Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-27, 13:19   #91
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38303638]Moja też nie chciała iść do lekarza, ale w końcu ją namówiłam.

Trzymam kciuki za Was obie [/QUOTE]

A no uparciuch straszne...

Dzieki ale u mnie to już chyba 'po jabłkach'
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 13:24   #92
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
ciesze sie niezmiernie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Hej! Nowy watek?!
Witam sie po swietach, po przeprowadzce... Jestem wykamana po tym wszystkim! Nikita, zabierz mnie do siebie
za pzreprowadzkeJak sie mieszka?

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Wigilia udana, choć nie wszyscy się swoim zachowaniem popisali Ale to przemilczmy.
Ja nie czułam się dobrze w swojej sukience W dodatku nie zjadłam dużo, a praktycznie od razu mnie wysadził, więc kuliłam się pod stołem żeby jakoś ten brzuchol zakryć i marzyłam o powrocie do domu A sukienka absolutnie nieelastyczna i pewnie też dlatego nie jestem z niej zadowolona.
W pierwszy dzień świąt śniadanko w domu, obiad u teściów, kolacja u moich rodziców. Drugi dzień świąt w domku, sami Totalne lenistwo!

Siostra ze szwagrem spali u nas od wigilii do wczoraj, także chodziliśmy spać późną nocą po seansie rozmów przy winku
Bilans strat ich odwiedzin: jeden kieliszek (nasz piękny ślubny, na szczęście - wg www - są jeszcze w sklepach, więc szybko musimy dokupić) i ogromny siniak na nodze siostry. Wychodząc z łazienki nadepnęła Herze na ogon, ta biedna z przerażenia objęła nogę mojej siostry wszystkim łapami, zaczęła drapać i gryźć, bo biedna nie mogła się uwolnić. Całe szczęście, że siostra była w jeansach - pazury nie przebiły skóry, tylko był potężny krwiak w kształcie takiej krechy od zadrapania, a dzień później zrobił się wielki fioletowo-żółty siniak. Kara jak widać adekwatna do krzywdy wyrządzonej kotu
Także Hera chodziła mocno zdystansowana i dopiero jak goście wczoraj pojechali, to zrobiła się taka nasza. Bidulka Ale ogon cały.

I po świętach.
Dziś mój budzik nie zadzwonił. Zastrajkował. Wstałam 45 minut później, niż powinnam, bez śniadania i kawy dotarłam do pracy z 4-minutowym spóźnieniem. Chcę już 15

Mała, trzymam kciuki za wizytę!

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Dziewczynki pisze szybko z telefonu już po lekarzu !!! Fasolka jest jak byk także ciąża potwierdzona. Dostałam luteine dowcipna ze względu na to że jestem w grupie podwyższonego ryzyka. Dzidzia jest maleńka.ma dopiero jakieś 4-5 tygodni.kolejna wizyta 24.01. Powiedział że do tego czasu nie będzie mnie badaniami męczył.jedynie cytologie dzisiaj mi zrobil.
superGratuluje

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
pozytywne
to super

Cytat:
t

[/COLOR]pamiętacie E VEL ?? urodziła dzis po północy !
pamietamMiło, gratulacje dla nich

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzieciowe i nie tylko...w Empiku są wyprzedaże...i znalazłam takie 3 płyty, jakby któraś chciała...można zaoszczędzić ponad 100 zł

1. http://www.empik.com/mini-mini-piose...06285,muzyka-p
2. http://www.empik.com/mini-mini-kolys...10040,muzyka-p
3. http://www.empik.com/aida-dzieciom-a...72063,muzyka-p
ooo, ta pierwsza fajnaTylko nie mam jak kupic, chyba ze do brata dzis zadzwonie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38303272]W sumie to nic nowego. W święta musiałam się wreszcie nacieszyć mężem, więc w ogóle nie wchodziłam na Wizaż. Niestety, mąż już wrócił do pracy, a ja siedzę z mamą (jest chora na zapalenie płuc ).

Hej. Gratuluję dzidzi
Ja już przestałam wierzyć, że kiedykolwiek się Wam pochwalę taką wiadomością. Uznaliśmy, że jak skończymy te 2 cykle z Clo, to odpuszczamy.[/QUOTE]
O kurcze, zdrowia dla mamy
I bardzo mi przykro czytac taka wiadomosc

Czesc

Do południa byłam u lekarza, dostalam jakis mocny syrop i powinno byc lepiej, jak nie to mam przyjsc po antybiotyk...
Teraz Seba spi a ja sie grzeje
Stary 2012-12-27, 13:28   #93
metkaa
Zakorzenienie

mysia trzymam kciuki,

mrowinko zdrowka dla mamy,
to Wasza decyzja
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 13:50   #94
Amani
Zakorzenienie

Mala - oficjalne gratulacje

Marowinko - nawet nie wiem co napisac...

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
za pzreprowadzkeJak sie mieszka?
Czesc

Do południa byłam u lekarza, dostalam jakis mocny syrop i powinno byc lepiej, jak nie to mam przyjsc po antybiotyk...
Teraz Seba spi a ja sie grzeje
dziekuje, mieszka sie super Maly gania po calym domu, wiec nawet na lapka nie wchodze (teraz weszlam bo rozmawialam z rodzicami na skypie), tylko jeszcze trzeba reszte rzeczy dac na swoje miejsce... Wczoraj caly dzien padal deszcz, dzis wietrznie, wiec z domu nie wychodzimy. Tez jeszcze calkiem zdrowi nie jestesmy. Dla was przesylamy zdrowiejace fluidki

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 13:54   #95
metkaa
Zakorzenienie

Amanii to fajnie ze sie dobrze mieszka
Stary 2012-12-27, 13:56   #96
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
no to może i coś z tego będzie bo temp.się utrzymuje, cyce bolą chociaż chyba mniej jak na @ no a bóle brzucha minimalne jak na ten czas jak coś to powtórzę test w sylwka

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

zakładając że cykle mam 27 dniowe i wyliczając to wszystko to tak: w dniu owulki nic nie było ale za to dzień przed daliśmy z mężem losowi 2 szanse a na 2 dni przed 1 szanse no więc prawdopodobieństwo jest i to chyba całkiem spore ?
to trzymam kciuki aby pojawiły się II kreseczki

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38303272]W sumie to nic nowego. W święta musiałam się wreszcie nacieszyć mężem, więc w ogóle nie wchodziłam na Wizaż. Niestety, mąż już wrócił do pracy, a ja siedzę z mamą (jest chora na zapalenie płuc ).

Hej. Gratuluję dzidzi
Ja już przestałam wierzyć, że kiedykolwiek się Wam pochwalę taką wiadomością. Uznaliśmy, że jak skończymy te 2 cykle z Clo, to odpuszczamy.[/QUOTE]
dużo zdrówka dla mamy teraz wszyscy chorują niestety
Cytat:
to trzymam kciuki zeby nie przyszla

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

pamiętacie E VEL ?? urodziła dzis po północy !
super, że urodziła

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Mąż wczoraj powiedział, że trzeba spróbować haha
ale u nas wygląda to tak, ze pewnie spróbujemy ze 3 miesiące i jak nie wyjdzie to pewnie przerwiemy na jakiś czas, co by się sprawa z pracą wyjaśniła a jeżeli wyjdzie to jeszcze lepiej
to tak pobieżnie, bo to zagmatwany temat
no to próbujcie w końcu jakaś decyzja

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 14:06   #97
Ana***
Zakorzenienie

mabi witam panią z łódzkiego

bika hej hej

mrowinko nawet nie wiem co pisać, strasznie smutno to czytać - mimo to ja cały czas wierzę...

stokrotko no jakaś decyzja jest mam nadzieję, że nie stchórzę i w sumie mam też nadzieję, ze się uda, bo później to musielibyśmy na dość długo odłożyć temat
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 14:10   #98
metkaa
Zakorzenienie

Ana*** super ze decyzja podjeta trzymam kciuki,

moge w koncu pakowac manatki
Stary 2012-12-27, 14:11   #99
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

dziekuje, mieszka sie super Maly gania po calym domu, wiec nawet na lapka nie wchodze (teraz weszlam bo rozmawialam z rodzicami na skypie), tylko jeszcze trzeba reszte rzeczy dac na swoje miejsce... Wczoraj caly dzien padal deszcz, dzis wietrznie, wiec z domu nie wychodzimy. Tez jeszcze calkiem zdrowi nie jestesmy. Dla was przesylamy zdrowiejace fluidki

super
Wczesniej mieliscie mieszkanie?No w domu to znacznie wiecej ostroznosci trzeba zachowac, wiecej miejsca ma maly do zwiedzania

Cytat:
stokrotko no jakaś decyzja jest mam nadzieję, że nie stchórzę i w sumie mam też nadzieję, ze się uda, bo później to musielibyśmy na dość długo odłożyć temat
i zycze owocnych staran

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-12-27 o 14:13
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 14:22   #100
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Miała na 7.01. więc w sumie mogła urodzić
Kurcze, ja myślałam, że ona jest gdzieś w połowie ciąży

Cytat:
Butterku temat niezbadany od lat, tak jest i już... po prostu póki nie staraliśmy się od dziecko nie było jakichś konkretnych wskazań, oprócz wywoływania @ dupkiem lub braniem tabletek anty, z czego ja wolałam dupka aaa no i zachęcania przez niejednego, że może lepiej zacząć, bo nie wiadomo jak to będzie...

wg interpretacji wyniki dobre przebyta cytomegalia i różyczka
jedyne co mi namieszało to z ta żółtaczką ale raczej nie będę się szczepić

Mąż wczoraj powiedział, że trzeba spróbować haha
ale u nas wygląda to tak, ze pewnie spróbujemy ze 3 miesiące i jak nie wyjdzie to pewnie przerwiemy na jakiś czas, co by się sprawa z pracą wyjaśniła a jeżeli wyjdzie to jeszcze lepiej
to tak pobieżnie, bo to zagmatwany temat
To bez sensu z tymi @. Dobrze, że bierzesz coś, co pomoże to unormować

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Nowy avatarek =) ładniutki!
Ja nie kojarzę dziewczyny

Zrobię ziemniaczki pieczone i tego łososia.
Jutro też pewnie będzie na obiad bo mam całą rybę

A teraz rozglądam się za nową patelnią. Zastanawiam się czy nie kupić też takiej do grillowania. Pytanie czy jej się w ogóle używa?
Ja mam grillową i jest fajna. Nie smażę na niej często, ale jednak

Cytat:
Tak kochana zmienić jak możesz. Lekarz mi jeszcze daty ne wyznaczył. Z tego co w lecie liczyłam to data na 31.08 II ujrzałam 22.12.

Jestem tylko zła na tz.pojechał dziś na narty z kolega i nawet jeszcze do mnie nie zadzwonił po lekarzu:-( bardzo mi przykro

Mabi dziękuję :-*
Zmienione

A ja odebrałam swoje wyniki. Wszystkie mam w normie.

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 14:25   #101
(t)asia
Zadomowienie

Ja lecę już do domu. Dzisiaj trochę wcześniej. Muszę się mężem zaopiekować Obiecałam że zrobię mu rosołek i w ramach niespodzianki tego łososia machne. A co =)
Miłego popołudnia dziewczyny!
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-27, 14:29   #102
Ana***
Zakorzenienie

Metka, Blonde stwierdziłam że jak się uda to super, a jak nie to widocznie to nie ten moment (choć znając siebie to jak już się wkręcę to pewnie i tak będę przezywać )
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 15:30   #103
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki pisze szybko z telefonu już po lekarzu !!! Fasolka jest jak byk także ciąża potwierdzona. Dostałam luteine dowcipna ze względu na to że jestem w grupie podwyższonego ryzyka. Dzidzia jest maleńka.ma dopiero jakieś 4-5 tygodni.kolejna wizyta 24.01. Powiedział że do tego czasu nie będzie mnie badaniami męczył.jedynie cytologie dzisiaj mi zrobil.
?
super wiadomosc kochana!!

Cytat:
Mam syrop w domu, więc zaraz go zacznę pić...

