![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Cytat:
![]() i wtedy jeden śmietan fix wystarczy? Macie jakiś przepis wypróbowany z łososia w kawałkach w sosie własnym? miałam kupić tuńczyka wziełam łososia, zrobie coś z tego może??;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Możesz tak ubić ,jeden śmietan fix jest na 200-250 ml chyba
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Libra bedzie dobrze , no proste proste te ciasto jak chuj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() Ja zawsze jadlam tak z puchy . Sprzedaja u nas gotowa salatke z lososiem, dobra ![]() ![]() Hehe mamy dylematy nie ? ![]() Moze potem poklejamy fotki 3 BITA, jakie komu wyszlo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w niedziele ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
No i co napisałam to mi skasowało ![]() Zdrówka dla wszystkich ![]() Mrowak na szczęście są biedronki i inne markety więc zakupy szybko można zrobić. Szkoda tylko że musicie zostać w domku. Bao piszę żebyś się nie obrażała bo zwykle tak bywało ze jak coś skrytykowałam to się obrażałaś ![]() Tematu uszu prawie zamknięty ale chciałam zauważyć że zdaje mi się że Asi potwierdziłaś że poważnie myślisz o operacji uszu dla Isi (w przyszłości). Dobrze przeczytałam czy coś sobie dodałam ? Tak swoją drogą to jestem przekonana że Twoje dzieci nie będą miały łatwo ![]() Jeśli chodzi o cycki to moja mama również obdarzyła mnie całkiem sporym biustem. Wiem co to znaczy kupić sobie coś fajnego do ubrania. W kryzysie koszule i bluzki miałam szyte a teraz jest większa możliwość zakupu fajnej koszuli tym bardziej że jest coś takiego jak lycra. W Twoim (i nie tylko) znienawidzonym H&M w ramach dorosłych rozmiarów często kupuję bluzki które pasują idealnie, nic się nie opina i nie wisi Co do zębów to dopiero niedawno zaczęła się "moda" na aparaty i prostowanie zębów. Przecież jeszcze niedawno właśnie dzieciaki nie chciały chodzić w aparatach bo to obciach i wyśmiewanie rówieśników. Rajku faktycznie dziewczyny napiszecie doktorat z 3bit. Ja ciasta z masą budyniową robię tylko wtedy jak będzie więcej gości, bo raz że dla mnie są "ciężkie" a dwa że nie mogą długo leżeć bo budyń robi się taki dziwny w smaku. Dobrze jak szybko zniknie. Zamiast 3bita, które okazuje się nie być takie łatwe ![]() ![]() Evi ja też staram się głosować jak tylko kompik działa. Ciasteczka z żurawiną (świeżą) już parę razy robiłam i za każdym razem znikają w ekspresowym tempie. Mocno się rozpływają ale jakoś mi to nie przeszkadza. Z czekoladą nic niedobrego się nie działo. To były mikołaje czekoladowe ![]()
#96 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra co się w sklepach robiło.... od samego rana, wiem bo sama się do tego przyczyniłam i łaziłam w kółko. ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- o której zaczynamy? dawaj numer do siebie będziemy się wspierać:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
W niedziele w sumie to robie szarlotke, salatke ruska i z pieczarkami i 3 bita , zostawie na koniec , kupie jeszcze chyba jakiegos gina bo na sucho bedzie za duzo kombinowania, a jak cos golne to bede czarowac
![]() ![]() U nas tez ruch od dzisiaj , ja jeszcze tylko jutro po pieczarki i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam wieczorem, był spokój i wszystko na bieżąco na półki wykładali
#101 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- A w niedziele jeszcze zrobie, farsz do uszek i farsz do krokietow ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
![]() Rozumiesz ??? ![]() Pisalas kiedys , ze serek mascarpone z bita smietana wymiata , tak bylo ? nooo, to ja chcialam taka kombinacje zrobic ![]() ![]() Tak na marginesie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do tych piesków to na bank macie rację , ja się na tym jak pisałam kompletnie nie znam . Przyjaciółka psa ma , mam nadzieję że nic mu z tego powodu nie będzie , że taki bez papierowy . Była u wetów już chyba trzech , do wyglądu psa też nic nie mieli . Dziewczynki się cieszą to najważniejsze . Ja to miałam tylko koty i to dachowce ![]() Nie przeczytałam wsztystkiego bo padam na pysk . Byliśmy u kolegi TZta na śledziku i idę kimać . Jutro sobie poczytam .
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ZNALAZLAM ![]() O ten krem mi chodzilo ![]() Nie pytam o te smietanki 30% -36% ![]() ![]() Dac 500 g czy 600g tego serka ? ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.google.pl/search?hl=pl&tb...tana%20sniezka , az sie poplakalam . Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2012-12-21 o 22:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Zminilam przeglądarke za rada Ani,zobacze czy teraz zdjecia bedemogla dodac.
Bao ja pol dnia sie mecze zeby zdjecie dla Ciebie wkleic jakie radary miala Amelia,w koncu sie wkurzylam i zamknelam wizaz ![]() wyłamię się bo 3bita nie robie ![]() Mela ma ostatnio ciezkie noce,budzi sie z krzykiem spac nie chce wcale poplakuje albo ryczy masakrycznie, wczoraj wosk przelewalismy ale nic nie dalo mimo ze z wosku ulozyl sie pies doslownie szczekajacy pies,moze sie jakiegos wystraszyla pelno u nas psiakow roznych...zobaczymy jak dzisiaj,na razie kima Zamiast pol watku o 3 bicie zapisywac piszcie o prezentach;p Ja nadal nie mam NIC dla moich dzieci;/ Poluje na kuchnie i chyba ta tefalowska jednak zostanie chociaz szkoda mi troche prawie 3 stow na plastik bo Oliwia -majster ma ewidentne zdolnosci w psuciu wszystkiego...no ale inne takie badziewiaste. Bao zaladowalo sie tylko jedno zdjecie,ale akurat to które chcialam ci pokazac,zobacz jakie radary miala Amelia
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#107 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten Twój sernik robiłam ,bardzo dobry ![]() Cytat:
![]() pytaj jak coś ![]() z tuńczyka w puszce robię sałatkę:jajka na twardo 3 szt,ogórki kiszone 3szt takie większe ,cebulka średnia to wszystko pokrojone w kostkę i do tego jeszcze groszek z puszki ,można też kukurydzę ,łyżka majonezu i ewentualnie doprawić sól,pieprz Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() żadna śnieżka absolutnie to paskudztwo jest bleee Cytat:
A zakupy świąteczne ostatnie robiłam w poniedziałek i spokój totalny w mieście był ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Darusia jakie radary ,Ty chyba radarów nie wiedziałaś ,normalne miała przestań , a uśmiech boski ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2012-12-21 o 23:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
libra bo zdjecia innego nie mam tylko takie troche bokiem,ale serio miala anteny!mowie ci!zwlaszcza prawe
![]() nawet wolalam na nia " moj kochany nietoperku":P
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie kus batonem na noc sie nie je ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2012-12-21 o 23:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Darusia przeciez ona wogole nie ma odstajacych uszu
![]() Ja juz zakupy mam zrobione , jeszcze musze zapakowac i wsio ![]() Libra nooooooooooooo, a ja naginac chcialam jutro do pl i kupic to sniezke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystko jasne , ehhhh no zle zinterpretowalam ta bita smietana ![]() Tosz te ciacho proste jak barszcz ![]() U nas w tesco sprzedaja osobno ta bita smietane , macie je tez? http://www.mysupermarket.co.uk/#/gro..._in_Tesco.html , ubita i do ubicia , a osobno te smietanki procentowe ![]() Bosz jakie zamieszanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Daria ale gdzie tam radary ? Ona ma urocze uszka. A uśmiech 2-ząbkowy
![]() Cytat:
Wiecie że ja ciągle szukam przyczyny złego spania Zosi. Ostatnio mam na tapecie pasożyty. Wojtek miała robione badania krwi i jakiś czynnik wyszedł podwyższony i to może wskazywać na robaki. Poszłam nawet do doktora, dostaliśmy skierowanie i mieliśmy iść z wynikami bo gotowe ale nie zdążyłam jej umówić. Pójdziemy po świętach. Jeszcze nie wiem co tam wyjdzie ale dzisiaj mi koleżanka dzwoniła i moja mama (zajmuje się jej dzieciakami) że jej córka ma glisty. Ona miała często jakieś nieżyty żołądka, bóle brzuszka, wymiotowała, ciągle pokasływała i odchrząkiwała. Po jednej z nieprzespanej i zarzyganej nocy pediatra stwierdził że to może być zapalenie błony śluzowej żołądka i wysłał do gastrologa. Pani doktor wysłuchała mamy, wybadała małą i powiedziała że zanim zaczną robić inwazyjną diagnostykę to daje skierowanie na pasożyty (pediatra nie wpadł na to ![]() Zosia często się bawi z tymi dzieciakami do tego kontakt z babcią. Teraz żałuję że nie zdążyłam załatwić tego doktora. Taki przerywnik przy ciastach ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Bao ![]()
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
mowie wam ze miala!!
pamietacie kulfona?:P ona miala uszy jak kulfon tak fajnie jej odstawaly,tu juz siedzi sama wiec tez miala przyklapniete juz troche,ale uwierzcie ze miala takie smieszne uszka ze szok ![]() ja sie nie moge zdecydowac,niby tefal niby to tamto a do konca sama nie wiem,nabank kuchnia,bankowo,mini market przyszedl dzisiaj do chrzestnej,mowi ze ciekawa jest jak wyglada,ale nie odpakowuje ![]()
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
a ile bonusow dostalas darmo
![]() ![]() Iza no moze byc i to , a tak poza tym problemem ze spaniem ma jeszcze jakies objawy ? My sie pare razy profilaktycznie odrobaczalismy . schize mialam na tym punkcie. Z tego co pamietam to badanie powinno powtorzyc sie chyba 3 razy po rzad , bo nie zawsze za pierwszym razem wychodzi. ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Cytat:
nie miala! ![]() Ja ci zara mojego malego kulfona pokaze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
idzcie do pediatry i niech wam da Pyrantelum Medana
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
O proszę, młody jak był mały.
Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2012-12-22 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze jedno.
Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2012-12-22 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
no to ja tylko chciałam napisac po krótce co robi moje dziecko jak mama próbuje sprzatac
amelii nie ma ,no zgubiła mi sie w domu ,nagle słysze tłinki tłinki lilo stal ( Twinkle Twinkle Little Star) lał lał lał lał lał lał lał ......i w rytm tej samej melodi z ubikacji slysze dalej kur...wa ku...rwa lilo stal one tu fak fak fak ... - nie wiedziałam czy sie smiac czy płakać weszłam do wc a ta na kibelku siedziała(na podkladce) podnózek pod wc noga na noge załozona i sobie spiewa powyzszy tekst ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.