![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie - W KUPIE SIŁA:)
Witam! Ja również płatki owsiane górskie +mus jabłkowy. Za godzinkę zjem serek wiejski ziarnisty z ogóreczkiem i papryką plus słonecznik łuskany garść, obiadek karkóweczka z warzywkami a na kolacje się okaże wieczorkiem. Również obiecałam sobie dziś się nie przełamać i nie zjeść nic słodkiego!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
czy moge zjesc serek bieluch z pomidorem na kolacje? czy to dobry wybor? bo serka wiejskiego nieznosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Witam!
Mam problem, Mam 161cm wzrostu i ważę 75kg ![]() Odchudzałam się wielokrotnie różnymi metodami ale i tak nic nie pomogło, także chodziłam do dietetyków, ale słyszałam od nich to co już od dawna wiem (m.in 5 posilkow dziennie, zero cukru, duzo wody itp). Ale rezultatów nie ma. Może wy mi doradzicie, co powinnam jeść w jakich ilościach, plus fajne efektowne ćwiczenia na utrartę wagi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki jak tam?
_________________________ ___________ You can tell Jesus that the bitch is back.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj dwie kanapki,warzywa z kurczakiem i serek bieluch z pomidorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj dzien jak zwykle rozpoczęty 2 kromki chleba słonecznikowego z serkiem almette i pomidorkiem +kawa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Hej!
Odpuszczam sobie trzymanie diety w święta ![]() ![]() Wiolcia jakiej rady potrzebujesz?
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Codziennie grzeszę ;/ ale i tak mój organizm się przyzwyczaił i spalam wszystko co zjadam na szczęście. a co do diety w święta nie zamierzam trzymać jem wszystko z umiarem nie opychać się lekkie posiłeczki ;D
_________________________ You can tell Jesus that the bitch is back.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
no ja wlasnie tez zawsze mowie zeby sie nie opychac ale tyle tych ciasteczek ze ciagle mysli kraza: jedno ciasteczko nie zaszkodzi. no i tak ciagle. a dzis jade na rynek do wroclawia i pewnie gesta goraca czekolade zjem. masakra!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() mój wczorajszy dzień: Ś: kanpaka: chlebek sojowy + szyneczka+ pomidorek 2Ś: koktajl bananowy O: kapusta z grochem (ah, te wigilijne przygotowania) P: 2 mandarynki K: gorąca czekolada z chili ( to mnie znowu zły chlopak wyciągnął :P) ale do tego poćwiczyłam trochę, dużo gotowania,sprzątania i łażenia po sklepach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny !
![]() ja dzis od rana zafundowalam sobie troche relaxu ![]() dziś od rana: Ś: bułeczka sojowa+ szyneczka z kurczaka (pomidorków niestety zabrakło:/)+ czerwona herbatka 2Ś: koktajl banan+twaróg + aromat pistacjowy- pychotka ! do tej pory idzie mi nieźle, oby tak dalej.. a Wy ? jak wytrzymujecie przedświąteczne przygotowania ? na chwile słabości polecam słodycze dukanowe- fajne kombinacje, niewiele węglowodanów, sporo białeczka ![]() silnej woli życzę wszystkim ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
HEJ!
Wesołych świat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Powód nr 1 chcem być zawsze zdrowa ![]() ![]() P.S. Wątek umrze a wraz z nim nasza nadzieja ![]()
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
i jak po wczorajszej kolacji ?
![]() u mnie nie najgorzej, nie muszę odpokutowywać ![]() ostatnie 1,5 tygodnia chodzę na silownie 3 razy w tygodniu : 1h fitness a potem 45min cardio.. waga zleciała 1 kg i czuję te zakwasy na wkrótce (mam nadzieję) płaskim brzuszku ^^ chcę dotrwać <3
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Co do świąt.. straszna nuda i lenistwo wdarło się przez uchylone okno.. nienawidzę takich dni ! Jem z nudów !
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Wiamy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
nonessential witamy
![]() ja przez święta troche pofolgowałam ale prawie nie jadłam ciasta ![]() ![]() Tyle osob ćwiczy z Ewką i chwali że i ja zaczynam się nad tym zastanawiać... jeszcze przemyśle.... A wy dziewczyny jak święta przeżyłyście? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
w wakacje cwiczylam 3 tygodnie codziennie. trening godzinny i staralam sie nie jes slodyzy. dodatkowo w tym czasie przez 2 tygodnie bylam na obozie gdzie tez bylo wiecej chodzenia, zwiedzania i ta aktywnosc byla wieksza niz na codzien. przez ten czas ubylo mi niecale 2 kg ale za to po zmierzeniu sie w udach wyszlo -2 w boczkach -3 a w talii -1. ale byly to faktycznie codzienne sumienne cwizenia i duza ilosc wody dziennie. sa to latwe ale bardzo mezace cwiczenia. bardzo polecam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!! Widzę, że nie jestem sama z zamiarem odchudzania...Jeżeli mogę to chętnie dołączę...Ja niestety ostatnio dobrze "popłynełam"... nigdy nie miałam problemów z wagą, zawsze ważyłam max 63kg...przy wzroście 170cm. Aż do feralnego dnia gdy stanełam na wagę zobaczyłam 66kg i PANIKA! No i posłuchałam koleżanki i przeszłam na diete dukana...w końcu ma tyle dobrych opinii...na początku super! schudłam do 63 kg a co przede wszystkim to czułam się świetnie! byłam pełna energii, wstawałam przed budzikiem i czułam się lekka jak piórko...kończyłam II fazę tej diety, ważyłam 60 kg...ale nagle przyszedł dzień kiedy zaczeły się problemu, nie było na nic czasu i znów zaczełam jeśc normalnie a nawet bym powiedziała że nie zwracałam uwagi na to co tak naprawdę jem...i co?! i skończyło się to tak że aktualnie ważę 84kg...na skórze pojawiło się multum rozstępów...biust podwoił swoją objętość z miseczki B do D...a ja nie mogę na siebie patrzeć w lustrze...ostatnio zaczęłam patrzeć na to co jem ale waga ani drgnie...jeszcze teraz święta...wiele bym dała żeby cofnąć czas ale jest na to za późno...dlatego muszę się wziąść za siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!! i cofnąć swoją wagę do 65kg...czyli mam 19 kg do zrzucenia...muszę to zrobić bo wtedy będę sobą...znów bym mogła zmieścić się w swoją ulubioną sukienkę w rozmiarze 38 a nie 42...na początek myślałam o rozpoczęciu diety owsianej żeby trochę oczyścić swój organizm i wyregulować pracę żołądka...pomożecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Witam,
przeglądam ten wątek i postanowiłam dodać Wam trochę motywacji ![]() Wszystkie Wasze cele są do osiągnięcia i trzymam kciuki, mi się udało zrzucić 16 kg w 6 miesięcy (z 63kg do 47kg). Co mogę Wam podpowiedzieć zdecydowanie odradzam głodówki i różne eksperymenty z wyniszczającymi dietami ![]() Podstawą są przede wszystkim ćwiczenia fizyczne i nie można się zrażać trudnościami na początku (jak zaczynałam miałam kłopot żeby przebieg 800 m, potem śmigałam bez problemu po 5km dziennie). Powoli małymi kroczkami, ale systematycznie! ![]() Co ćwiczyć? Co Wam tylko przyjdzie do głowy ![]() ![]() Więc ruszać pupcie i chociaż parę brzuszków zróbcie ![]() PS. Polecam bieganie tylko nie przeforsujcie się na początku łatwo się zniechęcić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
ja także wam dodam parę słów otuchy
![]() udało mi się zrzucić 8 kg poprzez zdrowe żywienie i niezbędna dawkę ruchu. Wystarczy motywacja i konsekwencja w działaniu, a na pewno się uda ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
miło usłyszeć słowa wsparcia
![]() evilin też tak chcę ! mam podobną sytuację, tylko nie chcę aż takiej niskiej wagi :P ile masz wzrostu? ja mam 165cm i myślę, ze ok 55 kg to byłoby idealnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Na ramiona polecam różnorodne ćwiczenia z hantelkami . ;-)
A tak poza tym ogromny plus dla 6 Weidera . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Miła taka motywacja
![]() ![]() Dziś dzień oczyszczający z płatkami owsianymi. Co o tym sądzicie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Mi się wydaje że takie oczyszczanie przed odchudzaniem to dobra rzecz ale chyba najlepiej zapytać kogoś kto się na tym zna
![]() Motywacja super ![]() A od ćwiczeń rzeczywiście można się uzależnić, przez święta nic się nie ruszałam i gorzej się czułam, dziś dopiero wsiadłam na rowerek i czuję się jak nowo narodzona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez Niewymierna Czas edycji: 2012-12-28 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Witam, chciałabym się też przyłączyć
Przy wzroście 168 moja waga wynosi 63 kg. W ogóle ostatnio bardzo się zapuściłam. Zrobiły mi się mega boczki i duuuży brzuch. Jakieś 2 lata temu byłam na dukanie i były mega efekty. Teraz też bym tak chciała. Pozdrawiam inne odchudzające się. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
wiolka2047 nie martw się u mnie też wyszedł brzuszek i mega boczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Ja dopiero zaczynam dietę i ćwiczenia. Właśnie dziś postanowiłam. Przeglądam stronę Ewy Chodakowskiej. Dziewczyny powiedzcie, czy można dostać jeszcze w sprzedaży shape z Ewą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.