![]() Taaaaa... Cytat:
Szarlotka ![]() Uwaga, niebieskie rudziaczki-króciaczki. Absolutnie zamazane, bo robione telefonem.
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
widać że wracają do formy
![]() mi mamunia upiekła szarlotkę na powrót dziecka marnotrawnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja też nie przepadam, ale tym razem mojej babci wyszedł taki, że aah ![]() a sama dzisiaj zrobiłam babeczki, a mama robi szarlotkę ![]() skąd ja to znam ![]() jakie urocze te Twoje króciaki ![]() ![]()
![]() |
#105 | ||
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez wyruszam na poszukiwania, ale czekam na napływ gotówki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A później mi się znajomi dziwią, że jakieś takie odrobinę pedantyczne podejście do sprzątania mam. Toż to walka o przetrwanie! ![]() Rosną. Wprawdzie kciuki umarły podczas przyjmowania towaru w piątek (pięć kartonów książek do rozpakowania ![]() No i na serdecznego prawej ręki Atlas Anatomiczny się rzucił. Ale rosną ![]() Jadę na urodziny wujka. Ale się nawpieprzam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zastanawiałam się nad udzielaniem korków z matmy. Ale ja zawsze boję się że sobie nie poradzę itp. Dla gimnazjum myślę że bez problemu, dla liceum bym pewnie musiała wcześniej spojrzeć na trudniejsze zadania. Dzisiaj to C++, a kto by chciał korki z czegoś nieobowiązkowego. To akurat lubię i czuję się w tym dobrze (do pewnego poziomu oczywiście) ![]() Nie mam mojej kawy rozpuszczalnej i piję jakieś 3w1 fuu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeglądając ich stronę znalazłam 6 modeli, które chcę mieć ![]() Cholera chciałam upiec 'ciasteczka' i się okazało, że mleka nie mam ![]() Plan popołudnia mi runął ![]()
![]() |
#110 |
szef wszystkich szefów
|
Ja niestety też przejrzałam ich stronkę
![]() ![]() Mleko ja mam ![]() ![]()
#111 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;36939021]Nie ma jak to mieć 2 duże siniaki na pupie.Dobrze że jeszcze 2 zastrzyki tylko.[/QUOTE] Ojej ![]() Cytat:
![]() Całkiem tanie te staniki. I ładne. I rozmiary fajne mają. Chyba pójdę do Triumpha...
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Deal! ![]() Będą owsiane, zdrowsze niż przeciętne ponoć ![]()
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam w plani zamówienie na BU i zmasowany atak na mojego ryjka ![]() Cytat:
![]() dziś np brakło mi margaryny, głowa w oleju... ale mamusia pojechała i kupiła ![]() piekłam sernika z musem truskawkowym, a w wyniku pewnych komplikacji z serem powstał jeszcze sernik na zimno ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
Czy na "uroczysta immatrykulacja studentów "- rozdanie indexów trzeba się ubrać elegancko?
Czy wystarczy jak założę jakieś czarne spodnie i marynarkę+ zwykła jednolita koszulka? Nie chcę wyglądać jakoś dziwnie czy coś jak inni przyjdą w bluzach dresowych, a tak jak wyżej napisałam to i na codzień mogłabym ubrać się. A wogóle warto na to iść, to pewnie strasznie długo będzie. Napisali z mailu że potem i w dziekanacie można odebrać. Nie chce mi się siedzieć jak będą każdego wyczytywać. Ruda troche podrosną i będą super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36941011]Czy na "uroczysta immatrykulacja studentów "- rozdanie indexów trzeba się ubrać elegancko?
Czy wystarczy jak założę jakieś czarne spodnie i marynarkę+ zwykła jednolita koszulka? Nie chcę wyglądać jakoś dziwnie czy coś jak inni przyjdą w bluzach dresowych, a tak jak wyżej napisałam to i na codzień mogłabym ubrać się. A wogóle warto na to iść, to pewnie strasznie długo będzie. Napisali z mailu że potem i w dziekanacie można odebrać. Nie chce mi się siedzieć jak będą każdego wyczytywać. Ruda troche podrosną i będą super ![]() Zawsze mam w takich sytuacjach ten sam dylemat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36941011]Czy na "uroczysta immatrykulacja studentów "- rozdanie indexów trzeba się ubrać elegancko?
Czy wystarczy jak założę jakieś czarne spodnie i marynarkę+ zwykła jednolita koszulka? Nie chcę wyglądać jakoś dziwnie czy coś jak inni przyjdą w bluzach dresowych, a tak jak wyżej napisałam to i na codzień mogłabym ubrać się. A wogóle warto na to iść, to pewnie strasznie długo będzie. Napisali z mailu że potem i w dziekanacie można odebrać. Nie chce mi się siedzieć jak będą każdego wyczytywać.[/QUOTE] Mnie w liceum nauczyli, że na takie okazje trzeba się odpowiednio ubrać ![]() Spodnie w kant/spódnica, marynarka i biała bluzka, bez szaleństw (w tym roku widziałam tak odwalone laski na immatrykulację, że szok - czerwone, 15sto cm szpile na których nie potrafiły się poruszać, obcisłe kiecki ledwo za pośladki... możem staroświecka, ale dla mnie ani to ładne, ani wygodne, ani imponujące ![]() Jeśli ci się wybitnie nie chce, to nie idź ![]() ![]() ![]() edit: żeby nie było wątpliwości: byłam ubrana jak większość osób ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nie wiem tylko jak z ich dostępnością ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez vivinn Czas edycji: 2012-10-06 o 17:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Placuszek racuszek
|
Cytat:
Ja już jestem nauczona do ubierania się oficjalnie.. no cóż, szkoła wymaga chodzenia u mnie 3 dni w białej koszuli,spódnicy,kamizelc e ba...nawet krawacie. No a na kelnerstwie - muszce ![]() ![]() Ale teraz widzę,że rodzi się wielki epidemiczny problem, gdy w 1 jeden dzień na pół roku niektórzy muszą się ubrać oficjalnie. Przecież nic sie nie stanie, jak raz nie ubierze się ulubionej bluzy czy adidasków ![]() Co do staników: gdy tylko będę miała więcej kaski to wybieram się na polowanie mego wymarzonego ![]() ![]() Edytowane przez AgataBm180 Czas edycji: 2012-10-06 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
Tylko że ja mam tam zajęcia od 8-19 więc chyba ubiorę się tak jak mówiłam, ewentualnie zwykłą koszulkę zamienię na białą na guziki i już będzie elegancko.
Nie będę się wyróżniać ani w jedną ani w drugą stronę. Nie mam możliwości skoczyć do domu i się przebrać na samo to rozdanie indexów, cały dzień tak po uczelni chodzić będę. |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Placuszek racuszek
|
no, choć już jest lepiej
![]() ![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36941887]Tylko że ja mam tam zajęcia od 8-19 więc chyba ubiorę się tak jak mówiłam, ewentualnie zwykłą koszulkę zamienię na białą na guziki i już będzie elegancko. Nie będę się wyróżniać ani w jedną ani w drugą stronę. Nie mam możliwości skoczyć do domu i się przebrać na samo to rozdanie indexów, cały dzień tak po uczelni chodzić będę.[/QUOTE] Tak będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam i zgodnie z przewidywaniami nic nie kupiłam
![]() Ale jestem zmęczona, jeszcze znajomi usłyszeli co się u mnie działo ostatnio w życiu osobistym i wszyscy mnie chcą kur*a głaskać po główce ![]() Gdzie wszyscy się podziali? Korzystają z weekendu ![]() Edytowane przez cooone Czas edycji: 2012-10-06 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.