Sieciówkowe "klony" - czy to jeszcze jest styl? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-14, 15:48   #91
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Sieciówkowe "klony" - czy to jeszcze jest styl?

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Jak mieszkałam w Krakowie to więcej widziałam osób ubranych żywcem jak z lookbook'a. W Warszawie jest ich zdecydowanie mniej, ale może to dlatego, że większe miasto i takie osoby się "gubią" w tłumie... za to w Krakowie studenci aż rzucają się w oczy i ten przedział wiekowy najbardziej wyróżnia się właśnie tymi przysłowiowymi klonami
Ja styl niektórych osób z Krakowa nazywam po prostu pseudo-artystycznym, zostało mi to określenie po czasach licealnych. Taka trochę oryginalność na siłę.
Chociaż ja się bardziej w sumie kręcę w okolicach, gdzie widzę ubiory biurowe.

Co do Warszawy- zależy kto w której okolicy bywa, ja znowu widziałam dużo osób w hunterach w słoneczny dzień, okularach kujonkach (nienawidzę tych okularów) tacy buntownicy z większym budżetem, o.

Ale pytałam też o inne miasta, bo w Warszawie itp wiadomo że znajdzie się więcej modnie ubranych osób

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
wg mnie wielu osobom i sama zdecydowanie bardziej wolę obcisłe nogawki niż szerokie.
Jak widzę te super metamorfozy w gazetach, gdzie kogoś pogrubiają o dodatkowe dwa rozmiary takimi szerokimi spodniami z naszytymi kieszeniami to padam

Dlatego się cieszę, że się ktoś w końcu ze mną zgadza

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-10-14 o 15:50
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 15:50   #92
visionAM
Zakorzenienie

Także preferuję rurki, ale nie wersje slim, bo uważam że mam zbyt masywne łydki, które źle wyglądają w tak dopasowanych spodniach. Więc moje rurki zazwyczaj od kolana w dół są proste, lekko opinające łydkę, a nie idealnie dopasowane. Taki krój lubię najbardziej, ale też coraz ciężej mi takie spodnie kupić :/

A źle w rurkach to mogą moim zdaniem wyglądać dziewczyny otyłe w strefie brzuch-biodra-pupa, a mające szczuplutkie nóżki.

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja styl niektórych osób z Krakowa nazywam po prostu pseudo-artystycznym, zostało mi to określenie po czasach licealnych. Taka trochę oryginalność na siłę.
Ooo, dobrze to określiłaś. Orginalność na siłę, a i tak każdy wygląda tak samo

Cytat:
Co do Warszawy- zależy kto w której okolicy bywa, ja znowu widziałam dużo osób w hunterach w słoneczny dzień, okularach kujonkach (nienawidzę tych okularów) tacy buntownicy z większym budżetem, o.

Ale pytałam też o inne miasta, bo w Warszawie itp wiadomo że znajdzie się więcej modnie ubranych osób
Ja się póki co obracam Żoliborz - Centrum. Pracuję na Chmielnej, więc to już w ogóle deptak wszelkiej rozmaitości modowej. Ale mimo wszystko właśnie widuję większą różnorodność niż w Krakowie.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 15:51   #93
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Cytat:
wg mnie wielu osobom i sama zdecydowanie bardziej wolę obcisłe nogawki niż szerokie.
To też chyba kwestia samopoczucia. Ja jestem typowa klepsydra, w rurkach czuję się jak wieloryb ;/ i się sobie zupełnie nie podobam. tak samo w obcisłych bandażowych spódniczkach - o wiele lepiej mi w rozkloszowanych (w tym roku chyba znów moda na nie, widziałam mnóstwo w sklepach, trzeba będzie się zaopatrzyć )

Warszawa wg mnie dzieli się na dwa typy fashionistek - te które wyglądają jak z lookboka Zary czy Bershki i te które są romantyczno-vintageowo natchnione
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 15:59   #94
visionAM
Zakorzenienie

