powiększenie piersi u dr Skwiercz - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-20, 15:31   #91
MissDiorCheriii
Raczkowanie

Dot.: powiększenie piersi u dr Skwiercz

Witajcie dziewczynki!
Wybieram sie w prrzyszly wtorek na konsultacje do pana m.m - o ktorym chyba mowa z c.m w gdyni
mam takie pytanie...jakbyscie mialy wybierac to polecilybyscie wlasnie jego czy pania g. Z gdanska? Tyle tu opinii ze sie pogubilam (
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-20, 16:15   #92
MissDiorCheriii
Raczkowanie

witajcie dziewczynki!
sama sie wybieram na konsultacje do M.M dorktora z Medici w Gdyni, slyszalalam o Pani G. z Gdanska...slyszalyscie?
moze doradzicie mi ktory lekarz lepszy...
Stary 2013-02-21, 13:03   #93
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MissDiorCheriii Pokaż wiadomość
witajcie dziewczynki!
sama sie wybieram na konsultacje do M.M dorktora z Medici w Gdyni, slyszalalam o Pani G. z Gdanska...slyszalyscie?
moze doradzicie mi ktory lekarz lepszy...
Nie wiem czy dobrze rozumiem jesli chodzi o dr G...czy chodzi Ci o Panią doktor I.G???
Zarówno ona jaki i dr M.M-K. pracują razem w PM w Gdańsku, do nich też dołączyła inna Pani dr, o której jest ten wątek....
Wiem,że I.G. i M.M-K to dobrzy chirurdzy, zaś opinia o Pani E.S. coś ostatnio osłabła...zajrzyj do wątku Myaówka,czyli piknik....cz.9 tam znajdziejsz najwięcej informacji o interesujących Cię chirurgach-ostatnio nawet są tam dziewczyny co operowały się CM w Gdyni
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 21:06   #94
MissDiorCheriii
Raczkowanie

wybralam wlasnie Clinice Medica i kierowalam sie opiniami dziewczyn tutaj i troszke tych co slyszalam prywatnie mialam na mysli dr Muraszko wlasnie ciezko mi decydowac bo pierwszy raz bede miala z Nim stycznosc a wiadomo jak czlowiek sam sie nie przekona to ciezko oceniac... zobaczymy ehh
Stary 2013-02-25, 11:58   #95
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
wybralam wlasnie Clinice Medica i kierowalam sie opiniami dziewczyn tutaj i troszke tych co slyszalam prywatnie mialam na mysli dr Muraszko wlasnie ciezko mi decydowac bo pierwszy raz bede miala z Nim stycznosc a wiadomo jak czlowiek sam sie nie przekona to ciezko oceniac... zobaczymy ehh
Zawsze to najlepiej iść do kilku dr-ów na konsultacje,bo wtedy ma się większy obrazy sytuacji,a lepiej zapłacić za tych kilka konsultacji niż za jedną nieudaną operację...
Daj znac jak będziesz po pierwszej konsultacji
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 18:17   #96
malwi92
Przyczajenie

Chciałam zapytać o lekarz o którym wspomniała Miss Dior Cherii - jak długo oczekuje się na operację u tego lekarza?
malwi92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-07, 20:00   #97
MissDiorCheriii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malwi92 Pokaż wiadomość
Chciałam zapytać o lekarz o którym wspomniała Miss Dior Cherii - jak długo oczekuje się na operację u tego lekarza?
chodzi o M.Muraszko ? On ma ktorki okres oczekiwania przyjmuje we wtorki i w czwartki popoludniowe godziny

usteczka już są

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 16:15   #98
malwi92
Przyczajenie

Dziękuje ci za bardzo za odpowiedz Już mam numer i zapiszę się na konsultacje. Zobaczę co wyjdzie z moich planów bo na razie nie bardzo mi idzie. Do pani dr.S. też pójdę jeszcze raz choć chyba już nie ma terminów na operację w czerwcu
Stary 2013-04-28, 11:24   #99
lubuss
Raczkowanie

Moje początkowe plany też były do tej lekarki ale ostatecznie poszłam do M.M.K i jestem bardzo zadowolona.
Stary 2013-05-01, 20:15   #100
dont_call_me_baby
Przyczajenie

Lubuss, ile dałas ostatecznie za operacje i jakie masz odczucia po? czytam od kilku miesiecy wątki o powiekszaniu piersi w trójmiescie, planuje pojsc na operacje pod koniec roku 2013, czy ma sens isc teraz na konsultacje jesli chce operacje w listopadzie? z gory dzieki za odp
Stary 2013-05-15, 12:09   #101
malwi92
Przyczajenie

Ja idę w czerwcu na konsultację a operację planuję na koniec sierpnia może wrzesień. Jeśli się ma wybrany czas na operację chyba lepiej iść na konsultację i zaklepać sobie u lekarza termin operacji. Ja się teraz bałam czy nie za późno się wybiorę. Ale na szczęście u dr M długo się nie czeka. U dr S też termin na wrzesień będzie. Ale najpierw planowałam operację w sierpniu i na ten termin bym się już nie zdążyła zapisać. Więc lepiej wcześniej sobie zaklepać.
Musze się pochwalić!! więc okazało się że moja dalsza siostra też robiła po ciąży piersi u dr M M. I już się z nią umówiłam!! zobaczę jej piersi, porozmawiam i dowiem się wszystkiego z pierwszej ręki! bardzo się cieszę bo ma straszny mętlik w głowie. Coś mi się wydaje że skończy się na dr MM)
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
chodzi o M.Muraszko ? On ma ktorki okres oczekiwania przyjmuje we wtorki i w czwartki popoludniowe godziny
A Ty już masz termin operacji? napisz bo może będziemy miały zbliżone daty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 09:16   #102
agataka1979
Rozeznanie

hej dziewczyny
20 stycznia mam operacje u dr. MMK. zastanawiam się jak wygląda sprawa zwolnienia czy wogole takie zwolnienie się dostaje jeżeli tak to na jaki okres czasu... czy lepiej wziasc urlop i na jak długo?
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-25, 12:00   #103
Amorcio
Wtajemniczenie

Hej, zmien watek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post42982846 tu jest kilka pacjentek MMK w tym i ja
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-15, 06:11   #104
Foxik71
Przyczajenie

Witam, czy ma któraś z Was aktualny telefon do dr Skwiercz bo od tygodnia próbuję się do niej dodzwonić i ciągle słyszę komunikat "nr jest zablokowany". Próbowałam z różnych nr więc to nie chodzi o mój telefon. Pomoże któraś? Jestem nowa na forum i nie bardzo wiem gdzie napisać tego posta, jeśli nie w tym wątku co trzeba to sorry... ale pomóżcie.
Foxik71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-08-14, 11:15   #105
Margaretka1985
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
kasikkk87,
mnie też przekonuje ta metoda co dr S stosuje,bo całkiem sensownie to wszystko brzmiałao,a przynajmniej była bardzo przekonująca w tym, co mówiła, aczkolwiek ta jej "schematyczność",że robi tym takie,a tamtym takie przeszkada mi,bo nie do końca stosuje podejście indywidualne,a uważam że takie powinno być,bo przecież biust ma kazda inny...Natomiast co do jędrności,to niestety ale powiękaszanie biustu nie powoduje,że skóra jest bardziej jędrna,bo skóra to zupełnie co innego-ona z biegiem lat będzie niestety się zmieniać,natomiast jest u Pani S tak,że biust rzekomo nigdy nie opadnie...tak więc teraz mi się nasuwa na myśl,co gdzieś czytałam-co jęsli pierś będzie ulegać grawitacji,a implant będzie ciągle w tym samym miejscu?? To się jakoś tam nazywa...nie pamiętam ;-)
OK, czyli ta Pani Doktor stosuje inną metodę niż np. Dr Szczyt (którego do tej pory rozważałam, przyznaję). A gdzie znajdę więcej informacji na ten temat? Bo szukając w Googlach informacji na temat tej Pani Doktor, to niekoniecznie wszystko wygląda tak różowo...
Margaretka1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości