![]() |
#91 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 432
|
Dot.: Czarnow³ose:)
Ooo extra w±tek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 292
|
up
![]() Widze ze w±tek troche zamar³ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 166
|
Dziewczyny a znacie jak±¶ farbê która daje kolor czarny mocny ale naturalnie wygl±daj±cy? Do tej pory wszystkie by³y ok z tym ¿e w³a¶nie by³a taka sztuczno¶æ w moim kolorku czego juz nie chce?!?!
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 298
|
aaaaaa dziewczyny...2 lata bylam czarna...od 3,5 mscy nie farbowalam sie, bo chcialam rozjasnic do naturalnego brazu- po prsotu czarny mi sie znudzil...a przez ten watek mam ochote znow zafarbowac...czarny jest taaaaaki sexy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 358
|
Cytat:
jestem brunetka ale czesto farbuje na czarny...bardzo mi sie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 384
|
ja jestem naturalna blondynka i ponad rok temu zafarbowalam na czarno, wczesniej ciemnymi brazami, ale zbyt szybko sie zmywaly wiec walnelam czern, na poczatku pieknie ladnie, ale potem ta czern bleknie i nie pomaga nic, wyglada megasztucznie, widac jak sa chociaz troche przesuszone, granatowa czern tez mialam, efekt sliczny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
dziewczyny ja tez mia³am czarne w³osy ale mam pytanie...farbowa³am je szamponem ciemna czekolada i potem na tym mia³am miodowe pasemka i wysz³o cudnie...tylko teraz chcê z powrotem mieæ ciemne takie i bojê siê ¿e jak zafarbujê to te miodowe pasemka nie chyc± ciemnego koloru tylko mi jaki¶ zielony wyjdzie... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 170
|
ja mam naturalne w³osy ciemny br±z,ale farbuje na czarno tak siê przyzwyczai³am,ale nie zaprzecze ¿e mia³am mnustwo kolorków:farby:granatowa czerñ,czerwony,mahoñ,tycj an,fiolet(nie mamiêtam jak sie nazwya³-jak jagoda)ognista czerwieñ i blond tak¿e,ale powróci³am do mojego ulubionego czarnego
![]()
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 907
|
Jak by³am m³odsza mia³am taaaakie czarne w³osy
![]() ![]() ![]() Ponoæ sza³wia przyciemnia w³osy, próbowa³y¶cie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 298
|
o szalwi nie slyszlalam, ale za to slyszalam o naparze z kawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 337
|
Dot.: Czarnulki - l±czmy siê !!!!!!!
Palette - granatowa czerñ. A pierwszy raz farbowa³am czekoladowym br±zem,trzyma³am d³ugo i wyszed³ czarny
![]()
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
ja te¿ farbowa³am Garnier Color Naturals ciemny br±z i jestem zachwycona
![]() Teraz kolor mi trochê zszed³ dlatego te¿ na ¦wiêta chcia³abym ponownie zafarbowaæ, albo na ciemny br±z, albo na granatow± czerñ. Z tego co wiem to ³adnie jest mi w 'ciemno¶ciach' wiêc drastycznego efektu z t± czerni± byæ nie powinno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 397
|
Ja te¿ mam czarne w³osy i chcia³abym ¿ebyscie poda³y nazwe szamponu przyciemniaj±cego w³osy
![]()
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Oto i siedzê z ciemnobr±zow± farb± na w³osach i czekam na zmycie! Ju¿ nie mogê siê doczekaæ tego blasku !!