Ja też jestem klepsydrą i w rurkach jakie opisałam wyżej wyglądam dobrze
Są rurki i rurki, jest ich kilka rodzai, każdy może znaleźć odpowiedni dla siebie. Ja sobie nie wyobrażam chodzenia w szerokich nogawkach, wg mnie to tylko pogrubia i mało komu pasuje..
Stary 2012-10-14, 16:01   #95
201604181004
Konto usunięte

Ja nie wiem co ja jestem ale mam tylko rurki... ostatnio kupiłam w stradivariusie ichne, obcisłe jak legginsy fajnie się noszą
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 16:06   #96
Pampalini
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
Dzieki Bogu nie mam stylu, więc obce są mi takie rozkminy.

Czy naprawde człowiek już nie może kupować ubrań, w których mu wygodnie i w których wygląda ładnie nie dorabiając do tego żadnej ideologii?

Naprawdę, od pewnego czasu temat mody staje się tak nachalny, że to aż boli. Wysyp modowych blogów, wysyp znawczyń mody itd.
Jeszcze kilka lat temu nikt się nie zastanawiał, czy jak kupi ciucha z popularnego sklepu to będzie stylowy czy nie - po prostu go kupował.

Mi osobiście totalnie wisi, czy ktoś ubiera się od stóp do głów w sieciówki czy nie. Jeśli tylko ładnie wygląda, to super. Tak samo mi wisi, że na ulicy pojawiają się dziewczęta w takich samych ubraniach - seriously? To już posiadanie takiej samej sztuki garderoby jak ktoś inny jest jakimś grzechem, czy jak?

I jak widzę kogoś w ubraniu, które mi się podoba, to chętnie kupię takie same - nie czuję się jako "kopistka" bo nikt przecież danego ciucha sobie nie zarezerwował.

Naprawdę, według mnie ostatnio przykłada się naprawdę nadmierną wagę do posiadania "stylu".

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Noszę ciężki, męski zegarek od wielu lat i w życiu bym nie powiedziała, że to modne. A tu taka niespodzianka

Kurde, wychodzi na to że jestem prekursorem

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Właściwie jak tak się zastanowiłam, to ja nawet nie rozpoznam na ulicy, czy dany ciuch jest z sieciówki, czy nie nie wiem, jak można to rozpoznać, w metki ludziom nie zaglądam
zgadzam się w 100% ! mam wrażenie, że człowiek jest teraz nachalnie bombardowany ilością 'stylizacji', super fantastycznych porad 'jak się ubierać', czy wszechobecnych już teraz modowych blogaskach... czy naprawdę trzeba z tego robić wielkie halo?

btw. w Łodzi dosyć popularne stało się hasło "łódzki banan" dotyczące właśnie takich ludzi, ślepo podążających za trendami (nie tylko ciuchowymi, w końcu GDZIEŚ się trzeba pokazywać!) i obnoszących się ze swoim jakże wyjątkowym lajf stajlem...
Stary 2012-10-14, 16:09   #97
visionAM
Zakorzenienie

słowo "banan" w odniesieniu do takich ludzi funkcjonuje chyba w całej Polsce

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-14, 16:14   #98
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 16:16   #99
GagaFace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
teraz to i w sieciowkach i na barazach czy w malych sklepach jest to samo...
w tamtym roku co 2 dziewczyna miala koczka, zakiet z wywijanymi mankietami i shoppera teraz zauwazylam ze prawie kazda ma skoropodobne spodnie z zary czasami wlasnie jak cos "wchodzi" do sklepow i mi sie podoba mysle sobie : "zaraz zaraz, niedlugo pol miasta bedzie w tym chodzilo" i czasem rezygnuje z zakupu
Święta racja

Człowiek człowiekowi wilkiem .

Nie pojmuję rozumowania niektórych dziewczyn, co to kogo obchodzi czy ktoś posiada bloga dla zwykłego szpanu czy nie.
20 lat temu zbierało się znaczki, teraz pisze się jakieś wypociny na blogspocie.

