Sylwestowo - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Szafa - komentarze

Notka

Szafa - komentarze Tutaj komentujemy wieszaki powieszone w naszej Szafie.

Narzędzia
Stary 2012-12-19, 18:33   #91
katarzyniak
Rozeznanie

Dot.: Sylwestowo

Cytat:
Napisane przez heart_shaped_box Pokaż wiadomość
Ja nie zauwazylam, zeby autorka sie bulwersowala...
Autorka zapytala jakie buty beda pasowac do tej sukienki
1. Przeczytaj post 67 ... bulwersacja jest,
2. Przyjrzyj się ostatniemu zdjęciu komentowanego wieszaka jeszcze raz,
3. Regulamin forum , komentowanych zestawów dopuszcza krytykę,
4. Odwołując się do punktu 2 w powiązaniu z punktem 3, mam prawo opisać co widzę,
5. To samo co ja widzi tutaj 90% komentujących.
katarzyniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 19:49   #92
ascendancy
Przyczajenie

Podoba mi się Świetny kolor. Jednak ja postawiłabym na czarne rajstopy i po prostu czarne szpilki. Ktoś gdzieś wyżej podrzucił zdjecie dziewczyny w podobnej sukience i taka wersja bardzo mi się podoba, warto spróbować
ascendancy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 20:30   #93
hailie21
Zakorzenienie

Mnie się podoba, chociaż sama bym się tak nie ubrała Buty proponuję nude albo granatowe oprócz klasycznych, czarnych. Może z kryjącymi rajstopami całość wyglądałaby mniej wyzywająco?

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 20:52   #94
ewciaa82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość
Autorko, a Ty nie uważasz , że zastanawiające jest to, że tak od razu się bulwersujesz, chociaż napisałam Ci prawdę? Tak bardzo jesteś obrażona , że przyrównałam Cię od takiej osoby, podczas gdy naprawdę na taką osobę się kreujesz??? Obrażasz się że ktoś pyta się "ile bierzesz" za godzinę, a jednocześnie ubierasz się w taki sposób, że to pytanie samo się nasuwa. To tak samo jakbyś ufarbowała się na blond i jednocześnie obraziłabyś się jakbyś ktoś nazwał Cię blondynką. Zastanów się nad tym, a jak nie zrozumiesz to znaczy, że masz problemy ze zrozumieniem nie tylko tego, że ta sukienka jest za krótka, ale i innych podstawowych spraw.

90% osób mówi Ci wprost, że wyglądasz wulgarnie, nieprzyzwoicie, że ten ubiór to tunika/bluzka a nie sukienka, a Ty nadal wiesz swoje i każdej jednej osobie tłumaczysz, że jest ok. Więc powiedz mi po co dajesz tutaj takie zdjęcie, żeby je ocenić??? Przecież Ty już oceniłaś ten zestaw i prawdopodobnie tak pójdziesz ubrana. Więc po co się jeszcze pytasz? Idź i baw się dobrze

Ps. Jedna osoba powiedziała, że istnieją inne sposoby pokazania zgrabnej figury. Chciałabym tylko dodać, że Ty niestety nie należysz do osób mających "idealną" figurę i taka tuniczka tylko to podkreśla. Taki ubiór pasuje do drobnej dziewczyny 163-168 cm, gdzie ta sukienka naprawdę może być sukienką ze względu na długość... ale nie w Twoim przypadku.

Tyle na ten temat

Pozdrawiam!
A czy widzialas inne wieszaki mojego autorstwa i czy na ich podstawie tez oceniasz,ze "kreuje" sie na kobiete lekkich obyczajow?? I nie bulwersuje sie ale kolejny raz pragne podkreslic,ze jesli ktos ma ochote pisac opinie to droga wolna ale pisanie w kolko,ze za krotka itd bawi mnie, bo juz pisalam,ze nie zamierzam jej zalozyc bez rajstop...najwidoczniej niektorym czytanie ze zrozumieniem sprawia bol...A jeszcze kwestia mojego rzekomego uparcia...ze niby w ktorych postach twardo obstaje przy tym,ze wyglada to przyzwoicie, bo nie nadarzam??I przede wszystkim czy ja napisalam,ze to wersja w ktorej wyjde na impreze???Napisalam,ze zyje w kraju tolerancyjnym, w ktorym jak ktos sie wyrazil"nie rzadza moherowe berety" i takie sukienki nie robia furrory, sa raczej na porzadku dziennym, co nie oznacza,ze nie mam wyczucia i tu poraz kolejny - zanim zaszufladkujesz kogos jako "tania dzi...ke" polecam przejrzec inne zestawy.

Edytowane przez ewciaa82
Czas edycji: 2012-12-20 o 06:26
ewciaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 21:03   #95
paulinka4pt
Raczkowanie

Sukienka bardzo fajna ale chyba naprawdę ciut za krótka jeśli byłaby dłuższa wszystko byłoby idealnie
paulinka4pt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 21:08   #96
ewciaa82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolkowa krolewna Pokaż wiadomość
Poruszyłaś temat Longorii i Kardashian, wątpie że na czeerwony dywan ubrałyby tak krótką kieckę.. poza tym obydwie są mega niskie i dla nich ta sukienka byłaby przed kolano chyba

Sukienka jest naprawdę prześliczna, i dobrze wyglądasz jednak no troszkę krótka jest...;(
aaa wybacz, Ty na podstawie zdjecia ocenilas moj wzrost - to chyba kwalifikuje sie jako talent Wystarczy wrzucic w google i zobaczysz takie kreacje w ich wydaniu, malo tego zaprojektowana przez Kim kolekcja dla Dorothy Perkins oferuje kilka sukienek takiej dlugoscihttp://kimkardashian.celebuzz.com/20...rothy-perkins/
http://www.google.co.uk/imgres?um=1&...49&tx=53&ty=43

Edytowane przez ewciaa82
Czas edycji: 2012-12-19 o 21:10
Stary 2012-12-19, 21:23   #97
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Czy ty porównujesz tę sukienkę
Do swojej? Zerknij na własne ostatnie zdjęcie i na zdjęcie po lewej z linka, który wstawiłaś. Znajdź mi jedną różnicę. A nie, nie musisz, ta czarna jest z 10cm dłuższa ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 21:29   #98
ewciaa82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Czy ty porównujesz tę sukienkę
Do swojej? Zerknij na własne ostatnie zdjęcie i na zdjęcie po lewej z linka, który wstawiłaś. Znajdź mi jedną różnicę. A nie, nie musisz, ta czarna jest z 10cm dłuższa ...
I tu sie mylisz wlasnie, roznicy nie ma zadnej, bo przymierzalam te sukienke i jest identycznej dlugosci, a jesli zapytasz o wzrost to mam 160...i wychodzi na to,ze 1cm to jednak nie 10, prawda?Ale nie wiem po co ta dyskusja i upieranie sie przy tym,ze jest krotka skoro zdaje sobie z tego sprawe.Po co drazyc temat, skoro juz dawno i niejednokrotnie zostalo powiedziane,ze sukienki nie zaloze bez legginsow

Edytowane przez ewciaa82
Czas edycji: 2012-12-19 o 21:34
Stary 2012-12-19, 21:36   #99
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Ciągle piszesz, że nie upierasz się na to, ze pójdziesz bez rajstop, bo bierzesz pod uwage kryjące lub legginsy. Ok. Tylko że nie potrafisz w ogóle przyjąć sobie do wiadomości, że ta sukienka jest za krótka! Ciągle odrzucasz wszystkie komentarze, gdzie dziewczyny piszą Ci, że jest kusa. Nie da się z Tobą rozmawiać. Ja Ci mówię, że ta czarna jest o wiele dłuższa niż Twoja fioletowa, to Ty znowu swoje. Jeżeli tę czarną też mierzyłaś i wyglądała na Tobie jak fioletowa, to kupuj większe rozmiary albo w innych sklepach. I skoro masz tylko 160cm wzrostu i ta kiecka jest taka krótka, to wydaje mi się, że to jest bluzka szyta na 170cm, tyle
Stary 2012-12-19, 21:57   #100
magda5712
Raczkowanie

Skoro porównujesz swój strój do stroju kobiety pokroju Kim Kardashian to nie mam pytań..

Generalnie nikt Cię tu raczej nie namówi na zmiane tej sukienki, bo jak widać powstały 4 strony i dalej nic,mimo,że większość wprost sugeruję , że wyglądasz wulgarnie ładnie mówiąc. No nic,idź tak jeśli tak chcesz wyglądać tego wieczoru. Tylko po co ten wątek..
magda5712 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 22:08   #101
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabinkaa1 Pokaż wiadomość
Naprawdę, nie możesz w niczym innym iść, ? chyba że chcesz być centrum uwagi, albo lubisz mnie wzrok innych osób na sobie.
Swoją drogą co w tym złego?
Stary 2012-12-19, 22:37   #102
Dikej
Rozeznanie

GG do Dikej

Cytat:
Napisane przez magda5712 Pokaż wiadomość
Skoro porównujesz swój strój do stroju kobiety pokroju Kim Kardashian to nie mam pytań..

Generalnie nikt Cię tu raczej nie namówi na zmiane tej sukienki, bo jak widać powstały 4 strony i dalej nic,mimo,że większość wprost sugeruję , że wyglądasz wulgarnie ładnie mówiąc. No nic,idź tak jeśli tak chcesz wyglądać tego wieczoru. Tylko po co ten wątek..
Dziewczyna nie pyta Was czy ładnie wygląda, nie pyta Was czy pasuje strój do okazji.
Pyta o DOBÓR BUTÓW. Więc mogłaby mieć nawet lateksowe stringi na sobie i skórzany stanik na cyckach i szykowałaby się do pracy na rogu ulicy, a i tak chodziłoby tylko i wyłącznie o dobór butów, nie o ocenę zdjęcia. Po prostu dobór dodatków.
Sukienka dla mnie za krótka, owszem, ale co mnie to obchodzi. Nie o to prosiła autorka.

edit:
Jak tylko dostanę paczkę, mam wstawić na szafę fotkę w sukience na studniówkę (żeby dobrać dodatki). Jest bez ramiączek, a ja mam wałeczki podpachowe (http://balkonetka.pl/static/uploads/2008/03/walek.png o takie o) i mało mnie to interesuje. Aż się boję wstawić, mimo próśb bo zostanę zjechana, że nie jest do "mojej figury" o.O

162cm wredoty

61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46,5-46 !
CEL OSIĄGNIĘTY!

talia 59cm (-15cm)
pas 68cm (-14cm)
udo 49cm (-6cm)
łydka 33cm (-4cm)

Edytowane przez Dikej
Czas edycji: 2012-12-19 o 22:47
Dikej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 06:31   #103
ewciaa82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dikej Pokaż wiadomość
Dziewczyna nie pyta Was czy ładnie wygląda, nie pyta Was czy pasuje strój do okazji.
Pyta o DOBÓR BUTÓW. Więc mogłaby mieć nawet lateksowe stringi na sobie i skórzany stanik na cyckach i szykowałaby się do pracy na rogu ulicy, a i tak chodziłoby tylko i wyłącznie o dobór butów, nie o ocenę zdjęcia. Po prostu dobór dodatków.
Sukienka dla mnie za krótka, owszem, ale co mnie to obchodzi. Nie o to prosiła autorka.

edit:
Jak tylko dostanę paczkę, mam wstawić na szafę fotkę w sukience na studniówkę (żeby dobrać dodatki). Jest bez ramiączek, a ja mam wałeczki podpachowe (http://balkonetka.pl/static/uploads/2008/03/walek.png o takie o) i mało mnie to interesuje. Aż się boję wstawić, mimo próśb bo zostanę zjechana, że nie jest do "mojej figury" o.O
No w koncu cos w temacie

---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ----------

Cytat:
Napisane przez magda5712 Pokaż wiadomość

watek po to zeby zapytac sie jakie buty beda do niej pasowaly.Wystarczy przeczytac wstep, to nie sprawi nikomuy bolu!!...ale jak widac potrzebowalam zeby watek ciagnal sie przez 4 strony zeby tylko od kilku osob uslyszec odpowiedz na pytanie ktore mnie interesuje.

---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ----------

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Ciągle piszesz, że nie upierasz się na to, ze pójdziesz bez rajstop, bo bierzesz pod uwage kryjące lub legginsy. Ok. Tylko że nie potrafisz w ogóle przyjąć sobie do wiadomości, że ta sukienka jest za krótka! Ciągle odrzucasz wszystkie komentarze, gdzie dziewczyny piszą Ci, że jest kusa. Nie da się z Tobą rozmawiać. Ja Ci mówię, że ta czarna jest o wiele dłuższa niż Twoja fioletowa, to Ty znowu swoje. Jeżeli tę czarną też mierzyłaś i wyglądała na Tobie jak fioletowa, to kupuj większe rozmiary albo w innych sklepach. I skoro masz tylko 160cm wzrostu i ta kiecka jest taka krótka, to wydaje mi się, że to jest bluzka szyta na 170cm, tyle
Czyprzyszlo ci w tym calym amoku do glowy,ze moze ja chce zeby byla kusa? Pomijajac juz fakt,ze zalozylam watek po to,bo pootrzebowalam rady odnosnie butow
Stary 2012-12-20, 06:41   #104
surykata
Zadomowienie

