|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Hej!
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Babeczki!
Jak żyjecie po świętach? Bo ja jak zwykle ledwo sie ruszam Lodówka pełna jedzenia, nie wiem kiedy to zjemy. Nam święta minęły bardzo miło, ale za szybko i tak jakoś w biegu. Ale kakao i gra planszowa były, czas na spokojny spacer, oglądanie żywej szopki i układanie budowli z klocków też się znalazł. Dużo rozmów z rodziną, z przyjaciółmi, mnóstwo życzliwości, a co za tym idzie święta były bardzo udane! ![]() Jeszcze dzisiaj idziemy w odwiedziny do chrzestnego mojego męża, w sobotę do przyjaciół, a od niedzieli do środy będzie u nas moja kumpela ze studiów
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przede mna do czytania więc.. u nas święta chorobowo - wu chory pat chory ale mimo to bylo rodzinnie, wczoraj nawet posiadowa z przyjaciółmi, ustalanie sylwestra a dzis bylam na praktykach totalnie rzucona na glęboka wodę - musialam robic z marszu diagnoze pedagogiczna z marszu bez zadnego przygotowania pod kierunkiem dwoch pań ale jednak potem 2 terapie a na koniec logopeda mnie wymaglowal kazal diagnozowac dziecko wypelniac raporty mimo ze ja nie logopeda no 7 swiatow jutro powrotka z rozrywki ![]()
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale Ci dają wycisk ![]() O zapomniałam Wam powiedzieć, że 25 rocznica się udała, rodzice zachwyceni wszystkim i wzruszeni... mam zrobiła obiad i jedliśmy na talerzach, które dostali na ślub... miło było!
|
||
|
|
|
#96 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i tak... nie uważam aby ksiązka była jakimś szczególnym dziełem, ale na pewno wciąga. A tym bardziej, że byłam stęskniona za czytaniem i akurat złożyło się to w moim wolnym czasie ![]() CZ.I Początek ciekawy, choć po spotkaniu bohaterów można się domyślać co będzie dalej... Jeżeli chodzi o sceny erotyczne dla mnie w pewnym momencie stały się trochę męczące. Nie powiem kilka scen OK, ale później mnie to znużyło i wystarczyło by zaakcentować co się będzie działo, a nie wnikać w super szczegóły. Złapałam się na tym, że zaczęłam "omiatać" kartki wzrokiem by przejść do tego co będzie dalej. Niekiedy przeszkadzają mi dialogi bohaterów, powtarzają się te same teksty i miałam wrażenie, że już to wiem, że przed chwilą to czytałam. To mnie niecierpliwiło i w tych momentach włąsnie brakowało mi świeżości. CZ.II Zacznę od końca... duże rozczarowanie za kroki jakie pod koniec podjął Grey jeżeli chodzi o związek. Miałobyć ekscytująco, a dla mnie zrobiło się za słodko no i to mi się chyba najbardziej niespodobało, obawiam się aby CZ.III zupełnie nie przypominała Harlequina (czy jak to się tam pisze). Ogólnie plus za przemianę bohaterki, bo "sierotka" z cz.I zupełnie mi nie odpowiadała, bo mam po prostu alergie na takie osoby ogólnie ta cześc jest ciekawsza, chwilami trzyma w napięciu, więcej wątków, no i w końcu dowiadujemy się czegoś o przeszłości Christiana! To też sa ciekawe momenty, choć jednak za krótkie. Bardzo lubię fragmenty z mailami, czytając je często usmiechałam się pod nosem. Sceny erotyczne podobnie jak w cz.I, z każdym rozdziałem stają sie bardziej "oklepane"- w tym przypadku sprawdziły by się słowa "co za dużo to..."Ogólnie obie części mnie wciągnęły, mimo, iż trudno utożsamić sie z bohaterami (dla mnie nie do przyjęcia postawa Any i akceptowanie zachowań Greya, który znowu jest zbyt "wyidealizowany", a o kwestiach finansowych nie wspomne!) mimo wielu absurdalnych sytuacji ksiązkę bardzo szybko i lekko się czyta. Odmóżdzyłam się, trochę przeniosłam do mało realnego świata i czekam na CZ. III. ![]() Marta sądzę, że wielkich oczekiwań nie masz, więc nie powinnaś się rozczarować. Jak uznasz, że cz. I może być to tym bardziej przeczytasz kolejną, bo naprawdę jest lepsza. Podsumowując, NIE ŻAŁUJĘ kilku godzin poświęconych na czytanie
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2012-12-27 o 18:53 |
||
|
|
|
#97 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie ja stanęłam na jednej scenie erotycznej bo mnie już nudziła i przestałam czytać dalej :/ Cytat:
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Marta zdrówka dla chłopaków. A ty i tak na bank dałaś dobie radę
Ktosiu aż miło sie czyta, super. |
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Martuś zdrówka dla Was! Wczoraj byliśmy w odwiedzinach u wujka, który ma dwa psy. Jeden to golden, drugi owczarek niemiecki. Marcelina zachwycona, pieski zachwycone, ja zachwycona pieskami, krótko mówiąc jedno wielkie OCH! A swoją drogą jestem pod ogromnym wrażeniem goldena, dementuję wszelkie pogłoski, że te psy śmierdzą Pachną tak jak każdy inny pies. Oczy pełne miłości, "uśmiechnięty" pysk, od wejścia stał przy Marceli, ona go głaskała, pokazywała gdzie ma oko i inne takie, nawet mu przypadkiem stanęła na ogonie, na łapie a on nic, nawet nie westchnął. Z pewnością z tych piesków stróże marni, bo wpuszczą do domu każdego, ale dla dziecka najlepszy zwierzęcy przyjaciel i obrońca. Byłam w szoku jak mąż wziął małą na ręce i pogilgał, ona zaczęła piszczeć, a psy się nastroszyły, gotowe ją bronić.
