|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy tacy mężczyźni w ogóle istnieją?
Cytat:
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego nie wiem?
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Odpowiadając na Twoje pytania: jestem ambitna, oczytana, może nawet NADopiekuńcza, nie palę, piję okazjonalnie, nie mam dr ale mam mgr i jestem na studiach podyplomowych. Co do łóżka - nie wiem, nikt nie narzekał, a wręcz przeciwnie, ale nie mnie oceniać. Gotować potrafię. Wady? Niewątpliwie to że jestem bałaganiarą. Wiem to, pracuję nad tym, zmagam się, widzę poprawę, ale dalej bałaganię. I jestem zazdrośnikiem.... Ja nie mówię że jak facet bedzie miał te cechy to w ciemno jestem jego (bo możemy zwyczajnie nie nadawać na tych samych falach). Nie mówię też że jak będzie miał wszystkie te cechy oprócz np. palenia, albo studiów to już jest z góry przekreślony (mój ex pił i nie studiował a i tak z nim byłam...a rozstaliśmy się z innych powodów). Mówię OGÓLNIE o tym co bym bardzo chciała od faceta.... |
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeden z nich jest mój No ale do rzecz- nie szukaj w napotkanych facetach tych wszystkich cech- w końcu zwariujesz jak za długo takiego nie spotkasz. W końcu stanie na Twojej drodze ten jedyny, w którym pokochasz i jego wady i zalety
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

Jeden z nich jest mój
No ale do rzecz- nie szukaj w napotkanych facetach tych wszystkich cech- w końcu zwariujesz jak za długo takiego nie spotkasz. W końcu stanie na Twojej drodze ten jedyny, w którym pokochasz i jego wady i zalety