Tak na marginesie. To nie wysysyp blogów się zrobił, tylko nazbierało się wydumanych w sobie dziewuszek, którym nic się niepodoba.
Zwłaszcza tu na wizażu.

Poza tym. Miałabym nie kupować ciuchów, w jakiś sieciowych sklepach. Tylko dla tego że jakieś inne dziewuchy mogły by mieć to samo ..

Klony moim zdaniem powinno się dzielić na 2 kategorie.
Tych co rzeczywiście bezczelnie papugują. I tych co kupują sobie coś nie zapatrując się na innych

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Pampalini Pokaż wiadomość
zgadzam się w 100% ! mam wrażenie, że człowiek jest teraz nachalnie bombardowany ilością 'stylizacji', super fantastycznych porad 'jak się ubierać', czy wszechobecnych już teraz modowych blogaskach... czy naprawdę trzeba z tego robić wielkie halo?

btw. w Łodzi dosyć popularne stało się hasło "łódzki banan" dotyczące właśnie takich ludzi, ślepo podążających za trendami (nie tylko ciuchowymi, w końcu GDZIEŚ się trzeba pokazywać!) i obnoszących się ze swoim jakże wyjątkowym lajf stajlem...
Eee ... Pierwsze słyszę

GagaFace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 16:17   #100
201604181004
Konto usunięte

Też nie lubię szerokich nogawek, ale pamiętam modę na te okropne szwedy
http://www.strefa-kobiety.pl/wp-cont...06/szwedy2.jpg

a im szersza była nogawka tym większy szacun w szkole, co za koszmar
Stary 2012-10-14, 16:20   #101
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GagaFace Pokaż wiadomość

Tak na marginesie. To nie wysysyp blogów się zrobił, tylko nazbierało się wydumanych w sobie dziewuszek, którym nic się niepodoba.
Zwłaszcza tu na wizażu.
No nie masz racji, bo właśnie od kilku lat dopiero jest wysyp blogów jakichkolwiek, w tym modowych
Widzę, że jeszcze Cię boli to, że na pewnym wątku zostałaś skrytykowana za swoje "stylizacje". Więc skoro to taki problem dla Ciebie to co jeszcze robisz na wizażu?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-14, 16:29   #102
GagaFace
Zadomowienie

Cytat:
No nie masz racji, bo właśnie od kilku lat dopiero jest wysyp blogów jakichkolwiek, w tym modowych
Widzę, że jeszcze Cię boli to, że na pewnym wątku zostałaś skrytykowana za swoje "stylizacje". Więc skoro to taki problem dla Ciebie to co jeszcze robisz na wizażu?
Tańczę.
Nie interesuj się moja droga , bo jeszcze kociej mordki dostaniesz.

GagaFace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 16:32   #103
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

A ja myślę nad własnym blogiem. I mam na niego dość fajny pomysł, nie powinnam go realizować tylko dlatego że jest wysyp blogów o mało znaczących treściach? I o modzie i ogólnie pojętym lajfstajlu też będzie. Ale chyba trochę w innym sensie :P

Zawsze chciałam pisać teksty i je publikować. Rozwinięte środowisko blogowe to wspaniała okazja. A czytelnicy ocenią. Na pewno mi się nieźle dostanie.
Stary 2012-10-14, 16:33   #104
201604181004
Konto usunięte

Gaga a może grzeczniej trochę? Kreujesz się na internetowe guru a takim zachowaniem depczesz własną oglądalność.
Stary 2012-10-14, 16:35   #105
Narrhien
Zakorzenienie

Cytat:
Także preferuję rurki, ale nie wersje slim, bo uważam że mam zbyt masywne łydki, które źle wyglądają w tak dopasowanych spodniach. Więc moje rurki zazwyczaj od kolana w dół są proste, lekko opinające łydkę, a nie idealnie dopasowane. Taki krój lubię najbardziej, ale też coraz ciężej mi takie spodnie kupić :/

A źle w rurkach to mogą moim zdaniem wyglądać dziewczyny otyłe w strefie brzuch-biodra-pupa, a mające szczuplutkie nóżki.
Kupiłam takie ostatnio w C&A, za 34,9 (! ).

Ja jestem trochę większa niż ustawa przewiduje i uważam, że w rurkach wyglądam najlepiej. Aczkolwiek jestem klepsydrą (taką duuużą klepsydrą ).

Moja mama jest kulką na patyczkach i ona w rurkach wygląda jakby miała jeszcze cieńsze nogi niż ma (a ma bardzo szczupłe).

Więc generalnie do kazdej figury pasuje co innego

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 16:45   #106
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
Kupiłam takie ostatnio w C&A, za 34,9 (! ).

Ja jestem trochę większa niż ustawa przewiduje i uważam, że w rurkach wyglądam najlepiej. Aczkolwiek jestem klepsydrą (taką duuużą klepsydrą ).

Moja mama jest kulką na patyczkach i ona w rurkach wygląda jakby miała jeszcze cieńsze nogi niż ma (a ma bardzo szczupłe).

Więc generalnie do kazdej figury pasuje co innego
Coś w tym jest, bo ja mam dość wydatne biodra (mam bardzo mocne wcięcie w talii, ponoć to bardzo kobiece i ładne... ja wolałabym chyba mniejsze, bo czasami naprawdę nie wiem co mi pasuje) i w rurkach wyglądam jak bałwanek na solidnej podpórce - jedna krągłość (piersi), mocne wcięcie, druga krągłość, a potem długie nogi, dość masywne....Lepsze są jeansy które mi jakby "równoważą" biodra.

Jest taki wątek "moda która osłabia" czy coś w tym rodzaju. Jednak Polska musi jeszcze poszukać własnego stylu. Całe lata komuny, braku dostępu do ciuchów oraz nie ukrywajmy - dość ubogie społeczeństwo (w stosunku do zachodnich krajów).
Stary 2012-10-14, 16:58   #107
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Ja nie wiem co ja jestem ale mam tylko rurki... ostatnio kupiłam w stradivariusie ichne, obcisłe jak legginsy fajnie się noszą
No właśnie ja tez probuje sie do tych slim przekonać, bo mam kozaki na zime, w ktore musze miec albo legginsy (odpadaja) albo jakies super obcisle rurki, bo normalnych rurek lekko luznych w łydce to nie wcisne w nie;/ tzn. zeby nie bylo, mam jeszcze inne buty, ktore nosze do jeansow nie jestem ofiarą mody
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 16:58   #108
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 17:21   #109
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Też nie lubię szerokich nogawek, ale pamiętam modę na te okropne szwedy
http://www.strefa-kobiety.pl/wp-cont...06/szwedy2.jpg

a im szersza była nogawka tym większy szacun w szkole, co za koszmar
ach, są cudne!

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 17:22   #110
Pampalini
Rozeznanie

Cytat:
Święta racja

Nie pojmuję rozumowania niektórych dziewczyn, co to kogo obchodzi czy ktoś posiada bloga dla zwykłego szpanu czy nie.
20 lat temu zbierało się znaczki, teraz pisze się jakieś wypociny na blogspocie.

Zwłaszcza tu na wizażu.

Poza tym. Miałabym nie kupować ciuchów, w jakiś sieciowych sklepach. Tylko dla tego że jakieś inne dziewuchy mogły by mieć to samo ..

Klony moim zdaniem powinno się dzielić na 2 kategorie.
Tych co rzeczywiście bezczelnie papugują. I tych co kupują sobie coś nie zapatrując się na innych

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Eee ... Pierwsze słyszę
istnieje, istnieje ostatnio moja koleżanka została uświadomiona, jak to wyśmiewa się mega 'poważny' styl ludzi z jej wydziału (WPiA )
Stary 2012-10-14, 17:31   #111
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Tańczę.
Nie interesuj się moja droga , bo jeszcze kociej mordki dostaniesz.
Bardzo proszę o powstrzymanie się od wycieczek osobistych. Nie chciałabym kłótni na tym wątku.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 17:59   #112
new_me
Zadomowienie

Cytat:
Jak coś mi się podoba to biorę tak czy siak.
Zresztą co innego jak się bierze jedną popularną rzecz, którą można zestawić na wiele sposóbów, co innego jak się kopiuje cały look.

