![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
A u mnie dzisiaj zapowiada się kaloryczny wieczór. Ale jak to mja szwagierka mówi raz na jais czas trzeba zaszaleć
![]()
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
zgrzeszyłam troche w sobotni wieczór , wpiłam desperados'a a to 225 kalorii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam od dzisiaj nowe postanowienie. Niektóre z nas pija ocet a ja do każdego posiłku będę jadła jabłko. Nie dosyc że nasyci mnie dodatkowo, to również wiadomo jakie efekty po jabłuszkach są ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() mój dzisiejszy jadłospis był "smietnikowy" tzn. do południa ładnie bo: na sniadanko: chlebek fitnes, serek wiejski, polędwica sopocka, warzywa 2 sniadanko bardzo podobnie... ale reszta dnia szkoda gadać ![]() Z braku czasu nie dosć że mało tego jedzonka to jeszcze nie wartosciowe (hamburger, sernik itd.) Ale do cukierków już mnie tak dzisiaj nie ciągnęło. Co do cwiczeń to wczoraj zupełnie odpusciłam a dzisiaj tylko pół godzinki na brzuszki, uda i posladki. Jutro trzeba się bardziej ogarnąć. ![]() Buzka i miłego sobotniego wieczoru ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
u mnie dziś rozpustny dzień był
![]() trochę pogrzeszyłam, ćwiczeń nie było, ale co tam. Raz nie zawsze ![]() jutro będzie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Widzę dziewczyny, że weekend miałyście udany
![]() Moje wczorajsze podsumowanie - ryż z wołowiną w sosie sojowym i warzywami (posiłek w pracy) - 2 kromki pełnoziarnistego z pastą z tuńczyka, 1/4 zielonego ogórka - 3 kromki pełnoziarnistego z pastą z tuńczyka, 1/4 ogóra (tu było o jedną kanapkę ze dużo - strasznie mi na żołądku ciażyło potem ![]() - malutki kawałek kurczka, łyzka stołoa ryżu i fasolka szparagowa - pół serka wiejskiego light Uff trochę tego było, choc w sume same zdrowe jedzonko więc nie mam wyrzutów sumienia, bo rozłożone to był na 20 godzin - spałam tylko 4 godzinki wczoraj. Ehhhh, uroki nocek ![]() udanego dnia! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny widzę, że i u Was weekend ciężki. Ja też trochę pogrzeszyłam, z ćwiczeń tylko 50 min. Ale dzisiaj już wracam na dobre tory
![]() DusiaUK - oglądałam kiedyś program, że te wszystkie produkty light to sam syf i zero w tym wartości odżywczych. Tym bardziej, że zjadłaś tyko pół tego serka, także może lepiej przeżuć się na normalne? ![]() ![]() maarlboroo - u mnie też wczoraj jedno piwo wpadło... ehh te weekendy ![]()
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, moge sie przylaczyc?? Zaczelam sie odchudzac we srode, czyli 7 listopada, moj cel to zrzucic 15 kg w 5 miesiecy. Nie wiem dokladnie ile waze, bo nie mam wagi
![]() Moj plan to rezygnacja ze slodyczy, fast foodow, pol gotowych dan itd. Ograniczam smazenie i weglowodany, zmniejszam porcje. Czasem zamierzam jednak zaszalec, bo inaczej nie wytrzymam tych 5 miesiecy. Mam nadzieje, ze przy waszym wsparciu wreszcie mi sie uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() weekendy są zawsze anty-dietowe, u mnie wczoraj tez jedno piwo (miodowe ![]() ![]() dziś już będzie bez grzeszków ![]() Cytat:
![]() a nie wystarczyłoby Ci zrzucić 10kg? jesteś niska ale 45kilo... no nie wiem. jestem o 4cm wyższa od Ciebie i dążę do 52-50...
![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogole co sadzicie o jedzeniu zupy w czasie odchudzania? Czytalam gdzies, ze nie wolno, ale teraz, zima, jest jak znalazl na rozgrzanie. Oczywiscie mowie o takiej domowej, ze swiezych warzyw, a nie z puszki czy proszku. Edytowane przez dotka85 Czas edycji: 2012-11-11 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Oj dziewczyny u mnie kryzys, ale ja to czułam' że w weekend za bardzo nagrzeszę i tak tez się stało. O ćwiczeniach nie myślałam na opychałam się troszkę i teraz mi z tym źle.. bu.... ;( no ale nie ma co się załamywać. Oo jutra postanowiłam intensywnie ćwiczyć z Mel B bo bardzo zaciekawiły mnie jej ćwiczenia. A w dodatku od poniedziałku zaczynam czyścić okna w całym domu (czyli ok 15 okien mam do umycia' to też troszeczkę przy tym się poruszam ) Życzę wam i sobie wytrwałości (bo jak na razie u mnie to z tym ciężko)
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny można dołączyć ?
