|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sheinside
cześć dziewczyny,
przyglądam się już od jakiegoś czasu Waszym wiadomościom tutaj i mam jedną wielką radę - zamawiając z tego sklepu trzeba się przygotować, że przesyłka może zająć wieki, nie ma na to logiki, ani sposobu. Nie ma co też patrzeć na te ich numery, ani statusy. Podam przykład z ostatnich dni: zamówiłam ostatnio kilka rzeczy, osobno i tak: - kurtka skórzana została wysłana 22.10. doszła 12.11 -> 21 dni szła - sweter wysłany 4.11. doszedł 11.11 -> 7 dni za to zamówiłam też marynarkę która została wysłana 25.10. i ani widu ani słychu ![]() Co do ich statusów, numerów itp - według nich moja kurtka jest w Szanghaju, a już ją mam od 2 dni... Mam też kilka rzeczy które zamawiałam miesiące temu, a według ich stron nie powinnam ich jeszcze dostać. To jest według mnie jeden wielki pic te numery przesyłek Jeszcze nigdy nie przydały mi się - nigdy ich nie można znaleźć, albo źle pokazują. A jak raz poprosiłam na czacie o pomoc, to mi powiedzieli że mam sprawdzić ponownie za trzy dni, co oczywiście nic nie dało ![]() Więc tylko spokojnie, tak jest i trzeba to zaakceptować, albo iść do galerii kupować
|
|
|
|
|
#92 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na początku tak jak mówisz jest tylko nr zamówienia ![]() Cytat:
) i tracking number zawsze pokazywał mi gdzie faktycznie paczki się znajdują może miałam szczęście ale tak jak mówisz trzeba się uzbroić w cierpliwość, już się tego nauczyłam, prędzej czy później i tak dojdzie
|
||
|
|
|
|
#93 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś/jutro wrzucę
Edytowane przez darkdot Czas edycji: 2013-11-15 o 17:25 |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie pomogę:/
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
Hej, ja zamówiłam 2 parki ( sheinside.com/Green-Fur-Hooded-Long-Sleeve-Zipper-Drawstring-Coat-p-102896-cat-1735.html i http://www.sheinside.com/Green-Fur-H...-cat-1735.html) oraz ten sweterek (http://www.sheinside.com/Black-Round...-cat-1773.html).
Zapłaciłam kartą tylko że DEBETOWĄ, bo nie chciałam korzystać z Paypalu. Zamówienie robiłam 12.11 a piszę na ich stornie że 13.11 i cały czas widnieje napis "Paid", nie dostałam żadnego maila od nich po zamówienia, też tak miałyście? i ile się czeka na zmianę statusu i maila od nich? Niepokoje się bo każdy płaci że paypala, a ja zapłaciłam kartą debetową i nie wiem czy wszystko będzie w porządku.
|
|
#97 |
|
Przyczajenie
|
Hej, ja zamówiłam dwa swetry 31.10. Status na zapłacone zmienił mi się niemal od razu, ale nie wiem, gdzie aktualnie jest moja paczka.
Najpierw, gdy sprawdzałam jej status na stronie to była w Chinach, potem ślad i słuch po niej zaginął. Domyślałam się, że pewnie trzeba będzie dłużej czekać, ale już chciałabym paczkę mieć przy sobie. |
|
|
|
|
#98 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Martwiłam się trochę po zobaczeniu komentarzy, że jest gryzący ... okazało się na szczęście, że wcale tragedii nie ma.Mięciutki, cieplutki, wygląda bardzo fajnie. Na pewno Wart swojej ceny. Co do rozmiaru. Noszę Skę i mam 1,72 wzrostu i szczerze obawiałam się, że będzie za bardzo oversize. I tu zdziwienie - sweterek leży naprawdę fajnie, lekko luźny krój, ale na pewno nie worek Tył jest rzeczywiście dość krótki, kończy mi się przed linią spodni. Rękawki też mogły by być ciut dłuższe - mi sięgają nieco przed nadgarstek. Podsumowując - polecam. Jednak wyższe dziewczyny mogą nie być do końca zadowolone. Jak tylko dam radę to cyknę fotki na sobie
|
|
|
|
#99 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprawdź spam.
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Przyczajenie
|
Niestety w spamie też nic nie ma
mam nadzieję że wszystko będzie ok
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, które są zaznajomione ze stroną- mam pytanie
Chciałam kupić 2 płaszczyki, ale są już wyprzedane. Czy możliwe jest, że jeszcze będą na sprzedaż? Robią dostawy wyprzedanych rzeczy?
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Nareszcie dziś doszła do mnie wyczekiwaną paczka z koszulą. Jestem miło zaskoczona. Spodziewałam sie najgorszego po przeczytaniu niektórych postów a to ze rozmiar zaniżony a to ze kiepska jakość...
Koszula dokładnie jak na zdjciach. Rozmiarówka dobra. (korzystałam z ich tabelki rozmiarów na stronie). Polecam. Jeśli oczywiście komuś nie zależy na czasie. Koniec końców na pewno dojdzie :P A i dodam ze teacking pack działał bez zarzutu.
|
|
#103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem ci, że miałam sukienkę na wishliście i pojawiło się un stock a kilka dni potem in stock i jest do dziś ale są takie rzeczy które się skończyły i nie dodali ich z powrotem Pewnie zależy od tego czy jest na daną rzecz popyt poczekaj jeszcze trochę, a jak cały czas będzie sold out to niestety nie ma na co liczyć (chyba)
