![]() |
#91 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
![]() ![]() ![]() sorry, najwyższy czas na zmiany... błagam Cię... dorosły facet okien umyć nie może?! ![]() ![]() Po wizycie. Mam skierowanie do Kliniki Chorób Metabolicznych CMUJ. Oczywiście dodzwonić się nie mogę ![]() ![]() Torresik fika, waży 888 g (oczywiście panika że mało, doktorek: "to nie tucznik, waga prawidłowa"), szew trzyma, łozysko nisko i do obserwacji. Z emocji zapomniałam recepty (dziękuję jeszcze raz Kundzia, w tej chwili mnie do czwartku po prostu ratujesz ![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
panika, dobrze, że u Malucha wszystko dobrze. Ale już duży chłopak
![]() Dziewczyny, ja też odpuszczam okna... TŻta nie ma w odpowiednich godzinach żeby umył, moja mama non stop pracuje. Pierdzielić te okna, zawartość brzuszka najważniejsza! My zaczynamy dziś 16 tydzień i jestem pewna, że Małe już sobie fika... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
Pani rozumiem, że jednak cukrzyca ciążowa?
Adunia cieszę się, że u Was wszystko OK ![]() A do mnie przyszła listonoszka, przyniosła moje zamówienie z All, zamawiałam w piątek, a dzisiaj już jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
ale pędzicie...
nie nadążam ![]() Wika super, że udało Ci sie wszystko zalatwić, bardzo Ci kibicowałam! mnie też święta w tym roku nie cieszą, najchętniej schowałabym się gdzieś i przeczekała ![]() ![]()
#96 | |
Zakorzenienie
|
![]() hasło na sztandary!!!!!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38173490]Pani rozumiem, że jednak cukrzyca ciążowa? [/QUOTE]doktorek powiedział, że pewnie wystarczy dieta, ale chce by specjalista nad tym czuwał.
![]() ![]() |
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja bym zaczynala 16tc w czwartek.. ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam u lekarza.Po udawałam troche i mam l4 do 24.12. Jestem taka wściekła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Byłam na szybkich zakupach, teściowa została z Julkiem ![]() W sklepie ze zdrową żywnością (kupuję tam dla Julka kaszki i warzywa) kupiłam sobie prezent ![]() ![]() My okien też jeszcze nie myliśmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38173490] A do mnie przyszła listonoszka, przyniosła moje zamówienie z All, zamawiałam w piątek, a dzisiaj już jest ![]() ![]() ja kupiłam kiedyś we flo, super sprawa takie łapki ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2012-12-17 o 11:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38173490]
Kupiłam mu tę formę i jeszcze sobie takie silikonowe łapki zamiast rękawic w kuchni (te rękawice mam non-stop brudne i jak to zobaczyłam, od razu to chciałam mieć, ale stacjonarnie strasznie drogo to kosztowało:/).[/QUOTE] Ja też używam w kuchni silikonów, wygodne są ![]() Cytat:
![]() Eliza, wiem, że nie da się tak po prostu przestać liczyć, ale może spróbuj... Przytulam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Pani będzie dobrze z cukrami
![]() ![]() ![]() A co do wagi Torresa to jest odpowiednia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Pani- Torresik ładnei rośnie
![]() Te Twoje czekoladki......niebo w gębie!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze, że Ci się udało. Trzymam kciuki, żeby z pracą dało się coś jeszcze załatwić [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38173490]silikonowe łapki zamiast rękawic w kuchni (te rękawice mam non-stop brudne i jak to zobaczyłam, od razu to chciałam mieć, ale stacjonarnie strasznie drogo to kosztowało:/).[/QUOTE] Pokaż aukcję ![]()
![]() |
#105 | |||
Zakorzenienie
|
![]() skąd ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no bo właśnie tak trzeba. mój jak mył w sierpniu to też "nie po mojemu". i co z tego?! nie zmieniło to biegu historii. teraz jak mył to trochę lepiej mu poszło ![]() ![]() 27 grudnia. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Pisałyście o Dolce Gusto. My dostaliśmy w prezencie ślubnym i niestety stoi zakurzony w spiżarce. Nawet ostatnio miałam pomysł, żeby go obfotografować i na tablice wrzucić, bo po co ma stać. Kapsułki drogie a smak... dla mnie taki sobie, wolę zwykłą kawę. Ale mamy znajomych, którzy kupili sobie i są bardzo zadowoleni i korzystają (od nich dostaliśmy na ślub
![]() Nam się marzy prawdziwy ciśnieniowy ekspres (a mi taki, który robi sam lette ![]() ale to kieeedyyyś Iza dobrze, że z L4 się udało ![]() Aga ty tych okien nie myj, niech czarne będą... Kocurku cieszę się, że czekoladki smakują ( te dla Ciebie to były jedne z pierwszych jakie robiłam i bałam się, że coś nie tak będzie z nimi; a teraz kombinuję z różnymi nadzieniami ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Pani Ty się ale nachodzisz do tego gina
![]() Ja jutro mam wizytę ![]() Inutil ja też nie jestem za kapsułkami. Mam zwykły ekspres, w którym można też spienić mleko i teraz codziennie piję domowe latte, a raczej mleczko z kawką ![]()
#108 |
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
ba!
![]() (daleko mi teraz do mojego wizazowego alter ego Frywolna Franka ![]() o której?!
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie
![]() Co robicie na obiad? U nas zupa serowa (che chyba inaczej robione niż Berbie ![]() i Julek (z Pestą) |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Spoko laski
![]() ![]() a ja mam tyle roboty do zrobienia przed świętami... a co do okien to najbardziej mi samej przeszkadzają, są dosłownie czarne ![]() ![]() Pani brawa dla Torreska ![]() Fio brawa dla Stasia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaaa! gdzie jest Klusek??????????????????? ??!!!!!!!!!!!! ależ on się zmienił!!!!!!!!!! Wciąż rozwalają mnie zdjęcia z Pestką. Uwielbiam ten duet ![]() przeżyjesz. po prostu. Wizyta w Klinice dopiero 9 I i będę tam minimum 5 godzin (lekarz, dietetyk, poradnia)... aaa! spytali o wyniki. Gdybym miała wyższe - byłabym wcześniej wciśnięta a tak mam trzymać dietę, którą znajdę na www.slodkiemamy.edu.pl Dieta 1800 kcal <padłam>. 8 posiłków dziennie, wszystko ważone... aaa! myślałam że ciąża to będzie jedyny czas bez żadnej diety... a tu restrykcyjna. dla Torresa wszystko. dam radę ![]() ![]() i mam nie wariować i nie kupować glukometru. na wizycie dostanę ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2012-12-17 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Inutil Śliczy Julek
![]() ![]() Ty kupowałaś kaszki Holle? |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klusek mężnieje ![]() Dobrze, że się dodzwoniłaś, to masz teraz o czym myśleć (o diecie i tym co jeść i ile tego zjeść). Fajnie, że nawet przez telefon podali takie informacje i trochę jednak uspokoili. ![]() Cytat:
![]() ![]() kupowałam holle, ale jedziemy głównie na Nominal (czeskie). Są tańsze, mają inną konsystencję i Julek je chętniej je. A wybór mają duży. Polecam (znalazłam u nas sklepik, w którym za opakowanie płacę od 5 do 7 zł - w zależności od tego jaka kaszka -> to taniej niż allegro i inne sklepy). Do kaszki dodaję zawsze jakiś owoc (zgnieciona gruszka, banan, albo coś ze słoiczka). Nie jestem jakaś pro-eko itp. ale cieszę się, że wyszło tak, że Julek tylko to może jeść, bo trochę później rzuci się w wir słodkości ( ostatnio kupiłam kaszkę Nestle, bo jest jedna, którą Julek może jeść, to nie dość że dziwny skład, to tak okropnie słodka, że sama bym jej nie zjadła chyba, Julek zjadł łyżeczkę, skrzywił się i tyle było z jedzenia... ![]() (ale elaborat napisałam, na krótkie pytanie, na które mogłabym odpowiedzieć jednym słowem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
15.00
![]() Filet z piekarnika z pieczarkami i porem. Do tego warzywka gotowane Cudnie razem wyglądają ![]() I bardzo dobrze ![]() Ja wariowałam, ale cena pasków bez recepty mnie powaliła :/ Zaraz korepetycje, chyba ostatnie przed rozpakowaniem ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Inutil jak rozpoczniesz produkcję czekoladek to też się piszę na kupno ![]() Dziewczyny jakby któraś potrzebowała luteinę dopochowo, to mam 59 tabletek. Mogę wysłać ![]()
#116 |
Zakorzenienie
|
Inutil ze względu na to, że Staś ulewa chciałabym już w 4 ms zacząć mu dietę rozszerzać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
Jaki Julek już duży
![]() ![]() Przesunęli mi genetyczne na 08.01 :/ A tak się fajnie składało, że miałabym w dzień urodzin mamy, no ale co zrobić. Kupiłam też 2 kolory kordonku i większe szydełko i mam zamiar coś z tym zrobić ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak robisz tego fileta?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Witam
Jesteście szalone, tyle postów ![]() Dzwonił mój gin i w środę mam mieć zakładany szew Jestem w szoku, ale dzisiaj poczułam wyraźne ruchy mojego dziecka, a to dopiero 14t6d aż podskoczyłam z zachwytu a mama się ze mnie śmiała Perse mnie wczoraj też przez cały dzień głowa strasznie bolała i bez apapu się nie obeszło Inutil super zdjęcia Panika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.