![]() |
#91 | ||
zawsze mam racje
|
Dot.: Sieciówkowe "klony" - czy to jeszcze jest styl?
Cytat:
Chociaż ja się bardziej w sumie kręcę w okolicach, gdzie widzę ubiory biurowe. Co do Warszawy- zależy kto w której okolicy bywa, ja znowu widziałam dużo osób w hunterach w słoneczny dzień, okularach kujonkach (nienawidzę tych okularów) tacy buntownicy z większym budżetem, o. Ale pytałam też o inne miasta, bo w Warszawie itp wiadomo że znajdzie się więcej modnie ubranych osób ![]() Cytat:
![]() Dlatego się cieszę, że się ktoś w końcu ze mną zgadza ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-10-14 o 15:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Także preferuję rurki, ale nie wersje slim, bo uważam że mam zbyt masywne łydki, które źle wyglądają w tak dopasowanych spodniach. Więc moje rurki zazwyczaj od kolana w dół są proste, lekko opinające łydkę, a nie idealnie dopasowane. Taki krój lubię najbardziej, ale też coraz ciężej mi takie spodnie kupić :/
A źle w rurkach to mogą moim zdaniem wyglądać dziewczyny otyłe w strefie brzuch-biodra-pupa, a mające szczuplutkie nóżki. ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
![]() Warszawa wg mnie dzieli się na dwa typy fashionistek - te które wyglądają jak z lookboka Zary czy Bershki i te które są romantyczno-vintageowo natchnione ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem klepsydrą i w rurkach jakie opisałam wyżej wyglądam dobrze
![]() Są rurki i rurki, jest ich kilka rodzai, każdy może znaleźć odpowiedni dla siebie. Ja sobie nie wyobrażam chodzenia w szerokich nogawkach, wg mnie to tylko pogrubia i mało komu pasuje.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
Ja nie wiem co ja jestem ale mam tylko rurki... ostatnio kupiłam w stradivariusie ichne, obcisłe jak legginsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() btw. w Łodzi dosyć popularne stało się hasło "łódzki banan" ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
słowo "banan" w odniesieniu do takich ludzi funkcjonuje chyba w całej Polsce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Człowiek człowiekowi wilkiem ![]() Nie pojmuję rozumowania niektórych dziewczyn, co to kogo obchodzi czy ktoś posiada bloga dla zwykłego szpanu czy nie. ![]() 20 lat temu zbierało się znaczki, teraz pisze się jakieś wypociny na blogspocie. ![]() Tak na marginesie. To nie wysysyp blogów się zrobił, tylko nazbierało się wydumanych w sobie dziewuszek, którym nic się niepodoba. ![]() Zwłaszcza tu na wizażu. Poza tym. Miałabym nie kupować ciuchów, w jakiś sieciowych sklepach. Tylko dla tego że jakieś inne dziewuchy mogły by mieć to samo .. ![]() Klony moim zdaniem powinno się dzielić na 2 kategorie. Tych co rzeczywiście bezczelnie papugują. I tych co kupują sobie coś nie zapatrując się na innych ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Też nie lubię szerokich nogawek, ale pamiętam modę na te okropne szwedy
http://www.strefa-kobiety.pl/wp-cont...06/szwedy2.jpg a im szersza była nogawka tym większy szacun w szkole, co za koszmar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że jeszcze Cię boli to, że na pewnym wątku zostałaś skrytykowana za swoje "stylizacje". Więc skoro to taki problem dla Ciebie to co jeszcze robisz na wizażu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie interesuj się moja droga ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
A ja myślę nad własnym blogiem. I mam na niego dość fajny pomysł, nie powinnam go realizować tylko dlatego że jest wysyp blogów o mało znaczących treściach? I o modzie i ogólnie pojętym lajfstajlu też będzie. Ale chyba trochę w innym sensie :P
Zawsze chciałam pisać teksty i je publikować. Rozwinięte środowisko blogowe to wspaniała okazja. A czytelnicy ocenią. Na pewno mi się nieźle dostanie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
Gaga a może grzeczniej trochę? Kreujesz się na internetowe guru a takim zachowaniem depczesz własną oglądalność.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem trochę większa niż ustawa przewiduje i uważam, że w rurkach wyglądam najlepiej. Aczkolwiek jestem klepsydrą (taką duuużą klepsydrą ![]() Moja mama jest kulką na patyczkach i ona w rurkach wygląda jakby miała jeszcze cieńsze nogi niż ma (a ma bardzo szczupłe). Więc generalnie do kazdej figury pasuje co innego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
![]() Jest taki wątek "moda która osłabia" czy coś w tym rodzaju. Jednak Polska musi jeszcze poszukać własnego stylu. Całe lata komuny, braku dostępu do ciuchów oraz nie ukrywajmy - dość ubogie społeczeństwo (w stosunku do zachodnich krajów). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Najgorzej wyglądają przy takim typie figury bluzki luźniejsze, ze ściągaczami u dołu +10 kilo optycznie wita i spódnice o lini A- chociaż moim zdaniem. A bandażowe na pewno nie są dla osób tyjących na brzuchu- za to dla klepsydr moim zdaniem tak. a o hipsterach zapomniałaś jeszcze - którzy próbują być tak oryginali, że aż są modni I o pannach, które ledwo pracę zaczynają a próbują ubierać się jak 40letnie bizneswoman.- styl na 'tak bogato, że aż za bogato' Jeszcze by się parę typów znalazło.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, bardzo, bardzo fajne, ja wyglądam w takich bardzo dobrze., nawet teraz szukam podobnych.
Pomimo, że jestem szczupła, zgrabna i wysportowana :P , rurek nienawidzę!!! Co najwyżej proste nogawki.
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
No teoretycznie jest to kopia, ale w sumie jest tyle kolekcji, że mimo wszystko da się odróżnić, dziewczyny może nie będą wyglądać super oryginalnie, ale zawsze może się zdarzyć, że ktoś będzie miał na sobie to samo.
Powiem szczerze, że mnie akurat rzadko zdarza się, żeby ktoś miał to samo, bo zazwyczaj jednak ze względu na cenę kupuję coś w lumpeksach czy małych osiedlowych sklepikach czy tam nawet u Wietnamczyka czasem ![]() ![]() Może raz spotkałam się, że dziewczyna miała taką samą koszulę jak ja kupiłam na stadionie ![]() Oczywiście, zdarza mi się też kupić coś w markowym sklepie, ale nieczęsto i są to jednak te niższe pułapy cenowe. Co do rurek, to sama mam figurę jabłko, brzuch większy niż dół, ale uważam, że mi rurki niektóre pasują, nie jestem modelką z wybiegu, są sporo szczuplejsze ode mnie dziewczyny, ale mimo wszystko nogi mam dość szczupłe, rurki dość fajnie mogą je wyeksponować. Podobają mi się ostatnio takie kolorowe rurki, np jasny niebieski ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-10-14 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli tworzysz bloga i nie blokujesz go hasłem, sama go reklamujesz na wizażu, to również musisz liczyć się z tym, że przypadkowym czytelnikom nie spodoba się Twój styl i mają prawo to napisać. i nie trzeba być ''wydumaną dziewczynką'' by stwierdzić, że to co prezentujesz jest słabe. Ale przecież to Twoja sprawa, więc prowadź sobie bloga dalej, przecież nikt Ci nie broni.
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tego typu spodnie lniane, typowo letnie i noszę je czasami latem, odkąd je mam, czyli jakieś... 8 lat ![]() Tyle że przy moim wzroście siedzącego psa, noszę do nich chociaż 3-5 cm obcasa - rewelacyjnie wydłużają nogi i sylwetkę, zwłaszcza jak mają właśnie taką długość że na boso są aż dłuższe niż nogi. natomiast mimo szczupłej figury, wąskich bioder - w rurkach wyglądam jak... jamnik ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Według mnie jeżeli ktoś będzie chciał być oryginalny to i tak będzie. Wystarczy spojrzeć na przytoczoną tu już stronę www.hel-looks.com
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.