GG do surykata

wygladasz w niej fantastycznie, msz bardzo fajna figure ale z wlasnego dswiadczenia wiem ze tego typu sukienki lubi "podjezdzac" do gory i zawsze na imprezach w czasie tanca jest z nimi problem bo trzeba je do dolu "ciagnac" no chyba ze to raczej sylwester "siedzacy" to spoko
surykata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 08:23   #105
sayuri21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewciaa82 Pokaż wiadomość
I tu sie mylisz wlasnie, roznicy nie ma zadnej, bo przymierzalam te sukienke i jest identycznej dlugosci, a jesli zapytasz o wzrost to mam 160...i wychodzi na to,ze 1cm to jednak nie 10, prawda?Ale nie wiem po co ta dyskusja i upieranie sie przy tym,ze jest krotka skoro zdaje sobie z tego sprawe.Po co drazyc temat, skoro juz dawno i niejednokrotnie zostalo powiedziane,ze sukienki nie zaloze bez legginsow
Moim skromnym zdaniem, różnica przede wszystkim jest taka, że Kim ma sukienkę kusą ale w swoim rozmiarze, a na Tobie sukienka wygląda jakby była za mała, nie tylko na długość, ale też jeśli chodzi o szerokość- patrz: wycięcie na plecach, boczki itd., rozmiar to nie tylko długość, ta kiecka wygląda po prostu jak na siłę wciśnięta, a szkoda z całkiem ładną figurą wyglądać jak kiełbaska w folii, nie sądzisz? Poza tym na dodam, że Kim ma już tak słabą reputację, że nikogo nie bulwersuje jak chodzi z tyłkiem niemalże odkrytym (i tak wszyscy widzieli już wszystko co mogłaby pokazać, jeśli chcesz do niej równać, to gratuluję...), widać po komentarzach, że jest kilka dziewczyn, które po prostu chcą komuś dopiec, ale spora większość po prostu chce Cię ostrzec przed wyglądaniem jak jakaś desperatka, która podaje się na talerzu... I to też wszystko są odpowiedzi na pytanie o buty- pytasz jakie założyć, ale nikt nie odpowiada, bo ŻADNE, najlepiej w ogóle tej kreacji nie zakładaj, a skoro i tak wiesz lepiej co super wygląda i dobrze leży, a reszta kobiet tu to moherowe berety, no to po co w ogóle o cokolwiek pytasz?
sayuri21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 09:37   #106
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez ANUSIA023 Pokaż wiadomość
Mój brat pyta ile bierzesz za godzinę
godzina lekcji dobrego wychowania to ok. 100 zł
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 10:40   #107
Eshi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Koci4k Pokaż wiadomość
Po przeczytaniu wątku jestem przerażona ilością zawiści i zazdrości Polek. Wyobraźcie sobie, że nie każda kobieta jest zakompleksiona i niedowartościowana, więc KIEDY pozwolić sobie na bardziej odważny wygląd, jeśli nie w sylwestra?

Ja nie należę do tych zazdrośniczek, które widząc na ulicy dziewczynę w mini od razu odwracają się do koleżanki żeby określić ją prostytutką.

W mojej opinii, sukienka jest idealna na taką wyjątkową okazję jaką jest sylwester - eksponuje nogi i plecy, piersi są jedynie delikatnie podkreślone. Sama często noszę krótkie i bardzo krótkie sukienki/spódniczki i jeśli uważasz, że będzie Ci w niej wygodnie i nie będzie się za bardzo podnosić to śmiało ją zakładaj!

I nie słuchaj tych rad o ciemnych, kryjących rajstopach - jeśli impreza będzie w pomieszczeniu (czyli nie będzie Ci zimno) to cieliste cieniutkie rajstopy lub brak rajstop.

Masz ładną figurę, więc czemu miałabyś rezygnować z sukienki która Ci się podoba, w której czujesz się komfortowo i na pewno zrobisz furorę? Tylko dlatego, że parę kobiet którym brakuje figury i pewności siebie żeby założyć taką kreację, powiedziało, że wyglądasz wulgarnie?

Jestem pewna, że faceci oszaleją na Twój widok, a niemiłe komentarze usłyszysz co najwyżej za plecami, od zazdrosnych koleżanek, bo skupiasz na sobie uwagę.

Pytanie było o buty(!) a mało kto się wypowiedział, więc ja pozwolę sobie na małą radę. Sukienka jest błyszcząca, więc osobiście postawiłabym na czarne, zamszowe szpilki. Do tego czarna nieduża torebka, delikatna biżuteria i każda dziewczyna na tej imprezie będzie marzyła o byciu w Twojej skórze

Wyraziłam swoją subiektywną opinię, która nie miała na celu obrażenia kogokolwiek.
Do tego się już przyzwyczaiłam, że jak ktoś ma własne zdanie to jest zazdrosny i "pluje jadem"-typowe na wizażu. Tutaj siedzą głównie same panienki, którym się podoba i ma się podobać zawsze to samo, bo jeśli jest inaczej to z pewnością jest to zawiść i zazdrość.

Nie nazwałabym sylwestra wyjątkową okazją, bo jest co roku. Wyjątkowa okazja to własna 18 lub studniówka.

Pooglądaj sobie wieszaki innych dziewczyn i zobacz jak im "brakuje figury i pewności siebie".

Kwestia podejścia, znam pełno facetów, którzy wręcz nie lubią jak dziewczyna za wiele odkrywa, więc nie jest to regułą, co napisałaś.

Skoro pytanie było o buty i tak to podkreślasz, to po kiego grzyba ta cała wcześniejsza litania?

Rozwaliła mnie Twoja prostota i informacje za przeproszeniem z d*py wzięte.

www.pustamiska.pl

www.karmimypsiaki.pl

Edytowane przez Eshi
Czas edycji: 2012-12-20 o 10:43
Eshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 11:16   #108
thealee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady17 Pokaż wiadomość
Sukienka? Wybacz, ja tu widzę tunikę... Wystarczy,że podniesiesz rękę do góry i tyłek na wierzchu.
Dokładnie.

thealee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 11:36   #109
katarzyniak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez thealee Pokaż wiadomość
Dokładnie.
! Dokładnie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-20, 11:58   #110
soffka
Rozeznanie

Święta idą a tu takie wojenki jakby było o co...
Dajcie już spokój dziewczyny

Wyjmij belkę ze swego oka i.....wsadź ją bliźniemu swemu!
soffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 12:04   #111
Koci4k
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Eshi Pokaż wiadomość
Do tego się już przyzwyczaiłam, że jak ktoś ma własne zdanie to jest zazdrosny i "pluje jadem"-typowe na wizażu. Tutaj siedzą głównie same panienki, którym się podoba i ma się podobać zawsze to samo, bo jeśli jest inaczej to z pewnością jest to zawiść i zazdrość.

Nie nazwałabym sylwestra wyjątkową okazją, bo jest co roku. Wyjątkowa okazja to własna 18 lub studniówka.

Pooglądaj sobie wieszaki innych dziewczyn i zobacz jak im "brakuje figury i pewności siebie".

Kwestia podejścia, znam pełno facetów, którzy wręcz nie lubią jak dziewczyna za wiele odkrywa, więc nie jest to regułą, co napisałaś.

Skoro pytanie było o buty i tak to podkreślasz, to po kiego grzyba ta cała wcześniejsza litania?

Rozwaliła mnie Twoja prostota i informacje za przeproszeniem z d*py wzięte.
Jeśli ktoś kogoś porównuje do prostytutki, w sposób niezbyt wyrafinowany, to jak inaczej to nazwiesz skoro nie "plucie jadem"?

Przyjmując taki punkt widzenia, poza 18 i studniówką całe życie musi być szare, bure i nudne bo wyczerpał się limit "wyjątkowych okazji"? Sylwester jest TYLKO raz w roku, być może ktoś nie przepada za imprezami w klubach co tydzień więc to jest bardzo wyjątkowa okazja.

Oglądałam. Dalej trzymam się przy swoim stanowisku.

Nie jest to regułą? Ok, zgadzam się, zawsze znajdzie się kilku "zajętych" lub o innym guście. Ale zapewniam, że jest to reguła w 90 % przypadków. Oczywiście Ty o tym nie wiesz Ale zachęcam do zebrania się na odwagę i założenia jeden raz czegoś 'szałowego'.

A litania była po to, żeby dziewczyna nie dała się Wam kompletnie zmanipulować i podjęła własną decyzję

Prostota Cię zadziwiła? A czego się spodziewałaś po forum w internecie? Zapraszam na wykład na Uniwerek skoro brakuje Ci "wyższego poziomu". A informacje nie zostały wzięte "z d*py" jak to w sposób wyrafinowany określiłaś , ale na końcu podkreśliłam, że jest to mój punkt widzenia.
Koci4k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 12:12   #112
fiska
Zakorzenienie

jezu drogi... dziewczyny opanujcie się
zawsze jezeli chodzi o krotkie sukienki macie jakiegoś bzika na tym punkcie o co wam chodzi? jakies problemy? boze drogi... Jezeli bedzie chciala to wyjdzie nawet z gołą *upą i bedzie jej dobrze, po co się w ogole tak żyłujecie? Nie czaję tego

Pytala jakie buty beda pasowac tak?

W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków
P
roszę zastanów się nad adopcją.
http://www.mielec.bezdomne.com/
fiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 13:05   #113
niewygrzana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fiska Pokaż wiadomość
jezu drogi... dziewczyny opanujcie się
zawsze jezeli chodzi o krotkie sukienki macie jakiegoś bzika na tym punkcie o co wam chodzi? jakies problemy? boze drogi... Jezeli bedzie chciala to wyjdzie nawet z gołą *upą i bedzie jej dobrze, po co się w ogole tak żyłujecie? Nie czaję tego

Pytala jakie buty beda pasowac tak?
No to niech zakłada nawet gumiaki do tej sukienki - skoro to nie nasza sprawa, to po co się nas pytać o zdanie?
Zrozum, że naprawdę ciężko doradzić komuś buty, skoro autorka nawet nie określiła się do końca, jak się ubierze. Do wersji z cielistymi rajstopami nie pasują mi szpile, bo wyjdzie efekt striptizerki. Jeśli autorka zdecyduje się na legginsy - to wiadomo, mogą być szpilki, nawet peep toe. Jeśli rajstopy, to peep toe nie ma co doradzać. Jeśli rajstopy/leeginsy będą błyszczące, to buty matowe . Jeśli będą kolorowe - to czarne, jeśli czarne, to buty mogą być kolorowe. Tu nic nie wiadomo, mamy zgadywać???
niewygrzana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 14:23   #114
katarzyniak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niewygrzana Pokaż wiadomość
No to niech zakłada nawet gumiaki do tej sukienki - skoro to nie nasza sprawa, to po co się nas pytać o zdanie?
Zrozum, że naprawdę ciężko doradzić komuś buty, skoro autorka nawet nie określiła się do końca, jak się ubierze. Do wersji z cielistymi rajstopami nie pasują mi szpile, bo wyjdzie efekt striptizerki. Jeśli autorka zdecyduje się na legginsy - to wiadomo, mogą być szpilki, nawet peep toe. Jeśli rajstopy, to peep toe nie ma co doradzać. Jeśli rajstopy/leeginsy będą błyszczące, to buty matowe . Jeśli będą kolorowe - to czarne, jeśli czarne, to buty mogą być kolorowe. Tu nic nie wiadomo, mamy zgadywać???
Popieram w 100%.

Jak dla mnie autorka wątku może ubrać się nawet w same majtki, przecież to jej sprawa, a tak na marginesie to nawet nie będzie różnicy czy pójdzie w samych majtkach czy w samej bluzce, bo przecież to jedno i to samo jakby nie patrzeć .
Stary 2012-12-20, 16:37   #115
ewciaa82
Zakorzenienie

Ta dyskusja zrobila sie tak bezsensowna,ze juz nie mam nawet sily w niej brac udzialu!Zapytalam o pomoc w doborze obuwia, zaznaczylam WIELOKROTNIE,ze zaloze do sukienki legginsy....ale wy i tak swoje moraly prawicie o pokazywaniu du...y w miejsach publicznych.Kompletne nieporozumienie.Wnioskuje ,ze 90% ma problemy z czytaniem albo rozumieniem textu.Tyle w tym temacie, Dziekuje za 4 strony komentarzy.OVER
Stary 2012-12-21, 18:04   #116
Agnes!84!!
Rozeznanie

Te legginsy to chyba jednak niechętnie(albo wcale) założysz bo z tego co widzę nastawiałaś się jednak na wersję ze zdjęcia. Wygląda to strasznie, zwłaszcza trzecia fota.
Cytat:

[/COLOR]A kto powiedzial,ze bede siedziec..czy tez tanczyc i wymachy konczynami robic jak to ktos zasugerowal
To będzie naprawdę szalony Sylwester!
Na pewno będziesz musiała pilnować żeby nic nie wyskoczyło spod spodu
Cytat:
Mozna to bylo inaczej ubrac w slowa,bo bylo to niesmaczne niestety Poza tym czesto widuje kobiety ubrane wyzywajaco i nie zauwazylam zeby 3/4 mezczyzn pytalo je o "cennik"
Wprost tego nie powiedzą, ale co Ty facetów nie znasz?! Chyba wiesz jakie komentarze pojawiają się w ich męskim gronie na widok takiej "kreacji".

Kobieta z klasą potrafi w innym sposób zwrócić na siebie uwagę otoczenia bo chyba na tym Ci zależy.
Stary 2012-12-21, 18:24   #117
glamorous90
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020

Jezuu, baby jesteście straszne Tak, jak ktoś tu wcześniej wspominał - mogła wstawić i zdjęcie w samych stringach , bo pyta JAKIE DOBRAĆ DO STROJU OBUWIE, a nie o to czy wygląda wulgarnie czy nie. Ale NIE - trzeba prowadzić krucjatę nawracającą, doprawioną porównaniem do prostytutki. Jej tyłek - JEJ sprawa, a nie wasza.

JAKIE BUTY ? Ameryki nie odkryję - ja bym dała zamszowe czarne szpilki, albo jakieś beżowe, kremowe nudziaki i tyle. Sukienka niesamowita, uwielbiam taki kolor

01.07.2014 =>
glamorous90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 21:04   #118
Eshi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Koci4k Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś kogoś porównuje do prostytutki, w sposób niezbyt wyrafinowany, to jak inaczej to nazwiesz skoro nie "plucie jadem"?

Przyjmując taki punkt widzenia, poza 18 i studniówką całe życie musi być szare, bure i nudne bo wyczerpał się limit "wyjątkowych okazji"? Sylwester jest TYLKO raz w roku, być może ktoś nie przepada za imprezami w klubach co tydzień więc to jest bardzo wyjątkowa okazja.

Oglądałam. Dalej trzymam się przy swoim stanowisku.

Nie jest to regułą? Ok, zgadzam się, zawsze znajdzie się kilku "zajętych" lub o innym guście. Ale zapewniam, że jest to reguła w 90 % przypadków. Oczywiście Ty o tym nie wiesz Ale zachęcam do zebrania się na odwagę i założenia jeden raz czegoś 'szałowego'.

A litania była po to, żeby dziewczyna nie dała się Wam kompletnie zmanipulować i podjęła własną decyzję

Prostota Cię zadziwiła? A czego się spodziewałaś po forum w internecie? Zapraszam na wykład na Uniwerek skoro brakuje Ci "wyższego poziomu". A informacje nie zostały wzięte "z d*py" jak to w sposób wyrafinowany określiłaś , ale na końcu podkreśliłam, że jest to mój punkt widzenia.
I kolejne teksty z d*py wzięte. Jestem ciekawa skąd wzięłaś te swoje 90%, to czy ja o czymś wiem czy nie wiem i jak się ubieram. I taka z Tobą dyskusja. A z tym porównywaniem do prostytutki, to tylko kilka dziewczyn coś o tym napomniało, a reszta w normalny sposób wyraziła swoje zdanie.

www.pustamiska.pl

www.karmimypsiaki.pl

Edytowane przez Eshi
Czas edycji: 2012-12-21 o 21:05
Eshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 21:08   #119
jooy
Raczkowanie

kolor obłędny aż żałuję, że sama kupiłam sobie ciemnozłotą..

Inteligentny wszystko zauważa. Głupi wszystko komentuje.

jooy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 21:47   #120
PieknyUmysl
Raczkowanie

Takie kiecki noszone przez dziewuchy widzialam tylko w tv. Wiec dla mnie szokiem jest to ze chcesz w tym isc... Ale to twoj wybor, tylko pozniej nie placz, jak jakis facet sila zaciagnie cie w kat i z latwosci dobierze ci sie do dupy... no chyba ze o to ci chodzi.
PieknyUmysl jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Szafa - komentarze

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości