![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rodzina się obraziła, bo założyłem zamek w swoim pokoju
Jeśli rozmowa nie działa trzeba podjąć inne działania, w pokoju dziecka może znajdzie się coś co wyjaśni sprawę.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I oczywiście, że nie będziesz dalej wiedziała o co, bo będziesz wolała znów coś opowiedzieć o moim przewrażliwieniu, o tym jak to chodzę do ubikacji z całą rodziną itd ![]() Ja jednak uważam, że na tym poziomie nie mamy już o czym ze sobą rozmawiać ![]()
![]() |
![]() |
#92 | |
BAN stały
|
dziwny temat, naprawdę.
Po 1 niektórzy zapominają, że dziecko nie jest osobą dorosłą i nie ma w swojej własnej nawet rodzinie takiego samego statusu jak rodzic. To rodzic wychowuje, nie na odwrót. po 2 jeśli dziecko ma potrzebę haslowania się jak wściekłe to może rodzic powinien wyznaczyć mu limity na czas spędzony w sieci, proste. Zresztą tak właściwie to trudno w ogóle znaleźć powód, dla którego nastolatek mialby godzinami przesiadywać na komunikatorach. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie,to szkoda. co do mnie to mnie nie znasz,nie wiesz jak żyję i jakie trupy mam w szafie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
BAN stały
|
no tak rodzic twój wróg
![]() ![]() TheKey ale uczysz też swoje, uczennice raczej głównie, żeby nie wstawialy na portale swoich wypietych posladów w koronkowych majtaskach i usteczek w dziubek ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2012-11-07 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Nie wiem tylko skąd pogląd, że lepiej pisać pamiętnik w necie niedostępny publicznie. Nie istnieje ryzyko, że ktoś jednak mógłby taki dokument wykraść, na przykład sąsiad dziewczyny zakochanej w tym samym chłopaku co autorka/rywalka..?
![]() I nie wiem też, czy rolą nauczyciela powinno być szkolenie młodzieży ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2012-11-07 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.