![]() Dziewczyny, KOCHAM ciemne w³osy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
ciemne wlosy sa piekne
![]() a ze wyznaje taka zasade to takowe mam:P faktt, ze od uroszenia sa ciemne jak smola. ale pomagam im czasem farba zeby ladnie blyszczaly i byly "zywsze" dzis farbowalam drzewem hebanu z safiry. wyglada BOSKO. a co do odzywek. co tydzien maska na wlosy kokosowa. po kazdym myciu jedwabik. pod sueszenie i farbowanie najlepiej profesionalne plyny. mam wlosy za pas. geste i mocne. jakos sie trzymaja. wiec polezam przede wszystkim jedwab ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Tez bylam zadowolona z drewna hebanu safiry-welli, ale jeszcze bardziej podoba mi sie blask i trwalosc szamponu koloryzujacego Loreal Casting. Jestem pod jego wrazeniem, jak do tej pory moj KWC, a mialam juz chyba wszystko na glowie.
Ponad to zauwazylam, ze trwalosc koloru i ich blask zalezna jest od szamponu jakiego uzywam. Kupilam na niemieckim ebayu profesjonalny szampon ALTERNA z kawiorem do wlosow farbowanych. Takiego cuda jeszcze nie widzialam. Kolor jest ten sam przez 5 tygodniu po farbowaniu. Wlosy lsnia, jest ich 2 razy wiecej, pieknie sie ukladaja i pachna. Kolor - nie wiem czy to Casting czy Alterna? Dziewczyny jak macie mozliwosc, to wyprobujcie to cudo z Alterny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
![]()
czarne w³osy s± przepiêkne, tajemnicze i bardzo eleganckie, ci±gle chorujê na ten kolor... Wklejam kilka fotek
......................... ."^_^"................... .............. ....-->.....Yoi mono-ni yasui mono nashi....<--........ ..............Kyuyu-ni masaru kagami nasi................. ........Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare........ ..........Koromo bakari-de osho-wa dekinu............... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
......................... ."^_^"................... .............. ....-->.....Yoi mono-ni yasui mono nashi....<--........ ..............Kyuyu-ni masaru kagami nasi................. ........Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare........ ..........Koromo bakari-de osho-wa dekinu............... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
![]()
jeszcze kilka...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 140
|
a ja wczoraj zrobi³am sobie w³osy safir± aksamitna noc i mam czarne, l¶ni±ce w³oski
![]() narazie z niej nie zrezygnuje pierwszy raz po farbowaniu nie mam siana które trzeba ratowaæ odzywkami ![]()
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 716
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
to dobrze bo musze farbowac co miesiac, wiec to nie dobrze dla w³osów a ten od¶wie¿acz by³ by ratunkiem
![]()
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 093
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bo oststnio ja widzia³am w programie duze dzieci i mia³a fajne w³osy taki ch³odny odcieñ z pasemkami wygl±da³ o wiele lepiej ni¿ w tym przes³odzonym miodowym kolorze ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Mam czarne wlosy(farbowane) i jestem z nich naprawde zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 093
|
Wlasnie znalazlam kilka zdjec Brodzik Joasi i mozna porownac ..Jestem zdecydowanie za brunetka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 200
|
no to sie dolacze.z natury mam jasnobrazowe wloski ale po wszytkich kolorach (lacznie z jasnym fioletem) zdecydowalam sie pol roku temu na czarny i wygladam slicznie.mam geste czarne naturalnie brwi i rzesy wiec wyglada to suuuuper.farba to oczywiscie palette.mialam inne ale jakos sie splukiwaly a palette super-nawet fryzjerka mojej mamy powiedzial ze w salonach fryzjerskich nie daja odpowiedzialnosci za to czy na palette wyjdzie dany kolor.hmm ciekawe...
a teraz marza mi sie pasemka albo jakas wariacja na tej czerni-jaka farba przyjmie na czerni?boje sie ze malo tego jest.blond moze wyjsc rudy albo co gorsza moze mi "spalic" wlosy...juz tak kiedys mialamw blondem wiec sie boje.poradzcie co mam zrobic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
![]()
Oj ciê¿ko jest ruszyæ czerñ i to jeszcze robiona palette ;/ , na Wiza¿u by³o ca³e mnustwo w±tków na ten temat,wpisz w wyszukiwarke np. dekoloryzacja
![]() Aby wbogaciæ w±tek wrzucam kilka kolejnych fotek z mojej kolekcji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.