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
wczoraj otrzymałam zamówiony 1,5 miesiąca temu słynny płaszczyk ze skórzanymi rękawami a'la ZARA. Czekał na mnie w skrzynce na listy co mnie początkowo przeraziło, ale po rozpakowaniu okazało się, że wygląda naprawdę fajnie. Nie odbiega niczym od zdjęć, ale smuci mnie jedno - zapach! :-( Nie wiem jak to określić, podejrzewam, że to zapach eko-skóry na rękawach, jest bardzo intensywny, takiego sztucznego tworzywa. Czy miałyście podobne doświadczenia z ciuchami z tego sklepu, macie jakieś pomysły jak pozbyć się tego zapachu? Wietrzenie nic nie dało, zastanawiam się czy nie wyprać płaszcza w pralce, ustawić na delikatne pranie i podwójne płukanie. Bardzo proszę o radę
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Jupisia ja bym chyba właśnie "wietrzyła do bólu", szczególnie jeśli fajny :P
Zamówiłaś ten czarny? http://www.sheinside.com/Black-Contr...-cat-1735.html |
|
|
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny płaszczyk już po praniu schnie na balkonie, kompletnie nic się z nim złego nie stało. A co najważniejsze teraz pachnie Lenorem
Przed praniem sprawdziłam metki i było tam napisane, że można prać w 30 stopniach. Chodzi dokładnie o ten płaszczyk : http://www.sheinside.com/Black-Contr...-cat-1735.html Polecam, zamówiłam rozmiar L chociaż noszę S/M i jest idealny
|
|
|
|
|
#110 |
|
in the dark of night
|
Czaję się na dwie rzeczy ale przeraża mnie to czekanie
Rozglądam się za tymi rzeczami gdzie indziej, właśnie przetrzepuję internet
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Dotarła dzisiaj do mnie marynarka/kurtka ze skórzanymi rękawami. To co zobaczyłam to tragedia. Z resztą zdjęcia mówią same za siebie ;/
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak psu z gardła wyciągnięte. Gdyby nie pasowało rozmiarem zawsze może sprzedać na Allegro, ale tu nie ma takiej opcji... Kasa wywalona w błoto. :/
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Przyczajenie
|
Ja zamówiłam płaszcz i naszyjnik 1/11, 12stego/11 pokazało się, że paczka jest w GuangZhou, a 20/11 już paczka była[mieszkam w Anglii] ( nie było mnie w domu i paczka czekała na poczcie - zostawiono mi polecony...) A co do zamówienia to zamówiłam
![]() Płaszcz wygląda trochę inaczej...dobrze, że zamówiłam Lkę (noszę rozmiar M) ale i tak ciutkę przyciasny jest w dodatku wydawał mi się dłuzszy na zdjęciu...Ale ogólnie jestem zadowolona (kożuszek jest odpinany )
|
|
|
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
Faktycznie nieciekawie to wyglada ! Ja zamówiłam 3.10, paczka przyszła 12.11 to drugi raz kiedy cos zamówiłam z sheinside i jestem zadowolona zamówiłam teraz 3 swetry i są super ciepłe nowe niepozaciagane
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym im wyslala te zdjecia i zadala zwrotu pieniedzy bo wyslali ci jakas szmate. Ja ze swojego zamowienia bylam zadowolona i jeszcze za tydzien bede zamawiala sukienke. Ale wlasnie balabym sie zamawiac jakakolwiek kurtke czy marynarke bo wtedy marna jakosc widac od razu..
|
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem bardzo zadowolona z mojej kurtki ze sztucznej skóry, przyszła nieco wygnieciona, ale sama doszła do ładu na wieszaku. No ale najważniejsze - nie była zarysowana czy podrapana. |
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie śmierdziało typowo chińskim ciuchem tylko starą piwnicą
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny chce zamowic ta parke http://www.sheinside.com/Khaki-Hoode...-cat-1735.html niestety jest one size.. i przeraza mnie, ze w biuscie ma 110cm .. cala reszta wymiarow jest ok .. Moze ktos ja ma?
Placac przelewem musze wybrac walute od razu i mam wybrac $ czy Zl? |
|
|
|
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też mam parkę, niby rozmiar S ale miała 110 w biuście i źle nie wygląda, wręcz mogłabym się pokusić o słowo idealnie. Wystarczyło, że ściągnęłam ją sobie tymi specjalnymi sznureczkami na dole i pod biustem i jest ok
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

Jeszcze nigdy nie przydały mi się - nigdy ich nie można znaleźć, albo źle pokazują. A jak raz poprosiłam na czacie o pomoc, to mi powiedzieli że mam sprawdzić ponownie za trzy dni, co oczywiście nic nie dało

... okazało się na szczęście, że wcale tragedii nie ma.
mam nadzieję że wszystko będzie ok 

Rozglądam się za tymi rzeczami gdzie indziej, właśnie przetrzepuję internet
Jak psu z gardła wyciągnięte.
Gdyby nie pasowało rozmiarem zawsze może sprzedać na Allegro, ale tu nie ma takiej opcji... Kasa wywalona w błoto. :/

Ja bym im wyslala te zdjecia i zadala zwrotu pieniedzy bo wyslali ci jakas szmate. Ja ze swojego zamowienia bylam zadowolona i jeszcze za tydzien bede zamawiala sukienke. Ale wlasnie balabym sie zamawiac jakakolwiek kurtke czy marynarke bo wtedy marna jakosc widac od razu..