![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: fryzurki intymne :D
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Fryzurki Imtymne
Czy znacie jakies strony ze wzorami fryzurek imtymnych,jakie wzory mozna samemu wykonac - procz oczywiscie paskow i trojkatow :P, jesli macie jakies zdjatka bardzo prosze o zamieszczenie, noi oczywiscie wypowiedzi meżczyzn mile widziane jakie trendy preferuja. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzurki Imtymne
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
raczej o depilacji bylo, mi chodzi konkretnie skad mozna wziac jakies wzory, szukalam w watkach i nie znalazlam. A co do fot to przeciez to fryzury wiec jakby nie patrzyl sztuka. Zamieszczam foteczke serduszka- czyz nie jest piekne
![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-11-29 o 11:45 Powód: usunięcie zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Proszę nie zamieszczać zdjęć w tym wątku!
Jeśli sytuacja ulegnie zmianie, dam znać. ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
A ja dorzuce od siebie, ze zedytowalam post od redakcji u gory forum, odnosnie zamieszczania zdjec. To tak, zeby bylo wszystko jasne
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
interesujący wątek chetnie ujrzałabym jakies pomysły na new fryzurke
![]() Svenja i co jest jakis odzew by umieszczac jakies pomysliki;>
![]() |
#99 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zamieszczamy zdjęć, ani tutaj, ani na całym forum. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Pomadka to przepraszam za pomyłke to pewnie z przejedzenia
![]() ![]() a szkoda że niebeda ujawnione i pokazane buuu ale cóz taklei zycie ![]()
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
intymne fryzurki ;)
No właśnie, chodzi mi o włosy łonowe. Jak się je teraz "nosi"? Już do dawna się tym nie przejmowałam, bo byłam w stałym związku, potem długo sama, a teraz zanosi się na COŚ
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: intymne fryzurki ;)
Cytat:
![]() Może się wybierz do fryzjera intymnego, on Ci powie, co jest teraz trendy :P ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
laylo, albo Ty się ze mnie nabijasz, albo ja jestem strasznie do tyłu, bo nie miałam pojęcia, że jest coś takiego jak fryzjer intymny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
A ja proponuję spotkać się oko w oko z wyszukiwarką. Na głównej stronie Intymnego są az 2 wątki o tej tematyce, a w całym forum setki, więc po co 3 taki sam?
![]() Wątki łączę.
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Depilujemy, golimy.. czyli poświęcamy się :)
...dla naszych mężczyzn się poświęcamy, ale i dla siebie, co tam takie krzaczki
![]() Pytanko mam do Was dziewczyny, chcąć sobie zostawić paseczek, taki malutki pas startowy, wargi sromowe również golicie i paseczek zaczyna się nad nimi, czy na nich również zostawiacie króciutkie owłosienie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Dot.: Depilujemy, golimy.. czyli poświęcamy się :)
Ja najczęściej golę całość.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Ja ten zabieg juz czynie od kilku lat i szczerze ... nie wyobrazam sobie teraz tego abym mogla chodzic 'zakrzaczona'.
Jednak zauwazylam,ze nie moge sie golic maszynka poniewaz wrastaja mi wloski i jest to czasem bardzo bolesne, wiec moim nieodzownym przyjacielem jest depilator - mam spokojna glowe przynajmniej na trzy tygodnie i lepsze samopoczucie... Wiec w takim razie maszynki i depilatory w dlon,wizazanki ![]() Pozdrowionka...... Moim zdaniem, wystarczy troszke fantazji - kto powiedzial,ze istnieja tylko paseczki i trojkaciki. Jezeli chcesz zrobic niespodzianke swojemu mezczyznie to wydepiluj litere jego imienia - troszke starania,a on na pewno bedzie milo zaskoczony. Bo fantazja jest od tego,aby bawic sie na calego.... Powodzenia ![]()
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-01-23 o 23:18 Powód: Post po poscie!! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Paseczek cieniutki nad wargami to do pytania .A co do depilatora to nie boli Cie to bardzo ? Tez sie nad tym zastanawilam ale boje sie ,ze to bedzie niemilosiernie bolalo :|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Ojojo ja jak przeczytałam "depilator" to az mnie zabolalo
![]() Probowalam raz.. powiedziałam, dam rade! Oczywiscie nie dałam... A co do pytania, to zostawiam paseczek z przodu i to są jedyne wloski jakie posiadam na tej częsci ciała
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Uzywam rewelacyjnego depilatora firmy Braun easystart, body system - ma odpowiednie nakladki, do roznych czesci cialka. Sprobujcie...
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
zdradźcie jak sobie radzicie z równa długością tych włosków co pozostaja i nadaja fryzurce kształt. Ja zawsze prxzy wyrównywaniu długości muszę się namęczyć a efecty mnie nie zadowalają
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Moze wychodzi ze mnie jakas konserwa (chociaz jest to ostatnia rzecz, jakiej ja i ludzie, ktorzy mnie znaja, by sie po mnie spodziewali), ale golenie wzorkow z wlosow lonowych kojarzylo mi sie zawsze z najstarszym zawodem swiata... Nie chce Was obrazac, dziewczyny, nie czujcie sie urazone, po prostu wydaje mi sie to dziwne i deko niesmaczne. Moze Wasi faceci tez sa bardziej "do przodu", ale po moim nie spodziewalabym sie, zeby mu sie to szczegolnie spodobalo. Zreszta sama bym sie czula co najmniej niekomfortowo. Zawsze wychodzilam z zalozenia, ze wloski trzeba skracac dla higieny i estetyki (np. do stroju kapielowego albo ladnej bielizny), ale po to, zeby tworzyc z nich jakies dziela sztuki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Byl juz taki temat wczesniej!!!
![]() |
#117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
a ja mam odwrocony trojkacik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Wlosy lonowe sa oznaka dojrzalosci plciowej, wiec zal mi facetow, ktorzy najbardziej preferuja ogolone wzgorki lonowe.
Widze, ze wypowiadaja sie tutaj tylko Panie, a przeciez robicie to choc w pewnym stopniu dla nas ![]() ![]() ![]() Wspomne jeszcze o dwoch rodzajach fryzurki z życia wziete: moja ex-ex-ex... ![]() ![]() Jest tez taka znana brazylijska foto modelka, ktorej nazwiska nie pamietam, ale ma dlugie, czarne, proste wlosy na glowie ![]() ![]() Pozdrawiam Was dziewczynki, ale plizzzzzzz, nie golcie sie przesadnie! Nie jestesmy pedofilami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Tak jak napisales kazdy lubi co innego ,jest grupka ludzi ,ktorym podoba sie "zarosnieta " dziewczyna do przesady , ktorym podoba sie dziewczyna lekko "zarosnieta" lub ktorym podoba sie jak najbardziej wygolona ,zeby nie powiedziec lysa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.