Dziewczyny dzieciowe i nie tylko...w Empiku są wyprzedaże...i znalazłam takie 3 płyty, jakby któraś chciała...można zaoszczędzić ponad 100 zł

1. http://www.empik.com/mini-mini-piose...06285,muzyka-p
2. http://www.empik.com/mini-mini-kolys...10040,muzyka-p
3. http://www.empik.com/aida-dzieciom-a...72063,muzyka-p
spadlas mi z nieba z tymi plytami wlasnie szukalam czegos w tym stylu

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 16:03   #104
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Witam się w nowym wątku
i gorąco Was pozdrawiam

nie będę truć co u mnie bo zjedzą mnie wyrzuty sumienia że i tak nie mam czasu przeczytać co u was.
Stary 2012-12-27, 16:06   #105
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku
i gorąco Was pozdrawiam

nie będę truć co u mnie bo zjedzą mnie wyrzuty sumienia że i tak nie mam czasu przeczytać co u was.
Kochana mam tak samo.....

A jak już mam chwilkę, to i tak Was tu ni ma..... buuuu.....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-27, 16:28   #106
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Bika, dziękuję za zrozumienie

ja chyba co jakiś czas do każdej z Was wyśle PW z kilkoma pytaniami aby sobie odświeżyć co u Was
Stary 2012-12-27, 16:31   #107
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć dziewczyny

Ależ czas leci ! Przed świętami nie miałam nawet minutki żeby złożyć Wam życzenia. Głupio mi, ale mam nadzieje, że Wasze święta były udane i wszystkie życzenia się spełnią!

U mnie było intensywnie, goście jedni, drudzy, trochę w domu, trochę u moich rodziców i u brata tż. Zmęczona jestem i ogarniam się z całym mieszkaniem dopiero

Mala wielkie gratulacje

Bika, Strong piszcie co u Was, bo my wszystkie jesteśmy ciekawe
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 16:36   #108
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Dodaja u mnie nic szczególnego a jak już coś się "dzieje" to w K piszę zwłaszcza w "Mamusiach" ale mam nadzieję, że wszystkie tam zaglądacie - a dziś tam wkleiłam link do filmiku z Emilką
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-12-27, 16:41   #109
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

mąż nawet nie wie że test robiłam bo pojechał rano do swojego rodzinnego miasta, jak mu pokaże że widać cień drugiej kreski to będzie się śmiał że ja widzę coś czego nie ma, więc chyba mu jednak nie pokażę kurde teraz to ja się zaczynam wkręcać a jeszcze rano byłam pewna że napewno nie jestem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-27, 16:42   #110
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Dodaja u mnie nic szczególnego a jak już coś się "dzieje" to w K piszę zwłaszcza w "Mamusiach" ale mam nadzieję, że wszystkie tam zaglądacie - a dziś tam wkleiłam link do filmiku z Emilką
A pewnie, że zaglądamy Emilka jest cudna, a jak zrobi się jeszcze bardziej kontaktowa to już w ogóle Nic, tylko zacałować

Ja w wigilię dorobiłam się zapalenia pęcherza, a w 1 dzień wymiotowałam i biegunkę miałam- byliśmy u brata tż Wszyscy świętowali, a ja siedzialam w toalecie. Na szczęście, położyłam się i stosunkowo szybko przeszło mi.

Moja mama w 2 dzień świąt podejrzanie na mnie patrzyła, jak mówilam jej o wymiotach
Stary 2012-12-27, 16:49   #111
201606201204
Konto usunięte

Cześć
Jak mi się dziś nie chcialo iść do pracy...
Witaj Mabi, pamiętam Cię z innego wątku. Widzę dzieje się.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 16:52   #112
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
A pewnie, że zaglądamy Emilka jest cudna, a jak zrobi się jeszcze bardziej kontaktowa to już w ogóle Nic, tylko zacałować

Ja w wigilię dorobiłam się zapalenia pęcherza, a w 1 dzień wymiotowałam i biegunkę miałam- byliśmy u brata tż Wszyscy świętowali, a ja siedzialam w toalecie. Na szczęście, położyłam się i stosunkowo szybko przeszło mi.