/>
tez tak robie) ale ostatnio zaczynam siezastanawiac nad tym i czasem rezygnuje z zakupu bo czesto mam tak ze kupie cos co mi sie podoba a widze to np tylko i wylacznie w jednym miejscu a za miesiac sie okazuje ze gdzie nie pojde do sklepu to jet tam akurat dokladnie ta rzecz i kazdy to ma pomijajac juz to ze gdy cos jest bardzo popularne i prawie kazdy w tym chodzi to bardzo widac "defekty" rzeczy slabszej jakosci, co mi po modnych butkach jesli bedzie wystawal z nich klej i bede chodzila jak pokraka na zle zrobionych obcasach
new_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 18:50   #113
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
To też chyba kwestia samopoczucia. Ja jestem typowa klepsydra, w rurkach czuję się jak wieloryb ;/ i się sobie zupełnie nie podobam. tak samo w obcisłych bandażowych spódniczkach - o wiele lepiej mi w rozkloszowanych (w tym roku chyba znów moda na nie, widziałam mnóstwo w sklepach, trzeba będzie się zaopatrzyć )

Warszawa wg mnie dzieli się na dwa typy fashionistek - te które wyglądają jak z lookboka Zary czy Bershki i te które są romantyczno-vintageowo natchnione
a mnie się znowu klepsydry podobają w dopasowanych fasonach, chociaż takie rozkloszowane sukienki (o ile talia jest dopasowana) też dobrze leżą
Najgorzej wyglądają przy takim typie figury bluzki luźniejsze, ze ściągaczami u dołu +10 kilo optycznie wita i spódnice o lini A- chociaż moim zdaniem.

A bandażowe na pewno nie są dla osób tyjących na brzuchu- za to dla klepsydr moim zdaniem tak.

a o hipsterach zapomniałaś jeszcze - którzy próbują być tak oryginali, że aż są modni

I o pannach, które ledwo pracę zaczynają a próbują ubierać się jak 40letnie bizneswoman.- styl na 'tak bogato, że aż za bogato'
Jeszcze by się parę typów znalazło.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-14, 19:01   #114
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
ach, są cudne!
Potwierdzam, bardzo, bardzo fajne, ja wyglądam w takich bardzo dobrze., nawet teraz szukam podobnych.
Pomimo, że jestem szczupła, zgrabna i wysportowana :P , rurek nienawidzę!!! Co najwyżej proste nogawki.
Stary 2012-10-14, 20:26   #115
Candy_lips
Zakorzenienie

No teoretycznie jest to kopia, ale w sumie jest tyle kolekcji, że mimo wszystko da się odróżnić, dziewczyny może nie będą wyglądać super oryginalnie, ale zawsze może się zdarzyć, że ktoś będzie miał na sobie to samo.

Powiem szczerze, że mnie akurat rzadko zdarza się, żeby ktoś miał to samo, bo zazwyczaj jednak ze względu na cenę kupuję coś w lumpeksach czy małych osiedlowych sklepikach czy tam nawet u Wietnamczyka czasem . Teraz dostałam też trochę ciuchów od siostry, to raczej markowe rzeczy, ale stare kolekcje, toteż też raczej kopią nie będę
Może raz spotkałam się, że dziewczyna miała taką samą koszulę jak ja kupiłam na stadionie No, ale wiadomo, stadion był popularny i mogło się zdarzyć.

Oczywiście, zdarza mi się też kupić coś w markowym sklepie, ale nieczęsto i są to jednak te niższe pułapy cenowe.

Co do rurek, to sama mam figurę jabłko, brzuch większy niż dół, ale uważam, że mi rurki niektóre pasują, nie jestem modelką z wybiegu, są sporo szczuplejsze ode mnie dziewczyny, ale mimo wszystko nogi mam dość szczupłe, rurki dość fajnie mogą je wyeksponować. Podobają mi się ostatnio takie kolorowe rurki, np jasny niebieski

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2012-10-14 o 20:38
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 20:42   #116
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Święta racja

Zwłaszcza tu na wizażu.

jeśli tworzysz bloga i nie blokujesz go hasłem, sama go reklamujesz na wizażu, to również musisz liczyć się z tym, że przypadkowym czytelnikom nie spodoba się Twój styl i mają prawo to napisać.
i nie trzeba być ''wydumaną dziewczynką'' by stwierdzić, że to co prezentujesz jest słabe. Ale przecież to Twoja sprawa, więc prowadź sobie bloga dalej, przecież nikt Ci nie broni.
Stary 2012-10-14, 20:48   #117
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Potwierdzam, bardzo, bardzo fajne, ja wyglądam w takich bardzo dobrze., nawet teraz szukam podobnych.
Pomimo, że jestem szczupła, zgrabna i wysportowana :P , rurek nienawidzę!!! Co najwyżej proste nogawki.
mnie się też bardzo podobają, chetnie bym takie kupiła, ale kompletnie nie kojarzę żeby one jakoś przemknęły przez "modę" czyli sklepy i ulice ostatnimi czasy Kojarze tylko pumpy chyba z przedostatniego roku.
Mam tego typu spodnie lniane, typowo letnie i noszę je czasami latem, odkąd je mam, czyli jakieś... 8 lat
Tyle że przy moim wzroście siedzącego psa, noszę do nich chociaż 3-5 cm obcasa - rewelacyjnie wydłużają nogi i sylwetkę, zwłaszcza jak mają właśnie taką długość że na boso są aż dłuższe niż nogi.

natomiast mimo szczupłej figury, wąskich bioder - w rurkach wyglądam jak... jamnik. Mam jedne i nie lubię, jak juz kupuję spodnie to o prostej nogawce, nie podkreslają tak niskiego zawieszenia i cieniutkich nóżek, bo mogą się konczyć niżej niż rurka.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-14, 20:48   #118
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli tworzysz bloga i nie blokujesz go hasłem, sama go reklamujesz na wizażu, to również musisz liczyć się z tym, że przypadkowym czytelnikom nie spodoba się Twój styl i mają prawo to napisać.
i nie trzeba być ''wydumaną dziewczynką'' by stwierdzić, że to co prezentujesz jest słabe. Ale przecież to Twoja sprawa, więc prowadź sobie bloga dalej, przecież nikt Ci nie broni.
Do kolejnej już osoby muszę apelować o przystopowanie. Ten wątek nie został stworzony by być pretekstem do wycieczek osobistych. Od tego są inne wątki. Bardzo proszę o trzymanie się tematu dyskusji.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 21:38   #119
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Ten wątek nie został stworzony by być pretekstem do wycieczek osobistych.
No plis żaden nie jest do tego stworzony, ty się w moderatora bawisz?
Stary 2012-10-14, 22:08   #120
InnocensMundi
Raczkowanie

Według mnie jeżeli ktoś będzie chciał być oryginalny to i tak będzie. Wystarczy spojrzeć na przytoczoną tu już stronę www.hel-looks.com A że we wszystkich sieciówkach jest to samo to juz inna sprawa. Codziennie w mojej szkole widzę mnóstwo dziewczyn ubranych według schematu: krótkie spodenki, zakolanówki, koszula, torebka z długim paskiem, buty na obcasie. Tylko czy jest to jakaś zbrodnia? Nie sądzę, może ta osoba ma właśnie taki styl, to jej się podoba? Przecież nikt nikomu nie zabroni noszenia tego, co jest w sieciówkach, zwłaszcza, że jest to najbardziej dostępna forma zdobywania ubrań.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości