![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co kupic przyjaciółce na urodziny!! :(
Proponuje użycie wyszukiwarki. O prezentach rozmawiałysmy setki razy
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Jeśli to Twoja przyjaciółka, to zapewne jesteś jedną z osób, która zna ją najlepiej. Chcesz się zdać na opinie obcych osób?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Połączyłam wątki o prezentach dla koleżanek/przyjaciółek
![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Nietypowy prezent...
Niedawno moja najlepsza przyjaciolka powiedziala mi, ze mam jej dac jakies moje rzeczy, zdjecia itp itd.
Szykuje dla mnie prezent na moje urodziny ( nie te co beda teraz ) dopiero w 2009r. Powiedziala ze na te sie nie wyrobi ( 24 czerwiec ). Powiedziala tez, ze to co chce mi dac, jest wyjatkowe, niepowtarzalne i jest przekonana, ze od nikogo innego takiego czegos nie dostanie i ze to nas laczy, nasza dluga przyjazn. Glupio mi bedzie dac jej bluzke, slodycze czy cos takiego... Chce jej dać cos, co "zwali ja z nog" :P Chce cos nietypowego, niepowtarzalnego.. coś czego nie da sie kupic.. N I G D Z I E . Chyba ze w mojej glowie, dzieki waszym pomyslom i pomocy. PROSZE pomozcie mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nietypowy prezent...
dziwne
![]()
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co my Ci mozemy powiedzieć, przecież jej nie znamy. Myśle, ze ona wolałaby gdybyś wymysliła cos sama ![]() Widać, że bardzo jej na Tobie zalezy, skoro tak sie stara ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jaka jest Twoja przyjaciółka..jednak pomysł mam. Musisz tylko stwierdzić, czy nadaje się dla Niej
![]() Konkretniej: kiedys zrobiłam album ze zdjęciami. wspolnymi i nie tylko, byly tam tez zdjecia z dziecinstwa, zdjecia przedmiotow, miejsc, owocow itp. ktorw w jakis sposob wiazaly sie z nasza historia, ktore keidys nas smieszyly ![]() ![]() ![]() ![]()
ja jeszcze ciągle czekam na ciebie które pozwala mi żyć... a ty nie przychodzisz (...) czekam czekam wytrwale tak lekko dotykają mnie dni moja tęsknota jest tęsknotą planet zmarzłych tęskniących do słońca ty jesteś słońcem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Jest już wątek związany z prezentami dla koleżanek czy przyjaciółek
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki ![]() ![]() Ale ... podejrzewam, ze ona szykuej cos podobnego, po jej ostatnim komentarzu: "Zeby to skonczyc, musialabym robci to cale zycie". No wiec mysle, ze wlasnie cos takiego. Tylko ze... chcialabym cos super, ale jednak nie takie same jak ona.. ![]() Wiem ze powinnam znac ja - bo jest moja przyjaciolka. Znam, bardzo dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent dla przyjaciółki / koleżanki
podbijam
mam problem z prezentem dla siostry. czytałam wizażową listę prezentów, ale jakoś nic mi dla niej nie pasuje ![]() siostra za 3 dni ![]() ![]() ksiązek raczej nie czytuje, ale zastanawiam się czy aby nie dać jej właśnie książki. czegoś w stylu poradnika. zdatnego, do czego można wracać, lekkiego... może macie jakieś propozycje? siostra lubi gotować. myślałam nad blenderem, bo lubi się zdrowo odżywiać, ale nie jestem pewna czy ją to uciszy, czekam na Wasze komentarze lub inne propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
odswiezam watek
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Witam drogi Panie
Za tydzień moja pSyjaciółka obchodzi imieninki ![]() Chciałbym sprawić jej przyjemność, ale nie w postaci prezentu a raczej jakiegoś dobrego żartu ![]() ![]() Czy macie może jakieś dobre pomysły ??? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Niedługo święta i poszukuję prezentów dla mamy i dla przyjaciółki i tak się zastanawiam, czy dobrym pomysłem jest bon do salonu kosmetycznego np. [link] Obie tam bywają, więc mogłoby im się to spodobać. Co myślicie?
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-12-13 o 12:52 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
My z dziewczynami mamy od lat taki deal, że w mikołajki spotykamy się w tej samej knajpce od paru lat i tam siedzimy przy winku, gadamy, jak to mówi mój partner "szlochamy" i dajemy sobie wyłącznie jakieś małe prezenty - coś z drobiazgu, co będzie fajne, ale żadnej nie pociągnie po portfelu, bo różnie jest.
Ja się w tym roku zdecydowałam dla nich na torebki eko z morethanbag - takie śniadaniowe, nic wielkiego, ale fajne no i chciałam pokazać że się o nie troszczę i że są za chude hihii. ALe zawsze - drobiazgi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
a co sądzicie o torebce? ja swojej kupiłam taka w stylu góralskim na La Retto xxx Prezent sie spodobał a to najważniejsze
![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-04-27 o 10:40 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
BAN stały
|
Ja daje swoim kolezankom na prezenty głównie kosmetyki. Staram się również wczesniej wybadać co mogłoby im sie podobać tak aby trafić z prezentem
![]() Bardzo bezpiecznym prezentem są również czekoladki .Szczególnie jeśli mamy ograniczone fundusze. Moja kumpela miała ostatnio urodziny. Chciałam jej dać jakiś drobiazg 0- w końcu liczy się pamięć. Dostała ode mnie Wedlowskie pralinki: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Śliczna ta torebka!
Ja zostałam w swoje urodziny porwana w centrum Poznania! Koleżanki wywiozły mnie do escape roomu zamknieci w pokoju o finezyjnej nazwie pokoju "Miejsce Zbrodni". W trakcie całej akcji, płakałam! Nie mogłam się uspokoić, na szczęście ochłonęłam i bawiłam się niesamowicie. Na końcu znalazłam prezent od nich, bransoletkę z znakiem nieskończoności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
pod Warszawą masz pracownie kaletniczą xxx możesz na przykład zamówić taki notes w skórzanej xxx lub z eko skóry oprawie. Wkłady sa wymienialne więc miałaby pamiątkę na dłużej.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-02-26 o 10:11 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Ja kupuję książki, zawsze potem jest od kogo pożyczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
A może przeurocze, niezwykłe skarpetki?
![]() Ja parę razy dałam je na prezent i za każdym razem obdarowane piszczały z zachwytu ![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-07-12 o 10:53 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Sprytnie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Tak w ogóle to ja nie znoszę kupować prezentów. Tzn. kupować lubię, a jeszcze bardziej wręczać i czekać na reakcję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
Dla zmarzlucha szal z prawdziwej miękkiej wełny lub sweterek kaszmirowy. Do tego fajna świeczka zapachowa z naturalnych składników.
Ważne by nie pozbywać się paragonu gdyby zaszła konieczność wymiany. Jeśli chodzi o planowanie to wcześniej robię listę, zapisuję na niej co wpadnie mi do głowy i później decyduję się na którąś z opcji. Edytowane przez fcd2e403d74287f117e7a506dac96c8726e1bb0f_60889772e2e8a Czas edycji: 2016-11-02 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
BAN stały
|
To kup jej termofor, albo koc elektryczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
o
Edytowane przez koperciaa Czas edycji: 2016-11-04 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Noo termofor to jest fajny pomysł
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
BAN stały
|
Może jakaś fotka ze studiów w fajnen ramce?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
A ja lubię dawać praktyczne prezenty. Ostatnio z okazji urodzin podarowałam własnej roboty peeling cukrowy na bazie olejku kokosowego
![]() ![]()
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Ja tam swojej najlepszej przyjaciółce chcę kupić zestaw naturativ. Raz, że są w dobrej promocji, można dostać na prawdę fajne kosmetyki w granicy 100 złotych, a dwa, że jest ślicznie zapakowany! Na pewno pięknie będzie wyglądał pod choinką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
A co myślicie o kolagenie naturalnym? Myślałam czy pod choinkę mamie nie kupić czegoś takiego od Colway - dokładnie takie coś jak na zdjęciu poniżej:
![]() Źródło zdjęcie, żeby nikt mnie nie ścigał o prawa autorskie https://kolagenspa.pl/ Dużo ostatnio się mówi na temat dobrodziejstwa kolagenu, a że moja mam uwielbia wszystkie kosmetyki, o których jest głośno i kiedyś już patrzyła na produkty z kolagenem, ale wydały jej się za drogie, to sobie pomyślałam, by jej coś takiego sprezentować na próbę. Myślicie, że dobry pomysł? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.