![]() |
#91 | ||
maskott
|
Dot.: Rossmann - część XVI
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Pod oczy nie polecam true matcha - imo jest za ciężki i wysusza. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
ja dziś zajrzę już tylko (oby!) po cień holo Lovely ale też śliwkowy i lakier L'Oreala
![]()
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Och to już nowy wątek
![]() ![]() Podsumowując moje zakupy - byłam twarda ![]() kupiłam: tusz zielony wibo pomadki rimmel 070 i 19 lakier miss sporty et voila 05 Dziś mnie jeszcze ciągnie na zakupki ale może uda mi się powstrzymać ![]()
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szukałam i znalazłam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=645024&page=152 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Przeglądałam wątek i spodobał mi się wibo Express Growth350 (ten pudrowy róż). Po czym zaglądam do mojej kolekcji lakierów i… o , wibo 350...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
tez chyba sie przejde po jakas pomadke
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zaczytana online
|
Ja czekam na żele OS w promocji .Może kupię jeszcze płyn do kąpieli Luksja. Szalona wyprzedaż - 40% jakoś nie zawróciła mi w głowie... czytając ten wątek zaczynam żałować
![]()
#99 |
Zakorzenienie
|
Mam do oddania 1 kupon promocyjny na żele Original Source ważny jeszcze tylko dziś. Chętną osobę proszę o kontakt na PW.
#100 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś chce jeszcze kod na OS, pisać na maila, bo ważne tylko do dzisiaj, ja jednak uznałam, że nie potrzebuję, tyle kasy wydałam na te -40%, że ech...:/
Nieaktualne już... Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2012-11-28 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
To ja ponownie się poskarżę, bo nie zwróciłam uwagi, że nowy wątek jest
![]() ![]() ![]() dzień wcześniej wymieniałam tusz i było wszystko ok, a teraz nagle twierdzą, że nie mogą wymienić ![]() mam nadzieje, że na allegro uda się go sprzedać |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Byłam w Rossmannie i jestem z siebie dumna booo nie kupiłam NIC
![]() ![]() Nie było paletek cieni z Wibo które chciałam, pomadki mnie kusiły ale mam sporo z Rimmela czy Bourjois także sobie podarowałam ![]() Tak więc portfel się cieszy i ja też ![]() Cytat:
No widzisz ![]() ![]() Ostatecznie tego z Miss sporty nie kupiłam bo nie było odpowiedniego odcienia dla mnie poza tym po teście na ręce nie oczarował mnie (wiadomo że to nie to samo co na twarzy) ale jakiś suchawy mi się wydawał... Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2012-11-28 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
juz 4 strona? ;p ale lecicie :p
#104 |
Zadomowienie
|
Moje pierwsze i ostanie podejście zakończone sukcesem. Nawet nie było tak dużo ludzi ( może dlatego, że mało kto chodzi na zakupy o 10 w dzień pracujący).
Skusiłam się na: -polecany przez was Rimmel Match Perfection w żelu 103 true ivory -Bourjois Healthy Mix 52 vanille ( niestety wcześniej otwierany, ale został ostatni ![]() -odżywkę do paznokci z Lovely -mój puder Rimmel Stay Matte 003 Peach glow -błyszczyk z Maybelline -tusz One by One satin black -Wibo odżywkę do paznokci diamentową oraz ( niestety nie przecenioną 40 % ale również kupiona w promocji) : - odżywkę Nivea long repair Większość rzeczy nie dotykana ( oprócz HM). Ogólnie w szafach było dość dużo produktów ( myślałam, że jak przyjdę to nic już nie zostanie) Zaoszczędziłam ponad 70 zł ![]() Edytowane przez Aishowa Czas edycji: 2012-11-28 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Nowa gazetka jest już także dostępna na stronie: http://www.rossnet.pl/promocje
![]()
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#108 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jestem na siebie zła. wczoraj postanowiłam, że już koniec z Rossmannem, a dziś przechodziłam i nałóg wziął górę. ale chwyciłam tylko 2 lakiery wibo/lovely i dzielnie przeszłam obok pędzla Bourjois ![]() ![]() testowałam dziś żelka Rimmela i muszę przyznać, że jest całkiem fajny. bałam się konsystencji bo pisałyście, że źle się rozprowadza, ale dziś obyło się bez komplikacji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj kupiłam z kolorówki
-Tusz Maybelline One by One Satin black -Lakier Miss Sporty Glossy Tech -Lakier Manhattan top coat -Lakier Wibo do frencha biały -Szminka Wibo eiksir nr 08 Miałam Kupić tusz Astora Big&Beautiful BOOM ale zdecydowałam się na spróbowanie innego ![]() A poza tym dziś rano moja mama pojechała na zakupy i poprosiłam ją, by kupiła mi jeszcze jedną szminkę ELIKSIR ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
a ja kupilma dzis blyszczyk mamie astor shine deluxe
i satin black tusz do posiadaczek satina: pomalowalam sie testerem w rossie swoja droga- ja: czy jest tester satina, pani: szuka szuka- nie ma, ale jak pani chce to niech pani otworzy i zobaczy sobie ja: a to tak mozna? pani: no nie, ja: no wlasnie, a co jak nie kupie a ktos kupi wyschniety potem? pani: yyy zabic! a wiec do posiadaczejk, pomalowalam sie efekt wow! kupilamw d omu pomalowalam 2 oko i efekt marny, czy on musi podeschnac? czy testery sa lepsze ;/ ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- a znacie jakisz tusz ktory ma szczoteczke podobna do lancome hypnose? |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Moje dzisiejsze zakupy w ramach promocji -40%
puder Rimmel Stay Matte 001 Transparent (14.99) ulubiony puder jaki do tej pory miałam okazję używac podkład Maybelline Dream Satin Liquid 010 Ivory (26.39) również ulubieniec ![]() korektor rozświetlający Maybelline Dream Lumi Touch 02 Nude (21.99) tutaj wielka niewiadoma, od dawna byłam zainteresowana tym produktem, korzystając z promocji skusiłam się na zakup. Mam nadzieję, że będę zadowolona. pomadka Wibo Eliksir nr 6 - trochę kusiły nr 5 i 7, ale konsekwentnie trzymałam się listy. Jestem chyba jedną z nielicznych osób, które na bieżąco czytują wątek a mimo to nie ulegają kuszeniu ![]() Poza tym zakupy z promocji gazetkowej: płatki Cleanic 120 sztuk peeling Wellness Beauty farba Wellaton i szczoteczka Oral B.
#114 |
Zadomowienie
|
Jestem i ja
![]() Jak tak czytam i podziwiam wasze zakupy to ja chyba kupiłam najmniej z was wszystkich :P Do koszyka wpadły tylko dwie rzeczy: różowy tusz Wibo i lakier Wibo Express Growth ![]()
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Rozpędziłyście się laski jak szalone z tym wątkiem, dobrze ze zdarzyłam na ostatni dzwonek do tego Rossmana
![]() ...i jeszcze chce tam wrócić!!! Normalnie jakaś magiczna siła mnie tam ciągnie hehe..szkoda tylko, że już wszystko jest tak poprzebierane, że ledwo coś można fajnego upolować ![]() Zapomniałam z tych wrażeń napisać co kupiłam ![]() - 2 kredki bourjois - blękitną i zieloną - bronzer Astor SkinMatch (ostatnia sztuka chyba na mnie czekała ![]() - cień perłowy Manhattan - tusz do brwi Wibo - korektor Rimmel New Stay Matte ![]() ![]() ![]()
Nigdy nie mów nigdy.. Zapraszam na mojego raczkującego bloga ![]() http://bluebrush87.blogspot.com/ oraz na FB : https://www.facebook.com/pages/Gocia...631120?fref=ts Edytowane przez Gociaczek Czas edycji: 2012-11-28 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
a ja zaszalałam - kupiłam róż, błyszczyk i kredkę do oczu z Bourjois, pomadkę Loreal, 2 lakiery Wibo. i ponad 150 poszło. Teraz czytam że polecacie nowe pomadki Wibo i bardzo chęęęę je
![]() który kolor to jasny, neutralny róz, 6,7? zdjęcia niestety są bardzo przekłamane Edytowane przez partycypacja Czas edycji: 2012-11-28 o 14:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
No i była m w Rossmanie dziś wydałam ponad 40zł czyli łacznie 100
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Jakby sie zdawalo to tak duzego utargu nie mamy w Rossmanie z tej promocji
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Teraz ma byc wiekszosc perfum w dosc niezlej obnizce ![]()
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.