![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: ..Stowarzyszenie Blondynek...
heh teraz taki okres chorobowy niby zima a w sumie wiosennie
![]() Ja już mam za sobą mam nadzieje ![]() Skończyłam "droga do przebaczenia" niby niezly ale jakos mnie nie wzruszył. Lukne na "nietykalnych" dzieks ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Muffka no to czyli wszystko na dobrej drodze i wizaż najważniejszy
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- A mi się tak potwornie nudzi, że chyba zacznę walić głową w mur... |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
kudlik_kk widze, ze bede miec kompana do odchudzania
![]() ![]() Do farbowanych: co Was skusilo na blond? Moda, czy po prostu uwazacie, ze w jasniejszych wlosach Wam lepiej? A moze jeszcze cos innego ![]()
#94 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Wróciłam ![]() Chyba jednak mam plany na sylwka ![]() Już myślałam, że spędzę go samotnie z polsatem ![]() ![]() bybella oby nie ![]() Już teraz jestem szeroka i więcej cm nie potrzebuję ![]() ![]() Na pewno Ci się uda ![]() Ja chcę schudnąć bo idę na wesele ![]() Muszę ładnie wyglądać ![]() sonnewampiren nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ![]() Teraz też jest mnóstwo kursantów, którzy chcą zdać na starych zasadach. Cindy witaj ![]() Miłego sylwka ![]() Baw się dobrze ![]() Ja zaczęłam jazdy w listopadzie ![]() W sumie gdybym musiała zdać na nowych to nie przejęłabym się ![]() To będzie ten sam egzamin tylko inne zasady ![]() ZORD? Słyszałam też nazwę MORD ![]() ![]() U mnie jest WORD ![]() Na pewno dam znać ![]() Trzymam za nas obie kciuki ![]() Daj znać jak Ci poszło ![]() Muffka witaj ![]() Życzę dużo zdrowia ![]() Ja z chęcią dołączę do odchudzania ![]() Odchudzam się i chcę schudnąć ![]() Dieta MŻ + WR ![]() Ja jestem szatynką i niestety nie pasował mi ten kolor włosów. Całe życie nosiłam swój aż w końcu rok temu zafarbowałam się na blond ![]() Wyglądam młodziej i lepiej się czuję w tym kolorze włosów ![]() Kudliczku znowu dopadła Cię nuda? ![]() Zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A później za to zaszłam w ciążę i naszło mnie na brązy ![]() ![]() Lepiej się czuję w blondzie, (bardziej facetom się podobam - ale to nie jest takie ważne) i sobie szczególnie to jest najważniejsze ![]() ![]() Ostatnio aż ZA JASNO miałam włosy to fryzjerka robi mi balejaż - blondy przeplatany z kolorem takim jak mam odrosty ![]() ![]()
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;38357105]
Ja z chęcią dołączę do odchudzania ![]() Odchudzam się i chcę schudnąć ![]() Dieta MŻ + WR ![]() [/QUOTE] To mamy identyczna diete ![]() W sumie to myslalam, ze bedzie gorzej, wieksze wyrzeczenia wiec jestem zadowolona ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj głupiej glacy nie szkoda ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;38357105]Cześć ![]() Wróciłam ![]() Chyba jednak mam plany na sylwka ![]() Już myślałam, że spędzę go samotnie z polsatem ![]() ![]() bybella oby nie ![]() Już teraz jestem szeroka i więcej cm nie potrzebuję ![]() ![]() Na pewno Ci się uda ![]() Ja chcę schudnąć bo idę na wesele ![]() Muszę ładnie wyglądać ![]() sonnewampiren nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ![]() Teraz też jest mnóstwo kursantów, którzy chcą zdać na starych zasadach. Cindy witaj ![]() Miłego sylwka ![]() Baw się dobrze ![]() Ja zaczęłam jazdy w listopadzie ![]() W sumie gdybym musiała zdać na nowych to nie przejęłabym się ![]() To będzie ten sam egzamin tylko inne zasady ![]() ZORD? Słyszałam też nazwę MORD ![]() ![]() U mnie jest WORD ![]() Na pewno dam znać ![]() Trzymam za nas obie kciuki ![]() Daj znać jak Ci poszło ![]() Muffka witaj ![]() Życzę dużo zdrowia ![]() Ja z chęcią dołączę do odchudzania ![]() Odchudzam się i chcę schudnąć ![]() Dieta MŻ + WR ![]() Ja jestem szatynką i niestety nie pasował mi ten kolor włosów. Całe życie nosiłam swój aż w końcu rok temu zafarbowałam się na blond ![]() Wyglądam młodziej i lepiej się czuję w tym kolorze włosów ![]() Kudliczku znowu dopadła Cię nuda? ![]() Zapraszam do mnie ![]() opowiadaj jakie masz plany na sylwka i już lecę do ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Muffka poka poka
![]()
#100 |
Konto usunięte
|
zdjeć nigdy dość:-D
już jutro koniec:-D w sumie fajnie jakos 2013 lepiej brzmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to będzie bardzo zły rok......... Może i najgorszy w życiu....
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Kudlik może jednak nie bedzie tak źle. w końcu to aż 12 miesięcy więc coś fajnego pewnie się wydarzy
![]() Dla mnie w sumie ostatnie pół roku było najgorszym w moim zyciu ![]() Nie lubie 2, 8, 12 itd. więc fajnie że bedzie już 2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Sonne oj nie będzie dobry... Będzie się ciągnąc paskudztwo za mna od groma czasu..... Może i wiele lat...
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Idę z koleżankami do klubu ![]() Zgadzam się ![]() Nowy rok, w którym wiele może się zdarzyć ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
Kudlik jest 2 do 1 wiec musi być dobrze
![]() Jak sie pojawia coś zlego to pozniej rowna się z dobrym tak więc jakas roznowaga musi być ![]() Jakos nie moge się skupić na tych nietykalnych ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
O kurczę ale macie tempo
![]() Dla mnie ten rok był bardzo fajny, dużo się działo i wiele się zmieniło. Po raz pierwszy nie postanawiam sobie rzucenia palenia od 1szego stycznia, może tym sposobem uda się... wreszcie rzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Ale nabijacie
![]() ![]() Tż właśnie pojechał, w końcu ustaliliśmy, że na sylwestra idziemy do mojej siostry ![]() Wogóle to ile macie lat? ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
Nie chce się czytać
![]() Chyba odpuszcze ogladanie 1 film wystarczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby ta 13nastka nie okazała się pechowa, bo się pochlastam ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;38358898] Oglądacie Pingwiny z Madagaskaru? ![]() "pim, pim" jak to zwie moja córka - jestem zmuszona od czasu do czasu też pooglądać ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja mam obecnie taki dość ciepły średni blond, ale tak jak w podpisie wracam do naturalnego średniego blondu ![]() Dołączam ![]()
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
heh e tam 13 jest szczęśliwa
![]() ![]() co do pingwina nie oglądałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oboje znamy prawie wszystkie dialogi na pamięć, więc w czasie oglądania mówimy razem z pingwinami ![]() ![]() Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2012-12-30 o 19:27 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Ja się urodziłam 1 - szego i pechowy kowboj ze mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Untouched "Kowalski , raport taktyczny!"
![]() Fajne są te pingwinki, nie powiem ![]()
#117 |
Konto usunięte
|
heh a ja znow mam zyciowego pecha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() "Ja tego dłużej nie zniosę! Jesteście nienormalni! " Maurice "Julian: A kto tyknie stopę będzie wygnany won z królestwa! Maurice: Tak definitywnie? Julian: Wygnany won albo tak definitywnie, jestem elastyczny, ale w sprawie stopy obowiązuje zero tolerancji." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
hmm ja 31wszego
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;38359658]Fajne i śmieszne ![]() "Ja tego dłużej nie zniosę! Jesteście nienormalni! " Maurice "Julian: A kto tyknie stopę będzie wygnany won z królestwa! Maurice: Tak definitywnie? Julian: Wygnany won albo tak definitywnie, jestem elastyczny, ale w sprawie stopy obowiązuje zero tolerancji." ![]() Król Julian też wymiata ![]() ![]()
#120 |
Konto usunięte
|
ciekawy dialog
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.