![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kto odchudza się razem ze mną do wakacji 2013?
zobaczymy kto się dziś zgłosi z wagą i będę musiała edytować pierwszy post (usunąć nie-udzielające się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Witam Was Wszystkie Serdecznie!
![]() Postanowiłam dołączyć do tego wątku, ponieważ również chcę schudnąć, tyle że do maja, więc troszkę mniej czasu ![]() Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to to, że jestem mega podobna do Ciebie Jerzyczko - chodzi mi o to, że również mam 173 cm wzrostu, ważę 65,5 kg. Mam 22 lata, studiuję, więc tryb życia siedzący. Co więcej również przytyłam na studiach... a dokładniej na pierwszym i drugim roku. Przed studiami ważyłam ok. 62 kg, a po drugim roku 70 kg. Na trzecim udało mi się zrzucić parę kg i jeszcze na tych wakacjach ważyłam 62,5 :/ Czułam się już mega dobrze w swoim ciele, jednak teraz zaczął się znów semestr, pisanie pracy inż., no i jedzenie :P Jest mi meeeeega cieżko ograniczać się dlatego szukam motywacji u Was!! ![]() Wiem, że potrafię schudnąć zdrowo, jeśli tylko przestrzegam paru zasad.. mam nadzieję, że mi się do uda no i Wam również ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() będziemy się wspierać! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A właśnie, co do ćwiczeń... też zastanawiam się, aby zacząć z Ewą. Myślicie, że warto? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o ćwiczenia do bywa różnie. Nie mam niestety teraz możliwości chodzenia na siłownię, bo dojazd czasochłonny, a najbardziej lubię właśnie powyciskać na bieżni
![]() Na szczęście mam bieżnię pod blokiem, więc kiedy chcę mogę iść pobiegać, jeśli tylko pogoda dopisuje. No ale obecnie z tym krucho :/ Zastanawiam się nad tymi ćwiczeniami z Ewą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Ja myślałam, żeby zacząć od tego darmowego programu. Chwilowo szkoda mi kasy na płytę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Muszę przyznać się Wam do klęski -egzamin teoretyczny zdany, pozytywny. Egzamin praktyczny - negatywny. Jestem na siebie okropnie zła, wracałam już do wojewódzkiego ośrodka ruchu drogowego.. kiedy nagle na drogę wbiegło mi dwóch młodych mężczyzn (z tego miejsca gorąco ich pozdrawiam) I egzaminator dał mi ostro po hamulcach. Muszę zaznaczyć, że znajdowaliśmy się w strefie zamieszkania, więc pieszy może chodzić gdzie tylko mu się podoba. Chwilę przed tym powiedział, że jest bardzo dobrze i czuję, że wynik egzaminu będzie pozytywny ![]() Poza tym zaczęłam ćwiczyć z Ewą, jem dużo mniej i w ogóle nie jem słodyczy. Muszę zmobilizować się do biegania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
ja podam wagę jutro rano, bo dzisiaj się spieszyłam do szkoły, jutro mam na 10 wiec się zważę na czczo ;d ale wątpię ze coś ubyło ;/
dzisiaj na obiad tylko miseczka rosołu i trochę leczo ;D i to wszystko co jadłam , bo rano i w szkole nie miałam czasu , na kolacje gotowane warzywka o 17.30 i potem tylko zielona herbatka ![]() a u was jak z wagą? ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Gdzieś wyżej przeczytałam, że któraś z Was nie chce kupować płytki Ewy Chodakowskiej.
Tutaj jest link do ćwiczeń. SKALPEL, który ćwiczę od dnia kiedy Jerzyczka o nim wspomniała ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j_iRGMFgRfo Zaraz wskakuję na wagę, mam wrażenie, że nic nie ubyło, ale nie ma co się załamywać. Sylwester przed nami! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() To przez ten urodzinowy weekend: ciasteczka brrr ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
ja jakieś 3 miesiące temu ważyłam 56 kg i zastosowałam dietę trzydniowa i do tej pory mam 53 kg, chyba muszę spróbować jeszcze raz ! ;D
3 kg w trzy dni, to może za dużo i jest to wyczerpujące dla organizmu , ale efekty są ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki, wszystko zapiszę późnym wieczorem, bo teraz lecę do kina!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja dzisiaj nawet nie wchodziłam na wagę;/ Tak się wczoraj obżarłam, że myślałam, że koniec będzie mroczny... ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.
Zaczęłam odchudzać się od 1 listopada i do dzisiaj ubyło mi tylko 0,7 kg. mam nadzieję że w przyszłym tygodniu będzie lepiej bo zaczęłam nowe ćwiczenia. Mam też ćwiczenia TBC z Zosią Budkiewicz, które swego czasu bardzo pomogły mi schudnąć i tak się zastanawiam czy nie wrócić do nich. ![]() Trzymam kciuki za Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Operacja Argo. ŚWIETNY! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja już jestem po śniadanku, dziś na 18 na basenik, a teraz lecę czytać książkę. "Dallas '63" Kinga mnie pochłonął ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
a ja kupilam sobie wczoraj troche owocow i warzyw. wiem, ze owoce sa kaloryczne, ale zamierzam nimi zastapic slodycze, bez ktorych nie umiem zyc.
nie zwazylam sie bo nie mam wagi ![]() ![]()
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dziś basen, jutro tenis, w czwartek skalpel Ewy. To jest mój plan! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
dziewczyny mogę jeszcze dołaczyć?
do maja zrzuce jakieś 10 kg, obecnie ważę 74 kg (wzrost 174cm) nie stosuję żadnej diety, mój plan jest taki: - 5 posiłków dziennie, na 2 śniadnaie zawsze owoc albo jogurt -jak pieczywo to tylko pełnoziarniste i w niewielkich ilościach - jak słodycze (jestem uzalężniona ![]() - 0 słonych przekąsek - pizza, makarony z sosami, raz na max. 3 tygodnie w małych ilościach (nie odstawię całkiem, bo potem jak się rzucę to pochłonę bez opamiętania), - 2 litry wody niegazowanej dziennie - orbitrek - minimum 3 razy w tygodniu po 1 godzinie - jem powoli, delektuję się ![]() mam zamiar ważyć się raz na 3 tygodnie, dobowe wahania są zbyt duże, poza tym mięśnie ważą więcej niż tłuszcz, więc będę się mierzyć ![]()
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
-0,4kg.
![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Obiecuję, że tym razem będę się lepiej trzymać!
![]() Chciałabym jakoś wyglądać do urodzin... ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
waga 52.9
![]() tak dieta 3 dniowa przypomina głodówkę ale nią nie jest ![]() i najważniejsze ze są efekty , bo po nie jedzeniu po 18 jak widać nie ma ;/ jestem na siebie strasznie zła, bo zjadłam więcej niż zaplanowałam i jeszcze mam dożo nauki ,że nie jestem w najlepszym nastroju teraz ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
O ja -0,5kg
![]() Specjalnie zważyłam się rano, a może zróbmy inaczej i nie zapisujmy swojej wagi co tydzień a co dwa tygodnie? Idę zrobić sobie jakieś śniadanko! Udanego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Przyczajenie
|
Ja też chcę, ja też !!!
Od wczoraj na siłownię sobie chodzę, ale mammotywację bo wykupiłam karnet na 3 miesiące i to nie tani więc chodzić będę na pewno. jak będzie z czasem sie okaże ale mam swoją motywatorkę ( przyjaciółkę) która ze mna chodzi więc już jest dobrze :P Jestem studenciną , a kilogramy zebrałam po mojej okruszynce teraz śpiacej. Kiedyś 54 kilo przt 157 cm a teraz 59.8 kilo. Wczoraj sie ważyłam. Chcę wygladać jak przed ciążą a nawet lepiej ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() ja tez jestem nowa i mam nadzieję że tutaj zajdę wsparcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Moja waga pokazała dzisiaj 66kg. Nie wiem jak to możliwe, żebym schudła ponad kilogram od poniedziałku, tym bardziej, że się nie głodowałam. Ale nie będę narzekała
![]() Dzisiaj zajadę chyba na samym nabiale, bo tylko to mam w lodówce niestety. A jak pójdę do sklepu to zaraz kupię pewnie coś niezdrowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.