![]() |
#91 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Sylwestowo
Cytat:
2. Przyjrzyj się ostatniemu zdjęciu komentowanego wieszaka jeszcze raz, 3. Regulamin forum , komentowanych zestawów dopuszcza krytykę, 4. Odwołując się do punktu 2 w powiązaniu z punktem 3, mam prawo opisać co widzę, 5. To samo co ja widzi tutaj 90% komentujących. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Podoba mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba, chociaż sama bym się tak nie ubrała
![]() ![]()
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Max Models W katalogu wizażystek ![]() ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2012-12-20 o 06:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Sukienka bardzo fajna ale chyba naprawdę ciut za krótka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.google.co.uk/imgres?um=1&...49&tx=53&ty=43
Max Models W katalogu wizażystek ![]() ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2012-12-19 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Czy ty porównujesz tę sukienkę
http://www.google.co.uk/imgres?um=1&...49&tx=53&ty=43 Do swojej? Zerknij na własne ostatnie zdjęcie i na zdjęcie po lewej z linka, który wstawiłaś. Znajdź mi jedną różnicę. A nie, nie musisz, ta czarna jest z 10cm dłuższa ...
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Max Models W katalogu wizażystek ![]() ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2012-12-19 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Ciągle piszesz, że nie upierasz się na to, ze pójdziesz bez rajstop, bo bierzesz pod uwage kryjące lub legginsy. Ok. Tylko że nie potrafisz w ogóle przyjąć sobie do wiadomości, że ta sukienka jest za krótka! Ciągle odrzucasz wszystkie komentarze, gdzie dziewczyny piszą Ci, że jest kusa. Nie da się z Tobą rozmawiać. Ja Ci mówię, że ta czarna jest o wiele dłuższa niż Twoja fioletowa, to Ty znowu swoje. Jeżeli tę czarną też mierzyłaś i wyglądała na Tobie jak fioletowa, to kupuj większe rozmiary albo w innych sklepach. I skoro masz tylko 160cm wzrostu i ta kiecka jest taka krótka, to wydaje mi się, że to jest bluzka szyta na 170cm, tyle
![]()
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Skoro porównujesz swój strój do stroju kobiety pokroju Kim Kardashian to nie mam pytań..
Generalnie nikt Cię tu raczej nie namówi na zmiane tej sukienki, bo jak widać powstały 4 strony i dalej nic,mimo,że większość wprost sugeruję , że wyglądasz wulgarnie ładnie mówiąc. No nic,idź tak jeśli tak chcesz wyglądać tego wieczoru. Tylko po co ten wątek.. |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pyta o DOBÓR BUTÓW. Więc mogłaby mieć nawet lateksowe stringi na sobie i skórzany stanik na cyckach i szykowałaby się do pracy na rogu ulicy, a i tak chodziłoby tylko i wyłącznie o dobór butów, nie o ocenę zdjęcia. Po prostu dobór dodatków. Sukienka dla mnie za krótka, owszem, ale co mnie to obchodzi. Nie o to prosiła autorka. edit: Jak tylko dostanę paczkę, mam wstawić na szafę fotkę w sukience na studniówkę (żeby dobrać dodatki). Jest bez ramiączek, a ja mam wałeczki podpachowe (http://balkonetka.pl/static/uploads/2008/03/walek.png o takie o) i mało mnie to interesuje. Aż się boję wstawić, mimo próśb bo zostanę zjechana, że nie jest do "mojej figury" o.O
2a/F/ii 162cm wredoty ![]() 61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46,5-46 ! CEL OSIĄGNIĘTY! talia 59cm (-15cm) pas 68cm (-14cm) udo 49cm (-6cm) łydka 33cm (-4cm) Edytowane przez Dikej Czas edycji: 2012-12-19 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
wygladasz w niej fantastycznie, msz bardzo fajna figure
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie nazwałabym sylwestra wyjątkową okazją, bo jest co roku. Wyjątkowa okazja to własna 18 lub studniówka. Pooglądaj sobie wieszaki innych dziewczyn i zobacz jak im "brakuje figury i pewności siebie". Kwestia podejścia, znam pełno facetów, którzy wręcz nie lubią jak dziewczyna za wiele odkrywa, więc nie jest to regułą, co napisałaś. Skoro pytanie było o buty i tak to podkreślasz, to po kiego grzyba ta cała wcześniejsza litania? Rozwaliła mnie Twoja prostota i informacje za przeproszeniem z d*py wzięte.
"W nocy, gdy cały dom już śpi. Stukostrachy, Stukostrachy pukają do drzwi. Chciałbym stąd uciec, lecz boję się, że Stukostrach zabierze mnie." www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl Edytowane przez Eshi Czas edycji: 2012-12-20 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie.
#109 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Święta idą a tu takie wojenki jakby było o co...
![]() Dajcie już spokój dziewczyny ![]()
#111 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Przyjmując taki punkt widzenia, poza 18 i studniówką całe życie musi być szare, bure i nudne bo wyczerpał się limit "wyjątkowych okazji"? Sylwester jest TYLKO raz w roku, być może ktoś nie przepada za imprezami w klubach co tydzień więc to jest bardzo wyjątkowa okazja. Oglądałam. Dalej trzymam się przy swoim stanowisku. Nie jest to regułą? Ok, zgadzam się, zawsze znajdzie się kilku "zajętych" lub o innym guście. Ale zapewniam, że jest to reguła w 90 % przypadków. Oczywiście Ty o tym nie wiesz ![]() A litania była po to, żeby dziewczyna nie dała się Wam kompletnie zmanipulować i podjęła własną decyzję ![]() Prostota Cię zadziwiła? A czego się spodziewałaś po forum w internecie? Zapraszam na wykład na Uniwerek skoro brakuje Ci "wyższego poziomu". A informacje nie zostały wzięte "z d*py" jak to w sposób wyrafinowany określiłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
jezu drogi... dziewczyny opanujcie się
![]() zawsze jezeli chodzi o krotkie sukienki macie jakiegoś bzika na tym punkcie ![]() ![]() Pytala jakie buty beda pasowac tak?
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zrozum, że naprawdę ciężko doradzić komuś buty, skoro autorka nawet nie określiła się do końca, jak się ubierze. Do wersji z cielistymi rajstopami nie pasują mi szpile, bo wyjdzie efekt striptizerki. Jeśli autorka zdecyduje się na legginsy - to wiadomo, mogą być szpilki, nawet peep toe. Jeśli rajstopy, to peep toe nie ma co doradzać. Jeśli rajstopy/leeginsy będą błyszczące, to buty matowe . Jeśli będą kolorowe - to czarne, jeśli czarne, to buty mogą być kolorowe. Tu nic nie wiadomo, mamy zgadywać??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dla mnie autorka wątku może ubrać się nawet w same majtki, przecież to jej sprawa, a tak na marginesie to nawet nie będzie różnicy czy pójdzie w samych majtkach czy w samej bluzce, bo przecież to jedno i to samo jakby nie patrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Ta dyskusja zrobila sie tak bezsensowna,ze juz nie mam nawet sily w niej brac udzialu!Zapytalam o pomoc w doborze obuwia, zaznaczylam WIELOKROTNIE,ze zaloze do sukienki legginsy....ale wy i tak swoje moraly prawicie o pokazywaniu du...y w miejsach publicznych.Kompletne nieporozumienie.Wnioskuje ,ze 90% ma problemy z czytaniem albo rozumieniem textu.Tyle w tym temacie, Dziekuje za 4 strony komentarzy.OVER
![]()
#116 | ||
Rozeznanie
|
Te legginsy to chyba jednak niechętnie(albo wcale) założysz bo z tego co widzę nastawiałaś się jednak na wersję ze zdjęcia. Wygląda to strasznie, zwłaszcza trzecia fota.
Cytat:
![]() Na pewno będziesz musiała pilnować żeby nic nie wyskoczyło spod spodu ![]() Cytat:
Kobieta z klasą potrafi w innym sposób zwrócić na siebie uwagę otoczenia bo chyba na tym Ci zależy.
![]() |
#117 |
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020
|
Jezuu, baby jesteście straszne
![]() JAKIE BUTY ? Ameryki nie odkryję - ja bym dała zamszowe czarne szpilki, albo jakieś beżowe, kremowe nudziaki i tyle. Sukienka niesamowita, uwielbiam taki kolor ![]()
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"W nocy, gdy cały dom już śpi. Stukostrachy, Stukostrachy pukają do drzwi. Chciałbym stąd uciec, lecz boję się, że Stukostrach zabierze mnie." www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl Edytowane przez Eshi Czas edycji: 2012-12-21 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
kolor obłędny
![]() ![]()
#120 |
Raczkowanie
|
Takie kiecki noszone przez dziewuchy widzialam tylko w tv. Wiec dla mnie szokiem jest to ze chcesz w tym isc... Ale to twoj wybor, tylko pozniej nie placz, jak jakis facet sila zaciagnie cie w kat i z latwosci dobierze ci sie do dupy... no chyba ze o to ci chodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.