![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: powiększenie piersi u dr Skwiercz
Witajcie dziewczynki!
Wybieram sie w prrzyszly wtorek na konsultacje do pana m.m - o ktorym chyba mowa z c.m w gdyni ![]() mam takie pytanie...jakbyscie mialy wybierac to polecilybyscie wlasnie jego czy pania g. Z gdanska? Tyle tu opinii ze sie pogubilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczynki!
sama sie wybieram na konsultacje do M.M dorktora z Medici w Gdyni, slyszalalam o Pani G. z Gdanska...slyszalyscie? moze doradzicie mi ktory lekarz lepszy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zarówno ona jaki i dr M.M-K. pracują razem w PM w Gdańsku, do nich też dołączyła inna Pani dr, o której jest ten wątek.... Wiem,że I.G. i M.M-K to dobrzy chirurdzy, zaś opinia o Pani E.S. coś ostatnio osłabła...zajrzyj do wątku Myaówka,czyli piknik....cz.9 tam znajdziejsz najwięcej informacji o interesujących Cię chirurgach-ostatnio nawet są tam dziewczyny co operowały się CM w Gdyni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
wybralam wlasnie Clinice Medica i kierowalam sie opiniami dziewczyn tutaj i troszke tych co slyszalam prywatnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Daj znac jak będziesz po pierwszej konsultacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Chciałam zapytać o lekarz o którym wspomniała Miss Dior Cherii - jak długo oczekuje się na operację u tego lekarza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Dziękuje ci za bardzo za odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Moje początkowe plany też były do tej lekarki ale ostatecznie poszłam do M.M.K i jestem bardzo zadowolona.
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Lubuss, ile dałas ostatecznie za operacje i jakie masz odczucia po? czytam od kilku miesiecy wątki o powiekszaniu piersi w trójmiescie, planuje pojsc na operacje pod koniec roku 2013, czy ma sens isc teraz na konsultacje jesli chce operacje w listopadzie? z gory dzieki za odp
![]()
![]() |
#101 | |
Przyczajenie
|
Ja idę w czerwcu na konsultację a operację planuję na koniec sierpnia może wrzesień. Jeśli się ma wybrany czas na operację chyba lepiej iść na konsultację i zaklepać sobie u lekarza termin operacji. Ja się teraz bałam czy nie za późno się wybiorę. Ale na szczęście u dr M długo się nie czeka. U dr S też termin na wrzesień będzie. Ale najpierw planowałam operację w sierpniu i na ten termin bym się już nie zdążyła zapisać. Więc lepiej wcześniej sobie zaklepać.
Musze się pochwalić!! więc okazało się że moja dalsza siostra też robiła po ciąży piersi u dr M M. I już się z nią umówiłam!! zobaczę jej piersi, porozmawiam i dowiem się wszystkiego z pierwszej ręki! bardzo się cieszę bo ma straszny mętlik w głowie. Coś mi się wydaje że skończy się na dr MM ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() 20 stycznia mam operacje u dr. MMK. zastanawiam się jak wygląda sprawa zwolnienia czy wogole takie zwolnienie się dostaje jeżeli tak to na jaki okres czasu... czy lepiej wziasc urlop i na jak długo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Hej, zmien watek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post42982846 tu jest kilka pacjentek MMK w tym i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Witam, czy ma któraś z Was aktualny telefon do dr Skwiercz bo od tygodnia próbuję się do niej dodzwonić i ciągle słyszę komunikat "nr jest zablokowany". Próbowałam z różnych nr więc to nie chodzi o mój telefon. Pomoże któraś? Jestem nowa na forum i nie bardzo wiem gdzie napisać tego posta, jeśli nie w tym wątku co trzeba to sorry... ale pomóżcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.