|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
W moim przypadku raczej od teścia
![]() A i dziękuję Parabelli za udział w sondzie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-12-04 o 19:55 |
|
|
|
#93 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. bo karmie i nie powinnam pic ![]() 3. dokladnie tak 4. z jednej strony rozumiem bo nie pracuje a wydaje ale na boga, to bylo tylko 20 zl! I w promocji! A kase dostalam ostatnio na imieniny od matki wiec chyba moge sobie cos czasem kupic, c'nie ![]() Fogle gadka byla bzdetna bo nie zarzucil mi wprost wydawania kasy na te konkretna odzywke tylko nim zaplacilam zaczal dociekac czy zdaje sobie sprawe w jakiej jestesmy syt finansowej i co bedzie jak dziewczyna od wynajmu nam nie zaplaci. Ja na to, ze czemu ma nie zaplacic, zeby sie nie martwil na zapas, a co do sytuacji wiem jak jest ale 20 zeta nas nie zbawi. No i tak poszla dalej bezsensowna rozmowa: on sie upieral, ze ja najwidoczniej nie widze rozmiarow problemu, ja na to, ze nie bede sie na zapas zamartwiac wynajmem bo nie ma podstaw przypuszczac, ze panna nas wykiwa, dodatkowo nawet jesli nie bedzie placic to po pierwsze mam debet do wziecia i to w kwocie kilkukrotnie wyzszej niz rata wynajmu, po drugie zawsze moge wrocic do pracy i pokrywac koszty wiec po co robi tragedie z jednej ewentualnej miesiecznej straty. Ale on sie uparl, ze ja nawet nie wiem jak jest zle (no to kufa niech powie, przegral dom w karty, czy co?), mnie juz w koncu zabraklo argumentow no bo co mam powiedziec, ze pojde krasc na zapas? I tak o. Cytat:
Tak czy siak przepadlo.
|
||
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#95 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. a to jest w ogóle możliwe taki paranormal nie ma szansy przestraszyć latającymi przedmiotami i samootwierającym dźwiami właścicieli pardon personelu kothóf - jakby tak w nocy zaczął czymś czaskać usłyszałby parę maci i oberwał kapciem i tyle by było jego straszenia ![]() Cytat:
?(wybitnie gupiej )Cytat:
![]() Wzięłam se dzionek urlopu , żeby z zarazą powalczyć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#97 |
|
Panaroja
|
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#99 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czego ja nie czaję - ale mam prawo nie czaić tamta znajoma tłumaczyła mi ze to dla jej matki dobra i zdrowia - że zapobiega rakowi sutka odchudza oraz że czuje więź z małą nie śmiałam dyskutować Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-04 o 20:06 |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
I jak idzie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#102 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
o i może zastosuję kurację wodorotlenkiem etylu z dodatkami roślinnymi ![]()
|
|
|
|
#103 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I wrzeszczy jak nie dajo. Wlasciwie zbytnio mi to nie wadzi (znaczy wrzaski przeszkadzaja, karmienie nie) wiec poki co kontyynuje w ten desen. Plusy sa takie, ze nie chleje codziennie i mam wieksze zapotrzebowanie kaloryczne O, nie pytalam
|
|
|
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słuszna decyzja - no i prosz moja kuracja taka popularna ![]() Cytat:
tamta ma już 2,5 roczku i matka nie umie sobie poradzić z odstawką - czego dalej nie czaję - odstawka to odstawka - powrzeszczy dzień dwa tydzień i chyba kiedyś przestanie - nie będzie chyba wrzeszczeć do 18 stki? ![]() tak wiem nie mam doswiadczenai - ale dziwować misię wciąż wolno |
||
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klasyka - odsiwiacz Just for Man średni blond, na to rozjaśniacz Joanna do całych włosów - potrzebował tylko 10 min.
|
|
#106 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
prawdą jest , że karmiące rzadziej na raka sutka chorują , ale on też i genetycznie uwarunkowan , więc diabli wiedzą , a z kolei wykrzywianie didowi zębów ssaniem dla własnego dobra to tak nie bardzo mi się widzi zamiast odchudzać się karmieniem lepiej mniej żryć ![]() a za długie karmienie wytwarza więź nieco zbyt silną zatrącającą o patologię w pewnym momencie . W momencie , kiedy mleko staje się jednym z pokarmów uzupełniających czyli około roku , karmienie można spokojnie skończyć bez żadnej szkody dla dida . A więź powinna być niezależnie od karmienia ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
2. owszę słusznie prawisz - powrzeszczy i przestanie , ale są matki które lubią karmić bo im to przyjemność chyba sprawia i znajdują tysiąc i jeden argument żeby nie odstawiać , a żaden nie do obronienia - też nie czaję o so cho
||
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po so? ![]() No właśnie chyba bardziej matka, a nie dziecko.
|
|
|
|
#108 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja planuje odstawic jak bedzie bardziej kumata czyli daj boze najpozniej za pol roku. Poki nie chodze do pracy to mi to nie przeszkadza.Pytanie do Parabelki: znienacka poprawila mi sie cera i przestaly wypadac wlosy, czy mozliwe, ze to od wcinania ostatnimi czasy tatara czyli w zasadzie od zelaza? Jesli chodzi o wlosy to mialoby sens bo anemii nie wykluczam ale cera? |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przerażają mnie zęby
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Otóż to. Cytat:
|
|
|
|
#112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#113 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2,oczywiście że jak najbardziej tak - niedobór żelaza to kłopoty ze skórą i jej przydatkami czyli wuosami i paznokciami
|
|
|
|
#114 | ||
|
BAN stały
|
M. ma kogoś w Opolu?!
![]() Nie cienias, a wrażliwiec ![]() Cytat:
Włamywanie na fejsbukowe konta zarzuciłem pół roku temu ![]() Cytat:
A ja się zastanawiam, co to
|
||
|
|
|
#115 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#116 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To byłoby idealnie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
To mi przypomniało jak koleżanka chciała się pozbyć męża. Przyleciała kiedyś do mnie i drze się : Anka! Marek zapisał się do chóru! pytam z czego się tak cieszy a Ona: bo może wreszcie kogoś tam pozna i się zakocha
|
#118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. kurde to by było niesprawiedliwe żrem przed w tarkcie i po @ włąśnie mogę pomachać znad kaszanki - kaszankę, wątróbkę, szpinak i gulasz wołowy oraz suszone owoce ( nie, nie wszystko an raz) a włosię jak było dziadoskie tak dalej jest i cera
|
||
|
|
|
#119 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bry i branoc zimno w ciul, zmarzłam dziś na dworze, aż mnie zimno telepie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-12-04 o 20:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.

a to na co po co? tzn ja nawet nei próbuję tego gościa ogarniać w moim musku sie to nie mieści - ja mam na takich swoją szufladkę toxic frustrat słaby emocjonalnie ale to moje zdanie i trzymam się najdalej jak sie da od takich - notabene ten mó eks podobny własnie miał podobnie debilne jazdy - no ale na boga mieliśmy 20 lat no i został eksem, ale to już dygresja
a tak serio serio to po prostu siedzimy w tym razem i dyskutujemy po prosto kiedy potrza
To ja może już nie wnikam 
?(wybitnie gupiej

odchudza oraz że czuje więź z małą 

o i może zastosuję kurację wodorotlenkiem etylu z dodatkami roślinnymi
słuszna decyzja - no i prosz moja kuracja taka popularna