![]() Generalnie jem zdrowo od kwietnia, wiadomo czasem wpadnie coś złego ale staram si jeśc i gotować jak najlepiej ![]() Ważyłam prawie w chwilach kryzysowych 65kg i nigdy nie chce do tego wrocic. Generalnie dążę do 55kg. Chce zrzucić cały tłuszcz i przerobić go w mięśnie. We wrześniu i październiku biegałam prawie codziennie po 2,5/3km i ćwiczyłam w domu. Teraz jak dla mnie jest za zimno i jedyne co na dworze robie to spaceruje z psem. Zapisalam sie na siłownie i spędzam tam prawie codziennie po 2h. Teraz akurat jestem chora i w chwilach kiedy mam troche wiecej siły staram sie robić 8 min abs na brzuch. Mam nadzieje że nam sie razem uda schudnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny! Ja jestem jakaś dziwna chyba! Liczyłam sobie ile zjadłam kalorii w piątek i w sobotę (trochę poszalałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Ja bym się cieszyła. Jak bym policzyła sobie kalorie które zjadłam przez weekend to chyba bym się całkowicie załamała.
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
WampLady - szczerze, to kaloriami nie ma co się tak przejmować nawet jak ich będzie trochę więcej (a powinno
![]() ![]() ![]() libacjaa - witaj ![]() ErnestyLda - damy radę ![]() ![]() dotka85 - a niby dlaczego nie ![]()
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Ja też bym się załamała licząc swoje. A tak nawiasem mówiąc wypróbowałam sobie wczoraj trening kardio Mel B- genialny. Co prawda ramiona troche bolą ale co tam przyzwyczaje się. Najważniejsze że jakies urozmaicenie jest
![]()
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Ja szukałam właśnie czegos jakiego. Ewcia ma 5 minutowe kardio ale ile człowiek może biegać 5 min w miejscu. Zima sie zbliża ludzie w tłuszcz obrastają a to kardio jest super bo różnorodne no i tłuszczyk po tym sie szybciej spala. Innych ćwiczeń w wykonaniu Mel B nie oglądałam narazie poszukam czegos jak znudza mi sie te co mam.
![]()
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Ja od Mel B oglądałam ćwiczenia na brzuszek, nogi i pośladki, bardzo mnie zaciekawiły wiec od poniedziałku startuje z Mel B
![]()
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No w kazdym razie ja nie zamierzam z zup rezygnowac w taka pogode i juz wcielam prcje rosolu z mnostwem marchewki, cebulki i gotowanego, chudego miesa z kurczaka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy jest w zwykłym spożywczaku, ja kupiłam w Rossmannie
![]() ![]() Cytat:
w weekend trochę nagrzeszyłam, szczególnie wczoraj ;> jakieś chrupki, ciastka, paluszki...
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
dotka85 - no fakt, marchewka trochę ma, ale nie popadajmy w paranoję
![]() ![]() ![]() Sylwuuska - co do ćwiczeń baaaardo polecam Tiffany (filmiki od 5 do 15 min), 8minutówki, Mel B ![]() keshia - kardio jeszcze nie robiłam, może dzisiaj wypróbuję ![]()
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko do cwiczen nie potrafie sie zmusic, nienawidze tego po prostu. Myslalam zeby zapisac sie gdzies na taniec, bo to naprawde lubie, a poki co staram sie wszedzie na piechote chodzic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Patrzcie to!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=649227 To mnie zmotywowało!! I to jak!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
WampLady - oj tak, kiedyś też odchudzałam się z Basią na jakimś wątku, dziewczyna ma w sobie tyle pozytywnej energii i wręcz zaraża motywacją
![]() dotka85 -ja chleb zamieniłam na razowy i to też nie więcej jak 2-3 kromki dziennie, ziemniaki jem raz na jakiś czas, ale wtedy do godz 15, za to za ryżem nigdy nie przepadałam ![]()
![]() |
#119 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba się przestawić! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.