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu wiele dobrego pod tym względem słyszałam o Goldenach. Podobno są takie właśnie rodzinne, dla małych dzieci jak najbardziej. Mój mąż marzy o goldenie.
A my się dziś witamy z .... czwartym ząbkiem do kompletu Szaleństwo
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
u nas czwarty wychodzi, dwójka górna prawa
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ja też wczesniej słyszałam dużo dobrego na temat goldenów, ale kontakt jako taki miałam pierwszy raz.
Gratuluję kolejnego ząbka! |
|
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
a ja dzisiaj kończę 5 miesiac ![]() |
|
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
żabciu dziękuję
no to sie dziewczynkom ząbki "posypały" wow, ale zleciało. a jak tam wielkość brzuszka? Rosi jeżeli chodzi o sceny erotycz. to w cz. II też jej ich sporo, nawet więcej niż w I Ale mimo to i tak zobaczysz, że Cię wciągnie
|
#111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zobaczymy jak pocztam ![]() a dziś się za nią zabieram ![]() Cytat:
dziękuje ![]() goldeny sa super ![]() gratulacje ![]() no pięknie ![]() ![]() ![]() powiesili nam dzis na klatce informacje o kolędzie - dzis na 15! a ja na praktykach do 15 (notabene dziś cały dzien bylam z mamą mojej uczennicy z 3latkow) no i na szybko po pracy jechałam do mamy po obrus, nie mialam świeczek, krzyżyk tylko nad drzwiami.. okazalo sie że w naszej klatce z 9 mieszkan otworzylo tylko 2 w tym my.. więc ksiadz byl mega szybko ja jeszcze jechalam on ich wyslal do sąsiadow jak wpadalam na gore to ministranci wychodzili.. a mąż siedział już z ksiedzem.. totalnie nieprzygotowani ale ksiądź mega sympatyczny pośmiał sie ze uwielbia taką kolęde gdzie sie coś dzieje bo normalnie to nudy ![]() potem gadalam z mężem i mąż mowi ze mowił chłopakom ze żona jedzie żeby poszli do innych mieszkan a ci ze tylko nasze pietro wpuszcza.. potem gadał księdzu ze żony nie ma że on nieprzygotowany ale że możemy się pomodlić i ksiądź się smial ze spokojnie że on nie potrzebuje obrakow krzyży śweczek tylko otwarte drzwi ![]() oczywiście kasy nie chciał 2 rok z rzędu nie biorą ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- z cyklu inteligentne rozmowy leżę na boku przytulona do męża Pat wtranżolił się za mnie i ciągnie mnie za szlufki spodni Pat - czyj to tyłek? Wu - no jak czyj, mamusi Pat - czy wasze tyłek wyglądają tak samo jak mój tyłek? ja- tak synu, wszyscy ludzie na świecie mają takie same pupy Pat - a to nie oglądam.
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit gold to już 5 miesiecy?przeleciało! Jak się czujesz? Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2012-12-28 o 20:02 |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Poznał się od razu na dobrym człowieku
ale żeby aż przysmakiem się dzielić? Musiałaś mu wyjątkowo przypaść do gustu![]() Marta poskładałam się ze śmiechu
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
siemanko
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko my mamy 4 jedynki.
Ktosiu to ja kontaktu z nimi nie miałam niestety. Gold leci ten czas ![]() Marta posikałam się |
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zapisuje to wszystko ale... ![]() jego testy mnie rozwalaja
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Pat mnie po prostu rozkłada nieźle się uśmiałamWczoraj odwiedziłam Orsay i jestem bogatsza o 2 bluzeczki ![]() Muszę się w końcu zmobilizować i wybrać do lekarza, zrobić sobie ogólne wyniki. Coś się ostatnio gorzej czuje, mam energie a nastepnie zupełnie ja tracę, często zasypiam, no i schudłam i mimo obżarstwa (szczególnie ciągle słodyczami waga nie wraca) a moje stresy jakiś czas temu się skończyły i po prostu jestem troszkę zaniepokojona.
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Pat wymiata
mnie wkurza w Greyu bogini i przegryzanie wargi ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- India jakie bluzki?bo dostałam zniżkę na przeceny dodatkowo i myślę czy nie iść
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

Lodówka pełna jedzenia, nie wiem kiedy to zjemy.