Moja mama w 2 dzień świąt podejrzanie na mnie patrzyła, jak mówilam jej o wymiotach
A dziękujemy

No jak tlyko przeczytałam "wymiotowałam" to już byłam pewna co będzie dalej..... seseseses tak to jest w naszym społeczeństwie, że na pewnym etapie życia, wymioty znaczą tylko jedno
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-12-27, 16:55   #113
metkaa
Zakorzenienie

strong

Butter moze to po prostu ta nasza psychika

Cytat:
nie wszystkie,

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-27, 16:58   #114
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
A dziękujemy

No jak tlyko przeczytałam "wymiotowałam" to już byłam pewna co będzie dalej..... seseseses tak to jest w naszym społeczeństwie, że na pewnym etapie życia, wymioty znaczą tylko jedno
Racja
Prawdopodobieństwo małe, ale jest
Stary 2012-12-27, 17:00   #115
onyks
Zakorzenienie

Witam się w nowym watku

dalej pisze z trudem, przepraszam za brak pol znakow ale ide na skroty przez ten bol

tesknie za wami, ale regularnie czytam wiec jestem na biezaco

Blonde, Metka, Ana, Madzia,

reka niestety spuchnieta i dalej boli, tzn takie mam cierpniecie, mrowienie i rwanie im mniej robie i usztywniam tym lepiej

Gocha, mozemy sie wymienic numerami, w razie co...
A jak sie czujesz?

Mi brzuch sie bardzo opuscil, plamienie na szczescie ustalo, ale mam bole jak na @ i strasznie twardy brzuch.

Mala, jeszcze raz gratuluje

Mysia, mnie tez sutki bolaly na poczatku, a kiedy testujesz?

Madzia jak Maja?

Butter, jak po clo, nastroj nadal zly?

Mrowinko zdrowia dla mamy

tasia owocnych starań

Tomalinko, Stokrotko jak sie czujecie?

Strong, Bika nie martwcie sie i piszcie co u was

Kotek, cudne fotki

Nie wiem czy wampisalam, ale bylam zwiedzic oddzial i oprowadzal mnie poloznik ktory pracuje w klinice u tego mojego gina, wszystko mi opowiedzial, dal nr tel i kazal dzwonic o kazdej porze jakby sie cos dzialo wczesniej
A ten pokoj 1 osobowy fajny, nawet plazma jakas 32'' wisiala....ale dla meza jest fotel! nie ma na czym spac

aaa i termin mi sie przesunal na 16 stycznia

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 17:01   #116
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
strong

Butter moze to po prostu ta nasza psychika

nie wszystkie,
Metko, ja podejrzewam, że to całkiem możliwe, że psychika płata nam figle

ja też nie zaglądam w klubie do mamusiek

Dodaja, Bika, Strong, cześć

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 17:04   #117
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Dodaja, Bika, Strong, cześć
Hej

Blonde, miałam Ci pisać ! Paszteciki palce lizać Wszystkim smakowały. Zaniosłam do mamy, jedliśmy w domu i trochę zamroziłam- będzie na sylwestra
Stary 2012-12-27, 17:09   #118
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cześć Butter

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:

nie wszystkie,
A dlaczego nie
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-12-27, 17:09   #119
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że Wasze święta były udane i wszystkie życzenia się spełnią!
Nam wszyscy w czasie dzielenia się opłatkiem życzyli dziecka. Wiem, że chcieli dobrze, więc przyjmowałam życzenia i uśmiechałam się, ale tak naprawdę było mi smutno. Wolałabym, żeby nic nie mówili.

Cytat:
Cytat:
nie wszystkie
Ja też tam nie zaglądam Zobaczyłam tytuł "mamusie" i nawet nie wchodziłam.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 17:09   #120
tomalinka
Wtajemniczenie

Bika, Strong co tam u Was słychać?? Piszcie śmiało

Mabi, Mysia no to kciuki trzymam za Was! Ostatnio trwa dobra passa na wątku także wierzę, że ujrzycie II.

Mała super, że z dzidziolem wszystko ok. Też biorę cały czas luteinę (mam brać aż do 16tc). Co do rutinoscorbinu to dokładnie tak jak napisała Malenstfo mozna wit. C ale nie rutynę. Jak się dzisiaj czujesz?

Malenstfo dzięki za cynk chyba kupię te kołysanki Ciekawe jak długo ta promocja będzie?

Mrowinko przykro mi.. nie dziwię Ci się, że chcecie trochę odpuścić. Mam nadzieję jednak, że clo pomoże

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości