![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciąża a nadwaga?
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny będzie dobrze! Ważne że dzieciaczki zdrowe i rosną w brzusiach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
witam,
czy ktoś tu jeszcze jest?? Ja po ślubie przytyłam i teraz mam ze 25 kg nadwagi, i to właśnie owa nadwaga powstrzymuje mnie przed staraniami, bardzo boję się tego, że w ciąży przytyję i przekroczę 100... Nie wiem już sama czy chudnąć i przekładać starania, czy zacząć ograniczać słodkie, dbać o siebie i liczyć, że będzie tak jak u niektórych i zamiast przytyć schudnę? Jednocześnie bardzo chcę dzidzię i boję się co będzie z moim ciałem... A niedługo dni najbardziej płodne...
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Ciąża a nadwaga?
Cytat:
![]() ![]() Poza tym nikt ci nie zagwarantuje, że jak schudniesz to podczas ciąży nie wrócisz do obecnej wagi. Tak więc ja bym zaszła w ciążę i martwila się waga dopiero jakiś czas po porodzie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Odp: Ciąża a nadwaga?
Krotko przed zajsciem w ciaze bylam ja diecie. Schudlam 4, 5 kg w tydzien co skonczylo sie problemami zdrowotnymi. Diete musialam przerwac i w konsekwencji przytylam jojo. Wtedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy.
Mam spora nadwage ok 25 kg i bardzo szybko zaszlam w ciaze mimo ze mialam wczesniej problemy z jajnikami i endometrioza. Bylam zaskoczona ze zaszlam tak szybko po 1 cyklu. Teraz jestem w 11 tc i przytylam tylko 1 kg. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Ja też obstawiam zdrową dietę i ćwiczenia +starania. Niekoniecznie od razu zaciążysz, a jak zaciążysz taki tryb możesz utrzymwywać całą ciąże i dzięki temu chudnąć lub trzymywać wagę. Ja właśnie tak robie i czekam na rezultaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.